کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
از کجا متوجه بشم که توی سیس کدوم کیس خودمه کدوم برای همسرمه؟
ممکنه ادرسی که بتونم برای سفارت ایمیل بفرستم و بهم بدین .ممنون میشم
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: azar1348 ، daad ، Rebekaa
اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی گر نخواهد خدای
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: drmrs ، alirezass ، AsemanAbee ، mhb161 ، bigharar ، hsevensky2013 ، mehdi389 ، azar1348 ، ali1982 ، alihmh ، e76779 ، maaarabi ، daad ، Aida.s ، Rebekaa ، majid194 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 12:51)مرد آزاد نوشته:  دوستان گلم سلام و روز بخیر .
راستش خجالت میکشیدم از شما دوباره راهنمایی بخام چون کمک زیادی از مطالعه این مطالب گرفتم و هر وقت سوال داشتم به من لطف داشتید و من نتونستم هیچ کمکی به دوستان این تاپیک داشته باشم .به هر حال بازم ازتون ممنونم و با پر رویی یه سوال تو ذهنم هست که مطرح میکنم .
من در قسمت اثبات تمکن مالی فقط فرم های اسپانسر رو دادم و وقتی سند ملکی ارائه دادم آفیسر گفت نیازی نیست و چون نامه موجودی حساب بانکی نبرده بودم . نگرانم که شاید به این دلیل کلیر نشده باشم چون هم شغل من آزاده و هم سربازی تو ارتش بودم . آیا به نظر شما :
1-ندادن نامه حساب بانکی میتونه دلیل کلیر نشدن باشه ؟.
و 2- آیا اگه الآن یک نامه موجودی بانکی به سفارت بدم تاثیری داره ؟
ممنون از پاسخ شما دوستان گرامی وبه امید اینکه من هم بتونم به دوستان گلم کمکی کرده باشم .Shy

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﻣﺎ ﺍﺳﭙﺎﻧﺴﺮ ﻧﺪﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﻫﻢ ﺳﻨﺪ ﻭ ﻫﻢ ﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ
ﺷﻤﺎ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﮕﯿﻦ !!

ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﮐﻠﯿﺮ ﻣﯿﺸﯿﻦ ﻓﮑﺮ ﺗﻮﻥ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﮑﻨﯿﻦ
ﺍﮔﺮ ﮐﺴﺮﯼ ﯾﺎ ﻧﻘﺺ ﻣﺪﺭﮎ ﻣﯿﺪﺍﺷﺘﯿﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺧﺒﺮ ﻣﯿﺪﺍﺩﻥ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Sonaen60 ، alihmh ، مرد آزاد ، mehdi389 ، azar1348 ، ali1982 ، drmrs ، daad ، nedaba ، mamalino10 ، Rebekaa
راستش خجالت میکشیدم از شما دوباره راهنمایی بخام چون کمک زیادی از مطالعه این مطالب گرفتم و هر وقت سوال داشتم به من لطف داشتید و من نتونستم هیچ کمکی به دوستان این تاپیک داشته باشم .به هر حال بازم ازتون ممنونم و با پر رویی یه سوال تو ذهنم هست که مطرح میکنم .
من در قسمت اثبات تمکن مالی فقط فرم های اسپانسر رو دادم و وقتی سند ملکی ارائه دادم آفیسر گفت نیازی نیست و چون نامه موجودی حساب بانکی نبرده بودم . نگرانم که شاید به این دلیل کلیر نشده باشم چون هم شغل من آزاده و هم سربازی تو ارتش بودم . آیا به نظر شما :
ممنون از پاسخ شما دوستان گرامی وبه امید اینکه من هم بتونم به دوستان گلم کمکی کرده باشم .Shy

اگر اسپانسر شما برای ساپورت شما توانایی لازم رو نداشت آفیسر کسر مدارک می زد و می گفت هر وقت برای گرفتن ویزا آمدید نامه تمکن مالی هم بیاورید به خیلی ها که موجودی کافی نداشتند همین را گفته پس نگران نباشید به سفارت ایمیل بزنید و تذکر دهید که چه مدتی از مصاحبه شما می گذرد و اینکه آفیسر گفته بوده مثلا بعد 6 هفته یا نمی دانم هر چی گفته کلیر می شوید
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، مرد آزاد ، alihmh ، mhb161 ، mehdi389 ، azar1348 ، ali1982 ، drmrs ، daad ، Aida.s ، mamalino10 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:58)AsemanAbee نوشته:  

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﻣﺎ ﺍﺳﭙﺎﻧﺴﺮ ﻧﺪﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﻫﻢ ﺳﻨﺪ ﻭ ﻫﻢ ﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ
ﺷﻤﺎ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﮕﯿﻦ !!

ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﮐﻠﯿﺮ ﻣﯿﺸﯿﻦ ﻓﮑﺮ ﺗﻮﻥ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﮑﻨﯿﻦ
ﺍﮔﺮ ﮐﺴﺮﯼ ﯾﺎ ﻧﻘﺺ ﻣﺪﺭﮎ ﻣﯿﺪﺍﺷﺘﯿﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺧﺒﺮ ﻣﯿﺪﺍﺩﻥ
ممنون دوست گرامی .حالا کمی فکرم راحت تر شد .حکمتی هست که وقتی آدم با کسی صحبت میکنه حتی اگه جواب مطمئنی هم نگرفته باشه احساس آرامش پیدا میکنه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehdi389 ، AsemanAbee ، Szsanazsz ، azar1348 ، ali1982 ، daad ، mamalino10 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:43)ani_sheiton نوشته:  سلام بچه ها من دیروز پاس ها رو دادم سفارت برای دریافت ویزا همچنان هیچ ایمیلی برام نیومده آیا طبیعیه؟

من که حلال زاده بودم دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از سفارت و پستخانه هیچ خبری نیست من الان باید نگران باشم

نگران نباشید من پاسم رو 20 آگوست دادم ، آدرس PTT رو هم تغییر داده بودم ، روز 22 آگوست توی سیس ایشو شد و روز 23 ایمیل اومد و پاسم رو با ویزا همون روز ساعت 11 از PTT گرفتمCool
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
تشکر کنندگان: mhb161 ، AsemanAbee ، azar1348 ، mehdi389 ، Niushagh ، Soap McTavish ، daad ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، ani_sheiton ، Alirezaa2013
سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، azar1348 ، mehdi389 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:56)north.winds نوشته:  از کجا متوجه بشم که توی سیس کدوم کیس خودمه کدوم برای همسرمه؟
دوست عزيز 01 برنده اصليه. 02 كيس دومهWink
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: mhb161 ، AsemanAbee ، azar1348 ، mehrdad pharm ، Niushagh ، daad ، Aida.s ، north.winds ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:32)north.winds نوشته:  از کجا متوجه بشم که توی سیس کدوم کیس خودمه کدوم برای همسرمه؟
01برنده اصلي و02 فرد زيرمجموعه.
٢-لينك ايميل به سفارت
http://turkey.usembassy.gov/mobile/iv-form2.html
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، azar1348 ، Sonaen60 ، mhb161 ، daad ، north.winds ، Rebekaa
سلام خدمت دوستان گرامی
با ارزوی کلیر شدن تمامی شما عزیزان در صورت امکان سفرنامه خود را نوشته تا دوستان شما از ان استفاده کنند (لطفا سوالاتی کی افیسر از شما پرسیده را فراموش نکنید .
درضمن ما اماده برای هوررااا کشیدن برای شما و دیدن شادی شما عزیزان هستیم .
با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن و گرفتن ویزا برای شما عزیزان . ++++++++
تشکر کنندگان: ali1982 ، azar1348 ، AsemanAbee ، mhb161 ، Soap McTavish ، daad ، mamalino10 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

بچه ها میشه اگه کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه آخه حتی تا اخر سپتامبر هم باز 2ماه و نیم از اعتبار مدیکال ما میمونه .آیا میشه بعد از گرفتن ویزا مدیکالو تمدید کرد تا اعتبار ویزا هم بیشتر بشه؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: azar1348 ، daad ، Aida.s ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 10:24)joody نوشته:  اي دوستان..... يعني شما ميگين بالاخره اين شوهر ما كلير ميشه بياد اينجا؟؟؟؟؟ من چرا اينقدر نااميد و خسته ام آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا اينقدر نااميد شدم كه امروز داشتم فكر ميكردم اگه محمد كلير نشه برگردم ايران چون اينجا واقعا سرسام گرفتم با دو تا نوجوون ....
خدايا يه كم لطفا من رو هم ببين....

چون ما هم وضعیت شما را داریم دقیقا درک میکنیم.الان هم خانم وبچه ها در غربت هستند ووضع من معلوم نیست.....اما شادی نزدیک است.تا حالا 75درصد قضیه حل شدهWink
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم و برنده اصلی من هستم. آفیسر به شوهرم گفت یک ایمیل براتون میاد ( فکر کنم منظورش فرم نه سوالی بود) . شوال من اینه که این ایمیل به ایمیل آدرس من که برنده اصلی هستم میاد یا به ایمیل شوهرم؟
تو سوال یک گفته اسم خودتون و همراهانتونو بنویسید.....اینو باید از زبون شوهرم بنویسیم یا برنده اصلی؟
یعنی من اسم خودمو به عنوان main applicant بنویسم و شوهرمو همراه معرفی کنم یا برعکس؟
خواهش میکنم زود جواب بدید. ما وقتی نداریم
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: daad ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 13:16)nyayesh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

بچه ها میشه اگه کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه آخه حتی تا اخر سپتامبر هم باز 2ماه و نیم از اعتبار مدیکال ما میمونه .آیا میشه بعد از گرفتن ویزا مدیکالو تمدید کرد تا اعتبار ویزا هم بیشتر بشه؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﻨﯽ ﺁﺧﻪ
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺻﺪﻭﺭ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯼ
ﺍﮔﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻠﯿﺮ ﻧﺸﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻨﻪ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﯾﺰﺍ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺰﻧﻪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: lilistar ، Niushagh ، mhb161 ، mehdi389 ، daad ، Aida.s ، nyayesh ، mrbonbon ، Szsanazsz ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 13:27)AsemanAbee نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:16)nyayesh نوشته:  

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﻨﯽ ﺁﺧﻪ
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺻﺪﻭﺭ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯼ
ﺍﮔﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻠﯿﺮ ﻧﺸﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻨﻪ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﯾﺰﺍ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺰﻧﻪ

مدت ویزا بستگی به مدت مدیکال داره.. اگه میخواهین بیشتر بشه مدت ویزاتون باید قبل از گرفتن ویزا مدت مدیکال رو تمدید کنید.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Niushagh ، mhb161 ، mehdi389 ، daad ، nyayesh ، Mehrdadordi ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان