کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
عزيزان مهاجر سرايي براي همتون آرزو ميكنم هرچه زودتر به آرزوهاتون برسيد و خبرهاي خوب بگيريد،بشنويد ، و بخونيد . بالاخره بعد از مدتها انتظار ما هم ويزامون رو گرفتيم . سه شنبه بعد از گرفتن پاسپورتها گفته بودند سه تا پنج روز كاري پست براتون پاسپورتها رو مياره ولي امروز دو ساعت پيش UPS پاسها رو تحويل همسرم داد . انرژي +++++++++++ براي همه منتظران
شماره كيس : ***2013AS00001
ديدن قبولي در سايت خرداد
ارسال مدارك :14تير ( 4 JUL)
خبر قبولي :28 مهر (19 OCT )
تعداد افراد : 3نفر
كنسولگري :آنكارا
تاريخ مصاحبه :16آ ذر (6 DES )
تعداد دفعات شركت : بي نهايت
(2013-02-21 ساعت 20:21)sooso نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 14:17)lot2013 نوشته:  دوست عزیز وقتی شما برای مصاحبه تشریف می بریدیا در همان روز پذیرفته می شوید و برگه سفید می گیرید، یا ...

دوست خوب اول تشکر میکنم بخاطر توضیحاتت و یک سوال دیگر:
کیس من سینگل هست، اگه شماره پرونده ام اعلام بشه یعنی ویزا گرفتن 100% هست؟ یا باز همچنان پروسه دلهره آور رفتن به سفارت رو و اینکه نمیدونیم چه خواهد شد وجود داره؟؟؟؟؟ آخه از دوستان شنیدم اگه کسی مشکلی داشته باشه در قبولی بهش میگن و دیگه نیازی نیست تا سفارت بره. این موضوع رو چطور می بینید؟

دوست عزیز طبق آمار بهترین شانس و بالاترین تعداد در قبولی متعلق به کیس های یک نفره است، معمولا یا یکضرب ویزا می گیرند یا بسرعت کلیر می شوند، اما منظور شمار را از متنی که پر رنگ کردم متوجه نشدم.
همه ما وقتی در فرایند لاتاری شماره کیسمان قبول شده یعنی برای مصاحبه و گرفتن ویزا پذیرفته شده ایم، (مثل کسی که در امتحان کنکور قبول می شود) از اینجا به بعد بر طبق شرایطی که مورد نظر آنهاست (مثل حد اقل مدرک دیپلم، تمکن مالی، عدم سو پیشینه و ...) که خوشبختانه با استفاده از تجربه دوستان زیادی که پیش از این مراحل رو طی کردند، نه این شرایط غیر قابل دستیابی است و نه مراحل کار ناممکن، بلکه حتی بالاترین مرحله آن که مصاحبه است بسیار ساده و در حد چند سوال ساده از و ضعیت کار و تحصیل و ... است بنابراین هیچگونه نگرانی نداشته باشید، باور کنید شما برای یک مصاحبه شغلی باید موضوعات فنی یا خاصی از کاری که مورد نظرتان است بدانید، در حالیکه اینجا صرفا سوالاتی مربوط به خودتان می پرسد و...

برای هر مرحله با توجه به تاپیک مربوطه از تجربیات سایر دوستان استفاده کنید.
سپس با صبر و حوصله و امید مراحل کارتان را پیگیری کنید.

شما موفق می شوید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، s.s.h ، sooso ، fereydoooon ، MARYAM2 ، mehdididam ، arezoo bj ، rezagh ، ali2316 ، sayeh_m ، roeentan ، homayoon13 ، Saeedv13
(2013-02-21 ساعت 14:33)zohre02 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 13:08)sayeh_m نوشته:  اين مسئله اصلاً ربطي به اسپانسر نداره . در ضمن امروز بايد ببينيم سايت كذايي براي چند نفر اپديت ميشه .
بچه ها لطفاً بيايين خبر بدين . در ضمن اپديتي كه به خاطر جواب ايميل باشه فايده نداره . اوني كه خودشون به روز كرده باشن مهمه Smile

من الان سایت ceae چک کردم من به تاریخ 20feb آپدیت شدم اما همسرم هنوز آپدیتش 5 feb است(کیس ما دو نفره است!!)
آخرین تاریخ آپدیت ما هم 14 feb دو نفر و 19 feb یک نفر
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، arezoo bj ، sayeh_m ، homayoon13
(2013-02-21 ساعت 23:34)fereydoooon نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 20:26)sh_aytak نوشته:  با سلام و تبریک زیاد به کلیر شده ها
از دوشنبه پیش که مصاحبه داشتیم سایت برای ما 2 بار اپدیت شده امیدوارم که واقعا این اپدیت شدنها مثمر ثمر باشه و کارها رو زودتر راه بندازه

ببخشید کجا باید این اپدیتو دید؟

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﻮﻝ ﻧﮑﻨﯿﻦ .... ﻫﻨﻮﺯ ﻭﻗﺖ ﺯﯾﺎﺩﻩ ....
ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﺑﺨﻮﺍﯾﻦ ﻫﯽ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺣﺮﺹ ﺑﺨﻮﺭﯾﻦ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ .....
ﭘﺲ ﻣﺎ ﭼﯽ ﺑﮕﯿﻢ ﻭﺍﻻ ﺍﺍﺍﺍ ...؟؟!!
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﺩﺭﺱ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻗﻮﻝ ﺑﺪﯾﻦ ﺣﺮﺹ ﻭ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﻭ ﻧﺎﺧﻦ ﺟﻮﯾﺪﻥ ﻭ .......ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻫﺎﺍﺍﺍ !!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، rezagh ، sayeh_m ، Saeedv13
(2013-02-22 ساعت 01:57)m12345 نوشته:  با سلام
یک سوال داشتم این که علامت ستاره ای که جلوی کیس نامبر است نشانه چیست؟

سلام دوست عزیز..این ستاره یعنی که همه اعضای کیس کلیر نشده اند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: الهه سابق ، rezagh ، hamedhamed ، sayeh_m ، lot2013 ، Soap McTavish ، nika ، Tomas ، homayoon13 ، Saeedv13 ، fereydoooon
(2013-02-21 ساعت 23:38)mehdididam نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 13:08)sayeh_m نوشته:  اين مسئله اصلاً ربطي به اسپانسر نداره . در ضمن امروز بايد ببينيم سايت كذايي براي چند نفر اپديت ميشه .
بچه ها لطفاً بيايين خبر بدين . در ضمن اپديتي كه به خاطر جواب ايميل باشه فايده نداره . اوني كه خودشون به روز كرده باشن مهمه Smile

من الان سایت ceae چک کردم من به تاریخ 20feb آپدیت شدم اما همسرم هنوز آپدیتش 5 feb است(کیس ما دو نفره است!!)

تاريخ اپديت ما هم ١٩ و ٢١ فوريه براي دو نفر
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: Championking ، sayeh_m ، Hedieh20 ، nika ، kasrafo ، AsemanAbee ، Tomas ، hamedhamed ، fereydoooon
(2013-02-22 ساعت 02:15)Maryam3023 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 23:38)mehdididam نوشته:  

تاريخ اپديت ما هم ١٩ و ٢١ فوريه براي دو نفر

براي من هم دقيقا 19 و 21 فوريه براي هر دو نفرمونه خدا كنه دفعه بهد ديگه ببينيم نوشته VISA
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: nika ، گل نهال ، Tomas ، homayoon13 ، fereydoooon
خیلی ممنون فقط کسانی که کلیر نشدند ممکن است دوباره کلیر شوند.
لطفا توضیح دهید
تشکر کنندگان: nika
سلام دوستان بعد از ٤ هفته كلير شدن پريروز رفتم سفارت برگه آبي رو دادم
و تلفن يكي از دوستام رو دادم .
ديروز زنگ زدن ساعت ٣ بعد از ظهر و گفتن امروز ساعت ٢ به بعد بيا ويزا
حاضره ... يه چي جالب كه دوست من دختره و ارمني هست ولي از سفارت كه زنگ
زدن گفت گوشي رو بده خودش و بعد با اون فارسي زيبا و تيكه تيكه گفت
بياااااااااااااااااا حاضره .... واي خيلي خوب بود.
اينشالله برايه همه مهاجرسرايي ها
بهت مديونم مهاجر جونم
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
سلام
ما 20 قوریه از سفارت برگه صورتی گرفتیم بعد گفت که 3 هفته دیگه به سایت مراجه کنید هر موقه کیس نامبرت دیدی فقط یک نفرتون بیاد کاقیه توی برگه صورتی
چیزی علامت نزده بود که بیاریم با خودمون غیر از پاسپورت و برگه پست یه سری مدرکم که کپی ترجمه مدارک بود به ما پس دادن این یعنی بک گراند چک؟ با جیز دیگه لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید بکنیم

ممنون
تشکر کنندگان: nika ، arezoo bj ، roeentan ، Tomas ، homayoon13 ، Rouzbeh1976 ، fereydoooon
اگر کسی در جلوی کیس نامبرش ستاره داشته باشه اون اعضایی که کلیر نشدند چقدر وقت بعد کلیر می شوند
تشکر کنندگان: nika
دوستان 1سوال داشتم
آفیسر به من گفت نقص مدرک دارم الان مدارکم آماده شده آیا باید پست کنم یا روزی که رفتم واسه دادن پاسپورت
به سفارت با خودم ببرم ؟؟(مدارک مربوط به اسپانسر)
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: ali3923
همون روز مدارکو میبرید و همراه پاسپورت تحویل میدید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، Tomas ، arian307 ، Saeedv13 ، rezagh ، fereydoooon ، homayoon13
دوباره آپدیت شدیم کهههههه Big Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: Tomas ، bmojtaba ، sooso ، mori ، rezagh ، Emma_a432 ، homayoon13
(2013-02-22 ساعت 14:00)nirvana_kobin نوشته:  دوستان 1سوال داشتم
آفیسر به من گفت نقص مدرک دارم الان مدارکم آماده شده آیا باید پست کنم یا روزی که رفتم واسه دادن پاسپورت
به سفارت با خودم ببرم ؟؟(مدارک مربوط به اسپانسر)

سلام دوست گرامي
من شرايطم مثل شما بود از مصاحبه كه برگشتم براشون ايميل كردم،الان هم كه كلير شدم همراه خودم مي برم،شما دوتا كار انجام بديد،ضرر نداره،موفق باشيدSmile
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، گل نهال ، rezagh ، fereydoooon ، homayoon13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان