کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 19:50)3rip نوشته:  سلام به دوستان 2013

اما این قضیه تمام شدن سهمیه ویزای سفارت واقعا نشدنیه، نمیشه از سفارت به KCC شکایت کرد، چی بگیم؟ درطومار بنویسیم که سفارت داره طبق قانون عمل میکنه و ما ازش شکایت داریم؟
الان زمان آن نیست که دنبال مقصر بگردیم، ولی اگر دنبال مقصر واقعی هستیم اون سفارت نیست، اینکه یک سفارت سهمیه ویزاش تموم میشه اتفاقا نشونه ی اینه که چقدر توی اون ماه ویزا صادر کرده و چقدر در او ماه پرکار بوده. شاید اگر دنبال مقصر بگردیم کسانی هستند که در آگست کلیر شدن ولی در سپتامبر برای دریافت ویزا اقدام کردن.
سفارت همیشه اعلام کرده که به محض کلیر شدن برای دریافت ویزا مراجعه کنید تا با مشکل تمام شدن سهمیه مواجه نشید. برای مثال در لاتاری 2012 برای دوستانی که در اواخر یک ماه میلادی کلیر میشدن بهشون اعلام میکرد که ماه بعد برای دریافت ویزا بیاید تا با مشکل تمام شدن سهمیه این ماه روبرو نشید. این قضیه جدیدی نیست. حالا امسال از شانس بد دوستان در سپتامبر اتفاق افتاد و سفارت نمیتونه ویزا های این عزیزان را به ماه بعد موکول کنه.

من پیشنهادم اینه که دوستانی که آنکارا هستن تمام تلاششون رو بکنن و برن جلوی سفارت ببینن پاسپورت ها رو تحویل میگیرن یا نه. اما باقی دوستان خواهش میکنم از اقدامات انتحاری پرهیز کنید، نه به نتیجه ای خواهد انجامید و نه باعث دلگرمی میشود، در درجه اول عزتِ ایرانی زیر سوال می رود، در درجه دوم برای دوستان 2014 مشکل پیش خواهد آمد.
ممنون

الان که مطلب این دوستمون رو خوندم خیلی حالم بیشتر گرفته شد چون ویزامون رو خیلی مفت از دست دادیم. یعنی ما ویزا نمی گیریم چون سقف ویزای این ماه پر شده نه سقف ویزای ایران.
یعنی اگر سفارت ماههای قبل بیشتر می جنبید و اگر بچه های یک سری شون تو ماه اگوست می رفتن ویزا می گرفتن ما الان به راحتی می رفتیم ویزاهامون رو می گرفتیم چون مطمئنا هممون کلییر شدیم ولی تو سایت اعلام نکردن.
و این نشون می ده که اگر بخوان، می تونن ویزا بدن. باید دعا کنیم و فقط از خدا بخواهیم کمکمون کنه.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
در کلام نمی گنجه حس و حال این روزهای دوستانی که ویزاهاشون رو هنوز نگرفتن...اگه مطلب نمی نویسم ، نه اینکه حواسم بهتون نیست، هرگز..حواسم به تک تک تون هست...اما چی بگم ؟ چه کنم ؟ غیر از دعای عاقبت به خیری برای هممون..
به احترام همتون این روزها سکوت میکنم ، سکوتی که صدای فریادش خودمو کر کرده و تو مغزم میپیچه.

به امید روزهای روشن
ارادتمند
بابک
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-09-21 ساعت 14:01)Nora hashemi نوشته:  ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماها چراامضا ندارين آدم شرايطتون رو ببينه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: alirezass ، پدی ، negar_karimi6 ، zohre02
کاربران در حال بازدید این موضوع: alihmh، alirezass، aliyazdan335، ALNB، Arash R، babak_1363، bahram272، elham1984، farshad_m، fatimamolaee، foco، maaarabi، mhb161، noura، ostokhan، ParsTrader، shiraz2013، soli asali، Tabassomshojaat، اصان، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
تشکر کنندگان: lilistar ، پدی ، zohre02
یاد آخرای دوره آموزشی میفتم
سر گروهبان داد میزد روحیه
و ما همه با اینکه داغون بودیم میگفتیم عالیه
حالا من جای اون سر گروهبان ازتون میپرسم روحیه
(دوست دارم جوابی بدین که سفارت آمریکا تو آنکارا با این حرکتش خجالت بکشه)
(2013-09-21 ساعت 21:26)linuxer نوشته:  یاد آخرای دوره آموزشی میفتم

بد حالیه
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lilistar ، Ehsan1358 ، amir82 ، مانترا ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-09-21 ساعت 21:30)alihmh نوشته:  

بد حالیه

دوست من این دوستی که ما تو این محیط مجازی داریم بخدا خیلیا حسرتشو حتی تو دنیای واقعی میخورن.
ما میتونیم همین دوستی را نقطه شروعی مجدد فرض کنیم و ازش به بهترین شکل جهت پیشرفت بهره ببریم.
لطفا با روحیه قوی ادامه دهید.
تشکر کنندگان: alihmh ، gifa ، romance33 ، lilistar ، Nora hashemi ، پدی ، Ehsan1358 ، amir82 ، aghaghia ، مانترا ، 2014winner ، zohre02 ، mrbonbon

عاليه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-21 ساعت 21:51)gifa نوشته:  

عاليه
نه بابا فهمیدیم لاتاری الکیه
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Pishoo_25 ، پدی ، alvan ، Ehsan1358 ، ani_sheiton ، jj bobo ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-09-21 ساعت 16:31)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 16:26)Mojtaba7300 نوشته:  تکلیفه ما که یکیمون کلیر نشده چیه؟؟؟ آیا برای ما هم امیدی هست؟؟؟
دوست عزیز اگر نفر اصلی کیس ویزایش را گرفته است باید گفت شما نسبت به دیگران وضعیت بهتری دارید چون میتوانید از طریق کیس خانوادگی اقدام کنید...من و خیلی از دوستان دیگر که ستاره دار هستیم اگر مشمول ویزا نشویم به این راه فکر می کنیم .

اين راه چقدر طول ميكشه وهزينه اش چقدره ممكنه راهنمايي كنين
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: romance33 ، رجبعلی ، پدی ، Ehsan1358 ، ani_sheiton ، مانترا ، lilistar ، negar_karimi6 ، zohre02
mr/mrs officer
i have a sever headache since i have seen your unfair notice.you know what am i saying?you cannot feel these people's fleelings.
be honest and do something
do a favor and let us finish this breathtaking september.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: soli asali ، alihmh ، romance33 ، Nora hashemi ، پدی ، Ehsan1358 ، payam62 ، negar_karimi6 ، shishipapa
(2013-09-21 ساعت 16:54)sadaf.jahanmehr نوشته:  سلام

کسی راجع به سفارت ترکیه که گفته :
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.
As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.

There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.

چیزی می دونه؟
اين سوال شما مثل اين ميمونه ليلي مردبود يا زن؟
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: gifa ، romance33 ، پدی ، houmanmir ، negar_karimi6 ، shishipapa ، zohre02
دوستان عزیز هیچ کس نمیدونه دوشنبه چه اتفاقی پیش میاد پس لطفا تا دوشنبه صبر کنید انشااله که خدا خودش یه راهی جلومون میزاره و مشکل همه حل میشه
خدایا امید بندگانتو نا امید نکن

من كه به طور جد دارم با موضوع كنارميام ولي خوشحالم كه دوستهاي خوبي پيدا كردم زندگي ادامه داره خواست خدا بود ،فردا هم ميريم آنكارا آخرين تلاشمونو ميكنيم شدشد ،نشد هم فداي سر همتون ،پول داشته باش تو كشور خودت پادشاهي كن ،تمام ....براي دوستهاي گلمون هم تو U.Sبهترين هارو آرزومندم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
گاهی سکوت بلند ترین فر یاد است پس فریادم رو بشنوید چی میتونم بگم هیچیییییییییییییییی
چرا دلداری الکی بدم چون من واقعا اگر جای شما ها بودم حتی قدرت نوشتن را نداشتم پس احسنت به شما که باز می نویسید و اینها نشانه امیدتان هست غم غم بزرگی است انکاری دراین مسئله نیست ولی سنم اون اندازه قد میده که با اطمینان اینو بگم که تا شقایق هست زندگی باید کرد و بارها و بارها دچار مصیبت شدیم اولش شوک بعد سوگواری و بعد ازمدتها زندگی روال خودش را پیش می برد فقط یادش در ذهن می ماند تلخی ها بیشتر ازشادی ها تاثیر گزارن در به یاد ماندن چون شادی را حق خو د می دانیم و غم را سزاوار خودمان نمیدانیم برای همین بیشتر در ذهن میماند ولی عزیزان کسی اینو داره میگه که مرگ پدر - بردار و بچه برادر خود را دربدترین صورت ممکن دیده اون زمان ها می گفتم مگر میشه باز زندگی کنم ؟ لبخند بزنم ؟ کار کنم ؟ راه برم ؟ بله شد زندگی کردم شادی و موفقیتهایی کسب کردم که تاثیر بد اون خاطرات در زندگیم کمتر شد ولی یادشان همیشه د ر ذهن ماند پس عزیزانم قربون اون دل شکسته تون برم که شاید با بهترین چینی بند زن دنیا هم نشه اونا را بند زد در و هله اول تلاشتونو کنید هرچه که به هدفتان نزدیکترتان میکند نه دورتز در وهله دوم اگر به نتیجه ای نرسیدید باز زندگی کنید زمان میبره تا حالتون به حالت عادی خودش بر گرده من نه پیشنهاد سفر میدم نه مهمون بازی و ازاین حرفااااااااااااااااااااااااا چون خودم دراین شرایط اصلا حال و حوصله این کارها روندارم ولی شما با توجه به شناختی که ازخودتون دارید و ممکنه بارها هم ازاین نوع شکستها درزندگیتون پیش امده و راه بهبودی خودتان را میدانید عمل کنید
این جریان منو یاد ماجرای سقوط هواپیمایی که چند سال پیش توایران که دقیقا یادم نیست کجا میرفت میندازه یکی ازاشناهای دورمون با دوفرزندش لحظه اخر به پروازرسیدند گفتند دیر اومدی هرچه التماس و گریه کرد فایده نداشت که نداشت گفتن هواپیما داره پرواز میکنه و با حسرت پرواز هواپیما را نظاره گر بود و بعد ازساعتی خبر سقوط هواپیما را که شنید نمی دانست شکر گزار خدا باشد که بخاطر ترافیک دیر به پروازرسیده یا ناراحت باشه که دیگران پروازکردن
بخدا شاید باور نکنید ازدیروز تا حالا با خودم میگم کاش ازاول با سایتی به نام مهاجر سرا اشنا نشده بودم که اینچنین از ناراحتی اعضای خانواده ام ازدرون کوه اتشفشان باشمو درظاهر همچون کوه یخ سرد و خاموش

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان