کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 12:05)bigharar نوشته:  دوستان برای من بی قرار دعا کنید دلم کمی آروم بگیره از دست اضطراب های خودم کلافه شدم
شما که ویزاتون تو دستتون هست دیگه نگران چی هستید؟ پس ببین دوستان دیگر چه می کشند؟اونهارو نگاه کنی آروم میشید .الا بذکرالله تطمئن القلوب .
اگر راضی باشه میشه نباشد هم خیری توش هست راضی هستیم به رضای او.کاری از دست ما برنمیاد جز صبر
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: e76779 ، pari pariaaa ، AsemanAbee ، Szsanazsz ، b_argi ، DIVE ، azar1348 ، Rebekaa ، mamalino10 ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 12:05)bigharar نوشته:  دوستان برای من بی قرار دعا کنید دلم کمی آروم بگیره از دست اضطراب های خودم کلافه شدم

بيقرارجان كاري نميشه برات كرد چون خودت اسمتو گذاشتي bigharar Wink
زياد بيقراري نكن چون همه ما منتظران بيقراريم كه زودتر كلير شيم.
شما هم بزودي از بيقراري تغيير وضعيت داده و به آقاي خوشحال تبديل ميشين..Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، AsemanAbee ، mehdi389 ، alirezass ، bigharar ، sce ، Szsanazsz ، b_argi ، alireza2753 ، azar1348 ، پدی ، Rebekaa ، mamalino10 ، daad
(2013-09-04 ساعت 11:39)Szsanazsz نوشته:  
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.

خيلي شيرين بود. كاش afisere ! محترم هم اينو ميخوند.مطمئن اونقدر لذت ميبره كه همين امروز كار همه راه مي افته.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: kasrafo ، AsemanAbee ، Szsanazsz ، b_argi ، azar1348 ، پدی ، Soap McTavish ، alihmh ، Rebekaa ، daad
حالا از کجا بفهمم کدوم کیس خودمه؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: mehdi389 ، azar1348 ، Rebekaa
دوستان عزیز, من گه گاه میبینم که بعضی از دوستان میگن تا 15 سپتامبر وقت دارند که ویزاشون رو بگیرند.... من که سر در نیاوردم.. مگر تا آخر سپتامبر وقت نداریم که ویزا بگیریم؟؟لطفا یکی جواب بده.
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: azar1348 ، Mehrdadordi ، Rebekaa
از کجا متوجه بشم که توی سیس کدوم کیس خودمه کدوم برای همسرمه؟
ممکنه ادرسی که بتونم برای سفارت ایمیل بفرستم و بهم بدین .ممنون میشم
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: mehdi389 ، azar1348 ، Rebekaa
30 سپتامبر آخرین فرصت برای صدور ویزاست و من نمیدونم 15 سپتامبر رو کی از خودش درآورده و باعث نگرانی دوستان شده
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-09-04 ساعت 12:29)mehrdad360 نوشته:  دوستان عزیز, من گه گاه میبینم که بعضی از دوستان میگن تا 15 سپتامبر وقت دارند که ویزاشون رو بگیرند.... من که سر در نیاوردم.. مگر تا آخر سپتامبر وقت نداریم که ویزا بگیریم؟؟لطفا یکی جواب بده.

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﺳﺎﯾﺖ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺟﻠﻮﯼ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺗﺎﺭﯾﺦ اکسپایر ﺭﻭ ۱۵ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﺯﺩﻩ
ﯾﻌﻨﯽ ﺗﺎ ﺍﻭﻥ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﺳﻤﺸﻮﻥ ﺩﺭ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﮕﯿﺮﻥ
ﻭﻟﯽ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻫﺴﺖ

ﻣﻨﻢ ﮐﻤﯽ ﺷﮏ ﮐﺮﺩﻡ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﻧﻈﺮﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﻦ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: drmrs ، mehrdad360 ، Doe ، mehdi didam ، mhb161 ، mehdi389 ، azar1348 ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ

ﮐﺠﺎﯾﯿﻦ ؟؟ ﺑﯿﺎﯾﯿﻦ ﯾﻪ ﺧﺒﺮ ﺑﺪﯾﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻭ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ

ﺭﻫﺎﻡ Smile
ﭘﺮﻧﺴﺲ Smile
ﺁﻧﯽ Smile
ﺯﻫﺮﻩ Smile
ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Szsanazsz ، mehdi didam ، alihmh ، mehdi389 ، azar1348 ، Soap McTavish ، Aida.s ، mrbonbon ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
سلام بچه ها من دیروز پاس ها رو دادم سفارت برای دریافت ویزا همچنان هیچ ایمیلی برام نیومده آیا طبیعیه؟

من که حلال زاده بودم دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از سفارت و پستخانه هیچ خبری نیست من الان باید نگران باشم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-09-04 ساعت 11:39)Szsanazsz نوشته:  
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.

این چی میگه ؟؟؟؟

گل گفتی !!
شما با این طبع شیرین ، زمان ش ا ه شیرینی فروشی نداشتین اون وخ ؟؟ Big Grin طنز نویسی شماخوبه ، باد نکنی یه وخ ؟؟ Big Grin فقط یی لطفی بکن طنز تمام فارسی هم بنویس ، من بدلیل ضعف در انگلیشستان خیلی نتونستم مطلب رو بگیرم اما اونجاهائی رو که گرفتم ، من رو گرفت ، دستت دردنکنه اونوخ ، بعدنشم تو این دوران سرد انتظار که همه رو کرده بی قرار ، خاصه دوست نازنین bigharar ، که زد زیر همه قول و قرار ، مشتولق ما رو هم مالوند و پا گذاشت به فرار Big Grin ( بقرار جان برای جور اومدن قافیه گفتم ناراحت نشی یه وقت ، دادا ؟؟ ) خیلی خوفه که شما میزنی جاده خاکی ، تا که بر و بچ یادشون بره سیاهی آسفالت و بوی قیر و ماسه ها ی سخت جاده های سرد انتظار . . . زار .. زار . زار
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: r91 ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mehdi389 ، Doe ، alihmh ، b_argi ، hamid1357 ، azar1348 ، lilistar ، sh-p ، سو سو ، Aida.s ، roham2012 ، nima-92 ، SK89 ، nedaba ، mamalino10 ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، fardad1390
كم كم به طرف عصر كه ميريم. پاتوق (اين پايين) شولوغ ميشه
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، mehdi389 ، alihmh ، b_argi ، azar1348 ، Aida.s ، Mehrdadordi ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:43)ani_sheiton نوشته:  سلام بچه ها من دیروز پاس ها رو دادم سفارت برای دریافت ویزا همچنان هیچ ایمیلی برام نیومده آیا طبیعیه؟

من که حلال زاده بودم دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از سفارت و پستخانه هیچ خبری نیست من الان باید نگران باشم
سلام منم دیروز پاسم رو تحویل دادم دیروز بعد از ظهر هم آپدیت شدم
فک کنم هنوز زوده واسه ایشود شدن
شاید امروز
dv 2013, Ankara
دوستان گلم سلام و روز بخیر .
راستش خجالت میکشیدم از شما دوباره راهنمایی بخام چون کمک زیادی از مطالعه این مطالب گرفتم و هر وقت سوال داشتم به من لطف داشتید و من نتونستم هیچ کمکی به دوستان این تاپیک داشته باشم .به هر حال بازم ازتون ممنونم و با پر رویی یه سوال تو ذهنم هست که مطرح میکنم .
من در قسمت اثبات تمکن مالی فقط فرم های اسپانسر رو دادم و وقتی سند ملکی ارائه دادم آفیسر گفت نیازی نیست و چون نامه موجودی حساب بانکی نبرده بودم . نگرانم که شاید به این دلیل کلیر نشده باشم چون هم شغل من آزاده و هم سربازی تو ارتش بودم . آیا به نظر شما :
1-ندادن نامه حساب بانکی میتونه دلیل کلیر نشدن باشه ؟.
و 2- آیا اگه الآن یک نامه موجودی بانکی به سفارت بدم تاثیری داره ؟
ممنون از پاسخ شما دوستان گرامی وبه امید اینکه من هم بتونم به دوستان گلم کمکی کرده باشم .Shy
تشکر کنندگان: mhb161 ، alihmh ، b_argi ، azar1348 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:32)north.winds نوشته:  از کجا متوجه بشم که توی سیس کدوم کیس خودمه کدوم برای همسرمه؟
ممکنه ادرسی که بتونم برای سفارت ایمیل بفرستم و بهم بدین .ممنون میشم

شماره 01 برنده اصلیه
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: mehdi389 ، azar1348 ، Niushagh ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: