کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزيزي كه با اين مشكل مواجه شدين ميدونم واقعا الان جقدر ناراحتين و ميدونم كه حرفهاي ما براتون ممكنه بي تاثير باشه
ولي باز هم ميخوام براتون در اين مورد بنويسم كه:
بعضي وقتها در زندكي اتفاقاتي مي افته كه خيلي ناراحت ميشين ولي غافل از اينكه مصلحت ما در ان بوده است به قول دوستمون اكه به تايبك امريكا از واقعيت تا خيال برين ميبينين كه كساني مثل من بودن كه بعد از مهاجرت به امريكا و صرف هزينه هاي زياد اونهم با اين نرخ دلار تازه فهميدن كه اون موقعيتي كه تو ايران داشتن خيلي بهتر بوده و به فكر بركشتن هستن
من جزو اون افرادم و ازبركشتنم بسيار خوشنود
جرا كه بعد از يكسال زندكي در اينجا به اين نتيجه هزينه بر رسيدم كه زندكي در ايران اونقدر كه براي خودم سخت ميكرفتم سخت نيست
بلكه در بعضي موارد بسيار راحتتر از امريكاست
من خودم بعد از يكسال دارم بر ميكردم
و مطمىن باشيد كه امسال من كم نيستن
خودتون رو ناراحت نكنين وواقعا از صميم قلب و بدون اقرار ميكم كه فكر نكنين جيز زيادي از دست دادين
سعي كنين از زندكي در اونجا- از بودن در كنار خانواده و فاميل حتي دوستان صميمي تون از داشتن كار خوب و بيدردسر لذت ببريد
ارادتمند شما شايرا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
دوستانی که در صدد نوشتن نامه هستید، لطفا یکی دو نکته را فراموش نکنید:
1- چجوری می خواهید نامه را به دست سفیر برسانید؟
2- بعد از فرستادن نامه به درون سفارت، برنامه چیست؟ چجوری می خواهید از جواب احتمالی مطلع شوید؟ فرض کنید قرار است جواب را برای شما بفرستند به چه آدرسی و مخاطب کیست؟

به نظرم تجدید نظر کنید و اینطوری عمل کنید:
آدرس ایمیل بخش ویزای مهاجرتی را پیدا کنید. یک نفر نماینده شود و از ادرس ایمیلش به آن ادرس نامه را بفرستد. همزمان در فیلد CC ادرس ایمیل همه کسانی را که قصد دارند در فرستادن نامه مشارکت کنند بنویسید. نامه را هم خطاب به بالاترین فرد مسئول که احتمالا خود سفیر است بنویسید.
بهتر است که نام و کیس نامبر همه دوستانی که در فرستادن نامه مشارکت دارند قید شود.

اینجوری هم سریعتر است، هم فرستنده و گیرنده مشخص است هم معلوم است چند نفر و چه کسانی با چه کیس نامبرهایی نامه را ارسال کرده اند و مهمتر اینکه سفارت موظف است جواب ایمیل ارسالی را طرف مدتی بدهد.
به نظرم هر چه سریعتر اینکار را بکنید بعد از سه روز چنانچه جوابی ارسال نشد همان نامه را مجددا بفرستید اما اینبار به مرکز ویزا نیز CC کنید.

اگر کمک خواستید من حاضرم اگر از دستم برآید.
موفق باشید
(2013-09-22 ساعت 05:12)User نوشته:  دوستانی که در صدد نوشتن نامه هستید، لطفا یکی دو نکته را فراموش نکنید:
2- بعد از فرستادن نامه به درون سفارت، برنامه چیست؟ چجوری می خواهید از جواب احتمالی مطلع شوید؟ فرض کنید قرار است جواب را برای شما بفرستند به چه آدرسی و مخاطب کیست؟

آدرس ایمیل بخش ویزای مهاجرتی را پیدا کنید. یک نفر نماینده شود و از ادرس ایمیلش به آن ادرس نامه را بفرستد. همزمان در فیلد CC ادرس ایمیل همه کسانی را که قصد دارند در فرستادن نامه مشارکت کنند بنویسید. نامه را هم خطاب به بالاترین فرد مسئول که احتمالا خود سفیر است بنویسید.
بهتر است که نام و کیس نامبر همه دوستانی که در فرستادن نامه مشارکت دارند قید شود.

اینجوری هم سریعتر است، هم فرستنده و گیرنده مشخص است هم معلوم است چند نفر و چه کسانی با چه کیس نامبرهایی نامه را ارسال کرده اند و مهمتر اینکه سفارت موظف است جواب ایمیل ارسالی را طرف مدتی بدهد.
به نظرم هر چه سریعتر اینکار را بکنید بعد از سه روز چنانچه جوابی ارسال نشد همان نامه را مجددا بفرستید اما اینبار به مرکز ویزا نیز CC کنید.

موفق باشید
دقیقا این همون چیزیه که این چند روز من مرتب درخواست کردم - در سایت ابوظبی گذاشته بود که برای بعضی پیگیری ها به چه میل ادرسی باید مکاتبه کرد- ایا ادرس همونه یا نه؟
تشکر کنندگان: مانترا ، farshadsh ، lilistar ، negar_karimi6
(2013-09-22 ساعت 05:12)User نوشته:  دوستانی که در صدد نوشتن نامه هستید، لطفا یکی دو نکته را فراموش نکنید:

موفق باشید

به نظر من نامه رسمیت خاص خودش رو داره. بهتره همان متن ایمیل رو به صورت یک نامه شکیل و پرینت شده در کاغذ اعلا که زیرش رو همه متقاضی ها امضا کردن هم در کنار ارسال ایمیل، دستی یا همانطور که یکی از دوستان پیشنهاد داد، توسط یک سیتیزن آمریکا به داخل بفرستن. نامه رو دست نگهبان و اینجور آدمها ندید.
یک خوبی ایمیل البته اینه که یک جایی ثبت میشه اما خوب نامه کاغذی رسمیتش یک چیز دیگه هست.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، lilistar ، negar_karimi6
(2013-09-21 ساعت 21:17)babak_1363 نوشته:  در کلام نمی گنجه حس و حال این روزهای دوستانی که ویزاهاشون رو هنوز نگرفتن...اگه مطلب نمی نویسم ، نه اینکه حواسم بهتون نیست، هرگز..حواسم به تک تک تون هست...اما چی بگم ؟ چه کنم ؟ غیر از دعای عاقبت به خیری برای هممون..
به احترام همتون این روزها سکوت میکنم ، سکوتی که صدای فریادش خودمو کر کرده و تو مغزم میپیچه.

به امید روزهای روشن
ارادتمند
بابک

من هم دقیقا میخواستم همینو بگم دقیقا حالتون رو میفهمم و مدام پیگیرم الان ساعت 4:30 صبح به وقت انکاراست و دو روزه بهت زده هستم کاری جز دعا از دستم برنمیاد درسته در اخرین لحظات 20سپتامبر ویزام صادر شد ولی کاملا حال شما رو میفهمم چون فقط چند قدم با شما فاصله داشتم اگر کاری از دستم برمیاد حتما رو من حساب کنید تک تک شما اعضای خانواده من هستید درد شما درد من هم هست
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: yami ، afshin4749 ، farshadsh ، lonelyman ، gbtm ، arash1986 ، lilistar ، alihmh ، romance33 ، گل نهال ، سو سو ، zohre02 ، amir82 ، siyavash ، hamid1243
(2013-09-22 ساعت 05:58)yami نوشته:  

موفق باشید

به نظر من نامه رسمیت خاص خودش رو داره. بهتره همان متن ایمیل رو به صورت یک نامه شکیل و پرینت شده در کاغذ اعلا که زیرش رو همه متقاضی ها امضا کردن هم در کنار ارسال ایمیل، دستی یا همانطور که یکی از دوستان پیشنهاد داد، توسط یک سیتیزن آمریکا به داخل بفرستن. نامه رو دست نگهبان و اینجور آدمها ندید.
یک خوبی ایمیل البته اینه که یک جایی ثبت میشه اما خوب نامه کاغذی رسمیتش یک چیز دیگه هست.

اعلا بودن کاغذ و شکیل بودن نامه درست-اما - اما باید توجه خاص داشت که نامه هر جور که باشه باید سیکلی رو طی کنه که ثبت قطعی در سیستم رسمی بشه تا تحت پیگیری قرار بگیره- فقط در اینصورته که حق مطالبه پاسخ برای نگارنده محفوظ میمونه- بنابراین اگه مطلعین راهنمایی بفرمایین به چه میل آدرسی باید مکاتبه انجام بشه و ایا نامه جمعی باشه یا فردی یا هر دو- چرا که نه؟
تشکر کنندگان: shishipapa ، alihmh
زاستش من نمی دونم به چه آدرس ایمیلی. خودتون الان بیشتر از هر کس دیگری در جریانید. من باز جستجو می کنم براتون میام می نویسم.
....
من آدرسی پیدا نکردم. فکر می کنم بد نباشه به همون آدرسی که ازش براتون جواب کلیرنس می فرستاده اند بفرستید.
فکر کنم این باشه: ca-ankara@state.gov
تشکر کنندگان: azem2014 ، lilistar ، shishipapa ، alihmh ، پدی ، romance33 ، Mehrdadordi
(2013-09-22 ساعت 06:29)User نوشته:  زاستش من نمی دونم به چه آدرس ایمیلی. خودتون الان بیشتر از هر کس دیگری در جریانید. من باز جستجو می کنم براتون میام می نویسم.

Urgent/Emergency Travel
http://turkey.usembassy.gov/visa_services.html
تشکر کنندگان: lilistar ، shishipapa ، romance33
(2013-09-22 ساعت 06:29)User نوشته:  زاستش من نمی دونم به چه آدرس ایمیلی. خودتون الان بیشتر از هر کس دیگری در جریانید. من باز جستجو می کنم براتون میام می نویسم.

به نظرتون میشه این باشه که تو سایت ابوظبی نوشته
please contact USCIS directly at: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، shishipapa
(2013-09-21 ساعت 15:30)linuxer نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 15:04)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 14:59)n51 نوشته:  سلام دوستان . منم مثل همه دارم دق میکنم از این موضوع و بسیار متاثر و متاسفم ......که بماند
الان چک کردم برا یکی که 24 سپتامبر مصاحبه گذاشتند تازه امروز هم آپدیت شده به کیس نامبر 2013as 6646 میتونید خودتونم توی سیس چک کنید. اصلا معلومه جریان چیه؟

وإلا ما هم مونديم أصلا مگه امروز تعطيل نيستن دوما اين اپديت ها چي معني ميده ما كه كلير شديم يكي ميگه يعني تمام يكي ميگه ايميل اومده يكي ميگه پاشين برين سفارت بعضي ها ميگن ربطي به كلير شده ها نداره من كه ديگه كاملا ديوانه شدممممممممممم
دوست عزیز شما به متن دقت کن
We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.
به نظر من رفتن شما فایده ای نخواهد داشت
البته از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند

دوستان

شخصی رو در نظر بگیرین که وسط اقیانوسه و قایقش شکسته و داره غرق میشه. آیا میشه به این شخص بگیم شما فعلا دست و پا نزن آرم باش. مطمئنا غرق میشی. حالا چه کاریه دست و پا میزنی؟
منطقا دست و پا زدن بیجاست ولی وقتی همه زندگی و آمال و آرزو و آبرو و اموال و شغل یک نفر توی این یکسال و اندی تحت تاثیر مستفیم قرار گرفته و برای بعضی ها محقق نشدن این مهاجرت برابر نابودیه، مطمئنا هرچه در توان دارید باید به کار ببرید. ولی..
ولی حواستون باشه 2014 و 2015 ایهایی هم هستن که باید همین راه رو برن. نرید جلوی سفارت حرکت غیر معقولی کنید. بدو بیراه بگین و کارشکنی کنین برای باقیه هموطناتون. برید جلوی سفارت تا دست و پایی که یک غریق میزنه رو بر اساس غریزه بزنید. پاسپورتتون رو بدین. خواهش کنین. التماس کنین. نمیدونم. ولی خواهشا حرکت غیر معقولی نکنین. آیندگان رو هم در نظر بگیرین. شاید خودتون سال بعد دوباره قبول شین و همین مسیر رو برگردین.
میدونم چقدر مایوس شدید و چقدر زندگیتون تحت تاثیر قرار گرفت.
ایشالا خبرای خوش بشنویم. حتی یک ویزای بیشتر هم یعنی موفقیت. به امید موفقیت همتون.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-09-22 ساعت 04:14)azem2014 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 02:03)wITCH نوشته:  Dear Ambassador,

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,

به نظرم در خط اخر تاکید کنین به" با توجه به زمان و ارزش لحظات باقیمانده" ریکانسیدر......

به نظر منم بهش اضافه کنید خونه فروختید بچه ها رودرایران ثبت نام نکردید کارتونو ازدست دادید چون مطمئن به اجرای قانون امریکا بودید که تا اخرین مهلت 30 سپتامبر اقدام به دادن ویزا میکنن و ده روز زودتر اعلام کردن یعنی ازهم پاشیدگی اعضای خانواده ما
اونا به کلمه خانواده والا میگند حساسن و اعتقاد به گرمی کانون خانواده دارن
بالاخره اخرین تیره هرچه احساسی تر و از مشکلات بوجود اومده تون بگید شاید قدرتش بیشتراز اجرای قانونشون باشه
درضمن عنوان نامه رو بنویسید urgent
تشکر کنندگان: Beowulf II ، alihmh ، پدی ، nooshshahnar ، romance33 ، مانترا ، mamalino10 ، alireza2753 ، alvan
(2013-09-22 ساعت 08:43)negar_karimi6 نوشته:  

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,

به نظرم در خط اخر تاکید کنین به" با توجه به زمان و ارزش لحظات باقیمانده" ریکانسیدر......

به نظر منم بهش اضافه کنید خونه فروختید بچه ها رودرایران ثبت نام نکردید کارتونو ازدست دادید چون مطمئن به اجرای قانون آمریکا بودید که تا اخرین مهلت 30 سپتامبر اقدام به دادن ویزا میکنن و ده روز زودتر اعلام کردن یعنی ازهم پاشیدگی اعضای خانواده ما
بالاخره اخرین تیره هرچه احساسی تر و از مشکلات بوجود اومده تون بگید شاید قدرتش بیشتراز اجرای قانونشون باشه

خیلی خوبه اما کمی متنش ایراد داره خواستید براتون تصحیح کنم البته ببخشید که این و میگم

تشکر کنندگان: lilistar ، abshar_wf ، negar_karimi6
من نمیدونم واقعاً چی باید بگم... اصلاً انقدر این چند روز ناراحت بودم و شوک بودم که فقط میامدم اینجا و نوشته های شما رو میخوندم Sad
فقط از خدا می خوام که اگه میتونه معجزه بکنه اگرم که نکرد حتماً یه خیریتی توی این بوده که اینطوری شده Sad
بچه ها اصلاً امیدتون رو از دست ندید چون خدا همیشه بزرگه و اگه این درو بست یه در دیگرو به روتون باز میکنه که خیلی بهتره Smile
این به من ثابت شده ... برای خودم شخصاً این اتفاق افتاده و الان خدا رو خیلی شکر میکنم که اون درو به روم بست Smile
پس اصلا ناراحت نباشین و زندگی ادامه دارد .... (این و همیشه یادتون باشه)
کیس: 44xx
بچه ها به خدا قسم به روح مادرم از وقتي اومدم اين جا جز رنج و اشك هيچي گيرم نيومده ... ميخواستم همش چيزي بگم اما بغض تو گلوم بود و افسرده تر از اين بودم كه چيزي بنويسم. اما فقط بدونين به خدا قسم هيچي رو از دست ندادين . به خدا بچه ها من اگه زندگيمو به باد فنا نداده بودم برمي گشتم اما چه كنم كه دار و ندارم رو به باد دادم و شوهرم هم آواره ست ...
دوستان من به خدا به خدا به خدا دارم راست ميگم : آمريكا عين سرابه ... اما دير فهميدم كه همه چيزم به باد رفت و هنوزم شوهرم كلير نشده و بايد تو يه رستوران كار كنم و مدرك تحصيليمو اينجا قبول ندارن و .....
بچه ها اگه عشق بينتون باشه دوباره از نو مي سازين . نترسين ، باور كنين خدا بهترش رو واستون خواسته شك نكنين كه شما از بنده هاي عزيز خدا بودين كه همين اول راه مانع از سقطتون شد ...
دوستتون دارم . خواهر كوچيكتون
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-09-22 ساعت 08:43)negar_karimi6 نوشته:  

Sincerely Yours,

به نظر منم بهش اضافه کنید خونه فروختید بچه ها رودرایران ثبت نام نکردید کارتونو ازدست دادید چون مطمئن به اجرای قانون آمریکا بودید که تا اخرین مهلت 30 سپتامبر اقدام به دادن ویزا میکنن و ده روز زودتر اعلام کردن یعنی ازهم پاشیدگی اعضای خانواده ما

این را به نوشتن حتما اضافه کنید.

We trust with whole our hearts The USA government about our (Green card lottery) won, also some of us sold our house and every property we had in iran to be ready come to USA, and making new live there. Now ,we found the messenger in the your site. "Visa is gone!".Please if that is possible help us to start our new live in your lovely country .
I hope you and your government understand our situation,
Sincerely

و بعد اسم هایتان ا بنویسید و جلوی اسمتان چیز های فروخته شده تان را. البته اگر ترتیب اثر بدهند ممکن است از شما سند فروش ترجمه شده بخواهند که بهتان خبر می دهند . این کار نامه را تنهایی انجام ندید . چندین نفر بشوید اثرش بیشتر است.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، negar_karimi6 ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان