کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
کلیرنس برای اکثر ایرانیا انجام میشه . چه داخل کشور و چه خارج از کشور .برگه کلیرنس در سفارت آنکارا , قبل از سال 2013 به رنگ آبی و نقص مدرک به رنگ صورتی بود که الان برای هر دو مورد برگه صورتی میدن .در ارمنستان ليمويي و ابوظبی این برگه آبی رنگه .
با تجربه ای که از سال قبل و امسال در این تاپیک به دست آوردم , کلیرنس در سفارت آنکارا و ابوظبی دو مرحله است و در ارمنستان گاهی فقط یک مرحله داره . وقتی شما مصاحبه رو انجام میدین پرونده شما برای اف بی ای چک فرستاده میشه . این مرحله از خود امریکا است و معمولا" اگر مشکلی نباشه و تشابه اسمی وجود نداشته باشه بین 4 تا 6 هفته است .تشابه اسمی یعنی اینکه اسم و فامیل ما , با یک آدم خلافکار و سابقه دار بین المللی یکی باشه . بعد اسامی که کلیر شدن به سفارت مبداء فرستاده میشه . بچه های سالهای قبل خیلی وقتها میگفتن که تاریخ کلیر شدنشون با تاریخی که در سایت اعلام شده فرق میکنه . این کاملا" درسته . برای اینکه بعد از اف بی آی چک , سفارت پرونده شما رو دوباره چک میکنه و این یک چک نهایی هستش که ممکنه چندین روز طول بکشه و بعضی وقتها هم هست که مثلا" متوجه میشن بعضی مدارک توی پرونده ناقصه . مثل یکی از دوستان که بعد از 100 روز ازش خواستن لیست سفرهاشو بنویسه و یا خیلی موارد دیگه .
در هر کدوم از این مراحل سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw==یا همون سایت کذایی آپدیت میشه . این سایت فعلا" برای سفارت ارمنستان فعال نیست .باید کیس نامبر خودتون رو بدون صفرهای قبلش وارد کنید . همونطور که قبلا" هم گفتم درسته که شما کلیر شدن خودتون رو در این سایت متوجه نمیشین ولی فواید زیادی هم داره البته اگر در جمع باشین ( مثل تاپیک کلیرنس ) . وقتی این سایت برای شما و چند نفر همزمان آپدیت میشه این به اون معنی هستش که اون روز یا فرداش تعدادی از بچه ها کلیر میشه. ولی امکان داره شماره شما توی اون لیست نباشه .اگر همزمان با اعلام كلير شدن تعدادي كيس اين سايت براي شما هم اپديت شده بود ولي شماره تون اعلام نشده این نشون میده که دارن روی کیس شما کار میکنن . در مواردی مثل خود من که طولانی شدن کلیرنس یک کمی از حالت طبیعی خارج شده , آپدیت این سایت کمی باعث قوت قلبه . البته فرستادن ایمیل به آنکارا و همینطور تلفن زدن به آمریکا برای بررسی وضعیت کلیرنس هم باعث آپدیت شدن CEAC میشه . برای ایمیل زدن باید از خود سایت مربوطه ایمیل بزنید مثلا" برای آنکارا از اینجا ایمیل بدین . برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد .

آدرس سایت کلیرنس ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
آدرس سایت کلیرنس آنکارا http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
ممکنه در جلو شماره شما یک ستاره * باشه .(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
این یعنی اینکه تمام اعضای خانواده هنوز کلیر نشدن . اکثرا" وقتی این حالت براشون پیش میاد صبر میکنن تا در اولین یا دومین آپدیت بعدی ستاره برداشته بشه که متحمل هزینه اضافی نشن و همه ویزاها رو با هم بگیرن .
دو ستاره (**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our officeیعنی شما کلیر شدین ولی ویزاتون هنوز آماده نیست و باید با سفارت به وسیله ایمیل تماس بگیرین .
علامت (#) The administrative processing on your file has been completed. However, your documents are expired. Please bring updated DS 230 Part I and II, medical report, 1040 and W2 for the most recent tax year from your petitioner- cosponsor and other listed
هم به این معنی هست که کلیرنس شما ادامه داره ولی ( به علت طولانی شده پروسه )بعضی از موارد پرونده شما نیاز به تجدید داره مثل فرم دی اس 230 صفحه یک و دو , مدیکال , و فرم 1040 و W2 مربوط به آخرین وضعیت مالیاتی اسپانسر شما .

زمانی که شما کلیر شدین سایت ;CEAC هنوز این جمله رو براتون مینویسه : Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing تا زمانی که ویزای شما پرینت بشه .یکی دیگه از مزایای این سایت همینه . مثلا" زمانی که شما در آنکارا منتظر دریافت ویزا هستین این سایت به شما کمک میکنه , به این صورت که هر وقت ویزاتون آماده شد براتون مینویسه :
Your visa has been printed و این یعنی ویزای شما پرینت و آماده شده و در این صورت هر تاخیر دیگه ای به خاطر سیستم پست هستش .
چیزی که باید دقت کنید اینه که در زمان مصاحبه همه چیز بسیار خوب پیش میره و اگر نقص مدرکی هم در پرونده شما باشه آفیسر ممکنه اصلا" اشاره ای بهش نکنه و یا بسیار سطحی ازش بگذره . ممکنه خیلی ها با من هم عقیده نباشن ولی به نظر من آفیسرها خصوصا" در آنکارا فقط اونجا هستن تا ظاهر شما و نحوه پاسخگویی و تعداد افراد خانواده و اینکه آیا همه حاضر هستن یا نه رو ببینن . و اگر هم نقصی در پرونده باشه یا چیزی نمیگن و یا بسیار سطحی برخورد میکنن به طوریکه وقتی شخص از مصاحبه میاد فکر میکنه مدارک کامله ولی ممکنه اینطور نباشه . امیدوارم که فکر نکنید میخوام بهتون استرس بدم . میخوام دوستانی که در این چند ماه باقی مانده به مصاحبه میرن حواسشون باشه که حتی اگر دیدین یه موردی رو ولو واقعا" سطحی اشاره کرد , اون رو جدی بگیرین و تا زمانی که قانع نشدین مصاحبه رو تموم نکنید . حتی اگر مجبور شدین چند بار سوال کنید . از این کار نترسین . با آرامش و لبخند سوالتون رو تکرار کنید و بگین که مثلا" متوجه نشدین که منظور و یا درخواستش چی بوده .

یکی دیگه از مواردی که آفیسر در زمان کلیرنس به بعضی ها میگه , فرستادن فرم 9 سوالی و CV هستش . اصلا" این مورد نباید شما رو نگران کنه . برای پر کردن این فرم میتونین از این ارسال هستی بانوی عزیز کمک بگیرین که خیلی با دقت راهنمایی کردن .
در پاره ای از موارد آفیسر Transcript می خواد که معنیش ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی شماست . ممکنه اینو زمان مصاحبه بخواد و بگه زمانی که شماره تون کلیر شد با خودتون بیارین و ممکن هم هست از شما بخواد که ایمیل کنید و یا حتی به وسیله ایمیل از شما بخوان که این مدرک رو ارسال کنید .
امسال در چندین مورد و البته بیشتر در سفارت ارمنستان بعد از دو ماه و در یک مورد بعد از 100 روز لیست سفرهای خارجی اشخاص و یا کپی پاسپورت های جدید و قدیمی رو خواستن .
حتما" توجه داشته باشین که بعد از فرستادن هر مدرکی ازشون سوال کنید که آیا مدرک مورد قبول بوده یا نه ؟ اگر چیزی که ارسال کردین همون مدرک مورد نظر اونها باشه فورا" با ایمیل از شما تشکر میکنن . اگر دیدین که بعد از دو یا سه ایمیل هنوز بهتون جواب ندادن , احتمالا" اون مدرکی که شما فرستادین , اون چیزی نبوده که اونها میخواستن .

خیلی از دوستان میپرسند : آپدیت شدن در سایت CEAC به چه معناست ؟ خوبه یا بد ؟
واقعیت اینه که ما نمیدونیم اونها چه کاری رو روی کیس انجام میدن ولی به نظر من نشونه خوبیه برای اینکه نشون میده دارن روی کیس شما کار میکنن .مثلا" در مورد خود ما , بعد از 43 روز , تازه سایت کذایی کیس ما رو شناخت .

موفق باشید Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: f1f ، usa lover ، el333 ، miladswat ، ashkan1188 ، hassan1358arab ، سمانه777 ، s.s.h ، bayat_r ، nina22 ، peyman1355 ، onlyonline ، mgolchin13 ، Hedieh20 ، lilac ، گل نهال ، farmiz ، kasrafo ، r_ent ، amairmonre ، afs ، AsemanAbee ، farshadsh ، armin1 ، maryamkambiz ، shimoda ، fire dragon ، ahmad.h ، lot2013 ، arezoo bj ، amir82 ، circle ، HAZARA ، arian307 ، sooso ، شوصب ، Saeedv13 ، dela ، Ali DV-2013 ، kavirr ، saeid-ss ، raham ، soruosh ، رضا امیر ، ali2316 ، majid5980 ، ensan ، mrr777 ، ابی هانی ، saeeds61 ، Szsanazsz ، bmojtaba ، fereydoooon ، iman63ir ، rouzbehdarvishi ، شهلا 1346 ، shima1364 ، hamedhamed ، escutcheon ، payam62 ، ali usa ، alirezass ، nooshshahnar ، مجید ملیح ، Soap McTavish ، Afies ، parsush ، enchantress_boy ، immigrant2us ، mnajafinobar ، shim ، arash bon ، تی تی موسوی ، farhad1985 ، mhbbhm ، linuxer ، rezagh ، sh_aytak ، Hoormazd ، Gerdoo ، mhz_ir ، ikamaly ، رجبعلی ، 30NAP30 ، pr.kia ، shatsi ، arahata ، پدی ، nirvana_kobin ، mohammad.behrouzi ، آسمان نیلگون ، habibi ، a_r_m80 ، yasaman1111 ، ali_am76 ، atishbiarrr ، mino2013 ، AOC Kermani ، heidari1248 ، b_argi ، manila ، safarikelay ، daad ، milad_aae ، رزا ، hoj_s000 ، Ehsan1358 ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، majid.s ، mlo ، lonelyman ، hosseinshokri ، parastoo mohajer ، HB_USA ، hamed's wife ، hosein1204 ، m@ry@m75 ، aghaghia ، edibk ، sce ، kouroshd ، A.d ، Niushagh ، ki.m.ia ، morvarid1364 ، mehdir ، zina s ، آنی ، bagheri.274 ، Mbf232 ، rezad ، amohammadiazar ، noura ، elmira_fa ، bigharar ، 5ina ، مهرنگار ، mohssen ، mehrdad pharm ، mehdi1721 ، atin90_v2 ، pooyani ، lionking ، philadelphia ، 2014winner ، Ladan-m ، azro ، احمد حبیبی ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، banafsh14 ، omid05 ، shayesteh ، mahan L ، H Pier ، javadi436 ، ali99sh ، MEHR52 ، رژین ، Ario79 ، meisam14 ، kage.omid ، ata_bros ، mrpahlevani ، romance33 ، minoo meh ، hamed_na ، nasam ، haniehkb ، میر رضا روشندل ، lighter ، we are one ، amin arefi ، soli asali ، moqadam ، mehrdad1348 ، nedaba ، aidaz ، rbrb-2015 ، Leila Amricaie ، A_A ، exxedus ، HERMES7 ، ebi1988 ، rezasadeghi ، جهان20 ، arezoue ، ALIARAD ، ho_tasha
میشه بگین تشابه اسمی یعنی چی ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: HAZARA ، habibi ، آنی
تشابه اسمی یعنی اینکه زبونم لال , خدایی نکرده اسمهامون با یه ت.ر.و.ر.ی.س.ت یا قاچاقچی و از این قبیل یکی باشه . خوبه برم اینم به این پست اضافه کنم Big Grin
در ضمن این پست رو گذاشتم تو امضام . لطفا" اگر من هم نبودم هر کسی سوال کرد به امضا من ارجاع بدین Smile
ممنون Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-17 ساعت 13:59)miladswat نوشته:  میشه بگین تشابه اسمی یعنی چی ؟

یعنی ممکنه اسم من با اسم کسانیکه تو لیست خودشون به عنوان تروریست میشناسن یکی باشه که در اینصورت این پروسه ممکنه طولانی تر بشه.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-02-17 ساعت 14:07)hassan1358arab نوشته:  

یعنی ممکنه اسم من با اسم کسانیکه تو لیست خودشون به عنوان تروریست میشناسن یکی باشه که در اینصورت این پروسه ممکنه طولانی تر بشه.

یعنی اینکه یکی از آشناهای ما بچه مریضش رو برده بود کربلا که امام حسین (ع) شفاش بده، بعد بچه عقب افتاده رو سربازهای کشور آیندتون گرفته بودند که این آقا تر.و.ری.ست هستش و یکماه اونجا زند.ان بودSad
و بعد گفتن تشابه اسمی بوده ببخشید.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-17 ساعت 14:17)bayat_r نوشته:  

یعنی اینکه یکی از آشناهای ما بچه مریضش رو برده بود کربلا که امام حسین (ع) شفاش بده، بعد بچه عقب افتاده رو سربازهای کشور آیندتون گرفته بودند که این آقا تر.و.ری.ست هستش و یکماه اونجا زند.ان بودSad
خوب خدا رو شكر كه ما به مشكل تشابه اسمي نخورديم بيات گرامي، چون نام و نام خانوادگي من و همسرم ( به خصوص خودم ) اونقدر خاصه كه احتمال تشابه اسمي توش نزديك به صفره Smile
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
تشکر کنندگان: bayat_r ، Hedieh20 ، amairmonre ، roeentan ، arezoo bj ، HAZARA ، پدی ، ali2316 ، parsush ، farhad1985 ، habibi ، manila ، zina s ، pari pariaaa ، lighter
(2013-02-17 ساعت 14:21)peyman1355 نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 14:17)bayat_r نوشته:  

خوب خدا رو شكر كه ما به مشكل تشابه اسمي نخورديم بيات گرامي، چون نام و نام خانوادگي من و همسرم ( به خصوص خودم ) اونقدر خاصه كه احتمال تشابه اسمي توش نزديك به صفره Smile

خب من هم یه بار این بلا تو قسمت ویزا مالزی بر سرم اومد و خداروشکر بعد از انگشت نگاری رفع شد . در کل استرس بدی هست
مامان سایه ممنون این ارسال عالی بود خیلی تازگی ها سوال میشه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، nina22 ، گل نهال ، lilac ، amairmonre ، peyman1355 ، afs ، armin1 ، roeentan ، arezoo bj ، HAZARA ، ali2316 ، farhad1985 ، habibi ، zina s ، pari pariaaa ، lighter ، HERMES7
(2013-02-17 ساعت 14:03)sayeh_m نوشته:  تشابه اسمی یعنی اینکه زبونم لال , خدایی نکرده اسمهامون با یه ت.ر.و.ر.ی.س.ت یا قاچاقچی و از این قبیل یکی باشه . خوبه برم اینم به این پست اضافه کنم Big Grin
در ضمن این پست رو گذاشتم تو امضام . لطفا" اگر من هم نبودم هر کسی سوال کرد به امضا من ارجاع بدین Smile
ممنون Smile
فقط طولانی تر میشه ؟ یا که ممکنه کلیر نشن؟
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: bayat_r ، amairmonre ، HAZARA ، Sepasttian ، habibi ، pari pariaaa
(2013-02-17 ساعت 14:38)raam12000 نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 14:03)sayeh_m نوشته:  تشابه اسمی یعنی اینکه زبونم لال , خدایی نکرده اسمهامون با یه ت.ر.و.ر.ی.س.ت یا قاچاقچی و از این قبیل یکی باشه . خوبه برم اینم به این پست اضافه کنم Big Grin
ممنون Smile
فکر میکنم فقط طولانی تر میشه . به هر حال تا اثر انگشت و سال تولد و محل تولد و خیلی چیزهای دیگه رو چک کنن یک کمی زمان میبره .
حالا فکرتون رو درگیر نکنید .Wink
(2013-02-17 ساعت 14:38)raam12000 نوشته:  
ممنون Smile
طولانی تر میشه تا مدارکی مبنی بر اینکه شما اون نیستید جمع کنند . چرا توی سفارت اسکن انگشتان گرفته میشه؟ واسه اینکه از این طریق ابهامات رو رفع کنند.مگر اینکه اون طرف خودتون باشید که دیگه جریان اصلا فرق داره
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: raam12000 ، sayeh_m ، nina22 ، hassan1358arab ، amairmonre ، peyman1355 ، afs ، arezoo bj ، HAZARA ، Saeedv13 ، ali2316 ، mino2013 ، zina s ، pari pariaaa ، lighter
غلط نکنم اسم من تشابه داره.یه سرچ تو گوگل میزنی هر چی تبهکار و تروریست جلوی چشمات ظاهر میشه.حالا حالاها باید منتظر باشم .اخرشم باید یه استشهاد محلی هم بدم ترجمه به سفارت ایمیل کنم تا بیخیال شنBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-02-17 ساعت 14:53)hassan1358arab نوشته:  غلط نکنم اسم من تشابه داره.یه سرچ تو گوگل میزنی هر چی تبهکار و تروریست جلوی چشمات ظاهر میشه.حالا حالاها باید منتظر باشم .اخرشم باید یه استشهاد محلی هم بدم ترجمه به سفارت ایمیل کنم تا بیخیال شنBig GrinBig GrinBig Grin

نه بابا فقط تویی که اسمت حسن1358 هست و فامیلیت عرب...آخه کی اسم بچه اش رو میزاره حسن 1358؟Big Grin
فکرکن مثلاً عمو سعید اسمش باشه: عمو سعید 1320 میرفندرسکی.
1320 سال تولدشهBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
با سلام مجدد به همه ی دوستان و تشکر از دوست نازنینی که پاسخ سوال مرا داده بود .....من آدرس سایتی را که شماره ها را اعلام می کند را دارم ولی نمیدانم برای مورد خودم شماره کیس نامبرم را در کدام قسمت باید تایپ کنم..ممنون می شم مرا راهنمایی کنید.
در اینجا جا داره از دوستان عزیزی که با نوشتن سفرنامه سفر راحت تری را برای ما فراهم کردند تشکر کنم...به لطف شما دوستان سفر خوبی هم به قونیه داشتیم....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: arezoo bj ، MARYAM2 ، HAZARA ، ali2316 ، peyman1355 ، pari pariaaa
سلام بچه ها خبری از هورا ها نیست ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: seperelia ، bayat_r ، arezoo bj ، MARYAM2 ، nirvana_kobin ، HAZARA
دوستان کیس من تو این 4 روز چک خوردنم 1بار آپدیت شده حالا به نظرتون این خوبه یا بد ؟!
تشکر کنندگان: HAZARA ، hassan1358arab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان