کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-22 ساعت 15:56)ali3923 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 14:00)nirvana_kobin نوشته:  دوستان 1سوال داشتم
آفیسر به من گفت نقص مدرک دارم الان مدارکم آماده شده آیا باید پست کنم یا روزی که رفتم واسه دادن پاسپورت
به سفارت با خودم ببرم ؟؟(مدارک مربوط به اسپانسر)

سلام دوست گرامي
من شرايطم مثل شما بود از مصاحبه كه برگشتم براشون ايميل كردم،الان هم كه كلير شدم همراه خودم مي برم،شما دوتا كار انجام بديد،ضرر نداره،موفق باشيدSmile

ترجمه کردین بعد ایمیل کردین واسشون ؟وقتی ایمیل زدین واسشون اونا هم واستون ایمیل زدن؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، homayoon13
(2013-02-22 ساعت 16:12)masood182002 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 15:56)ali3923 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 14:00)nirvana_kobin نوشته:  دوستان 1سوال داشتم
آفیسر به من گفت نقص مدرک دارم الان مدارکم آماده شده آیا باید پست کنم یا روزی که رفتم واسه دادن پاسپورت
به سفارت با خودم ببرم ؟؟(مدارک مربوط به اسپانسر)

سلام دوست گرامي
من شرايطم مثل شما بود از مصاحبه كه برگشتم براشون ايميل كردم،الان هم كه كلير شدم همراه خودم مي برم،شما دوتا كار انجام بديد،ضرر نداره،موفق باشيدSmile

ترجمه کردین بعد ایمیل کردین واسشون ؟وقتی ایمیل زدین واسشون اونا هم واستون ایمیل زدن؟

كپي پاسپورت اسپانسرم مي خواست كه نياز به ترجمه نبود، بعد از اينكه فرستادم،١ايميل ديگه زدم ببينم كه رسيده،كه جواب دادن اره،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: sooso ، nirvana_kobin ، fereydoooon
(2013-02-22 ساعت 14:54)nirvana_kobin نوشته:  دوباره آپدیت شدیم کهههههه Big Grin

نیروانا دوست خوب به نظرم چون یک تغییر در مدارک مالی داری حتما زیرو رو کن که چه چیزایی لازم هست ببری چون داری یه کوچولو مورد رو تغییر میدی پس تا کلیر نشدی Big Grin پرس و جو کن که مدرکی کم نبری مثل همین کپی پاسپورتی که دوستمون میگه.. Cool Big Grin موفق باشی
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، fereydoooon
سلام

نمیدونم متوجه شدین یا نه ولی تمام مصاحبه های بچه هایی که دوشنبه و سه شنبه آینده تو آنکارا بود لغو شده و به دوشنبه و سه شنبه هفته بعدش موکول شده . امیدوارم برای اعلام کلیرنس ها وقفه ای پیش نیاد و در ضمن کسانی که میخوان برن و ویزا بگیرن این نکته رو در نظر داشته باشن که خدایی نکرده مجبور به پرداخت هزینه اضافی نشن . دوشنبه و سه شنبه این هفته سفارت کار نمیکنه . تعطیل نیست ولی به نظر میاد برای عموم باز نیست .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-22 ساعت 17:40)homayoon13 نوشته:  سوال : یرای من یک تاریخ تکی هست. همین میشه برای دو نفر؟
منظور کسانی که دوتا تاریخ دارن ، دو تا تاریخ قابل رویت هست؟
در کل آیا تاریخهای آپدیت قبل از این تاریخ قابل مشاهده هست یا باید یادداشت برداریم و هر موقع آپدیت شد تاریخ جدید جایگزین قبلی میشه ؟؟؟
Rolleyes خوب چرا اینطوری نگاه میکنید؟ خوب تاریخ من آپدیت شده ولی یک تاریخ میبینم و قبلی نیست. پیشاپیش از راهنمای شما ممنون.Smile
همایون... آی همایون...
می دونی چرا اونطوری نیگات می کنیم؟ چون خودت سئوال می کنی پدر جان بعد هم خودت جوابتو میدیCool.
خدمت همایون و تمام دوستان باید عرض کنم که این سایت که به سایت کذایی بین دوستان معروف شده یک لینک از سایت مرکز تقاضای کنسولی الکترونیک و قسمتی از سایت وزارت امور خارجه آمریکا است. برای پیگیری وضعیت کیستون میشه ازش استفاده کنین و به نظر میاد هر تغییری در پرونده شما اتفاق بیفته یا هر نوع بررسی روش انجام بگیره بلافاصله در این لینک نشون داده میشه. حالا این تغییر میخواد از طرف سفارت باشه یا از طرف مرکز ویزای واشنگتن. مثلاً برای من تا قبل از مصاحبه نوشته بود: "Ready". یکبار زمانی که مدارک رو فرستادم آنکارا تاریخش آپدیت شد. یک بار هم وقتی ایمیل درخواست مدارک رو فرستادن دوباره آپدیت شد. بنا براین اگر مدارک رو به آنکارا فرستادین و برای شما ایمیلی ارسال نشد از روی تاریخ آپدیت این سایت می تونین بفهمین که مدارکتون به آنکارا رسیده و نگران نباشید. بعد از مصاحبه من بلافاصله بعد از رسیدن به هتل چک کردمش و دیدم تاریخ آپدیت همون روز مصاحبه است و برام نوشته: "Administrative Processing". برای این که بتونیم پیش بینی کنیم که زمان اعلام شماره های کلیر شده چه زمانی هست باید همه ی دوستان همکاری کنند و هر روز وضعیتشون رو در این سایت چک کنن. برای چک کردن کیس نامبر رو در محل مشخص شده بدون 4 تا صفر وسط وارد کنین. بهتر اینه که تاریخ های آپدیت رو یادداشت کنین و یا اگر مثل من از ویندوز 7 استفاده می کنین با "Snipping Tools" ویندوز از نتیجه یک عکس بگیرین و روی کامپیوتر ذخیره کنین. اینجوری آرشیو مطمئنی از تاریخ های آپدیت پروندتون خواهید داشت. وقتی کیستون آپدیت میشه توی این فروم اعلام کنید. به قول سایه اگر ایمیل فرستادین یا تلفن زدین لازم نیست آپدیت پروندتون رو اعلام کنین تا باعث اشتباه در نتیجه گیری بقیه دوستان نشه. من این سایت رو تو مرورگرم بوک مارک کردم و روزی یک بار چک می کنمش. برای کمک به خودتون و دوستاتون پیشنهاد می کنیم شما هم همکاری کنید و هر روز این کار رو انجام بدین. با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان.
12 فوریه مصاحبه داشتیم... هنوز آخرین آپدیتم 15 فوریه ست... Sad 13، 14، 15... 3تا آپدیت...
واسه همسرک هم 13 فوریه اولین و آخرین آپدیت بوده...
الان 22 فوریه ست...
ایمیل بزنم بهشون؟ یا منتظر باشم؟
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2013-02-22 ساعت 18:41)mori نوشته:  12 فوریه مصاحبه داشتیم... هنوز آخرین آپدیتم 15 فوریه ست... Sad 13، 14، 15... 3تا آپدیت...
واسه همسرک هم 13 فوریه اولین و آخرین آپدیت بوده...
الان 22 فوریه ست...
ایمیل بزنم بهشون؟ یا منتظر باشم؟
موری
نه بابا جان. گفتم فقط سابقه آپدیت ها رو داشته باشین برای خودتون. هنوز 10 روز از مصاحبه ات نگذشته. ایمیل بزنی بپرسی چرا روی کیس من کار می کنین؟ باید خوشحال باشی که دارن کارهاتو انجام میدن. من منتظر فرم 9 سئوالی ام. مطمئنم به محض این که بفرستن تو ایمیلم تاریخش آپدیت میشه. میگین نه؟ نگاه کنین حالاSmile.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، arian307 ، mohajer13 ، AsemanAbee ، mori ، roeentan ، sayeh_m ، fereydoooon ، homayoon13 ، nika
(2013-02-22 ساعت 18:45)bmojtaba نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 16:53)sayeh_m نوشته:  سلام

نمیدونم متوجه شدین یا نه ولی تمام مصاحبه های بچه هایی که دوشنبه و سه شنبه آینده تو آنکارا بود لغو شده و به دوشنبه و سه شنبه هفته بعدش موکول شده . امیدوارم برای اعلام کلیرنس ها وقفه ای پیش نیاد و در ضمن کسانی که میخوان برن و ویزا بگیرن این نکته رو در نظر داشته باشن که خدایی نکرده مجبور به پرداخت هزینه اضافی نشن . دوشنبه و سه شنبه این هفته سفارت کار نمیکنه . تعطیل نیست ولی به نظر میاد برای عموم باز نیست .

مامان سایه اینو از کجا فهمیدین؟؟؟دوستانی که مصاحبه داشتن گفتن؟؟؟
بچه هايي كه توي اون روزا مصاحبه دارن گفتن . تاپيك سفر به انكارا .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bmojtaba ، fereydoooon
سلام به همگیSmile
بالاخره ما امروز رفتیم سفارت و پاسامونو گرفتیم و بالاخره چشممون به جمال ویزا روشن شد.انشالا به زودی زود قسمت همتون بشه.
به همه دوستانی هم که امروز ویزاهاشونو گرفتن تبریک میگم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

(2013-02-22 ساعت 19:17)bmojtaba نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 19:13)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 18:45)bmojtaba نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 16:53)sayeh_m نوشته:  سلام

مامان سایه اینو از کجا فهمیدین؟؟؟دوستانی که مصاحبه داشتن گفتن؟؟؟
بچه هايي كه توي اون روزا مصاحبه دارن گفتن . تاپيك سفر به انكارا .
پس امیدوارم مثل اون 4 و 5 شنبه دفعه ی قبل که وقت مصاحبه کم داده بودن و به جاش کلی کیس های کلیر شده اعلام کردن الانم این وقفه واسه کلیرنس باشه..ای خداWink
نه متاسفانه . به خاطر اعلام كليرنس نيست . دليلش سياسيه . يكي از مقامات امريكايي داره تو اين دو روز ميره تركيه .
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، bmojtaba ، s.s.h ، rezagh ، bayat_r ، arian307 ، raham ، amir82 ، nina22 ، mori ، roeentan ، fereydoooon ، homayoon13 ، arezoo bj
ANKARA.TURKEY

Feb-22-2013 All Update Cycle

Visa Status Check

تا اونجایی که تشخیص دادم و تونستم تاریخهای آپدیت شماره های 0001 تا 4300 رو قراردادم.

فایل مختص به در حال کلیر شده ها رو اضافه کردم.
تا بهتر بتوانید وضعیت خود را با سایر کیس های نزدیک بخود بسنجید.
ملاحظه خواهید کرد تقریبا از الگوی یکسانی بهره می برند.

موفق و امیدوار باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
عاشق همتونم امروز ویزام اومده 22فوریه . هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هرکسی خواست اطلاعات دقیق داشته باشه میتونه پیغام خصوصی بذاره
شماره من امروز (22فوریه)آپدیت شد
تشکر کنندگان: lot2013 ، الهه سابق ، sayeh_m ، ali2316 ، گل نهال ، mori ، lilac ، fereydoooon
با تشکر از این فایلهای تهیه شده که واقعا با دقت و زحمت بوده یک سوال خیلییییییییی مهم کسی میدونه علت چندین کیس ((((((((((((((رد شده)))))))))))))))))) چی بوده واقعا نگران شدم نسبت به پارسال این تعداد بیشتر شده؟
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: lot2013 ، گل نهال ، fereydoooon
(2013-02-22 ساعت 22:28)elni نوشته:  با تشکر از این فایلهای تهیه شده که واقعا با دقت و زحمت بوده یک سوال خیلییییییییی مهم کسی میدونه علت چندین کیس ((((((((((((((رد شده)))))))))))))))))) چی بوده واقعا نگران شدم نسبت به پارسال این تعداد بیشتر شده؟

اگر منظورتون Refused هست، در اینجا منظورشون اینکه مدارکی بیشتری از شون می خوان و باید با سفارت تماس بگیرند. اینبار منظورشون رد شدن کیس نیست، به نوعی پیشرفت روند کاری کیسشون مشروط به آوردن مدارک شده.

(2013-02-22 ساعت 22:20)ali3923 نوشته:  سلام
شماره من وارد نکردید دوست گرامی.

دوست عزیز از این بابت متاسفم، راستش من شناختی از شماره کیس اعضا ندارم و نباید هم کسی داشته باشه (بدلایل امنیتی برای خودتون) من شماره ها رو بطور سریالی از 0001 تا 4300 وارد سایت ceac کرده ام، ممکنه جا انداخته باشم، یا اینکه در اون زمان شماره شما فعال نبوده، که احتمال اول قوی تره.

اگه شما جزو 17 نفر کلیر شده های 20 فوریه 2013 باشید در جدول هستید.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان