موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که میخوان برن دم سفارت لطفا خیلی مودبانه برخورد کنید چون برای گرفتن ویزای امریکا راههای دیگه ای هم هست وهر کدوم شما ممکن سالهای اینده بخواین به طریقی ویزا بگیرین پس کاری نکنین که به ایرانیها نظر بدی داشته باشنو تدبیر و امید واعتدال همیشه حرفه اول را میزنه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
...سلام بهترين دوستانم الان كه اين صفحات را خواندم باورم نميشه ولي يا نمي خواهم بپذيرم كه دوستانم ناراحتن يا با تمام وجود ايمان دارم كه هنوز جاي اميد هست و اين هفته يك اتفاق خوب دل دوستاي عزيزمان را شاد ميكنه لحظه به لحظه دعا ميكنم دلهاي همتون را هفته ديگه شاد ببينم و منظور سفارت از اين پيام انچيزي نباشه كه ما فكر ميكنيم ... لحظات سختيه ولي ما هم با شما همدليم
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
و من هنوز هم مطمئن هستم كه همه ويزا مي گيريم و معجزته اتفاق مي افتد چون خداااااااااااااااااا هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
توصيه ميكنم اون متن رو بادقت بخونيد و با مقايسه با تمام نوشته هايي كه به ما دادن و توانواع سايتها ازاول بوده حتي توبرگه صورتي كه بهمون دادن هم هست ،هيييچ تناقضي نداره ،وسفارت مرتكب هيچ اشتباهي نشده اين شانس ماست كه خشكيده،
من نميگم كسي نره دم سفارت وسعيشو نكنه ولي معتقدم اعتراض و نامه و اينا تاثيري نخواهدداشت جز تلف كردن وقتمون،مگه اونجا ايرانه ،وقتي قانون اينوميگه يعني خلاص،اميدوارم با آرامش و كاملا عقلاني وبادرايت دم سفارت حاضر بشيم وكاري خارج از عرف و قوانين آمريكا انجام نديم چرا كه اگه واگه حتي يه ويزاهم وجودداشته باشه كسي كه شانسشه گيرش بياد ويادمون نره كه اين موضوع ازاولش شانس بوده و بس
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 11:51)fatimamolaee نوشته: به ما Ú©Ù‡ کلیرشدیم از سÙارت ایمیل دادن Ùˆ همون متن رو ارسال کردن
كدوم متن بابا جان كامل خبر بدين.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 22:07)gifa نوشته: من كه به طور جد دارم با موضوع كنارميام ولي خوشحالم كه دوستهاي خوبي پيدا كردم زندگي ادامه داره خواست خدا بود ،فردا هم ميريم آنكارا آخرين تلاشمونو ميكنيم شدشد ،نشد هم فداي سر همتون ،پول داشته باش تو كشور خودت پادشاهي كن ،تمام ....براي دوستهاي گلمون هم تو U.Sبهترين هارو آرزومندم
دوست محترم لطفا به ما هم خبر بدهید که ما هم تکلیفمان را بدانیم چون ما برای 3 شنبه پرواز داریم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 22:07)gifa نوشته: من كه به طور جد دارم با موضوع كنارميام ولي خوشحالم كه دوستهاي خوبي پيدا كردم زندگي ادامه داره خواست خدا بود ،فردا هم ميريم آنكارا آخرين تلاشمونو ميكنيم شدشد ،نشد هم فداي سر همتون ،پول داشته باش تو كشور خودت پادشاهي كن ،تمام ....براي دوستهاي گلمون هم تو U.Sبهترين هارو آرزومندم
آفرین به این روحیه زنده باااااد .این یعنی برنده بودن و برنده کسی نیست جز اونی که حتی باختش(اگر باختنی باشه) هم قدرتمندانه است! زنده باد دوست عزیزم حظ کردم!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
موضوعها: 1
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-21 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 00:09 توسط enchantress_boy.)
منم مثل شما از این اتفاق بهت زده شدم ،،، من دیروز متوجه این خبر شدم و از دیروز لحظه به لحظه تو این تاپیک بودم و کامنتهای دوستان رو میخوندم و به فکر راه چاره بودم ،،، تفکری که من قبل از رفتن به سفارت آمریکا داشتم این بود که تمام کارهای اینا رو قاعده و قانون و تمام کاراشون برنامه ریزی شده و درسته و خطا تو کارا و مجاسباتشون تقریباً صفره و مو لا درزش نمیره ،،،ولی وقتی در مصاحبه اول من مصاحبه کننده یادش رفت از من امضا بگیره ، وقتی ازش پرسیدم میشه خودم بیام پاسپورت رو دستی بگیرم و گفت نه به هیچ عنوان و قانون عوض شده و شما باید از Empost بگیرید پاس رو در حالی که در مصاحبهٔ دوم بهم گفت بیا پاستو از سفارت بگیر،،،وقتی بار دوم با ایمیل به سفارت دعوت شدم و در اون ایمیل تاریخ مصاحبه که تو ایمیل قید شده بود با روزش که باز تو همون ایمیل قید شده بود مغایرت داشت،،، وقتی مصاحبه کننده یادش رفته بود یه سری چیزا رو از من بپرسه که منو دوباره واسه مصاحبه خواستن، و در آخرم گم شدن پاس من روز تحویل که نیم ساعت داشتن دنبالش میگشتن تا پیدا شد (فکر کنم لای سبزیهای خانم سارا گرو جا مونده بود!!!) نشون میده اونجا هم همه چی رو روال مشخص و برنامه نیست، نشون میده حرفشون وحی منزل نیست و هر لحظه بخوان میشه عوض بشه.
من اگه جای شما بودم از الان نمیومدم از ضررهایی که واسه به دست آوردن این مساله به وجود اومده صحبت کنم، اینا حرفای الان نیست، حرفای ۱۰ روز دیگس،،شما که یه سال و نیمه همه برنامه های زندگیتونو واسه این عوض کردین و درگیرش بودین، ۱۰ روز دیگه هم روش، به جایی بر نمیخوره ،، حداقل بعد این قضیه اگه نشد پیش خودتون حسرت اینو نمیخورین که کاش تلاش آخرم رو هم کرده بودم و میدونید هر کاری تونستید واسش انجام دادید و اتفاقی افتاده که از دست و قدرت شما خارج بود.
الان نباید دست رو دست گذاشت، هر کی نا امید شده و میخواد سفارت نره لطفاً نیاد اینجا اعلام کنه، این رو تصمیم کسایی که میخوان آخرین تلاششونو بکنن تاثیر منفی میذاره، البته به نظر من بهتر واسه کسایی که میخوان برن، هر چی کمتر باشن شانسشون بیشتره،،، به جای نوشتن نامهٔ غمو اندوه و فدایت شوم یکی یه متنی (به فارسی) بنویسه . یکی از یه نامه دو خطی فعلا شروع کنه بقیه بیان هی ادیتش کنن تا فردا شب یه نامهٔ معقول و رسمی آماده شه و در آخر یکی ترجمش کنه به انگلیسی که دوشنبه صبح دوستان امضا کنن، چون چیزی که مسلمه روز دو شنبه هیچ کدوم از شما رو به سفارت راه نمیدن که اصلاً بخواید حرفتونو بزنید چون قراره ملاقاتی ندارین ولی نامه شما اگه زیاد باشین احتمالاً به دست سفیر می رسه که خواستتون چیه،،، سنجیده عمل کنید و دوشنبه بدون فکر بلند نشید برید دم سفارت ،،، در همین حین هم با یه وکیل توی ترکیه صحبت کنین شاید بتونه کمک کنه (مخصوصاً کسانی که کلییر شدن)
من اگه جای شما بودم این کاریی که گفتم رو میکردم ،،، هنوز واسه نا امید شدن زوده.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من که اصلا نمیتونم با این مسئله کنار بیام خیلی ناراحتم
چی باید گفت؟شانسی رو که خدا داد بنده از بین برد یا خدا خودش داد خودشم گرفت یا اصلا خدا دخالتی نداره؟آخه اینا چرا کلیر میکنن بعدش میگن ویزا تموم شد اونم در عرض 3روز؟آیا وقتی کلیر میکردن نباید یه چشمشونم به شمار ویزاها میبود؟بی نظمی!
شایدم شرایط سیاسی روز.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.شوهر من امشب حرکت کرد تا به پرواز صبح آنکارا برسه.راستش نمی تونم خودم رو آروم کنم بچه ها رو فرستادم بخوابن و گفتم بیام اینجا بنویسم شاید بهتر بشم.می دونید یادم میاد روزی که می خواستیم لاتاری ثبت نام کنیم نمی دونم چند روز تا اخرین مهلت ثبت نام باقی بود و شوهرم از یکی از دوستانش شنیده بود همچی چیزی هست .خلاصه ما عکس نداشتیم تا اسکن کنیم و شوهرم با هزار بدبختی ما رو وایسوند کنار دیوار و ازمون عکس گرفت چون هیچ کدوم حوصله نداشتیم و منم غر می زدم ول کن بابا اینا الکیه .بعد از چند ماه تو اردیبهشت یادمون اومد که اه نتایج اومده یا نه و رفتیم نگاه کردیم و دیدیم اهه ما برنده شدیم .بعد من هنوز مهاجر سرا رو نمی شناختم فکر می کردیم آهان دیگه رفتنی هستیم و حتی نمی دونستیم کارنت شدن چیه و همه چیزای دیگه ای که تو این یه سال و خرده ای یاد گرفتیم.خلاصه مهاجرسرایی شدیم و کارنت شدیم و بعد روزی که پرواز آنکارا داشتیم 15 خرداد بود و شانس ما مسیرو بسته بودن و ما دیر رسیدیم فرودگاه و بعد پارکینگ هم جا نداد برای ماشینمون و با یه بدبختی نمیدونم رفتیم پارکینک شماره 3 و بعدش با اتوبوس خودمونو رسوندیم سالن فرودگاه یادمه من و شوهر و بچه هام می دویدیم و قتی سوال کردیم پرواز آنکارا گفتن حالا اومدید اصلا بارهاتونم تحویل نمیگیرن.خلاصه اینکه اون روز پرواز تاخیر داشت به جای 5 صبح 7 پرواز کرد و ما رسیدیم آنکارا.روز مصاحبه پسرم سالن سفارت رو سرش بود .بلند بلند حرف می زد و بازی می کرد و یه دفعه هم دستگیره یه درو کشید و آژیر بلندی به صدا در اومد که کلی ما رو خجالت داد و جالب اینکه آژیرو تا 5 دقیقه هیچ کس قطع نمی کرد. خلاصه بچه ها ما ماجراها با قضیه لاتاری داشتیم که غم انگیزاشو نمیگم و سوگواری راه نمیندازم.بگذریم کاش بچه های 2014 بخونن حرفهای ما رو توی مدتی که می خوان کارنت بشن یا تا زمان مصاحبه و بعدش زندگی خودشون رو فقط روی این قضیه معطوف نکنند و مثل من شبها رویا پردازی نکنند که اونجا این کارو می کنم و این جور زندگی می کنم و چه خوب می تونم برم کار توی گلخونه یا باغ وحش پیدا کنم چون به این کارا علاقه دارم و توی کشور خودم و شهر خودم زشت و زننده است که زنی متشخص بره تو گلخونه کار کنه.
زندگی عادیشون رو بکنند و تا میشه به هیچ کس هم در مورد این قضیه چیزی نگن تا اگه نشد مثل ما مجبور نباشن به دوست و پدر و مادر و خواهر و برادر توضیح بدن .ببخشید زیاد صحبت کردم اما خیلی وقت بود دلم می خواست اینا رو بگم .گذاشته بودم بعد از رفتنمون یه سفرنامه کامل و طنز بنویسم که نشد .
امیدوارم زود برگردم به روال زندگیم و در و دیوارهای شهر و کشورم که الان فکر می کنم برای اندیشه و دنیای من تنگه بزرگ و گشاد بشه .آرزوی روزهای خوش و سلامتی برای همه بچه های مهاجر سرا دارم چه اونهایی که رفتند و چه اونهایی که قسمتشون نشد
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 00:08)Saeedv13 نوشته: (2013-09-21 ساعت 18:14)yami نوشته: ... جز اینکه جمعیت زیاد میشه و اینا هم میگن ای بابا اینا خیلی هستن، نمیشه کاریش کرد. .... ارفاق و استثنا رو هم برای چند نفر آدم ممکن انجام بدن نه برای خیلی، حتی اگه اساسا بیشتر اونا کلیر نشده ها باشن که جریانشون با کلیر شده ها خیلی فرق داره. ...
یامی جان
اصلاً با این حرفات موافق نیستم. سفارتی ها تا آخرین ویزای باقیمونده رو صادر می کنند و کاری به تعداد نفرات منتظر هم ندارند. استثنا و ارفاقی هم در کار نیست. اگر تجمع دوستان آرام و مسالمت آمیز باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
(2013-09-21 ساعت 19:50)3rip نوشته: ...متاسفانه بعضی از راه حل های انتحاری که دوستان پیشنهاد دادن مثال این میمونه که به خانواده ی یک بیماری که توی کما هست بگید برن یقه ی دکتر بیمارستان رو بگیرن، ولی این کار فقط نمک روی زخم پاشیدنه.
...بدترین تصمیمی که الان میشه گرفت همین نوشتن طومار و ایمیل و غیره ست. متاسفانه نمونه ی پارسالش رو داشتیم، که دوستانی که از دکتر اونگان شکایت داشتن برای سفارت ایمیل زدن، در حالی که دکتر اونگان داشت کار قانونی خودش رو انجام میداد و هرچقدر که ما به اون دوستان گفتیم که سفارت خودش به دکتر اونگان گفته این کار رو انجام بده و شما نمیتونید برای عمل قانونی که دکتر اونگان انجام میده ازش به سفارت شکایت کنید نتیجه نداد و دوستان کار خودشون رو اجام دادن و نتیجه ش رو هم همه دیدن.
...
اما این قضیه تمام شدن سهمیه ویزای سفارت واقعا نشدنیه، نمیشه از سفارت به KCC شکایت کرد، چی بگیم؟ درطومار بنویسیم که سفارت داره طبق قانون عمل میکنه و ما ازش شکایت داریم؟
... خواهش میکنم از اقدامات انتحاری پرهیز کنید، نه به نتیجه ای خواهد انجامید و نه باعث دلگرمی میشود، در درجه اول عزتِ ایرانی زیر سوال می رود، در درجه دوم برای دوستان 2014 مشکل پیش خواهد آمد.
ممنون
اقدامات انتحاری؟ شما حالت خوبه؟ از کی تا حالا نوشتن نامه به سفیر ایالات متحده و منتظر شدن برای جواب شده اقدام انتحاری؟ یعنی نوشتن یک تقاضا باعث میشه عزت ایرانی شما زیر سئوال بره؟ دوست عزیز شما مثل این که پست های قبل رو سرسری خوندید و متوجه صحبت های دوستان نشدید. منظور از طومار نوشتن شکواییه علیه سفارت به KCC یا هر جای دیگه نیست که اگر اینطور بود نباید همچین طوماری رو به خود سازمان مربوطه تحویل بدن!!! ما فقط پیشنهاد کردیم دوستان یک نامه بنویسن و با توجه به کلیر شدن خیلی هاشون و 9 روز فرصت باقیمونده تا آخر سپتامبر و کلی هزینه های مادی و معنوی که در این راه هزینه کردند جناب سفیر اگر صلاح می دونند از اختیارات خودشون استفاده کنند و راهی برای این مشکل پیدا کنند. حالا چون همه باید زیر این نامه رو امضاء کنند اسمش رو گذاشتیم طومار.
بچه ها من تو موقعیت شما نیستم ولی اگر بودم به این زودی ها نا امید نمی شدم. حق شماست که پیگیر پرونده تون باشین و از شخص سفیر به عنوان نماینده دولت آمریکا تقاضای کمک کنید. عزت هیچ ایرانی با این کار شما لکه دار نخواهد شد و در سرنوشت آیندگان هم تاثیری نخواهد داشت. با همه این حرف ها مراجعه یا عدم مراجعه شما به سفارت کاملاً یک مسئله شخصی هست و برای همه قابل احترام. موفق باشید.
به نظر من هم نوشتن نامه اصلا"جنبه بدي نداره، خودشون هميشه ميگن
...Do not hesitate to ask your questions
ما ايرانيها نه كه تجربه خوبي از انتقاد كردن تو محيط هاي كاريمونو نداريم هميشه اينجوري فكر مي كنيم.
واقعا"كسي چه ميدونه شايد اومدن 1 نگاه انداختن به سهميه سفارت هاي ديگه و 1 آمار گرفتن ديدن تو اون سفارت ها همه ام كه ويزا بگيرن اضافه مياد، يا شايد اصلا"كمي سهميه را بيشتر كردن. كسي چه ميدونه؟
بيشتر از 1 هفته مونده به 30 سپتامبر. اصلا" همش دست خودشونه، نميدونم كجا ولي يادمه تو مهاجرسراي يه سالي ميخوندم از 30 سپتامبر حتي رد شده بوده كه بعضيا ويزا گرفتن. توكل به خدا. اميدتونو از دست ندين. تلاش تا وقت اضافه پايان بازي ادامه داره.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم انشالله كه اين جوري نباشه اميدوارم كه به همه ويزا بدن به خدا من كه به جاي شما دارم ديوانه ميشم و الآن هم بغض كردم چون دوست دارم به همه بچه هاي ٢٠١٣ ويزا رو بدند و همه با هم اين تاپيك رو قفل كنيم