کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مهم
برای من یک سوال مهم پیش اومده لطفا جواب بدید:
مفهوم کلیر که میگید چی هست؟؟؟ وقتی کیس نامبر کسی تو سایت زده میشه همه میگید کلیر شده!!!! یعنی وقتی شماره کسی رو برا مراجعه دوم اعلام میکنند یعنی ویزاش آماده هست و دیگه هیچ مشکلی و مصاحبه مجددی عملا در کار نیست. یا فقط یک مصاحبه دوم هست که نتیجه اش مشخص نیست!؟
لطفا من رو توجیه کنید Cool متشکرم
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: lot2013
سلام بچه ها
بالاخره با مشقت بسیار بهمراه از دست دادن پرواز برگشت
همین الان یو پی اس ویزا را آورد
به امید موفقیت همتون توی تمام مراحل زندگی.

حسن جون مبارک داداش خیلی خوشحال شدم
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
(2013-02-21 ساعت 13:52)sooso نوشته:  مهم
برای من یک سوال مهم پیش اومده لطفا جواب بدید:
مفهوم کلیر که میگید چی هست؟؟؟ وقتی کیس نامبر کسی تو سایت زده میشه همه میگید کلیر شده!!!! یعنی وقتی شماره کسی رو برا مراجعه دوم اعلام میکنند یعنی ویزاش آماده هست و دیگه هیچ مشکلی و مصاحبه مجددی عملا در کار نیست. یا فقط یک مصاحبه دوم هست که نتیجه اش مشخص نیست!؟
لطفا من رو توجیه کنید Cool متشکرم

دوست عزیز وقتی شما برای مصاحبه تشریف می بریدیا در همان روز پذیرفته می شوید و برگه سفید می گیرید، یا اینکه به شما می گویند پرونده شما کامل است اما نیاز به یک پروسه اداری دارد، 4 تا 6 هفته بعد سایت رو چک کنید و در صورتی که اسمتون رو دیدید بهمراه پاسپورت (و در صورتی که مدارکتون کم و کسری یا نقصی داشته باشه) بهمراه اون مدارک نقص به سفارت بیاید تا براتون ویزا صادر بشه.
منظور از کلیر شدن همین اعلام شماره کیس بر روی سایت سفارت مصاحبه کننده است، زیرا به این پروسه اداری اصطلاحا کلیرنس می گویند بنابراین به اعلام شماره کیس هم کلیر شدن اطلاق می شود، در موارد بسیار نادری هم بوده که کسی پس از اعلام شماره کیسش بر روی سایت و مراجعه جهت دریافت ویزا ، به او اعلام شده که مثلا برای خودت و همسرت ویزا صادر شده اما برای فرزندانت نیاز به پروسه اداری (یا چک امنیتی یا کلیرنس مجدد یا administrative processing) هست اینها همه به یک معنی اند و بطور خلاصه به آن روند کلیر شدن می گویند، در مورد چک امنیتی بیشتر راجع به فرزندانی که معمولا بالای (15 تا 16) سال سن دارند اتفاق می افتد، از این دست موارد بسیار نادر و استثنایی هستند پس نگران نباشید، ضمنا در اکثر موارد بر روی همان سایت سفارت بشکل ستار دار یا سایر علائم با توضیحات مربوطه اعلام می شود که برای همه ویزا صادر نشده.

موفق باشید و با صبر و حوصله و امید پیگیر مراحل کارتان باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
از همه شما دوستان تشکر میکنم راستش فرصت نداشتم و سریع امده بودم که خبر رو بهتون بدم .راستش من دیروز با سفارت مکاتبه داشتم و در اینده ای نزدیک متن ایمیل رو براتون میذارم. که صبح در کمال ناباوری دیدم ایمیلم کار خودشو کرد.بازم از همه تشکر میکنم مخصوصا (افشین,امیر مهاجر,مامان سایه,جناب بیات )
بازم به افتخار همه تون هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-02-21 ساعت 03:28)ariannbr نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 03:20)masood182002 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 03:08)mohajer13 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 02:58)masood182002 نوشته:  سلام دوستان.70 روز از مصاحبه میگذره و دیشبم خبری نشد.من امروز با آمریکا تماس گرفتم تا در مورد کیسم ازشون سوال بپرسم.همین که یارو کیس من رو وارد کرد گفت کدی که نشون میده نقص مدرک دارین و باید مدارک ناقصتون رو میل میزدین سفارت.نقص مدرک دارم ولی افسر گفت هروقت کیس نامبرتو تو سایت دیدی بیا سفارت و مدارک ناقصتم با خودت بیار . نگفت که مدارک ناقص رو میل بزنم یا حتی پست کنم.خواهشا بنده رو راهنمایی کنین.

من فکر می کنم حالا که گفته مدرکتون رو ایمیل کنید بهتره این کار رو انجام بدید. ضرر که نداره. چه بسا به فرایند کلیر شدنتون هم سرعت ببخشه و هر وقت کلیر شدید اصل اون مدرک مورد نیاز رو هم با خودتون ببرید.

اگه به سفارت تلفن بزنم جواب میدن؟میخوام اول از اونا بپرسم بعد یا پست میکنم و یا ایمیل میزنم.

اونی که تو آمریکا جواب تلفن میده رو خیلی جدی نگیر
اگر نقص مدرک داشته باشی تو برگ آبی حتما برات جلوی مدرک تیک میزنن که باید موقعی که کیس نامبرت میاد تو سایت و برای ویزا میری سفارت با خودت ببری یا اینکه از سفارت ایمیل میزنن که پست یا ایمیل کنی
من وقتی زنگ میزدم به دفتر آمریکا بهم می گفتن مشکل داری و اصلا کلیر نمیشی که من هر دفعه یه سکته ناقص میکردم

منم زنگ زدم کیسمو وارد کرد گفت کدی که واسه کیس شما میزنه نقص مدرکه.بعد گفت سفارت منتظره اونو ایمیل کنین واسشون.میشه مگه؟در ثانی مدرک ناقص من وثیقه 15 ملیونی خروج از کشور هستش که افسر گفت وقتی اومدی واسه ویزا اونم بیار و هیچ چی تو برگه آبی ضربدر نزدن.اصلا چنین چیزی بوده ؟مگه همیشه مدارک ناقص رو روزی که ویزا میگیریم با خودمون نمیبریم؟من نشنیدم کسی قبلش پست کنه.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، fereydoooon ، Saeedv13 ، kage.omid
(2013-02-21 ساعت 13:08)sayeh_m نوشته:  بچه ها لطفاً بيايين خبر بدين . در ضمن اپديتي كه به خاطر جواب ايميل باشه فايده نداره . اوني كه خودشون به روز كرده باشن مهمه Smile

کیسم امروز برای 18 همین بار بدون ایمیل فرستادن آپدیت شد.
مامان سایه خسته شدیم از این آپدیت هایی که نتیجه نداده هنوز Sad.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: گل نهال ، raham ، AsemanAbee ، kasrafo ، sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، armin1 ، ali2316 ، homayoon13 ، fereydoooon ، rezagh
(2013-02-21 ساعت 16:13)masood182002 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 16:03)sayeh_m نوشته:  مسعود جان
تلفن انكارا رو ول كن . اصلاً بهت جواب نميدن . يه ايميل به انكارا بزن و همينو توضيح بده . بگو اگر لازمه براتون ايميل كنم . بگو افيسر گفته بود وقتي كلير شدي بيار . بعد ببين چي جواب ميدن . اگر مشكل اين باشه سريع كلير ميشي . واقعاً نميدوني اينها ممكنه چه اشتباهاتي بكنن .

آنکارا زنگ نزدم.به آمریکا تلفن کردم. با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0
ی آقا برداشت گفت کد ی که واستون نشون میده نقص مدرکه که باید مدرک ناقصتونو میل میزدین سفارت.من ایروان مصاحبه کردم به آنکارا ایمیل بزنم؟؟؟؟
ببخشيد حواسم نبود Big Grin از بسكه گفتم انكارا ، ناخود اگاه انكارا مينويسم Wink به ايروان ايميل بده . سريع بهت خبر ميدن . نميدونم تلفن ايروان چطوريه ، جواب ميدن يا نه ، بايد يه شماره تو برگه كليرنست باشه . به همون زنگ بزن ببين تلفني جوابتو ميدن يا نه . انكارا كه تلفني هيچي نميگن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
دوستان من همین یک ساعت قبل برگه صورتی گرفتم و به اینجا نقل مکان کردم. این رو هم بگم که چون مقیم ترکیه هستم آفیسر گفت لازم نیست خودت بیای و برگه رو با پاسپورت پست کن ما برات با پست پس می فرستیم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-02-21 ساعت 16:51)MARYAM2 نوشته:  
تلفن انكارا رو ول كن . اصلاً بهت جواب نميدن . يه ايميل به انكارا بزن و همينو توضيح بده . بگو اگر لازمه براتون ايميل كنم . بگو افيسر گفته بود وقتي كلير شدي بيار . بعد ببين چي جواب ميدن . اگر مشكل اين باشه سريع كلير ميشي . واقعاً نميدوني اينها ممكنه چه اشتباهاتي بكنن .

شما به همان آدرسی که 400 تا کاراکتر جا میشه ایمیل میزنید یا ادرس دیگر چون تا حالا ایمیل های من را جواب نداند.
مريم جان
به همون ايميل ٤٠٠ تايي بايد بزنين . منم بعد از ٦ بار تازه جواب ايميل اخري رو ديروز دادن . اون ٥ تا قبلي رو جواب ندادن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: اردوان ، homayoon13 ، arezoo bj ، MARYAM2

پیرو تذکر بجا و صحیح سایه خانم اینو بگم که به این شماره ها دقت کنید:

Case Number Admin Process Expires On Notes
2013AS536 20-Apr-2013
2013AS536 20-Apr-2013
ANK2012742019 20-May-2013
ANK2012744001 30-Apr-2013

دو شماره اول بارها و بارها داره تکرار می شه بصورت داپلیکیت
حالا این دو تا هم بهش اضافه شده
پس فکر نکنید دقتشون در حد ...
بهتر خودتون دائما در حال چک کردن وضعیتتون باشید، اما همونطور که سایه خانم در چند پست قبلی به دوستان دیگه راهنمایی کردن بهتره هر کاری سر وقتش انجام شه، مثلا ور ندارید 30 روز از مصاحبتون گذشته ایمیل و تلفن بزنید، حد اقل 2 ماه صبر داشته در چند پست قبل نقل قول کردم که استاندارد زمان چک امنیتی از 30 روز شروع می شه و تا 120 روز طبیعیه (همون پستی که اصلش. به زبان انگلیسی براتون گذاشتم) برنامه اونا اینه که تو این مدت همه رو کلیر کنند، که اونطور که آمار نشون می ده اکثر هم تو همین فاصله زمانی کلیر می شن و جای نگرانی نیست، اما وقتی خودتون با توجه به گذشت زمان نقصی یا شکی حس می کنید منطقیه که پیگیری کنید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
سلام . کسی هست که بتونه این جمله رو برام توضیح بده؟ ممنون میشم.
Before coming to the Embassy, please make sure to select a passport/visa pickup location either through http://usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States.
تشکر کنندگان: lot2013 ، MARYAM2
(2013-02-21 ساعت 17:46)masood182002 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 17:23)lot2013 نوشته:  

پیرو تذکر بجا و صحیح سایه خانم اینو بگم که به این شماره ها دقت کنید:

Case Number Admin Process Expires On Notes
2013AS536 20-Apr-2013
2013AS536 20-Apr-2013

دو شماره اول بارها و بارها داره تکرار می شه بصورت داپلیکیت
حالا این دو تا هم بهش اضافه شده
پس فکر نکنید دقتشون در حد ...
بهتر خودتون دائما در حال چک کردن وضعیتتون باشید، اما همونطور که سایه خانم در چند پست قبلی به دوستان دیگه راهنمایی کردن بهتره هر کاری سر وقتش انجام شه، مثلا ور ندارید 30 روز از مصاحبتون گذشته ایمیل و تلفن بزنید، حد اقل 2 ماه صبر داشته در چند پست قبل نقل قول کردم که استاندارد زمان چک امنیتی از 30 روز شروع می شه و تا 120 روز طبیعیه (همون پستی که اصلش. به زبان انگلیسی براتون گذاشتم) برنامه اونا اینه که تو این مدت همه رو کلیر کنند، که اونطور که آمار نشون می ده اکثر هم تو همین فاصله زمانی کلیر می شن و جای نگرانی نیست، اما وقتی خودتون با توجه به گذشت زمان نقصی یا شکی حس می کنید منطقیه که پیگیری کنید.

به من گفته بود 45 روز ولی الان بیشتر از 72 روز شده.کسایی رو شنیدم که بدون اینکه اسمشون تو سایت در بیاد ی ماه بعد مصاحبه با سفارت تماس گرفتن و سفارت گفته پاشو بیا.

کاربر گرامی
متن بالا دقیقا موید وضعیت کیسی مثل شما است با 72 روز انتظار منطقی است که پیگیری کنید،
در مورد اون تجربه هم من بی اطلاع هستم،
مطمئنا اگر چنین تجربه ای وجود داشته باشد و شما از صحت آن مطمئنید اطلاع رسانی در آن خصوص می تواند کمک موثری در سرعت بخشیدن به دریافت ویزا و کاهش مدت انتظار باشد.

موفق باشید.

(2013-02-21 ساعت 18:03)shivarahbari نوشته:  سلام . کسی هست که بتونه این جمله رو برام توضیح بده؟ ممنون میشم.
Before coming to the Embassy, please make sure to select a passport/visa pickup location either through http://usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States.

داره بهتون میگه پیش از مراجعه حضوری به سفارت، اداره پست مورد نظرتون (PTT) رو انتخاب کنید ضمنا پرینتش رو هم با خودتون ببرید.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک CSC مرجعه کنید.
تشکر کنندگان: گل نهال ، MARYAM2 ، kasrafo ، fereydoooon
سلام دوستان
من توي اين سايت كه وضعيت كيس رو زده چك ميكنم آپديت يكيمون رو زده ٢٠ فوريه و يكي ديگمون رو زده ٨ فوريه
اين يعني يكيش جلوتر از يكي ديگه هست كارش؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، fereydoooon
به نظرم خیلی نمیشه فهمید چون ممکنه 8 کارش تمام شده بوده و بعد 20 بوده پس مشخص نمی کنه 20 جلوتره یا 8
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: sayeh_m ، AsemanAbee ، Championking ، nika ، arezoo bj ، fereydoooon ، rezagh ، homayoon13
(2013-02-21 ساعت 14:17)lot2013 نوشته:  دوست عزیز وقتی شما برای مصاحبه تشریف می بریدیا در همان روز پذیرفته می شوید و برگه سفید می گیرید، یا ...

دوست خوب اول تشکر میکنم بخاطر توضیحاتت و یک سوال دیگر:
کیس من سینگل هست، اگه شماره پرونده ام اعلام بشه یعنی ویزا گرفتن 100% هست؟ یا باز همچنان پروسه دلهره آور رفتن به سفارت رو و اینکه نمیدونیم چه خواهد شد وجود داره؟؟؟؟؟ آخه از دوستان شنیدم اگه کسی مشکلی داشته باشه در قبولی بهش میگن و دیگه نیازی نیست تا سفارت بره. این موضوع رو چطور می بینید؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، nirvana_kobin ، nika ، arezoo bj ، fereydoooon ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان