کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
نمیدونم چرا بعضی دوستان به جای مخالفت کردن با همه به تصمیم جمع احترام نمیزارن و از اون عجیب تر اینه که هنوز هیچ کس یه پیش نویس هم اماده نکرده!!!!... من با این که کیسم لاتاری نیست اما خیلی ناراحت این دوستانم و حس میکنم تو این شرایط دست و دلتون نمیره به نوشتن... به نامه ی کوتاه رو اماده کردم که بعد از اصلاحیات مد نظرتون به انگلیسی برگردنده و سریعن اقدام کنیم ..

( سفارت محترم امریکا در انکارا
همانطور که از ۲ روز پیش اطلاع رسانی کردید گویا تعداد ویزاهای صادره به حد نساب خود رسیده و زین پس اقدام به صادر کردن این مهم نخواهید کرد
از انجایی که تعداد اندکی از برگزیدگان لاتاری ۲۰۱۳ هنوز ویزا دریافت نکرده اند و با توجه به این که هزینه های بسیاری در ۱ سال و نیم گذشته پرداخت کرده اند و خانه ها فروخته اند و شغل ها از دست داده اند مستدعیست این تعداد را به دید اغماض نگاه کرده و یا در صورت صلاح دید پرونده ها را به سفارت های دیگر امریکا در ابوظبی و یا یروان بفرسیتد…
قابل ذکر است در این میان هستند افردای که در روز ۱۷ سپتامبر کلیر شده اند و برای دریافت ویزای خود هم اکنون در انکارا به سر میبرند.
باشد که اقدام احتمالی شما در پایان برنامه ی لاتاری ۲۰۱۳ خاطره ای خوش رو در ذهن ها به یادگار بگذارد
)
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
(2013-09-22 ساعت 00:08)Saeedv13 نوشته:  اقدامات انتحاری؟ شما حالت خوبه؟ از کی تا حالا نوشتن نامه به سفیر ایالات متحده و منتظر شدن برای جواب شده اقدام انتحاری؟ یعنی نوشتن یک تقاضا باعث میشه عزت ایرانی شما زیر سئوال بره؟ ..........

سعید من از دیروز دارم فکر می کنم، بیا به عنوان بزرگتر سنی این جمع به بعضی ها بگیم:

لطفاً از تاپیک تشریف ببریدبیرون، ممنون از اینکه اومدید، انشالله تو شادی هاتون جبران کنیم، ما الان بیشتر نیاز به آرامش داریم تا .....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-22 ساعت 00:11)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.شوهر من امشب حرکت کرد تا به پرواز صبح آنکارا برسه.راستش نمی تونم خودم رو آروم کنم بچه ها رو فرستادم بخوابن و گفتم بیام اینجا بنویسم شاید بهتر بشم.می دونید یادم میاد روزی که می خواستیم لاتاری ثبت نام کنیم نمی دونم چند روز تا اخرین مهلت ثبت نام باقی بود و شوهرم از یکی از دوستانش شنیده بود همچی چیزی هست .خلاصه ما عکس نداشتیم تا اسکن کنیم و شوهرم با هزار بدبختی ما رو وایسوند کنار دیوار و ازمون عکس گرفت چون هیچ کدوم حوصله نداشتیم و منم غر می زدم ول کن بابا اینا الکیه .بعد از چند ماه تو اردیبهشت یادمون اومد که اه نتایج اومده یا نه و رفتیم نگاه کردیم و دیدیم اهه ما برنده شدیم .بعد من هنوز مهاجر سرا رو نمی شناختم فکر می کردیم آهان دیگه رفتنی هستیم و حتی نمی دونستیم کارنت شدن چیه و همه چیزای دیگه ای که تو این یه سال و خرده ای یاد گرفتیم.خلاصه مهاجرسرایی شدیم و کارنت شدیم و بعد روزی که پرواز آنکارا داشتیم 15 خرداد بود و شانس ما مسیرو بسته بودن و ما دیر رسیدیم فرودگاه و بعد پارکینگ هم جا نداد برای ماشینمون و با یه بدبختی نمیدونم رفتیم پارکینک شماره 3 و بعدش با اتوبوس خودمونو رسوندیم سالن فرودگاه یادمه من و شوهر و بچه هام می دویدیم و قتی سوال کردیم پرواز آنکارا گفتن حالا اومدید اصلا بارهاتونم تحویل نمیگیرن.خلاصه اینکه اون روز پرواز تاخیر داشت به جای 5 صبح 7 پرواز کرد و ما رسیدیم آنکارا.روز مصاحبه پسرم سالن سفارت رو سرش بود .بلند بلند حرف می زد و بازی می کرد و یه دفعه هم دستگیره یه درو کشید و آژیر بلندی به صدا در اومد که کلی ما رو خجالت داد و جالب اینکه آژیرو تا 5 دقیقه هیچ کس قطع نمی کرد. خلاصه بچه ها ما ماجراها با قضیه لاتاری داشتیم که غم انگیزاشو نمیگم و سوگواری راه نمیندازم.بگذریم کاش بچه های 2014 بخونن حرفهای ما رو توی مدتی که می خوان کارنت بشن یا تا زمان مصاحبه و بعدش زندگی خودشون رو فقط روی این قضیه معطوف نکنند و مثل من شبها رویا پردازی نکنند که اونجا این کارو می کنم و این جور زندگی می کنم و چه خوب می تونم برم کار توی گلخونه یا باغ وحش پیدا کنم چون به این کارا علاقه دارم و توی کشور خودم و شهر خودم زشت و زننده است که زنی متشخص بره تو گلخونه کار کنه.
زندگی عادیشون رو بکنند و تا میشه به هیچ کس هم در مورد این قضیه چیزی نگن تا اگه نشد مثل ما مجبور نباشن به دوست و پدر و مادر و خواهر و برادر توضیح بدن .ببخشید زیاد صحبت کردم اما خیلی وقت بود دلم می خواست اینا رو بگم .گذاشته بودم بعد از رفتنمون یه سفرنامه کامل و طنز بنویسم که نشد .
امیدوارم زود برگردم به روال زندگیم و در و دیوارهای شهر و کشورم که الان فکر می کنم برای اندیشه و دنیای من تنگه بزرگ و گشاد بشه .آرزوی روزهای خوش و سلامتی برای همه بچه های مهاجر سرا دارم چه اونهایی که رفتند و چه اونهایی که قسمتشون نشد

سلام خانم نیایش

من وهمسرم از روز جمعه تا حالا شوکه شدیم وهنوز به حالت عادی برنگشتیم
فکر کنم من از اولین کسانی بودم که روز جمعه بعدازظهر این اطلاعیه رو دیدم و کاملا بغض و غم اندوه تمام وجودم رو فرا گرفت. از زمانی که متوجه شدیم که در لاتاری قبول شدیم تا حالا منتظر بودیم وبا یک دنیا آرزو خرداد ماه با دو تا بچه کوچولو رقتیم ترکیه برای مصاحبه . تقریبا تمام دوستان و فامیل از رفتن ما به آمریکا با خبرند .خلاصه خیلی ضربه سنگینی بود که به ما وارد شد .خیلی چیزها رو به خاطر رفتن تواین مدت از دست دادیم. امیدوارم کسانی که تازه قبول شدند این متن رو بخونند وتا موقعی که ویزا نگرفتند هیچ کجا قبولی خودشونه تو لاتاری مطرح نکنند. با این حال من برای سه شنبه صبح بلیط دارم برای آنکارا
شاید فرجی بشه . از دوستان میخواهم برام دعا کنند تا زودتر به حالت عادی زندگی برگردم.

------------------------------------------------------------------------------------

کیس نامبر:**81-برنده اصلی خودم-تعداد اعضا:4نفر- محل مصاحبه:آنکارا مصاحبه:هفته دوم- june -هزینه مدیکال و سفارت 2210دلار
امیدوارم همه دوستان عزیزم در این دریای پر تلاطم به ساحل آرامش برسن آمین
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
آدم باورش نميشه , چه جوري با زندگي اين همه آدم بازي کردن آخه , اما بچه هاي ٢٠١٣ لطفا به اين راحتي از کنارش رد نشيد و حتما اعتراض کنيدددددددد به نظر من تاثير ميزاره
2014AS00002xxx
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh ، lilistar ، پروا ، shishipapa ، zohre02 ، negar_karimi6
حقیقت از دیروز هر چی فکر میکنم چی بنویسم که دوستان یک مقدار آرام تر بشن ...عقلم جواب نمی ده .. فقط می تونم بگم از دیروز هی به اینجا سر می زنم و من هم از صمیم قلب برای همقطارانم ناراحتم ... امیدوارم روز دوشنبه تصمیم درستی درباره این مهم اتخاذ بشه ... امیدتون رو از دست ندید .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-09-22 ساعت 01:30)afhamid نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 00:11)nyayesh نوشته:  سلام دوستان.شوهر من امشب حرکت کرد تا به پرواز صبح آنکارا برسه.راستش نمی تونم خودم رو آروم کنم بچه ها رو فرستادم بخوابن و گفتم بیام اینجا بنویسم شاید بهتر بشم.می دونید یادم میاد روزی که می خواستیم لاتاری ثبت نام کنیم نمی دونم چند روز تا اخرین مهلت ثبت نام باقی بود و شوهرم از یکی از دوستانش شنیده بود همچی چیزی هست .خلاصه ما عکس نداشتیم تا اسکن کنیم و شوهرم با هزار بدبختی ما رو وایسوند کنار دیوار و ازمون عکس گرفت چون هیچ کدوم حوصله نداشتیم و منم غر می زدم ول کن بابا اینا الکیه .بعد از چند ماه تو اردیبهشت یادمون اومد که اه نتایج اومده یا نه و رفتیم نگاه کردیم و دیدیم اهه ما برنده شدیم .بعد من هنوز مهاجر سرا رو نمی شناختم فکر می کردیم آهان دیگه رفتنی هستیم و حتی نمی دونستیم کارنت شدن چیه و همه چیزای دیگه ای که تو این یه سال و خرده ای یاد گرفتیم.خلاصه مهاجرسرایی شدیم و کارنت شدیم و بعد روزی که پرواز آنکارا داشتیم 15 خرداد بود و شانس ما مسیرو بسته بودن و ما دیر رسیدیم فرودگاه و بعد پارکینگ هم جا نداد برای ماشینمون و با یه بدبختی نمیدونم رفتیم پارکینک شماره 3 و بعدش با اتوبوس خودمونو رسوندیم سالن فرودگاه یادمه من و شوهر و بچه هام می دویدیم و قتی سوال کردیم پرواز آنکارا گفتن حالا اومدید اصلا بارهاتونم تحویل نمیگیرن.خلاصه اینکه اون روز پرواز تاخیر داشت به جای 5 صبح 7 پرواز کرد و ما رسیدیم آنکارا.روز مصاحبه پسرم سالن سفارت رو سرش بود .بلند بلند حرف می زد و بازی می کرد و یه دفعه هم دستگیره یه درو کشید و آژیر بلندی به صدا در اومد که کلی ما رو خجالت داد و جالب اینکه آژیرو تا 5 دقیقه هیچ کس قطع نمی کرد. خلاصه بچه ها ما ماجراها با قضیه لاتاری داشتیم که غم انگیزاشو نمیگم و سوگواری راه نمیندازم.بگذریم کاش بچه های 2014 بخونن حرفهای ما رو توی مدتی که می خوان کارنت بشن یا تا زمان مصاحبه و بعدش زندگی خودشون رو فقط روی این قضیه معطوف نکنند و مثل من شبها رویا پردازی نکنند که اونجا این کارو می کنم و این جور زندگی می کنم و چه خوب می تونم برم کار توی گلخونه یا باغ وحش پیدا کنم چون به این کارا علاقه دارم و توی کشور خودم و شهر خودم زشت و زننده است که زنی متشخص بره تو گلخونه کار کنه.
زندگی عادیشون رو بکنند و تا میشه به هیچ کس هم در مورد این قضیه چیزی نگن تا اگه نشد مثل ما مجبور نباشن به دوست و پدر و مادر و خواهر و برادر توضیح بدن .ببخشید زیاد صحبت کردم اما خیلی وقت بود دلم می خواست اینا رو بگم .گذاشته بودم بعد از رفتنمون یه سفرنامه کامل و طنز بنویسم که نشد .
امیدوارم زود برگردم به روال زندگیم و در و دیوارهای شهر و کشورم که الان فکر می کنم برای اندیشه و دنیای من تنگه بزرگ و گشاد بشه .آرزوی روزهای خوش و سلامتی برای همه بچه های مهاجر سرا دارم چه اونهایی که رفتند و چه اونهایی که قسمتشون نشد

سلام خانم نیایش

من وهمسرم از روز جمعه تا حالا شوکه شدیم وهنوز به حالت عادی برنگشتیم
فکر کنم من از اولین کسانی بودم که روز جمعه بعدازظهر این اطلاعیه رو دیدم و کاملا بغض و غم اندوه تمام وجودم رو فرا گرفت. از زمانی که متوجه شدیم که در لاتاری قبول شدیم تا حالا منتظر بودیم وبا یک دنیا آرزو خرداد ماه با دو تا بچه کوچولو رقتیم ترکیه برای مصاحبه . تقریبا تمام دوستان و فامیل از رفتن ما به آمریکا با خبرند .خلاصه خیلی ضربه سنگینی بود که به ما وارد شد .خیلی چیزها رو به خاطر رفتن تواین مدت از دست دادیم. امیدوارم کسانی که تازه قبول شدند این متن رو بخونند وتا موقعی که ویزا نگرفتند هیچ کجا قبولی خودشونه تو لاتاری مطرح نکنند. با این حال من برای سه شنبه صبح بلیط دارم برای آنکارا
شاید فرجی بشه . از دوستان میخواهم برام دعا کنند تا زودتر به حالت عادی زندگی برگردم.

------------------------------------------------------------------------------------

کیس نامبر:**81-برنده اصلی خودم-تعداد اعضا:4نفر- محل مصاحبه:آنکارا مصاحبه:هفته دوم- june -هزینه مدیکال و سفارت 2210دلار

سلام.شوهر منم عصری حرکت کرد تا به پرواز فردا صبح انکارا برسه.امید به خدا نمیدونم یا بهتره بگم احتمالا رفتنش فایده ای نداره اما از بس من از جمعه گریه کردم شوهرم رفت بلیط گرفت گفت این تیر اخره میرم به امید خدا.اون اعتقاد داره اگه نشه خدا نخواسته و حتما حتما خیری درش بوده .من پنج شنبه شب دعا کردم و گفتم خدایا من خسته شدم دیگه از انتظار.اگه قراره فلاکت و بدبختی بعد این ویزا باشه و ما از عهده سختی هاش برنیایم نشه فقط تو صبر بهم بده که بتونم بپذیرم.آقا ما نمیدونستیم خدا زود میشنوه .میدونم همه چی درست میشه فقط با زمان و صبر و کمک خواستن از خدا.تنتون سالم باشه و امیدوارم دلتون و دلمون هم خوب بشه

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
Dear Ambassador,

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، afhamid ، farshadsh ، payam62 ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، kasrafo ، Given ، gbtm ، nooshshahnar ، lilistar ، alihmh ، shishipapa ، romance33 ، manila ، Tir-Tapar ، EKAM
به نظر من اگر کسی رو توی ترکیه میشناسید که پاسپورت آمریکایی داره ازش خواهش کنید که باهاتون بیاد و نامتون رو بده توی سفارت.
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: kasrafo ، afshin4749 ، farshadsh ، Nora hashemi ، shishipapa ، zohre02
كلير شدگاني كه هنوز پاسشون را به سفارت آنكارا ندادن، بجز اينايي كه من ميدونم، اعلام كنند ببينيم چند نفرن. كاش لااقل به كلير شدگان يه نظري بندازه سفارت.
Arash R, abshar_wf, mehdi didam, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, ,fatimamolaee, ashkanelecomp
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
به نظر من توی آمریکا و هیچ جایی هیچ چیز حتمی نیست.بهترین کار صبر کردن تا دوشنبه هست و نمی دونم چرا اینهمه مسج های طولانی می نویسین.ممکنه توی یه حالتی یه نفر یه کاری رو بکنه فقط برای اینکه حالش رو خوبتر می کنه.۱۰۰ درصد اتفاقهای خیلی بدتری توی این دنیا از نداشتن گرین کارت وجود داره...۱۰۰ ٪ آمریکا بهترین جای دنیا نیست برای زندگی و واقعا شاید هزاران سال نوری!!! با چیزی که ما ها فکر می کنیم فرق داره...۱۰۰٪ دو ماه دیگه ما هیچ کدوممون این مساله رو یادمون نمیمونه،زندگی میره رو روال عادیش،اینم میشه خاطره ،یا تجربه یا هر چی...فقط من اگه جای بقیه باشم،میشینم کنار ،ساکت،اگر کمکی میتونستم می کردم،اگه نه،ساکت...نگاه...بذاریم کسایی که اینجا هستن سعی کنن برای اینکه ویزاشون رو بگیرن...یا فقط سعی کنند برای اینکه حال خودشون رو خوب کنند و برگردند سر زندگیشون...
93##, ۱نفر ,ایروان
font farsi nadaram -=------ Sad Sad
shoke shodam ----
oonaiee ke clear shodan hatman beran -shak nakonid hatman berid - sistem emkan dareh too ferestadan email eshtebah kardeh basheh - hatman berin - sefarat dar har hali pasporteh shomaro tahvil migireh ya ba visa bar migardooneh ya bedooneh visa-
doa mikonam ke pasporteh hamaro ba visa bargardooneh
naomid nashin -- hamisheh omid dashteh bashid

"KHODA GAR ZE HEKMAT BEBANDAD DARI ZE RAHMAT GOSHAYAD DAREH DIGARI "
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: 3rip ، payam62 ، sadeghi897 ، ikamaly ، مانترا ، farshadsh ، nooshshahnar ، lilistar ، negar_karimi6 ، shishipapa ، alihmh ، romance33 ، manila ، mlo
(2013-09-22 ساعت 02:03)wITCH نوشته:  Dear Ambassador,

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,

به نظرم در خط اخر تاکید کنین به" با توجه به زمان و ارزش لحظات باقیمانده" ریکانسیدر......
تشکر کنندگان: farshadsh ، alihmh ، EKAM
(2013-09-21 ساعت 22:54)smpf نوشته:  توصيه ميكنم اون متن رو بادقت بخونيد و با مقايسه با تمام نوشته هايي كه به ما دادن و توانواع سايتها ازاول بوده حتي توبرگه صورتي كه بهمون دادن هم هست ،هيييچ تناقضي نداره ،وسفارت مرتكب هيچ اشتباهي نشده اين شانس ماست كه خشكيده،
من نميگم كسي نره دم سفارت وسعيشو نكنه ولي معتقدم اعتراض و نامه و اينا تاثيري نخواهدداشت جز تلف كردن وقتمون،مگه اونجا ايرانه ،وقتي قانون اينوميگه يعني خلاص،اميدوارم با آرامش و كاملا عقلاني وبادرايت دم سفارت حاضر بشيم وكاري خارج از عرف و قوانين آمريكا انجام نديم چرا كه اگه واگه حتي يه ويزاهم وجودداشته باشه كسي كه شانسشه گيرش بياد ويادمون نره كه اين موضوع ازاولش شانس بوده و بس
بله دوستان حرف قانون نيست الان اونها به هر حال راه فرار قانوني براي خودشون كذاشتن ضمن اينكه ما كه اصلا اطلاعي نداريم پشت اين تصميم چه دليلي خوابيده چطور حرف از قانوني يا غير قانوني بودن اون دليل بزنيم.پس فقط ميمونه درخواست پيدا كردن راه حل توسط اونها و در ادامه توكل به عظمت خدا كه تو بساطش هيچي نشدني نيست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: itsmasoud ، gbtm ، پروا ، farshadsh ، lilistar ، e76779 ، alihmh ، romance33 ، negar_karimi6 ، siyavash ، abshar_wf
سلام دوستان-نمیدونم جایز هس بازم یاداوری کنم که
پیگیری حضوری خوبه-اما خوبترش وقتییه که همزمان و بازتاکید میکنم همزمان چندین راه دنبال بشه -مثلا با انجام مکاتبات اداری که حداقلش اینه که سندی تولید شده که قابلیت پیگیری ایجاد میکنه و شاید بتونه واستون زمان هم بخره-یه فایده دیگه اش هم اینه که اگه علیرغم مراجعه تون، نشد ملاقات حضوری برای ادای توضیحات داشته باشین -حداقل جایی مکاتباتتون ثبت هست که واسش پاسخی باید ارسال بشه
تشکر کنندگان: gbtm ، مانترا ، farshadsh ، Sonaen60 ، lilistar ، e76779 ، shishipapa ، alihmh ، romance33 ، negar_karimi6 ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان