کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دست عزیز ایمیل به برا شوهرتون می اید و ایشون باید جوب بده
تشکر کنندگان: marsha ، daad ، Aida.s ، Rebekaa
میشه جواب منو هم بدید

(2013-09-04 ساعت 13:34)سونا نوشته:  دست عزیز ایمیل به برا شوهرتون می اید و ایشون باید جوب بده

آخه تا الان همه مکاتبه هاشون به ایمیل من بوده!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، daad ، Aida.s ، Rebekaa ، Alirezaa2013
بجه ها refusal sheet چی هست؟ همون برگه ابی یا صورتی که بعد از مصاحبه میدن یا یه چیز دیگه اس ؟
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، Mehrdadordi ، Rebekaa
دست عزیز ایمیل به برا شوهرتون می اید و ایشون باید جواب بده
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 13:42)azem2014 نوشته:  بجه ها refusal sheet چی هست؟ همون برگه ابی یا صورتی که بعد از مصاحبه میدن یا یه چیز دیگه اس ؟

همون برگ آبی و صورتیه
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: Niushagh ، mhb161 ، daad ، Mehrdadordi ، Rebekaa
سلام دوستان ما ديروز رفتيم مديكال و امروز پاس ها رو تحويل داديم
حالا ميخام بدونم پست مركزي عدليه سرا شرايطش چطوريه ؟ آيا ازونجا ميشه زودتر تحويل بگيريم؟
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، Niushagh ، mhb161 ، mehdi389 ، sadeghi897 ، e76779 ، Tir-Tapar ، lilistar ، AsemanAbee ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 13:26)marsha نوشته:  سلام دوستان میشه راهنماییم کنید
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم و برنده اصلی من هستم. آفیسر به شوهرم گفت یک ایمیل براتون میاد ( فکر کنم منظورش فرم نه سوالی بود) . شوال من اینه که این ایمیل به ایمیل آدرس من که برنده اصلی هستم میاد یا به ایمیل شوهرم؟
تو سوال یک گفته اسم خودتون و همراهانتونو بنویسید.....اینو باید از زبون شوهرم بنویسیم یا برنده اصلی؟
یعنی من اسم خودمو به عنوان main applicant بنویسم و شوهرمو همراه معرفی کنم یا برعکس؟
خواهش میکنم زود جواب بدید. ما وقتی نداریم

وقتی هنوز فرم 9 سوالی نیومده چطور سوالهاشو میدونین؟؟؟

ایمیل به ایمیل هر کدومتون اومد، اون شخص از زبان خودش جواب بده
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 13:26)marsha نوشته:  سلام دوستان میشه راهنماییم کنید
ما هفته پیش مصاحبه داشتیم و برنده اصلی من هستم. آفیسر به شوهرم گفت یک ایمیل براتون میاد ( فکر کنم منظورش فرم نه سوالی بود) . شوال من اینه که این ایمیل به ایمیل آدرس من که برنده اصلی هستم میاد یا به ایمیل شوهرم؟
تو سوال یک گفته اسم خودتون و همراهانتونو بنویسید.....اینو باید از زبون شوهرم بنویسیم یا برنده اصلی؟
یعنی من اسم خودمو به عنوان main applicant بنویسم و شوهرمو همراه معرفی کنم یا برعکس؟
خواهش میکنم زود جواب بدید. ما وقتی نداریم

سلام
ایمیل فرم 9 سوالی برای من که برنده اصلی بودم آمد و ما برای هر دو نفر تکمیل کردیم و در قسمت main applicant باید برنده اصلی رو بنویسید . در ضمن ما یکبار جوابهارو بصورت جدول وار براشون ارسال کردیم که بهمون ایمیل زدن و درخواست کردن جوابها رو از فرمت جدول خارج کنیم و مجدد بفرستیم. پس شما هم حواستون باشه اصلا تو جدول جوابها رو وارد نکنید و بصورت متن معمولی جواب بدید. موضوع ایمیلsubject رو هم حتما همونطور که خود سفارت تاکید میکنه بدون فاصله وارد کنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: marsha ، daad ، mohamadtj ، mehdi389 ، n51 ، گل نهال ، AsemanAbee ، nedaba ، Rebekaa ، mehrdad pharm
(2013-09-04 ساعت 13:35)marsha نوشته:  میشه جواب منو هم بدید

(2013-09-04 ساعت 13:34)سونا نوشته:  دست عزیز ایمیل به برا شوهرتون می اید و ایشون باید جوب بده

آخه تا الان همه مکاتبه هاشون به ایمیل من بوده!!!

این قضیه فرق داره. این برای کلیر شوهرتون است و در ارتباط با کار و سوابق تحصلی شون
تشکر کنندگان: marsha ، daad ، mehdi389 ، Rebekaa
تو مهاجر سرا فرم 9 سوالی رو پیدا کردم. داریم فعلا با فرض اینکه برای ما هم همین سوالا میاد جواب میدیم. چون فرصتی نداریم.
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: Aida.s ، daad ، Rebekaa
سلام دوستان عزیز ...امیدوارم حال همگی شما خوب باشه ..... چه خبره ؟ کی به کیه ...کیا کلیر شدن ؟ خیلی دلم اینجا بود ..ولی متاسفانه چند روز بعد از اینکه از ترکیه برگشتم .. اتفاق بدی برام افتاد ....و طی یک حادثه که بنا به اتفاق نظر اطارفیان چشم خوردن نامیده شده .. دست راستم دچار پارگی از ناحیه ساعد شد .. بعدش هم اتاق عمل و بیهوشی این برنامه ها .. تازه همین امروز یک کمی حالم جا اومده ... گفتم بیام خبر از شما بگیرم ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-09-04 ساعت 13:56)fatimamolaee نوشته:  سلام
ایمیل فرم 9 سوالی برای من که برنده اصلی بودم آمد و ما برای هر دو نفر تکمیل کردیم و در قسمت main applicant باید برنده اصلی رو بنویسید . در ضمن ما یکبار جوابهارو بصورت جدول وار براشون ارسال کردیم که بهمون ایمیل زدن و درخواست کردن جوابها رو از فرمت جدول خارج کنیم و مجدد بفرستیم. پس شما هم حواستون باشه اصلا تو جدول جوابها رو وارد نکنید و بصورت متن معمولی جواب بدید. موضوع ایمیلsubject رو هم حتما همونطور که خود سفارت تاکید میکنه بدون فاصله وارد کنید.
موفق باشید

با سلام
دوست عزیز سفارت به من هم فرم 9 سوالی رو ایمیل کرد و من هم جوابش رو همونطور که گفته بود به صورت متن و به همون آدرس ایمیل آنکارا با موضوع ایمیلی که گفته بود 3 بار تا حالا فرستادم و چند بارم ازشون خواستم تایید کنن که آیا به دستشون رسیده یا نه ولی جوابی نمیدن. میخواستم ببینم بعد اینکه شما فرستادین برای شما ایمیلی نزدند؟
ممنون
تشکر کنندگان: daad ، Aida.s ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 13:58)marsha نوشته:  تو مهاجر سرا فرم 9 سوالی رو پیدا کردم. داریم فعلا با فرض اینکه برای ما هم همین سوالا میاد جواب میدیم. چون فرصتی نداریم.

آره دوست عزیز همون فرم واسه همه می اد زیادی توضیحات ندید مفید و مختصر و کلمات بی شبه مثلا لوله کشی رو piping ننویسید plumbing بهتره در این حد ساده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، sadeghi897 ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، Alirezaa2013
دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 14:14)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:56)fatimamolaee نوشته:  سلام
موفق باشید

با سلام
دوست عزیز سفارت به من هم فرم 9 سوالی رو ایمیل کرد و من هم جوابش رو همونطور که گفته بود به صورت متن و به همون آدرس ایمیل آنکارا با موضوع ایمیلی که گفته بود 3 بار تا حالا فرستادم و چند بارم ازشون خواستم تایید کنن که آیا به دستشون رسیده یا نه ولی جوابی نمیدن. میخواستم ببینم بعد اینکه شما فرستادین برای شما ایمیلی نزدند؟
ممنون
سلام پاسخی که به ما بعد از دریافت ایمیل دادند این بود:
Dear Ms. **,

Thank you, we will process accordingly.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Consular Section

U.S. Embassy Ankara

This email is UNCLASSIFIED.
تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان