کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 14:14)Arash R نوشته:  یه چیز دیگه هم اضافه کنم.
امروز که به من ایمیل زدن توی سیس آپدیت شدم.
این آپدیت ها رو با آپدیت های کلیر شدن اشتباه نگیرین.

من قبل از ایمیل زدنم آپدیت شدم!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: lilistar ، romance33 ، پدی ، مانترا ، Aida.s
(2013-09-21 ساعت 20:08)marsha نوشته:  

دوست عزیز متوجه حرف من نشدین
من ایمیل نزدم
اینا خودشون که به من ایمیل زدن و گفتن که نیا، به طور اتومات کیس من آپدیت شد.
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: lilistar ، romance33 ، پدی ، payam62 ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 16:39)sh-p نوشته:  باز خوش به حال ستاره دارها .بقیه باید چکار کنند؟SadSadSad

چرا خوش بحال ستاره دارها؟؟؟؟ ما 2تامون کلیر شدیم ولی برامون همین ایمیل متن بالای سایتو زدن....یکی بگه کسایی که کلیر شدن و ستاره دارها تکلیفشون چیه؟ به نظر من به کیسی که تو سایت اعلام شده باشه ویزا میدن و این ایمیلی که به هممون زدن اتوماتیک بوده چون اگه دقت کنید اسممونو به عنوان مخاطب ننوشته و نوشته متقاضی عزیز!!!!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

تشکر کنندگان: romance33 ، reza_top60 ، گل نهال ، پدی ، Aida.s
(2013-09-21 ساعت 20:20)marsha نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 16:39)sh-p نوشته:  باز خوش به حال ستاره دارها .بقیه باید چکار کنند؟SadSadSad

چرا خوش بحال ستاره دارها؟؟؟؟ ما 2تامون کلیر شدیم ولی برامون همین ایمیل متن بالای سایتو زدن....یکی بگه کسایی که کلیر شدن و ستاره دارها تکلیفشون چیه؟ به نظر من به کیسی که تو سایت اعلام شده باشه ویزا میدن و این ایمیلی که به هممون زدن اتوماتیک بوده چون اگه دقت کنید اسممونو به عنوان مخاطب ننوشته و نوشته متقاضی عزیز!!!!!!

دوست عزیز، کسانی که کلیر شدند حتما برن درب سفارت، ممکنه هنوز راهی باشه، بهتره که برید که بعد نگید اگر رفته بودم شاید میشد کاری کرد...
ولی در نظر داشته باشید که در تمامی مراحل باید آرامش خودتون رو حفظ کنید، عصبانیت و کاری نسنجیده فقط باعث دردسر بیشترتون میشه اونم در یک کشور غریبه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-21 ساعت 18:04)yami نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 18:00)fatimamolaee نوشته:  دوستان الان امار دقیقی از افراد باقیمانده کلیرشده و نشده که موفق نشدن هنوز ویزا بگیرن وجود داره؟

بابا کلیر نشده ها رو دیگه بیخیال بشین. مسئله اونا دیگه مشخصه که نشده.
بیخودی لشگر جمع کنین جلوی سفارت، اونا هم فکر میکنن که جدا همه شامل حالشون میشه و اونا هم اینقدر ویزا ندارن و از بیخ میزنن زیرش.
اما اگه ببینن که تعداد اونایی که کلیر شدن کمه ممکنه یک کاریش بکنن.

کیس ستاره دار جزو کدوم گروه حساب میشه؟ اامروز صبح زود هم آپ شدیم فک کنم اگه این اتفاق نمیافتاد همسرم هم به کلیر نزدیک بود

تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا
سلام
دوستان موج ناراحتی شما تمام بچه های 2014 را هم غمگین کرده ما تنها کاری که از دستمان بر می آید یک دعای دسته جمعی است که قرارش را گذاشته ایم باور نمی کنید از دیشب تا به حال فقط سه ساعت خوابیده ام درد و ناراحتی شما برای ما بسیار ملموس است. اما خواهش می کنم نا امید نشوید. تا دوشنبه همگی منتظریم موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: mehdir ، mhb161 ، nasim ، alihmh ، romance33 ، sh-p ، marigol61 ، pari pariaaa ، Nasimmmm ، shohreh63 ، lilistar ، payam62 ، jazirehh
(2013-09-21 ساعت 20:19)Arash R نوشته:  

من ایمیل نزدم

میدونم منظور من هم این بود که قبل از اینکه ایمیل بزنم و جواب بدن من آپ شدم.

تشکر کنندگان:

مارشا جان. به خدا از دیروز نه خوابیدم ونه چیزی خوردم و فقط دارم گریه می کنم .فقط برای دوستان گلی مثل شما. اینکه گفتم منظورم کسانی هستند که قبلا نفر اصلی ویزا گرفته و بقیه ستاره دار مانده بودند.چون اینها می تونند برای افراد خانواده خود ویزای خانوادگی بگیرند.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، marsha ، گل نهال ، mhb161 ، میما ، lilistar ، Ehsan1358 ، مانترا ، mamalino10 ، mrr777
(2013-09-21 ساعت 16:31)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 16:26)Mojtaba7300 نوشته:  تکلیفه ما که یکیمون کلیر نشده چیه؟؟؟ آیا برای ما هم امیدی هست؟؟؟
دوست عزیز اگر نفر اصلی کیس ویزایش را گرفته است باید گفت شما نسبت به دیگران وضعیت بهتری دارید چون میتوانید از طریق کیس خانوادگی اقدام کنید...من و خیلی از دوستان دیگر که ستاره دار هستیم اگر مشمول ویزا نشویم به این راه فکر می کنیم .

مارشا جان من بعد از این پست آن حرف را زدم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilistar ، romance33 ، marsha ، mhb161 ، محبت ، alireza2753 ، Ehsan1358 ، پدی
(2013-09-21 ساعت 20:03)alihmh نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 19:50)3rip نوشته:  سلام به دوستان 2013
اول از همه واقعا متاسفم برای اتفاقی که افتاد. نمیتونم بگم درکتون میکنم، چون حرف مزخرفیه، آدم تا خودش توی این شرایط نباشه نمیتونه کسی رو درک کنه. اسمش رو نمیدونم چی میشه گذاشت، بدشانسی ، نمیدونم چه حس و حالی دارن این دوستان، شاید این دوستان الان حسرت کسانی رو بخورن که اصلا توی لاتاری برنده نشدن.
ولی زندگی همینه، مطمعنن این اولین شکست زندگیتون نبوده و آخرین هم نخواهد بود، پس باید تلاش کرد باهاش کنار اومد.
از دوستانی که راه حل ارائه میدن خواهش میکنم منطقی تر باشن، درسته که نیتشون خیره، ولی تصمیمات احساسی نتیاج عکس دارن. متاسفانه بعضی از راه حل های انتحاری که دوستان پیشنهاد دادن مثال این میمونه که به خانواده ی یک بیماری که توی کما هست بگید برن یقه ی دکتر بیمارستان رو بگیرن، ولی این کار فقط نمک روی زخم پاشیدنه.
..............................

من پیشنهادم اینه که دوستانی که آنکارا هستن تمام تلاششون رو بکنن و برن جلوی سفارت ببینن پاسپورت ها رو تحویل میگیرن یا نه. اما باقی دوستان خواهش میکنم از اقدامات انتحاری پرهیز کنید، نه به نتیجه ای خواهد انجامید و نه باعث دلگرمی میشود، در درجه اول عزتِ ایرانی زیر سوال می رود، در درجه دوم برای دوستان 2014 مشکل پیش خواهد آمد.
ممنون
دوست محترم به نظر شما پس ما اصلا پی گیر ویزا نشیم و نریم. یعنی دیگه هیچ امیدی نیست.

دوست عزيز فكر نميكنم تجمع و اعتراض و .....مشكلي براي ما ٢٠١٤ ايا پيش بياد اگه بخوان بما هم ويزا نميدن نه به اين دليل نبايد دوستان اميدشونو از دست بدن.ميدونم الان ٢٠١٤ ايا دارن براشون دعا ميكن و حاضرن هر كاري لازمه براي اين دوستان بكنن.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
کاربران در حال بازدید این موضوع: alihmh، Alirezaa2013، amjad، AsemanAbee، b@b@k، EKAM، hoseinizadehir، iraj im، kian88، lilistar، maaarabi، marigol61، nyayesh، sh-p، shadi79، shiraz2013، solmazm، Sonaen60، Tabassomshojaat، مریم پرتوی، سو سو، 5 کاربر مخفی، 8 مهمان
(2013-09-21 ساعت 19:56)gifa نوشته:  هيچكس هيچكس جز بچه هايي كه درگير اين موضوع هستند مارو درك نميكنند دوستاني كه اونور اب هستند ودر سرزمين گل وبلبل اين متن ها رو مينويسند من يكي واقعا عذاب ميكشم .............................
دوست خوبم ،
به نظر من ، اوناییکه کلیر شدن ، بد نیست که به سفارت مراجعه کنن و پیگیر بشن . شاید به امید خدا راهی واسه این قضیه باشه . اما کسانی که اصلاً کلیر نشدن نباید این اقدام رو بکنن چون اصلاً فرایندشون کامل نشده .
اما توضیحی دارم راجع به ارسال دوست و هم دوره ایم (3rip ) که لازم دونستم که خدمت شما عرض کنم . درسته ، واقعاً کسی نمیتونه توی این لحظه شما رو درک کنه و این امکان هم وجود نداره !! اما خب ایشون هم اولش همین رو گفت . ولی در مورد چیزی که شما نوشتید ، که از سرزمین گل و بلبل !!!!! واقعاً اینطور نیست !!! تشریف ببرید به تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت !! خواهید دید که اینجا هم همچین گل و بلبل نیست !! از بین بچه های 2010 تا 2012 به شما آمار میدم که چند نفر به ایران برگشتن و هرگز دیگه پیگیر آمریکا موندن نشدن !! . البته این مسئله مشکلی از ناراحتی شما حل نمیکنه !! اما بدونید که بخدا قسم اینجا اصلاً گل و بلبل نیست . بخدا قسم که گاهی انقدر فشار تحمل میکنیم که به خودمون میگیم ، عجب غلطی کردیم !!! . اما شما تا میتونید تلاش خودتون رو بکنید ، شاید به امید خدا درست بشه و این اندوه شما التیام داده بشه .
برای همتون از ته دل بهترینها رو آرزو میکنم . موفق باشید . دوست و برادر همراهتون ، افشین . Sad
از اتفاقاتی که داره میفته واقعا متاسفم. نمیتونم تصور کنم دوستان چه حالی دارن. براتون آرزوی سرافرازی دارم هر جا که هستید.

کاری از دستم بر نمیاد و فقط امیدوارم اعتقاد داشته باشید به اینکه شاید حکمتی بوده.

چه ایران و چه آمریکا همیشه میشه از اول شروع کرد و همیشه میشه محکم تر ساخت.

فردا یه روز دیگه است.
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: mhb161 ، romance33 ، dana ، lilistar ، AOC Kermani ، پدی ، masoud z ، MEHDIREZAEI ، مانترا ، zohre02

اتوماتیک نبوده چون برای ما که کلیر نشدیم نیمده . ولی باید برین تا اگر شانسی باشه از دست نره
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، mhb161 ، romance33 ، EKAM ، پدی ، zohre02
(2013-09-21 ساعت 20:19)Arash R نوشته:  

من ایمیل نزدم

میدونم منظور من هم این بود که قبل از اینکه ایمیل بزنم و جواب بدن من آپ شدم.

تشکر کنندگان: mhb161 ، romance33 ، پدی ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان