موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-19 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-19 ساعت 15:01 توسط IN.USA@2013.)
(2013-01-19 ساعت 14:55)مهتاب - 2251 نوشته: Dear ....
This email is
شماره پیگیری بارنامه هوایي این بسته ........ مي باشد. شما براي تحويل گرفتن سند خود به اين شماره نیاز خواهيد داشت. لطفا توجه داشته باشید که هر گذرنامه اي كه ظرف مدت 30 روز تحويل گرفته نشود به بخش کنسولی بازگردانده مي شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت ردیابی کنونی سند/اسناد، یا لیستی از مدارك شناسایی مورد نیاز برای دریافت سند/اسناد، لطفا وارد وبسایت ما به آدرس http://usvisa-info.com. براي ورود به سیستم استفاده کنید. براي ارجاع شما، شماره گذرنامه ای که ما در اين پرونده داریم عبارتست از ...........
با احترام
خدمات اطلاعات رواديد
محل تحویل ثبت شده در اين پرونده که در تاريخ 19/01/2013 توسط شما انتخاب شده است، به شرح زير مي باشد:
Pick Up Location
Branch Name PTT - ADLİYESARAY
توجه كنين كه به ٣ زبان ايميلو فرستادن
یعنی امروزم دارن کار میکنن که ایمیل دادن ؟ یعنی ممکنه جواب ایمیله دیروز منو بدن ؟ شما کی پاستو تحویل دادی؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام ما دو سه روز پیش مصاحبه داشتیم و همه جیز به خوبی پیش رفت و هیچ نقص پرونده نخوردیم و یک برگه صورتی دادند و گفتند 4 هفته دیگه روی سایتی که توی برگه هست سر بزن و شماره شما که اعلام شد با پاسپورتا وبرگه بیا سفارت البته من ptt رو انتخاب کرده بودم و مشکلی نیست .. سوالم اینجاست.. این سایتی که نوشتند. کدوم قسمتش برم و چیکار کنم میشه کسی راهنمائیم کنه ممنون میشم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان ایا کسی هست که بداند جواب این سوالهای امده از سفارت آمریکا در انکارا چیست
ممنون می شوم
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);
4. Please list detailed descriptions of your proposed research or workplans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to th
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه جواب نامه من هنوز داده نشده جوابی که در بالا داده شده مربوط به پست ودریافت پاسپورت است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باتشکر ازهمسفر محترم
جواب را پیدا کردم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-19 ساعت 16:35)miyero نوشته: متاسفانه جواب نامه من هنوز داده نشده جوابی که در بالا داده شده مربوط به پست ودریافت پاسپورت است
تو پست 2294 جواب دادند
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb