موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه با اين مشكل مواجه شدين ميدونم واقعا الان جقدر ناراحتين و ميدونم كه حرفهاي ما براتون ممكنه بي تاثير باشه
ولي باز هم ميخوام براتون در اين مورد بنويسم كه:
بعضي وقتها در زندكي اتفاقاتي مي افته كه خيلي ناراحت ميشين ولي غافل از اينكه مصلحت ما در ان بوده است به قول دوستمون اكه به تايبك امريكا از واقعيت تا خيال برين ميبينين كه كساني مثل من بودن كه بعد از مهاجرت به امريكا و صرف هزينه هاي زياد اونهم با اين نرخ دلار تازه فهميدن كه اون موقعيتي كه تو ايران داشتن خيلي بهتر بوده و به فكر بركشتن هستن
من جزو اون افرادم و ازبركشتنم بسيار خوشنود
جرا كه بعد از يكسال زندكي در اينجا به اين نتيجه هزينه بر رسيدم كه زندكي در ايران اونقدر كه براي خودم سخت ميكرفتم سخت نيست
بلكه در بعضي موارد بسيار راحتتر از امريكاست
من خودم بعد از يكسال دارم بر ميكردم
و مطمىن باشيد كه امسال من كم نيستن
خودتون رو ناراحت نكنين وواقعا از صميم قلب و بدون اقرار ميكم كه فكر نكنين جيز زيادي از دست دادين
سعي كنين از زندكي در اونجا- از بودن در كنار خانواده و فاميل حتي دوستان صميمي تون از داشتن كار خوب و بيدردسر لذت ببريد
ارادتمند شما شايرا
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در صدد نوشتن نامه هستید، لطفا یکی دو نکته را فراموش نکنید:
1- چجوری می خواهید نامه را به دست سفیر برسانید؟
2- بعد از فرستادن نامه به درون سفارت، برنامه چیست؟ چجوری می خواهید از جواب احتمالی مطلع شوید؟ فرض کنید قرار است جواب را برای شما بفرستند به چه آدرسی و مخاطب کیست؟
به نظرم تجدید نظر کنید و اینطوری عمل کنید:
آدرس ایمیل بخش ویزای مهاجرتی را پیدا کنید. یک نفر نماینده شود و از ادرس ایمیلش به آن ادرس نامه را بفرستد. همزمان در فیلد CC ادرس ایمیل همه کسانی را که قصد دارند در فرستادن نامه مشارکت کنند بنویسید. نامه را هم خطاب به بالاترین فرد مسئول که احتمالا خود سفیر است بنویسید.
بهتر است که نام و کیس نامبر همه دوستانی که در فرستادن نامه مشارکت دارند قید شود.
اینجوری هم سریعتر است، هم فرستنده و گیرنده مشخص است هم معلوم است چند نفر و چه کسانی با چه کیس نامبرهایی نامه را ارسال کرده اند و مهمتر اینکه سفارت موظف است جواب ایمیل ارسالی را طرف مدتی بدهد.
به نظرم هر چه سریعتر اینکار را بکنید بعد از سه روز چنانچه جوابی ارسال نشد همان نامه را مجددا بفرستید اما اینبار به مرکز ویزا نیز CC کنید.
اگر کمک خواستید من حاضرم اگر از دستم برآید.
موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 06:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 15:23 توسط aghaghia.)
(2013-09-21 ساعت 21:17)babak_1363 نوشته: در کلام نمی گنجه حس و حال این روزهای دوستانی که ویزاهاشون رو هنوز نگرفتن...اگه مطلب نمی نویسم ، نه اینکه حواسم بهتون نیست، هرگز..حواسم به تک تک تون هست...اما چی بگم ؟ چه کنم ؟ غیر از دعای عاقبت به خیری برای هممون..
به احترام همتون این روزها سکوت میکنم ، سکوتی که صدای فریادش خودمو کر کرده و تو مغزم میپیچه.
به امید روزهای روشن
ارادتمند
بابک
من هم دقیقا میخواستم همینو بگم دقیقا حالتون رو میفهمم و مدام پیگیرم الان ساعت 4:30 صبح به وقت انکاراست و دو روزه بهت زده هستم کاری جز دعا از دستم برنمیاد درسته در اخرین لحظات 20سپتامبر ویزام صادر شد ولی کاملا حال شما رو میفهمم چون فقط چند قدم با شما فاصله داشتم اگر کاری از دستم برمیاد حتما رو من حساب کنید تک تک شما اعضای خانواده من هستید درد شما درد من هم هست
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 06:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 06:41 توسط User.)
زاستش من نمی دونم به چه آدرس ایمیلی. خودتون الان بیشتر از هر کس دیگری در جریانید. من باز جستجو می کنم براتون میام می نویسم.
....
من آدرسی پیدا نکردم. فکر می کنم بد نباشه به همون آدرسی که ازش براتون جواب کلیرنس می فرستاده اند بفرستید.
فکر کنم این باشه: ca-ankara@state.gov
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 09:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 09:57 توسط Saeedv13.)
بچه ها به خدا قسم به روح مادرم از وقتي اومدم اين جا جز رنج و اشك هيچي گيرم نيومده ... ميخواستم همش چيزي بگم اما بغض تو گلوم بود و افسرده تر از اين بودم كه چيزي بنويسم. اما فقط بدونين به خدا قسم هيچي رو از دست ندادين . به خدا بچه ها من اگه زندگيمو به باد فنا نداده بودم برمي گشتم اما چه كنم كه دار و ندارم رو به باد دادم و شوهرم هم آواره ست ...
دوستان من به خدا به خدا به خدا دارم راست ميگم : آمريكا عين سرابه ... اما دير فهميدم كه همه چيزم به باد رفت و هنوزم شوهرم كلير نشده و بايد تو يه رستوران كار كنم و مدرك تحصيليمو اينجا قبول ندارن و .....
بچه ها اگه عشق بينتون باشه دوباره از نو مي سازين . نترسين ، باور كنين خدا بهترش رو واستون خواسته شك نكنين كه شما از بنده هاي عزيز خدا بودين كه همين اول راه مانع از سقطتون شد ...
دوستتون دارم . خواهر كوچيكتون
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle