کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام من یک سوال داشتم اگر تا تاریخی که به اصطلاح تاریخ انقضای چک امنیتی( Admin Process Expires On) نتونیم مدارک ناقص کامل کنیم چه اتفاقی می افته ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-02-22 ساعت 23:52)ali3923 نوشته:  سلام بله من جز كلير 20 feb ,هستم كيس ***2مي تونيد از روي سايت انكارا چك كنيد،ممنون،

کاربر گرامی شما جزو جدول هستید، طی نامه خصوصی توضیحات کامل را برایتان ارسال نمودم.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، fereydoooon
یوووو هووووووووو .... امروز برامون ایمیل اومد که پاسپورتاتونو بارین ویزاهاتونو ببرین .... توضیح اینکه شماره کیس ما نه تو CEAC و نه تو سایت آنکارا هنوز آپدیت نشده و در جواب ایمیلی که به آنکارا زدم بهمون گفتن که ویزاهامون آمادس. فکر کنم رکورد را شکوندیم ... کلیرنس تو 15 روز!!

امیدوارم خبر خوش کلیرنس همه اونایی که منتظرن هرچه زودتر برسه...
دوست عزیز منظور از AP چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعضی رو زده issued و بعضی AP . چرا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 00:44)rvkoleti نوشته:  دوست عزیز منظور از AP چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعضی رو زده issued و بعضی AP . چرا؟؟؟؟؟

AP مخفف کلمه administrative processing هست. یعنی چک امنیتی (یا همان کلیرنس)
وقتی اسم شما بر روی سایت آنکارا زده می شود (در این حالت در فایل PDF در زیر ستون آنکارا شما گزینه Visa را مشاهده می کنید) ، کیس شما همچنان بر روی سایت CEAC با وضعیت administrative processing نمایش داده می شود (بنابراین در زیر ستون CEAC شما گزینه AP را مشاهده می کنید) تا اینکه شما پاسپورتها را ه به سفارت تحویل دهید و آن وقت برای شما وضعیت سایت CEAC به Issued یعنی صدور ویزا یا پرینت آن بر روی پاسپورت شما تغییر می کند، بنابر این چون این گزارش از روی این دو سایت تنظیم شده بر طبق آنها عمل شده.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، گل نهال ، mooj ، roeentan ، lilac ، fereydoooon ، rvkoleti ، lingni ، alirezass ، homayoon13 ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 17:40)homayoon13 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 03:25)saeeds61 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 02:15)Maryam3023 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 23:38)mehdididam نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 14:33)zohre02 نوشته:  من الان سایت ceae چک کردم من به تاریخ 20feb آپدیت شدم اما همسرم هنوز آپدیتش 5 feb است(کیس ما دو نفره است!!)
آخرین تاریخ آپدیت ما هم 14 feb دو نفر و 19 feb یک نفر

تاريخ اپديت ما هم ١٩ و ٢١ فوريه براي دو نفر

براي من هم دقيقا 19 و 21 فوريه براي هر دو نفرمونه خدا كنه دفعه بهد ديگه ببينيم نوشته VISA

سوال : یرای من یک تاریخ تکی هست. همین میشه برای دو نفر؟
منظور کسانی که دوتا تاریخ دارن ، دو تا تاریخ قابل رویت هست؟
در کل آیا تاریخهای آپدیت قبل از این تاریخ قابل مشاهده هست یا باید یادداشت برداریم و هر موقع آپدیت شد تاریخ جدید جایگزین قبلی میشه ؟؟؟
Rolleyes خوب چرا اینطوری نگاه میکنید؟ خوب تاریخ من آپدیت شده ولی یک تاریخ میبینم و قبلی نیست. پیشاپیش از راهنمای شما ممنون.Smile
اپديت هاي من ( ١٩، ٢١، ٢٢ فوريه) و اپديت هاي همسرم ( ١٩، ٢١ فوريه )
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، sayeh_m ، nina22 ، fereydoooon ، arezoo bj ، Saeedv13 ، Tomas
سلام به تمامی دوستان
من هم بالاخره کلیر شدم!!
فقط 2تا سوال داشتم،ممنون میشم اگه کمکم کنین
1-جلوی کیس نامبر من یه تاریخ زده(مثل همه دوستان)(مثلا:10-می-13)ایا این یعنی من باید تا این تاریخ برم ترکیه و ویزامو بگیرم یا در این تاریخ باید انکازا باشم؟چون تو تایتل جدول نوشته:"ادمین پراسس اکسپائر ان"
2-اعتبار ویزا (6ماه)را از روی مدیکال ریپورت میزنن یا اخرین مصاحبه؟
با کمال تشکر از تماتی دوستان.
تشکر کنندگان: shayangh ، آناهيتا ، lot2013 ، homayoon13 ، fereydoooon ، sharmin66 ، roeentan ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-02-23 ساعت 00:39)faridko نوشته:  سلام من یک سوال داشتم اگر تا تاریخی که به اصطلاح تاریخ انقضای چک امنیتی( Admin Process Expires On) نتونیم مدارک ناقص کامل کنیم چه اتفاقی می افته ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

به نظرم بايد با ايميل بهشون خبر بدين و براشون با دليل توضيح بدين تا بهتون وقت بيشتري بدن ....حتما اونارو از قبل در جريان بذارين
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas
(2013-02-23 ساعت 03:44)t.alireza نوشته:  سلام به تمامی دوستان
من هم بالاخره کلیر شدم!!
1-جلوی کیس نامبر من یه تاریخ زده(مثل همه دوستان)(مثلا:10-می-13)ایا این یعنی من باید تا این تاریخ برم ترکیه و ویزامو بگیرم یا در این تاریخ باید انکازا باشم؟چون تو تایتل جدول نوشته:"ادمین پراسس اکسپائر ان"
سلام دوست عزيز ...در جواب سئوال اولت بايد بگم شما تا اون تاريخ وقت دارين بريم ويزاتونو بگيرين و اگر از اون تاريخ بگذره باطل ميشه ... تو همون صفحه توضيح دادن خودشوت كه ايت تاريخ وقت سفارت نيست بلكه تا اين تاريخ شما بايد برين و ويزاتونو دريافت كنين ...
موفق باشي
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: t.alireza ، rvkoleti ، homayoon13 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-02-23 ساعت 04:02)shayangh نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 03:44)t.alireza نوشته:  سلام به تمامی دوستان
من هم بالاخره کلیر شدم!!

ضمن عرض سلام و تبریک و یک هورای بلند .....می شه بفرمایید چند روز از مصاحبه شما می گذره؟؟؟؟

متشکرم.
4 دسامبر مصاحبه داشتم و الان 23 فوریه ست.
تشکر کنندگان: ali2316 ، Tomas
(2013-02-23 ساعت 00:59)lot2013 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:44)rvkoleti نوشته:  دوست عزیز منظور از AP چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعضی رو زده issued و بعضی AP . چرا؟؟؟؟؟

AP مخفف کلمه administrative processing هست. یعنی چک امنیتی (یا همان کلیرنس)
وقتی اسم شما بر روی سایت آنکارا زده می شود (در این حالت در فایل PDF در زیر ستون آنکارا شما گزینه Visa را مشاهده می کنید) ، کیس شما همچنان بر روی سایت CEAC با وضعیت administrative processing نمایش داده می شود (بنابراین در زیر ستون CEAC شما گزینه AP را مشاهده می کنید) تا اینکه شما پاسپورتها را ه به سفارت تحویل دهید و آن وقت برای شما وضعیت سایت CEAC به Issued یعنی صدور ویزا یا پرینت آن بر روی پاسپورت شما تغییر می کند، بنابر این چون این گزارش از روی این دو سایت تنظیم شده بر طبق آنها عمل شده.

موفق باشید

سلام
یک سوال داشتم
شماره کیس ما رو تو سایت آنکارا گذاشتن ، ولس یه ستاره کوچولو جلو شماره ما هست (یعنی همه ما کلیر نشدیم ) تو سایت ceac رو که چک می کنم مرتب شماره ما رو uPDATE میکنن .
به نظر شما مشکل چیه؟
Cool
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 10:35)homayoon13 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:54)Lucky RM نوشته:  یوووو هووووووووو .... امروز برامون ایمیل اومد که پاسپورتاتونو بارین ویزاهاتونو ببرین .... توضیح اینکه شماره کیس ما نه تو CEAC و نه تو سایت آنکارا هنوز آپدیت نشده و در جواب ایمیلی که به آنکارا زدم بهمون گفتن که ویزاهامون آمادس. فکر کنم رکورد را شکوندیم ... کلیرنس تو 15 روز!!

امیدوارم خبر خوش کلیرنس همه اونایی که منتظرن هرچه زودتر برسه...
سلام و تبریک
متن ایمیل شما چی بوده ؟

کیس ما در سایت CEAC در تاریخهای 15 و 20 فوریه آپدیت شد ولی تغییری در وضعیت Administrative Processing ایجاد نشد. من از طریق سایت آنکارا Contact us ازشون درخواست کردم که با توجه به آپدیت شدن CEAC آخرین وضعیت کیس ما را اعلام کنند و آنها هم جواب دادند که پروسه اداری ما تمام شده و واجد شرایط اخذ ویزا هستیم.
سلام دوستان
ببخشيد اين سوال رو ميپرسم Shy
من 20 فوريه مصاحبه داشتم و صورتي گرفتم و تا الان سايت CEAC براي من update نشده و هنوز آخرين تاريخش 20فوريه موندهSad آيا اين قضيه عادي است؟؟
دوستان توجه كرديد رتبه بنده با روز مصاحبه ام يكي شده؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: arezoo bj ، الهه سابق ، ali2316 ، ensan ، rouzbehdarvishi ، alirezass ، kasrafo ، fereydoooon ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 20:40)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

Feb-22-2013 All Update Cycle

Visa Status Check

تا اونجایی که تشخیص دادم و تونستم تاریخهای آپدیت شماره های 0001 تا 4300 رو قراردادم.

فایل مختص به در حال کلیر شده ها رو اضافه کردم.
تا بهتر بتوانید وضعیت خود را با سایر کیس های نزدیک بخود بسنجید.
ملاحظه خواهید کرد تقریبا از الگوی یکسانی بهره می برند.

موفق و امیدوار باشید.

سلام
با عرض خسته نباشید و تشکر فراوان
دوست من یه سوال داشتم
کیس نامبر من تو جدول Turkey Visa Status 22-Feb-2013 Winner Update Cycle هست . Ankara visa status ما تو وضعیت Visa هست و لی تو سایت Ceac تو وضعیت AP هستیم . من درست نفهمیدم یعنی چی و باید منتظر چی باشیم .
می شه اهنماییم کنید .
با تشکر و سپاس فراوان
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، Rouzbeh1976 ، Tomas
من برنده لاتاری هستم.
آیا میشه وکالت نامه داد تا پدرم بروند برای گرفتن ویزا؟
تشکر کنندگان: Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان