کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-24 ساعت 13:09)sooso نوشته:  یک سری اطلاعات در مورد ثبت مجدد ptt بعد از کلیر شدن میخوام، کسی میدونه روالش چطوره؟ حساب قبلیمون پاک شده یا باید درخواست پاک شدن یا تغییر بدیم؟؟؟؟؟

(2013-02-24 ساعت 12:28)LALILO نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 10:21)amairmonre نوشته:  سلام

یه سوال ذهنمو یه جورایی درگیر خودش کرده.....

دوست عزيز
مدت طولاني كه سايت مهاجرسرا رو دنبال مي كنم و پستهاي زيادي خواندم و .....

همه این صحبتها درسته اما وقتی شماره من رو گیشه مصاحبه اعلام کرد و برای مصاحبه مقابل آفیسر ایستادم به دقت اونطرف زیر نظرم بود وچیزی که از همون اول قبل از پرسش و جواب دیدم برگه صورتی من بود که انگار از قبل تصمیم گرفته شده بود که این کیس مراحل اداری نیاز داره Cool شاید بخاطر سطح و رشته تحصیلی بوده؛ این رو فقط و فقط کنسول میدونه Cool

درسته احتمالآ اينطور هستش كه يكسري تصميم گيري ها رو در سطح آفيسر به افسر مربوطه ميدهند.بر حسب تجربه و چيزهايي كه ديدم و مطالعه تجربيات ديگران فكر مي كنم از قبل به لحاظ مداركي كه فرستاديم برگه صورتي ها معلومند و افسر حق نداره يكضربش كنه اما يكسري يكضربي داريم كه اين حق رو به افسر دادند كه با توجه به سوال و جوابهايي كه مي كنه يكضرب را تاييد و يا اگر شك كنه صورتيش كنه . سوالاتي را هم كه مي پرسد اطلاعاتش را به سرعت وارد بانك اطلاعاتي خود مي كند. احتمالآ دوستان هم ديدن جاهايي رو كه يك دستي مي زنه اگر زن و شوهر باشين يا خانواده ميكروفون خود را قطع مي كنه يا پشتش را به شما مي كنه و يا خودش را مشغول كاري مي كنه ولي حتمآ صداي شما رو كه در اين خصوص با هم صحبت مي كنيد داره ميشنوه و اطلاعات خود را اين مورد حتمي ميكنه....
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، lot2013 ، smartie ، amairmonre ، fereydoooon ، homayoon13 ، sooso
دوستان سلام
ما امروز باز هم update شدیم (آنکارا)
اگه شما هم شدین ، اطلاع رسانی کنید
تشکر کنندگان: bayat_r ، armin1 ، sayeh_m ، homayoon13 ، f1f ، raham ، گل نهال ، lot2013 ، ali2316 ، fereydoooon
سلام دوستان
یک چیز خیلی جالب
من دیروز یک نامه به (( فارسی )) نوشتم تو همون سایتی که چند صفحه قبل دوستان گذاشته بودند . متن نامه من :
درسایت کیس نامبر ما کلیرنس اعلام شده است من برای دریافت ویزا خواهم آمد لطفا به من بگویید جه مدارکی برای دریافت ویزا مورد نیاز است ایا پاسپورت هر دو پسرم مورد نیاز است متشکرم
امروز جواب دادن :
Please bring all of your passports (yours, your husband’s and your son mahdi’s) to our office and the lilac refusal sheet to receive your visas.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
از وقتی رفتم سفارت و دیدم فارسی خوب حرف میزنن به ذهنم رسید چرا باید نامه را به انگلیسی ترجمه کنم و بفرستم و فارسی نوشتم .
نتیجه دیگه دنبال متن انگلیسی برای نوشتن نامه ها به سفارت نباشید .
در ضمن چرا نوشته بازم سایت را چک کنم . برای تعطیلاتشون هست یا چیز دیگه های؟؟؟
(2013-02-25 ساعت 14:40)onlyonline نوشته:  دوستان سلام
ما امروز باز هم update شدیم (آنکارا)
اگه شما هم شدین ، اطلاع رسانی کنید

شما ایمیل زده بودین؟..من مصاحبم 17 ژانویه بوده تا الانم یکبار اپدیت شده اونم 31 ژانویه بوده...موندم چیکار کنم ایمیا بزنم یا نه؟!!!!!!
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: peyman1355 ، shivarahbari ، arezoo bj ، Tomas ، fereydoooon
(2013-02-25 ساعت 13:58)homayoon13 نوشته:  سلام
سلام به مثبت اندیشان عزیز
این انتظار هم خودش عالمی داره.
امید وارم هر چه زوتر همه کلیر بشیم تا بلیطها را گرانتر نکردن.
به امیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد روزهای بهتـــــــــــــــــــــــــــــر.
کلیـــــــــــــــــــــــــرهای بیشتر.
زنــــــــــدگی بهتـــــــــــر.
همیشه شاد باشید و +

ديدم مطلبي هست كه به درد اين تاپيك مي خوره گفتم بنويسم شايد لبخند بياد رو چهرتون شايدم اخم آخه به نظرم جو تو اين چند روزه خيلي سنگينه.......
کتابی که باید درهر سنی چند بار خواند كتاب بابا لنگ درازه
بخشي از كتاب بابا لنگ دراز اثر جين وبستر :
از نامه های بابا لنگ دراز به جودی ابوت---
جودی! کاملا با تو موافق هستم که عده ای از مردم هرگز زندگی نمی کنند و زندگی را یک مسابقه دو می دانند و می خواهند هرچه زودتر به هدفی که در افق دوردست است دست یابند و متوجه نمی شوند که آن قدرخسته شده اند که شاید نتوانند به مقصد برسند و اگرهم برسند ناگهان خود را در پایان خط می بینند. درحالی که نه به مسیر توجه داشته اند و نه لذتی از آن برده اند.
دیر یا زود آدم پیر و خسته می شود درحالی که از اطراف خود غافل بوده است. آن وقت دیگر رسیدن به آرزوها و اهداف هم برایش بی تفاوت می شود و فقط او می ماند و یک خستگی بی لذت و فرصت و زمانی که ازدست رفته و به دست نخواهد آمد. ...
جودی عزیزم! درست است، ما به اندازه خاطرات خوشی که از دیگران داریم آنها را دوست داریم و به آنها وابسته می شویم.
هرچه خاطرات خوشمان از شخصی بیشتر باشد علاقه و وابستگی ما بیشتر می شود.
پس هرکسی را بیشتر دوست داریم و می خواهیم که بیشتر دوستمان بدارد
باید برایش خاطرات خوش زیادی بسازیم تا بتوانیم در دلش ثبت شویم.
دوستدارتو : بابالنگ دراز
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
سلام دوستان عزیز
مصاحبه ما پنج شنبه 21 فوریه در آنکارا بود
صورتی گرفتیم
و اینگونه بود که به خیل منتظران پیوستم
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
(2013-02-25 ساعت 16:21)mana_s نوشته:  چقدر احتمال داره امروز يه سري كيس جديد كلير شده اعلام كنن ؟
ممنون
انكارا : براي امروز فكر نميكنم .
ارمنستان : احتمالش زياده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-25 ساعت 16:20)nima1348 نوشته:  سلام دوستان عزیز
مصاحبه ما پنج شنبه 21 فوریه در آنکارا بود
صورتی گرفتیم
و اینگونه بود که به خیل منتظران پیوستم
دوست عزیز خیلی مایوس اومدی به جمع ما.....با انرژی بیا...اینجا مردان و زنانی هستندکه نزدیک به 100 ویا بالای 100 روز صبر کردند ولی هنوز پر انرزی هستند...به جمع ما خوش آمدی..به افتخار ورودت هوررررررررررررررررا هورررررررررررررررررررررررررررررررررررا هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام دوستان من هم آپدیت شدم امروزBig Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
سلام به همگی.من25و29 ژانویه آپدیت شدم اما تا حالا همون تاریخ مونده.34 روز هم از کلیر شدنم میگذره. چرا سوزنش رو 29 گیر کرده ؟خدا به همه این منتظران صبر بده.امیدوارم به زودی خبرای خوب بشنویم.
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: bayat_r ، sayeh_m ، ensan ، abloom_ma ، mana_s ، bmojtaba ، ali2316 ، raham ، Tomas ، mori ، fereydoooon ، Hedieh20
(2013-02-25 ساعت 21:12)feyzgostar نوشته:  سلام به همگی.من25و29 ژانویه آپدیت شدم اما تا حالا همون تاریخ مونده.34 روز هم از کلیر شدنم میگذره. چرا سوزنش رو 29 گیر کرده ؟خدا به همه این منتظران صبر بده.امیدوارم به زودی خبرای خوب بشنویم.

33 روزه منتظری تازه فردا میشه 34 روز...اگه می خوای ساعت و دقیقشم بهت بگمWink من که ایمیل زدم تاریخم به 25feb تغییر کرد
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: mana_s ، MARYAM2 ، raham ، Tomas ، mori ، homayoon13 ، amairmonre ، fereydoooon
ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-Feb-25

Visa Status Check

1-آپدیت تا 25 فوریه 2013 انجام شده
2-تمامی تاریخ ها بازنگری و اصلاح شد
اصلاح تاریخ مربوط به آپدیت های مکرر کیس هایی بود که کلیر شده بودند(Visa)، بنابراین لزومی به نمایش آپدیتهای آنها نبود، زیرا مربوط به صدور ویزا بودند، در حالیکه ملاک در این گزارش صرفا آپدیت تا زمان کلیر شدن بود.
اصلاح تاریخ بعدی مربوط به (Ready) می باشد این عبارت مختص کیسهایی که مصاحبه نشدند بنابراین نمایش آپدیت مکرر آنها در این وضعیت لزومی نداشت، زیر ملاک دوره نمایش آپدیت ها از اولین تغییر تاریخ بر روی سایت Ceac از حالت Ready به Administrative Processing تا زمان کلیر شدن بودن.

3-برای کیسهای جدید از آدرس Immigrant Visas - Diversity Visas Interview Schedule استفاده شد بنابراین ملاک تاریخ مصاحبه آنها قرار گرفت و اولین تاریخ بعد از آن ، بعنوان اولین آپدیت در نظر گرفته شد.

4-راهنمای مختصر و خلاصه گزارش در آخرین صفحه آن قرار گرفت.

5-مشاهدات اینطور نشان می دهند که ممکن است کیسی شمار ه اش نزدیک بشما یا حتی بالاتر از شما باشد اما زودتر از شما کلیر شده باشد، بدون در نظر گرفتن شرایط اختصاصی هر کیس ، می تواند به این دلیل باشد که آن کیس مدارک خود را پیش از شما ارسال کرده بود و بنابراین در زمان کارنت شدن ، وقت مصاحبه ای زودتر شما به او داده شده.

6-از گزارش امروز اینطور بنظر می رسد که سفارت مشغول بکار بوده اما در حجم کاری کمتر از معمول، زیرا کیسهایی بوده اند که وضعیتشان از آماده مصاحبه به چک امنیتی تغییر کرده و هم اینکه یکی دو کیس بوده اند که یکضرب گرفته اند.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-02-25 ساعت 19:17)sayeh_m نوشته:  دوستان
فردا اگر بدون ايميل و تلفن سايت كذايي اپديت شد بيايين خبر بدين Smile امروز كه فقط يه نفر بود . اميدوارم فردا تعداد بيشتري باشن Smile
سلام منم اپديت شدم بار سومه امروز ميشه 3 بار
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: sayeh_m ، arezoo bj ، MARYAM2 ، mana_s ، ali2316 ، raham ، Tomas ، armin1 ، rezagh ، گل نهال ، mori ، homayoon13 ، lilac ، Hedieh20
کیس منم امروز قبل از ظهر برای 19 همین بار آپدیت شد. فعلا که خاصیتی نداشته تا ببینیم چی میشه Wink.
امروز عصر یه ایمیل براشون دادم و گفتم تو این شرایط اصلا نمیشه تصمیم بزرگی گرفت و این خیلی بده Sad.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: الهه سابق ، sayeh_m ، raham ، Tomas ، lot2013 ، گل نهال ، mori ، homayoon13 ، MARYAM2 ، mana_s ، lilac ، fereydoooon ، Hedieh20
(2013-02-25 ساعت 23:44)الهه سابق نوشته:  بچه ها اینکه میگید آپدیت شدید یعنی چی؟ از وقتی که میزنه administrative process تا وقتی که بزنه Issued که یکبار آپدیت باید بشه دیگه. منظورتون از چندبار آپدیت شدن چیه؟
سلام
الهه جان منظور از پدیت شدن در سایت
https://ceac.state.gov/CEAC/
می باشد. شما وقتی کیش نامبرتون را در این سایت بزنید دو تاریخ برای شما نشان میدهد یم تاریخ ایجاد پرونده شما و دیگری تاریخی است که هر چند مدت به چند مدت آپدیت می شود
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، homayoon13 ، mana_s ، nooshshahnar ، خانه ، lilac ، fereydoooon ، Hedieh20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان