کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزيز، چه گيري داديد به اين ١٥ سپتامبر؟؟؟ خب از روز ٨ آگوست كه من كلير شدم تا هفته پيش هركي كلير شده تاريخ تحويل پاسها رو تا ١٥ سبتامبر زدن، اون ٣ نفري هم كه ديروز از آنكارا كلير شدن، تاريخش ١٧ سپتامبر بود، از حالا به بعد خود سفارتها تاريخ ها رو جوري ميزنن كه وقت واسه رفتنتون باشه ولي ديگه كسي كه ٢٠ سپتامبر كلير ميشه تاريخ اكسپايرش نزديكتره چون روزهاي پاياني بهش نزديكه. همتون اگه كلير شديد كه تا اون تاريخي كه جلوي كيستون ميزنه وقت داريد، اگه هم نشديد، سعي كنيد ١٠ روز آخر رو بريد همون شهري كه مصاحبه داشتيد، مخصوصاً دوستان روز بالايي آنكارا كه تمديد مديكال هم بايد داشته باشند. تا روز ٣٠ سپتامبر ويزا به همه ميدن و آخرين روز ويزاها همون ٣٠ سپتامبر هست مثل هرسال
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-09-04 ساعت 14:41)drmrs نوشته:  دوستان عزیز سلام
یک پیشنهاد دارم: با توجه به زمان محدود باقیمانده و همچنین اعلام تاریخ 15 سپتامبر به عنوان تاریخ اکسپایر توسط سفارت انکارا و احتمالا توسط سایر سفارت ها، پیشنهاد می کنم به سفارت ایمیل بزنیم و در خواست کنیم افرادی که در سپتامبر کلیر می شند فرصت بیشتری و اکسپایر دیرتری داشته باشند. چون 14 و 15 تعطیله و 13 هم جمعه است که پاس ها را نمی گیرند پس فرصت خیلی محدودی می ماند. به خصوص باری دوستانی که باید تجدید مدیکال کنند. باید تعدادی ایمیل با این مضمون بره تا بهش توجه کنند. لطفا در صورت موافقت یا محالفت نظر بدهید و همکاری کنید. متشکرم

ﯾﻌﻨﯽ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺍﺯ ﺣﺎﻻ ﺑﺒﻌﺪ ﻫﻢ ﻫﺮ ﮐﯿﺲ ﮐﻠﯿﺮ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ۱۵ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻭﻗﺖ ﺑﺰﺍﺭﻩ ؟؟؟!!!
ﺷﺪﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ !!

ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﻋﺎﯾﺎ ؟؟!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: drmrs ، daad ، hsevensky2013 ، mrbonbon ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:40)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 12:12)sh-p نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 11:39)Szsanazsz نوشته:  
Dear Sefarats
Hi. How are you? Don’t be tired ye vaghta. What are you doing really? Months has passed and passed but you are doing yalali talali! We sat and thought to ourselves about clearance process, when I say 'we' I am talking about many gonde and hesabi persons who are kasi for ourselves inja , but we came to the conclusion that this process is a very very KASHKI things. Do you know what is kashk? Kashk is something like dried yogurt. We are subing it for months. Inshala your work also gir bekone pishe us then we will give you some to sub!
I have written many letters to you ghablana but may be this is the last one. Last one ….
I am telling you that go and add yourself and clear the rest of us. We are not allaf of you be khoda. Even I don’t have hal and hosele to kalkal you and write a good letter.pas be human please .please.please.

خيلي خيلي ممنون ساناز عزيز .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueI LOVE YOU
خیلی خیلی خوووووووووووب بود Big Grin بعد مدتها یکم شاد شدیم مرسی Cool
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mehdi389 ، mhb161 ، Szsanazsz ، daad ، alihmh ، Leila12020 ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:41)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:22)fatimamolaee نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:14)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 13:56)fatimamolaee نوشته:  سلام
ایمیل فرم 9 سوالی برای من که برنده اصلی بودم آمد و ما برای هر دو نفر تکمیل کردیم و در قسمت main applicant باید برنده اصلی رو بنویسید . در ضمن ما یکبار جوابهارو بصورت جدول وار براشون ارسال کردیم که بهمون ایمیل زدن و درخواست کردن جوابها رو از فرمت جدول خارج کنیم و مجدد بفرستیم. پس شما هم حواستون باشه اصلا تو جدول جوابها رو وارد نکنید و بصورت متن معمولی جواب بدید. موضوع ایمیلsubject رو هم حتما همونطور که خود سفارت تاکید میکنه بدون فاصله وارد کنید. راستی من و همسرم هر دو با ایملیهای خودمون فرمها رو ارسال کردیم اما فقط برای من ایمیل تائید اومد که برنده اصلی هستم.
موفق باشید

با سلام
دوست عزیز سفارت به من هم فرم 9 سوالی رو ایمیل کرد و من هم جوابش رو همونطور که گفته بود به صورت متن و به همون آدرس ایمیل آنکارا با موضوع ایمیلی که گفته بود 3 بار تا حالا فرستادم و چند بارم ازشون خواستم تایید کنن که آیا به دستشون رسیده یا نه ولی جوابی نمیدن. میخواستم ببینم بعد اینکه شما فرستادین برای شما ایمیلی نزدند؟
ممنون
سلام پاسخی که به ما بعد از دریافت ایمیل دادند این بود:
Dear Ms. **,

Thank you, we will process accordingly.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Consular Section

U.S. Embassy Ankara

This email is UNCLASSIFIED.

ممنون از شما
میشه بگید این ایمیل رو چند روز بعد از ارسال ایمیل شما فرستادن؟ و آیا خودشون این رو فرستادن یا شما ازشون پرسیدین؟

1 روز بعد از ارسال فرمها ارسال کردن. ما نخواستیم تائیدیه دریافت برای ما بفرستن. خودشون ارسال کردن. فقط به نظرم روی ایمیل سفارت reply نکنید و ایمیل جدید با subject درست و بدون فاصله براشون بفرستید. البته به نظر من ارسال ایمیل تائید مهم نیست.
موفق باشید
تشکر کنندگان: daad ، mohamadtj ، mhb161 ، Rebekaa ، zohre02
(2013-09-04 ساعت 14:54)گل نهال نوشته:  دوستان عزيز، چه گيري داديد به اين ١٥ سپتامبر؟؟؟ خب از روز ٨ آگوست كه من كلير شدم تا هفته پيش هركي كلير شده تاريخ تحويل پاسها رو تا ١٥ سبتامبر زدن، اون ٣ نفري هم كه ديروز از آنكارا كلير شدن، تاريخش ١٧ سپتامبر بود،

ﮔﻞ ﻧﻬﺎﻝ ﺟﺎﻥ
ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﻤﻪ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﻫﺎ ۱۵ ﻫﺴﺘﻦ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺯﺩﻥ ﻫﻢ ۱۵ ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻫﺴﺘﻦ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: drmrs ، گل نهال ، daad ، mrbonbon ، hsevensky2013 ، mhb161 ، yalda91 ، alihmh ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:54)گل نهال نوشته:  دوستان عزيز، چه گيري داديد به اين ١٥ سپتامبر؟؟؟ اون ٣ نفري هم كه ديروز از آنكارا كلير شدن، تاريخش ١٧ سپتامبر بود...
گل نهال جان، والا اونا هم تاریخ اکسپایرشون 15 سپتامبره
2013AS4867 15-Sep-13
2013AS5358 15-Sep-13
2013AS133 15-Sep-13
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، drmrs ، AsemanAbee ، mhb161 ، daad ، alihmh ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 15:03)drmrs نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:54)گل نهال نوشته:  دوستان عزيز، چه گيري داديد به اين ١٥ سپتامبر؟؟؟ خب از روز ٨ آگوست كه من كلير شدم تا هفته پيش هركي كلير شده تاريخ تحويل پاسها رو تا ١٥ سبتامبر زدن، اون ٣ نفري هم كه ديروز از آنكارا كلير شدن، تاريخش ١٧ سپتامبر بود، از حالا به بعد خود سفارتها تاريخ ها رو جوري ميزنن كه وقت واسه رفتنتون باشه ولي ديگه كسي كه ٢٠ سپتامبر كلير ميشه تاريخ اكسپايرش نزديكتره چون روزهاي پاياني بهش نزديكه. همتون اگه كلير شديد كه تا اون تاريخي كه جلوي كيستون ميزنه وقت داريد، اگه هم نشديد، سعي كنيد ١٠ روز آخر رو بريد همون شهري كه مصاحبه داشتيد، مخصوصاً دوستان روز بالايي آنكارا كه تمديد مديكال هم بايد داشته باشند. تا روز ٣٠ سپتامبر ويزا به همه ميدن و آخرين روز ويزاها همون ٣٠ سپتامبر هست مثل هرسال

سه نفر دیروزی را هم 15 سپتامبر زده است! گل نهال جان این صحبتی که من کردم با اون گیر دادن بقیه فرق فوکوله! این یک نوع پیشگیری است از استرس های بعدی!

سه نفر ديروز هم ١٥ سپتامبر زدن معذرت ميخوام، ولي با اين حساب هم كه ١٢روز وقت داشتن واسه رفتن، سفارت ميخواد زودتر كلير شده ها را تا نيمه سپتامبر جمع كنه و دو هفته آخر رو به كلير نشده ها بپردازه
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، drmrs ، mhb161 ، daad ، alihmh ، Rebekaa ، Niushagh ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 14:36)alihmh نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:21)mhb161 نوشته:  دوستانی که بعد از مصاحبه پاسپورتشون رو عوض کردن این تغییر پاس رو علاوه بر سفارت به csc هم خبر بدید
من دیروز پاسمو تحویل سفارت دادم و چون پاسمو بعد از مصاحبه عوض کرده بودم ازم پرینت csc با شماره پاس جدید خواستن

شما به چه آدرسی تغییر پاسپورتتونو اطلاع داده بودید مگه به این آدرس نفرستادید؟contactus_en_TR@visaops.com .
چون اصولا یک شماره پیگیری می دهن.
حالا شما چه کردید؟ مشکلتون چه جوری حل شد؟

من به csc اطلاع داده بودم و پرینت جدید هم گرفته بودم
فقط جهت یاد آوری عرض کردم که دوستان به مشکل نخورن
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mehdi389 ، daad ، alihmh ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013
هر میلی که به سفارت میدیم میگه جواب به دست ما باید برسه چرا مال بعضی زود مال ما 8ماه نه .دست کیه این استعلام انگشتنگاری نه دزدیم نه قاتل نه سابقه دار پس کو این استعلام.اگه طرف خلافکارم بود تا الان باید جوابش میومد نه ما که رنگه هیچ خلافیم ندیدیم.
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، AsemanAbee ، سو سو ، mehdi389 ، SK89 ، lilistar ، mhb161 ، daad ، Sonaen60 ، linuxer ، sh-p ، mamalino10 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
سلام دوستان من 8 روز پیش کلیر شدم ولی تو سایت سیس کیسم هنوز هی اپدیت میشه یکم دلهره گرفتم من که کلیر شدم پس اپدیت جدید واس چیه واینکه وقتی کلیر شدیم تو سایت سیس تغیری میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید اخه من یکشنبه پرواز دارم به انکارا استرس شدید گرفتم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mehdi389 ، Aida.s ، mhb161 ، daad ، پدی ، Rebekaa ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar
دوستان بعد تحویل برگه‌ صورتی‌ و پاسپورتها به سفارت، باید هر روز بریم اداره پست که ویزا رو تحویل بگیریم؟ یا ایمیل و سیس رو چک کنیم هر وقت ایشود شد بریم اداره پست؟ یا اصلا پستچی میاره داره هتل؟مرسی
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، daad ، Rebekaa ، Tir-Tapar
(2013-09-04 ساعت 15:15)drmrs نوشته:  فکر کنید که اگر امروز یا فردا یه نفر کلیر بشه اگه بلیط گیرش بیاد برای یکشنبه، دوشنبه مدیکال بده و بچه داشته باشه به زحمت تا پنجشنبه آماده میشه! خالا اگه دیرتر کلیر بشند که دیگه فرصتی نیست.
خب از هفته ديگه بايد كم كم به فكر رفتن بود، اگه اينجوري حساب كنيد پس كسي كه ٢٨ سپتامبر كلير ميشه و مهلتش ٣٠ سپتامبره چي؟ واسه همين چيزاست كه ميگن هفته هاي آخر را اونجا باشيد
تشکر کنندگان: noura ، mehdi389 ، yalda91 ، DIVE ، mhb161 ، daad ، e76779 ، hsevensky2013 ، drmrs ، alihmh ، mamalino10 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
دوستان يادمون باشه كه اين مرحله "كليرنس"ازموني بوده و هست كه باعث شه استانه تحملمون رو بالاتر ببريم و انتظار نداشته باشيم كه همه چيز مطابق ميل ما بيش بره
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، fatimamolaee ، Aida.s ، DIVE ، mhb161 ، daad ، sh-p ، alihmh ، mamalino10 ، Rebekaa ، nooshshahnar ، Alirezaa2013
(2013-09-04 ساعت 15:17)سو سو نوشته:  دوستان پاسپورت ها واسه صدور ویزا باید چقدر اعتبار داشته باشن ؟

حداقل ١١ ماه ، زير ٧ ماه هم اجازه خروج نميدن از كشور
بهتر اينه كه زير يكسال تمديد شه ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، سو سو ، mhb161 ، daad ، Rebekaa ، Alirezaa2013
سلام دوستان عزیز
امیدوارم امروز پر هوررررااااا باشه!

من برای این آقای hamedhamed خیلی نگرانم!
از وقتی توی این ساتت دیدمش جلوی دهنش بسته هست!Sad
خدا کنه تا خفه نشده زودتر کلیر بشه!!!
(اشاره با آواتارشون بود!!)Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، AsemanAbee ، سو سو ، daad ، mhb161 ، b_argi ، shatsi ، پدی ، houmanmir ، sh-p ، alihmh ، Rebekaa ، Tir-Tapar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان