کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 13:52)daad نوشته:  سلام دوستان ما ديروز رفتيم مديكال و امروز پاس ها رو تحويل داديم
حالا ميخام بدونم پست مركزي عدليه سرا شرايطش چطوريه ؟ آيا ازونجا ميشه زودتر تحويل بگيريم؟
ولا عدلیه سرا فکر نکنم مرکزی باشه
تا اونجایی که می دونم همه یک شرایطی دارن فقط یک پستی هست که شنبه ها هم بازه
خوب کار شما امیدوارم به شنبه دیگه نرسه و طی همین امروز و فردا یا پس فردا پاسپورت همراه باویزا رو تحویل بگیرید.
ایمیلتون و csc رو چک کنید وقتی می رید برای تحویل یک پرینت از ایمیلی که اومده یا صفحه ابدیت شده cscداشته باشید که درش شماره هم باشه
همه چیز خوب پیش می ره موفق باشید و بازم تبریک بابت کلیر شدن CoolTongue
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Mehrdadordi ، daad ، گل نهال ، AsemanAbee ، mhb161 ، Rebekaa ، Niushagh ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 11:10)Sonaen60 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 10:35)A.d نوشته:  سلام
یه ایمیل از سفارت آنکارا 27 آگوست برای همسرم درمورد سربازی (طول دوره و...) پرسیدن با اینکه همون روز پاسخ دادیم باز به تاریخ 3 سپتامبر همون ایمیل رو برای من فرستادن و من هم همون جوابو براشون فرستادم به نظر شما این چه معنی دارهSmile
-هردو مون به تاریخ 3 سپتامبر آپدیت شدیم.

شما از سفارت پرسيدين كه جوابتونو دريافت كردن آيا ؟؟

سلام Smile) از همين الان ميتوني هوراااااا بكشي
تو سري بعد كلير ميشي ..اسباب و اثاثيه رو جمع كن Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Tir-Tapar ، mhb161 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
سلام given عزیز خدا بد نده ایشالا به زودی خوب میشی وبه سرزمین رویاهات میری، برای ماکه هنوز منتظریم هم دعا کن. موفق باشی
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، e76779 ، daad ، Tir-Tapar ، AsemanAbee ، mhb161 ، Given ، mamalino10 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:11)Given نوشته:  سلام دوستان عزیز ...امیدوارم حال همگی شما خوب باشه ..... چه خبره ؟ کی به کیه ...کیا کلیر شدن ؟ خیلی دلم اینجا بود ..ولی متاسفانه چند روز بعد از اینکه از ترکیه برگشتم .. اتفاق بدی برام افتاد ....و طی یک حادثه که بنا به اتفاق نظر اطارفیان چشم خوردن نامیده شده .. دست راستم دچار پارگی از ناحیه ساعد شد .. بعدش هم اتاق عمل و بیهوشی این برنامه ها .. تازه همین امروز یک کمی حالم جا اومده ... گفتم بیام خبر از شما بگیرم ....

خدا بد نده Given جان، خيلي متاسف شدم از حادثه‌‌اي كه براتون پيش اومده، اميدوارم هر چه زودتر حالتون خوب شه.
از خداوند مهربان براتون آرزوي سلامتي و موفقيت دارم.
+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-04 ساعت 14:23)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:52)daad نوشته:  سلام دوستان ما ديروز رفتيم مديكال و امروز پاس ها رو تحويل داديم
حالا ميخام بدونم پست مركزي عدليه سرا شرايطش چطوريه ؟ آيا ازونجا ميشه زودتر تحويل بگيريم؟
خوب کار شما امیدوارم به شنبه دیگه نرسه و طی همین امروز و فردا یا پس فردا پاسپورت همراه باویزا رو تحویل بگیرید.
ایمیلتون و csc رو چک کنید وقتی می رید برای تحویل یک پرینت از ایمیلی که اومده یا صفحه ابدیت شده cscداشته باشید که درش شماره هم باشه
دی

عدليه جزو پستهاي مركزي و با ساختمان بزرك و كاملا مشخص هست ،
فقط شنبه ها تعطيله ..شما باركد ايميلتو كه از سفارت واست مياد رو
چك كن و تسليم كه زد فورا بروptt
خيلي مرتب اونجا و راحت دريافت ميكني Smile)
وارد ساختمان كه ميشي سمت چپ از يه سكوريتي رد ميشي همونجا سوال كني نشونت ميدن Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، e76779 ، AsemanAbee ، daad ، mhb161 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
دوستان از این سفارتها خبری نیست؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Tir-Tapar ، daad ، mhb161 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 14:21)mhb161 نوشته:  دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن
بله بايد بهشون ابميل بزني كه اونا تو سيستم ميرن و وارد اكانتت ميشن شماره جديد پاستو اصلاح ميكنن ، شما همراه با پاس قبلي و پرينت جديد از cscويزاتو ميگيري Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 14:21)mhb161 نوشته:  دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن

شما به چه آدرسی تغییر پاسپورتتونو اطلاع داده بودید مگه به این آدرس نفرستادید؟contactus_en_TR@visaops.com .
چون اصولا یک شماره پیگیری می دهن.
حالا شما چه کردید؟ مشکلتون چه جوری حل شد؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
(2013-09-04 ساعت 13:27)AsemanAbee نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:16)nyayesh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

بچه ها میشه اگه کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه آخه حتی تا اخر سپتامبر هم باز 2ماه و نیم از اعتبار مدیکال ما میمونه .آیا میشه بعد از گرفتن ویزا مدیکالو تمدید کرد تا اعتبار ویزا هم بیشتر بشه؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﻨﯽ ﺁﺧﻪ
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺻﺪﻭﺭ ﻭﯾﺰﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯼ
ﺍﮔﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻠﯿﺮ ﻧﺸﺪﯾﺪ ﻭ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻨﻪ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﯾﺰﺍ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺰﻧﻪ

شما بايد ٥ ماه از تاريخ مديكالت گذشته باشه كه اجازه بدن واسه ين دوره ٦ماه ويزا دوباره مديكال بدي
چند مورد بوده قبلا كه ايميل زدن به سفارت و اونا شرايطشونو قبول كردن ..
شما هم امتحان كن !
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Tir-Tapar ، daad ، mhb161 ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 12:12)sh-p نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:39)Szsanazsz نوشته:  
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.

خيلي خيلي ممنون ساناز عزيز .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueI LOVE YOU
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، Szsanazsz ، mhb161 ، Rebekaa ، sh-p
(2013-09-04 ساعت 13:08)nyayesh نوشته:  سلام دوستان .آیا بعد از گرفتن ویزا میشه مدیکالو تمدید کرد و از اون طرف دیرتر رفت اونور؟

به هيج وجه !!
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، alihmh ، Rebekaa
(2013-09-04 ساعت 14:22)fatimamolaee نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:14)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:56)fatimamolaee نوشته:  سلام
ایمیل فرم 9 سوالی برای من که برنده اصلی بودم آمد و ما برای هر دو نفر تکمیل کردیم و در قسمت main applicant باید برنده اصلی رو بنویسید . در ضمن ما یکبار جوابهارو بصورت جدول وار براشون ارسال کردیم که بهمون ایمیل زدن و درخواست کردن جوابها رو از فرمت جدول خارج کنیم و مجدد بفرستیم. پس شما هم حواستون باشه اصلا تو جدول جوابها رو وارد نکنید و بصورت متن معمولی جواب بدید. موضوع ایمیلsubject رو هم حتما همونطور که خود سفارت تاکید میکنه بدون فاصله وارد کنید.
موفق باشید

با سلام
دوست عزیز سفارت به من هم فرم 9 سوالی رو ایمیل کرد و من هم جوابش رو همونطور که گفته بود به صورت متن و به همون آدرس ایمیل آنکارا با موضوع ایمیلی که گفته بود 3 بار تا حالا فرستادم و چند بارم ازشون خواستم تایید کنن که آیا به دستشون رسیده یا نه ولی جوابی نمیدن. میخواستم ببینم بعد اینکه شما فرستادین برای شما ایمیلی نزدند؟
ممنون
سلام پاسخی که به ما بعد از دریافت ایمیل دادند این بود:
Dear Ms. **,

Thank you, we will process accordingly.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Consular Section

U.S. Embassy Ankara

This email is UNCLASSIFIED.

ممنون از شما
میشه بگید این ایمیل رو چند روز بعد از ارسال ایمیل شما فرستادن؟ و آیا خودشون این رو فرستادن یا شما ازشون پرسیدین؟
(2013-09-04 ساعت 14:29)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:23)sadeghi897 نوشته:  
دی

عدليه جزو پستهاي مركزي و با ساختمان بزرك و كاملا مشخص هست ،
فقط شنبه ها تعطيله ..شما باركد ايميلتو كه از سفارت واست مياد رو
چك كن و تسليم كه زد فورا بروptt
خيلي مرتب اونجا و راحت دريافت ميكني Smile)
وارد ساختمان كه ميشي سمت چپ از يه سكوريتي رد ميشي همونجا سوال كني نشونت ميدن Smile)
دوست عزيز من پي تي تيم yenisehir هستش و همون دفه قبل كه واسه مصاحبه اومده بوديم ثبت نام كردم ديگه ثبا نام نكردم ! بعد حالا مث اينكه ميگن يه پي تي تي مركزيه كه گفتيم شايد قبل اينكه از اونجا بره شعبه بتونيم از پي تي تي مركزي بگيريمش.. من پرينتر بايد از هتل جور كنم حالا هم اگر ميبينيد پرينت واقعن واجبه برم جور كنم.
ماگفتيم اخه اگه زودتر ويزا رو گرفتيم وقت ميمونه بريم استانبول حالا نميدونم ..
راجع به پي تي تي راستي گوشي و كيف و اينا ميشه برد داخل يا نه؟!
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Mehrdadordi ، rezagh ، Tir-Tapar ، mhb161 ، Rebekaa ، Niushagh
(2013-09-04 ساعت 12:48)mhb161 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 12:43)ani_sheiton نوشته:  سلام بچه ها من دیروز پاس ها رو دادم سفارت برای دریافت ویزا همچنان هیچ ایمیلی برام نیومده آیا طبیعیه؟

من که حلال زاده بودم دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از سفارت و پستخانه هیچ خبری نیست من الان باید نگران باشم
سلام منم دیروز پاسم رو تحویل دادم دیروز بعد از ظهر هم آپدیت شدم
فک کنم هنوز زوده واسه ایشود شدن
شاید امروز

تا جمعه ايشالا تكليفتون روشن ميشه ،. ايميل و سيس رو مرتب چك كنين Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: Aida.s ، Tir-Tapar ، mhb161 ، daad ، Rebekaa ، Niushagh
دوستان عزیز سلام
امروز ساعت 11 صبح رفتم کلینیک و نتیجه مدیکال رو گرفتم، اما حیف که تو این هوای بس ناجوانمردانه خوب، نشد که بشه... یعنی مدیکال رو فعلاً به دلیل کیلیر نشدن نبردم به سفارت تحویل بدم، خلاصه که یه جورایی از دست این برو بچ ناراحنم... Sad
راستی دوستانی که قراره بیان آنکارا و مخصوصاً اونایی که بچه دارن، اینو بگم که هوای اینجا از عصر به بعد خنک میشه و یه باد بسیار مطبوعی البته برای ما آدم بزرگا شروع به وزیدن میکنه، سر همین حتماً یه کاپشن بهاره یا پاییزه همراه خودتون حتماً باشه...
امروز صبح از 10:30 تا الانم یه بارون بسیار خدا هم داره میاد، فقط اینو بگم که تو این هوا سه چیز خیلی بد میچسبه اول اینکه ببینی ییهو کیلیر شده باشی، دوم بعد از اینکه دیدی کیلیر شدی، زکریا رو بغل کنی و در آخر هم بعد از اینکه خوب بغل کردی، بری یکی از این قهوه خونه های توپ اینجا بشینی و یه چای دبش تو این استکانهای کمر باریک بزنی بر بدن( اما حیف که این همه خوشبختی، فعلاً برای من جیزه)... Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان