کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-23 ساعت 10:54)alirezass نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:49)lot2013 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 23:52)ali3923 نوشته:  سلام بله من جز كلير 20 feb ,هستم كيس ***2مي تونيد از روي سايت انكارا چك كنيد،ممنون،

کاربر گرامی شما جزو جدول هستید، طی نامه خصوصی توضیحات کامل را برایتان ارسال نمودم.

با سلام
من شمارم رو پیدا کردم در جدول بسیار عالی و مفید شما Big Grin
حالا جلوی اسم من نوشته Clearance یعنی باید هنوز منتظر باشم درسته؟
من در مصاحبه 9 سوالی گرفتم به نظر شما که تجربه دارید چقدر طول میکشه کار ما من تازه جواب سوالها و سی وی رو 4شنبه هفته پیش فرستادم
باز از جدول عالی شما تشکر میکنم(اگر یه راهنما هم براش درست کنی که دیگه باید گفت دمت گرم داداBig Grin)

دوست عزیز از اینکه جدول مورد استفاده شما قرار گرفت خوشحالم.
زمان احتمالی کلیر شدن بین 30 روز تا 120 روز است و در مورد تاریخ دقیق آن واقعا هیچ حدسی نمی توان زد، اما در چند پست قبلتر دوستی پستی گذاشتند که با اینکه نامش جزو سایت CEAC نبوده ، با سفارت تماس گرفته اند و آنها پاسخ داده اند که ویزای شما آماده است، تقریبا چند پست قبل تر هم مورد مشابهی را دوست دیگری در پستی که خطاب به اینجانب کرده بودند یادآور شده بودند، بنابراین می توان گفت که معیار یا روش خاصی را برای طی کردن مدت انتظار تا دریافت ویزا نمی توان ترسیم نمود.
اینطور که بنظر می رسد ارتباط از طریق ایمیل هم تاثیر دارد و ......

برای راهنما هم بر روی چشم سعی می کنم انجام دهم.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
سلام دوستان.من میخوام مدارک ناقصم رو اسکن کنم و به سفارت (ایروان) ایمیل بزنم که 3 صفحه است.واسه این کار کدوم آدرس ایمیلشون مطمئن تره؟؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 11:11)Lucky RM نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 10:35)homayoon13 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:54)Lucky RM نوشته:  یوووو هووووووووو .... امروز برامون ایمیل اومد که پاسپورتاتونو بارین ویزاهاتونو ببرین .... توضیح اینکه شماره کیس ما نه تو CEAC و نه تو سایت آنکارا هنوز آپدیت نشده و در جواب ایمیلی که به آنکارا زدم بهمون گفتن که ویزاهامون آمادس. فکر کنم رکورد را شکوندیم ... کلیرنس تو 15 روز!!

امیدوارم خبر خوش کلیرنس همه اونایی که منتظرن هرچه زودتر برسه...
سلام و تبریک
متن ایمیل شما چی بوده ؟

کیس ما در سایت CEAC در تاریخهای 15 و 20 فوریه آپدیت شد ولی تغییری در وضعیت Administrative Processing ایجاد نشد. من از طریق سایت آنکارا Contact us ازشون درخواست کردم که با توجه به آپدیت شدن CEAC آخرین وضعیت کیس ما را اعلام کنند و آنها هم جواب دادند که پروسه اداری ما تمام شده و واجد شرایط اخذ ویزا هستیم.

تبریک دوست عزیز وقتی شما پاسپورتتان را برای صدور ویزا به سفارت تحویل دهید، وضعیت کیس شما بر روی CEAC به Issued تغییر می کتد ، اینکه تا آن موقع در وضعیت Administrative Processing باشد طبیعی است.
موفق باشید

(2013-02-23 ساعت 11:20)sh_aytak نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 10:54)alirezass نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 00:49)lot2013 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 23:52)ali3923 نوشته:  سلام بله من جز كلير 20 feb ,هستم كيس ***2مي تونيد از روي سايت انكارا چك كنيد،ممنون،

کاربر گرامی شما جزو جدول هستید، طی نامه خصوصی توضیحات کامل را برایتان ارسال نمودم.

با سلام
من شمارم رو پیدا کردم در جدول بسیار عالی و مفید شما Big Grin
حالا جلوی اسم من نوشته Clearance یعنی باید هنوز منتظر باشم درسته؟
من در مصاحبه 9 سوالی گرفتم به نظر شما که تجربه دارید چقدر طول میکشه کار ما من تازه جواب سوالها و سی وی رو 4شنبه هفته پیش فرستادم
باز از جدول عالی شما تشکر میکنم(اگر یه راهنما هم براش درست کنی که دیگه باید گفت دمت گرم داداBig Grin)

با سلام
دوست عزیز میشه اونو برای منم ارسال کنین؟ممنون میشم

اگر منظور شما دریافت فایل هست در این پست هست.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: homayoon13 ، shivarahbari ، گل نهال ، arezoo bj ، shishipapa ، Saeedv13 ، sh_aytak ، Tomas
(2013-02-23 ساعت 11:55)mohammad fazli نوشته:  سلام دوستان
ببخشيد اين سوال رو ميپرسم Shy
من 20 فوريه مصاحبه داشتم و صورتي گرفتم و تا الان سايت CEAC براي من update نشده و هنوز آخرين تاريخش 20فوريه موندهSad آيا اين قضيه عادي است؟؟
دوستان توجه كرديد رتبه بنده با روز مصاحبه ام يكي شده؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیز با مصاحبه 20 ، آپدیت 20 CEAC و رتبه 20 امیدوارم تمام مراحل زندگیتان با نمره 20 همراه باشد.

اینکه تاریخ آپدیت شما فعلا 20 است طبیعی است چون آخرین با در روز مصاحبه آپدیت شده، اما اگر مدتی تغییر نکرد (قبلا پیشنهاد یکماه و نیم تا 2 ماه بنظر منطقی می آمد، اما ظاهرا دیگه فرقی نمی کنه ....

در حال حاضر این تاریخ ظبیعی است.

موفق باشید
تشکر کنندگان: homayoon13 ، fereydoooon ، sayeh_m ، گل نهال ، arezoo bj ، HRSH ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-02-23 ساعت 12:59)onlyonline نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 20:40)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

Feb-22-2013 All Update Cycle

Visa Status Check

تا اونجایی که تشخیص دادم و تونستم تاریخهای آپدیت شماره های 0001 تا 4300 رو قراردادم.

فایل مختص به در حال کلیر شده ها رو اضافه کردم.
تا بهتر بتوانید وضعیت خود را با سایر کیس های نزدیک بخود بسنجید.
ملاحظه خواهید کرد تقریبا از الگوی یکسانی بهره می برند.

موفق و امیدوار باشید.

سلام
با عرض خسته نباشید و تشکر فراوان
دوست من یه سوال داشتم
کیس نامبر من تو جدول Turkey Visa Status 22-Feb-2013 Winner Update Cycle هست . Ankara visa status ما تو وضعیت Visa هست و لی تو سایت Ceac تو وضعیت AP هستیم . من درست نفهمیدم یعنی چی و باید منتظر چی باشیم .
می شه اهنماییم کنید .
با تشکر و سپاس فراوان

با تبریک به شما دوست
اگر کیس شما بر روی سایت آنکارا زده شده دیگه منتظر چی هستید باید برید و پاستون رو تحویل بدید و ویزاتون رو حداکثر تا 5 روز بعدش بگیرید، اگر در جدولی که درست کردم وضعیت VIsa برای شما زدم، به این خاطر که طبق سفارت آنکارا کار شما تمام شده ، در سایت CEAC وضعیت AP یعنی چک امنیتی می بینید چون هنوز پاسپورتتون رو برای صدور ویزا به سفارت ندادید، بمحض اینکه بدید، براتون به Issued یعنی صدور ویزا تغییر می کنه،
اما در کل شما به ایناش چیکار دارید، اگر اسمتون در سایت سفارت آنکارا در اومده خوب زودتر برید ویزاتون رو بگیرید.

موفق باشید
(2013-02-23 ساعت 19:28)alirezass نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 16:10)lot2013 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 12:59)onlyonline نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 20:40)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

Feb-22-2013 All Update Cycle

......

سلام
با عرض خسته نباشید .....

با تبریک به شما دوست
اگر کیس شما ....

آقا میشه این سایت آنکارا که باید شماره خود رو اونجا چک کنیم بذارید من یه سوال دیگه هم داشتم
از طرف سفارت برای ما ایمیل میاد یا خیر ؟

برای چک کردن وضغیت شماره کیستون CEAC

اعلام کلیرنس سایت آنکارا ANKARA.TURKEY US Embassy

برای نامه دادن به سفارت آنکارا جهت پیگیری Contact

معمولا در صورتی که به سفارت ایمیل بزنید برایتان پاسخی می فرستند.

موفق باشید
تشکر کنندگان: bmojtaba ، shivarahbari ، alirezass ، arezoo bj ، fereydoooon ، Tomas
دوستان
لطفاً توجه كنيد كه لاكي ام ار عزيز موردشون فرق ميكرد . سفرنامه ايشون رو مطالعه كنيد . فكر نكنيد هر كسي با ايميل ١٥ روزه كلير ميشه . لطفاً كاري نكنيد كه همين ايميل ها رو هم جواب ندن . متاسفانه انكارا ديگه تلفن ها رو جواب نميده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: roeentan ، lot2013 ، bmojtaba ، hassan1358arab ، گل نهال ، sooso ، f1f ، arezoo bj ، Saeedv13 ، fereydoooon ، armin1 ، rezagh ، آناهيتا ، afs ، Tomas ، shayangh
در خواست از همه دوستان مخصوصا اعضاء با سابقه

لطفا اگر کسی آرشیوی از این لینک دارد آنرا در اختیارم قرار دهد تا به فایل اضافه کنم: Immigrant Visas - Diversity Visas Interview Schedule (Lottery)

همانطور که می بینید این جدول تاریخ مصاحبه است، بنابراین چون اولین روز شروع آپدیت همان روز مصاحبه می باشد، پس براحتی می توان برای تعداد زیادی از شرکت کنندهای کلیر شده مدت زمان را برآورد کرد.

از همکاری شما سپاسگزارم.

lot2013
تشکر کنندگان: fereydoooon ، bmojtaba ، rezagh ، afs ، Tomas
افشین جان من یه پیشنهاد دارم... به نظرم توی منتظر سرا روزهای انتظار بچه ها رو بدون در نظر گرفتن روزهای تعطیل مثل شنبه و 1 شنبه ها در نظر بگیر...اینجوری از سیل ایمیل دادن های بیخودی به سفارت برای جویا شدن وضعیت کیس بچه ها تا حد زیادی جلوگیری میشه... من الان 31 روزه که منتظرم اما ایمیل و اینا ندادم و فکر کنم وایسم تا 40 50 روز... هرچند افیسر بم گفته بود 3 تا 4 هفته... اونا هم نمیدونن که ما اینجا یه تاپیک داریم که همه ی فعالیت های اون ها رو مثل عقاب زیر نظر گرفتیم.. از نظر اونا ما فقط به متقاضی هستیم و فقط اطلاعاتی که خودشون دادن برامون کافیه... فکر کنم پشت سر هم بخوایم ایمیل بدیم حق بچه هایی که مدت زمان زیادی طول کشیده و منتظرن رو ضایع میکنیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
(2013-02-23 ساعت 23:05)safarikelay نوشته:  سلام
کسی دلیل FBI check (یا کلیرنس )شدن رو میدونه؟
1-سربازی رفتن اقایون؟
2-ایا کارت واکسیناسیون و کامل نبودن آن باعث FBI check میشه؟
3-نداشتن شخصی به عنوان اسپانسر در آمریکا؟
4-مدت زمان معمول برای اینکه جواب FBI check رو بدن چقدر هست حالا چه جواب متبث و چه منفی؟

1. محل و ارگان خدمت مقدس سربازیBig Grin
2. داشتن شغل دولتی یا وابسته به دولت
3. داشتن سفرها متعدد به خارج کشور و ماندن زیاد
4. تحصیلات عالیه در برخی رشته های خاص
5. به اسپانسر مربوط نیست ولی اینو میدونم که خود اسپانسر هم اف بی ای چک بهش میخوره بصورت مجزا ولی همزمان با مراحل شما.
6.تشابه اسمی نام خانوادگی با کسانی که در لیست سیاه پلیس بین الملل یا fbi هستند
7. دلایل دیگری هم هست که من و شاید هیچکس دیگه جز وزارت امور خارجه امریکا ندونهBig GrinWink
مدت زمانش هم بستگی به دلایل داره ولی متوسطش 35 تا 40 روزه
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: armin1 ، rezagh ، ensan ، amairmonre ، Tomas ، safarikelay ، homayoon13
[عکس: 13616566211961_0Process.jpg]
تشکر کنندگان: armin1 ، fereydoooon ، rezagh ، arian307 ، amairmonre ، گل نهال ، Tomas ، AsemanAbee ، bmojtaba ، sayeh_m
سلام

یه سوال ذهنمو یه جورایی درگیر خودش کرده. اگه نظرات مختلف در این رابطه داده بشه میشه تحلیل درستی از این راهکار برای سوال پیدا کرد.

" کسانی که جاهای دولتی کار میکنند که بر اساس وظیفشون و پستشون حساس یا نیمه حساس باشه میتونند در زمان مصاحبه بگند که دیگه اونجا کار نمیکنند( در حالیکه استعفا ندادند) یا اینکه استفعا بدند و واقعا اونجا دیگه کار نکنند و بگن هم که دیگه اونجار کار نمیکنند.

به نظر شما گفتن این مطلب میتونه تو روند کلیرنسشون موثر باشه یا اینکه گفتنش البته واقعیتش میتونه تاثیر منفی بذاره رو این داستان و بیشتر شک کنند.

مثال: دوستی داشتم که جای حساسی کار میکرد که گفته بود اونجا کار میکنه ولی موقع مصاحبه گفته بودش که یک ساله اونجا دیگه کار نمیکنه در حالیکه کار هم میکرد و پست هم داشتش (البته این مورد برا درس بودش که خودشم نبوده بلکه شوهرشون بودند).
تشکر کنندگان: onlyonline ، fereydoooon
(2013-02-24 ساعت 10:21)amairmonre نوشته:  سلام

یه سوال ذهنمو یه جورایی درگیر خودش کرده. اگه نظرات مختلف در این رابطه داده بشه میشه تحلیل درستی از این راهکار برای سوال پیدا کرد.

" کسانی که جاهای دولتی کار میکنند که بر اساس وظیفشون و پستشون حساس یا نیمه حساس باشه میتونند در زمان مصاحبه بگند که دیگه اونجا کار نمیکنند( در حالیکه استعفا ندادند) یا اینکه استفعا بدند و واقعا اونجا دیگه کار نکنند و بگن هم که دیگه اونجار کار نمیکنند.

به نظر شما گفتن این مطلب میتونه تو روند کلیرنسشون موثر باشه یا اینکه گفتنش البته واقعیتش میتونه تاثیر منفی بذاره رو این داستان و بیشتر شک کنند.

مثال: دوستی داشتم که جای حساسی کار میکرد که گفته بود اونجا کار میکنه ولی موقع مصاحبه گفته بودش که یک ساله اونجا دیگه کار نمیکنه در حالیکه کار هم میکرد و پست هم داشتش (البته این مورد برا درس بودش که خودشم نبوده بلکه شوهرشون بودند).

دوست عزيز
مدت طولاني كه سايت مهاجرسرا رو دنبال مي كنم و پستهاي زيادي خواندم و گذاشتم كه درست و بر حسب تجربه اي كه در روز مصاحبه داشتم اظهار نظر كنم كه شايد پست شما بهترين موقع براي شروعه(چشم سفرنامه و امضا و منتظرسرا و اطلاعات به افشين و... رو چشم من خيلي زياد سريع در تايپ نيستم و وقت براي آن كم)
اما:
با توجه به مصاحبه هاي اخير و خودم مي گم ، افسر سه وظيفه مهم رو دنبال مي كنه: 1- چك كنه نفرات برنده خودشون هستند مثلآ برادرش نباشه يا كس ديگه 2- عكس العمل مصاحبه شونده را در موقعيتهاي بحراني (يك دستي ها و...) بسنجه كه طرف با توجه به آموزش هايي كه به افيسر دادند چكاره هست 3- سوالهايي كه در فرمها نيست و نمي توانند بگذارند( چون آن وقت همه مي توانند در مورد سوالات فكر كنند و بنويسند) بپرسه كه معمولآ قاطي يك سري سوالات روتين مثلآ چرا مي خواهيد برويد آمريكا يا كجاش مي خواهيد برويد يا ... كه اهميت زيادي هم نداره.ولي سوال شما هم در همين قسمت مي گنجه كه جايي كه كار ميكنيد دولتي يا پست شما. من وقتي به سوالاتي كه گوش مي كردم يا پستها يا سفرنامه ها را مي خواندم اهم آن در خصوص شغل و پست و محل كار بود(در اين مقطع زماني)و به نظ ميرسد فرقي نمي كند كه شما كجا كار مي كنيد يا كار مي كرديد(دولتي يا خصوصي) اگر كارمند باشيد ميرويد توي پروسه اداري.سربازي هم يك شغل محسوب مي شود.حالا اگر در مشاغل دولتي يا سربازي در جاي خاصي مشغول باشيد ظواهر و قراين نشان از آن است كه پياز داغ اين پروسه بيشتر مي شود. فقط آنهايي كه سابقه كار ندارند يا دانشجو جوان هستند يا فقط تا حالا بيزينس كوچك خودشان را داشتند كه احتياجي به روابط بين الملل يا روابط كاري با سازمانها يا نهادهاي خاص نداشته(مثل گالري نقاشي-آتليه عكاسي-كتابفروشي-توليدي هاي كوچك و ....) آنها از اين پروسه رها مي شوند. حالا يك تجربه اي كه داشتم مي گم آقايي جوان روز مصاحبه من بود كه قبلآ كمتر از يكسال در بانك كار كرده بود كه چند سال پيش استعفاء داده بود الآن هم يك بيزينس كوچك داشت و اينو صراحتآ ازش پرسيد كه آيا از بانك خارج شده چند سال پيش؟ و پس از تاييد ايشان بهش يكضرب داد.البته اينهايي كه گفتم شايد نشود نسخه واحدي پيچيد اما خيلي روش كار شده و مطالعه كردم و فقط براي قسمت كاري اين پروسه اداري هست و براي مثلآ نامهاي مشابه يا موارد ديگر خود داستان ديگر است كه اميدوارم اين نوشته بنده مورد تاييد پيشكسوتان اين سايت و بعدش مورد استفاده ديگران قرار گيرد.فقط بايد دقت كنيد كه زندگي در كشور مقصد را در نظر بگيريد كه اگر بخواهيد براي درخواست كاري رزومه بدهيد و سابقه كار اظهار شده شما با اظهارات اكنون شما مطابق نباشد چه خواهد شد. پس بهتر تا كلير شويد تا هميشه سرتان بلند باشد.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
دوستان عزیز سلام
من سه شنبه 19 فوریه پاسپورتمو به سفارت آمریکا تو ایروان تحویل دادم و پنج شنبه ساعت 14 باهام تماس گرفتن که فرداش یعنی جمعه 22 فوریه برم پاسمو بگیرم.
خلاصه اینکه کار من بالاخره تموم شد.
یه نکته: سفارت ایروان 8 فوریه تو سایتش شماره کیس من رو وارد کرد، یعنی اون موقع به من اعلام شد که کلیر شدم، در صورتی که تو مدارکم، تاریخ کلیر شدنم رو 26 ژانویه اعلام کردن، یعنی 12 روز سفارت این موضوع رو دیرتر اعلام کرده بود. خلاصه منظورم اینه که بچه هایی که هنوز کلیر نشدن نگران نباشن، ما که بعد از 4 ماه کارمون انجام شد.
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟

(2013-02-24 ساعت 12:28)LALILO نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 10:21)amairmonre نوشته:  سلام

یه سوال ذهنمو یه جورایی درگیر خودش کرده.....

دوست عزيز
مدت طولاني كه سايت مهاجرسرا رو دنبال مي كنم و پستهاي زيادي خواندم و .....

همه این صحبتها درسته اما وقتی شماره من رو گیشه مصاحبه اعلام کرد و برای مصاحبه مقابل آفیسر ایستادم به دقت اونطرف زیر نظرم بود وچیزی که از همون اول قبل از پرسش و جواب دیدم برگه صورتی من بود که انگار از قبل تصمیم گرفته شده بود که این کیس مراحل اداری نیاز داره Cool شاید بخاطر سطح و رشته تحصیلی بوده؛ این رو فقط و فقط کنسول میدونه Cool
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: bmojtaba ، smartie ، lot2013 ، amairmonre ، fereydoooon ، آناهيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان