کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-26 ساعت 09:01)مرآت74 نوشته:  دوستان کسی اطلاعی از روند کلیر در ابوظبی داره ؟ این که حداقل و حداکثر زمان کلیر در بین دوستان چه مدت زمان بوده است ؟
به امضای مامان سایه مراجعه کنید
منتظر سرا
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: MARYAM2 ، mana_s ، ali2316 ، sayeh_m ، arezoo bj ، Tomas ، fereydoooon ، Hedieh20
می شه گفت از ساعت 14:00 بهوقت ایران شروع میکنن به چککردن پرونده ها
کسی امروز update شده؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، mana_s ، fereydoooon ، Tomas ، گل نهال
سلام دوستان
براي تماس با آنكار به شماره 312-4555555 آيا كسي ميدونه چه ساعتهايي بايد تماس گرفت كه جواب بگيري. در ضمن آيا داخلي خاصي وجود داره يا نه؟
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
تشکر کنندگان: Tomas ، homayoon13
دوستان ، امروز باز من update شدم
یه روز من ، یه روز همسرم ( سر کارمون گذاشتن )
:-)

(2013-02-26 ساعت 15:58)mbt1346 نوشته:  سلام دوستان
براي تماس با آنكار به شماره 312-4555555 آيا كسي ميدونه چه ساعتهايي بايد تماس گرفت كه جواب بگيري. در ضمن آيا داخلي خاصي وجود داره يا نه؟
15:30 تا 16:30 البته تو سایت زده 16:30 تا 17:30
من تماس گفتم پیچمون دان Big GrinBig Grin
فکر کنم حس کارکردن نداشتن Tongue
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bmojtaba ، mana_s ، fereydoooon ، Tomas ، homayoon13 ، گل نهال
به هيچ عنوان جواب نميدن . هر داخلي رو بگيرين ميره رو انسرينگ . اگر صفر رو بگيرين اپراتور برميداره ولي اونم يا شماره داخلي رو ميده و يا خودش وصل ميكنه كه در نهايت همون انسرينگه هستش و بس Sad
حالا اگر شما به نتيجه رسيدين لطفاً اينجا اطلاع بدين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ensan ، raham ، mana_s ، armin1 ، fereydoooon ، Hedieh20 ، Saeedv13 ، Tomas ، homayoon13 ، گل نهال
(2013-02-26 ساعت 16:24)sayeh_m نوشته:  
به هيچ عنوان جواب نميدن . هر داخلي رو بگيرين ميره رو انسرينگ . اگر صفر رو بگيرين اپراتور برميداره ولي اونم يا شماره داخلي رو ميده و يا خودش وصل ميكنه كه در نهايت همون انسرينگه هستش و بس Sad
حالا اگر شما به نتيجه رسيدين لطفاً اينجا اطلاع بدين .

اگر میتونستم بیشتر از یک رتبه بدم، رتبه بارونت میکردم که بدونی چقدر دلم میخواد زودتر کلیر بشی.
مطمئن باش این اتفاق میفته و همهٔ کسانی که منتظرند کلیر میشن.
مامان سایه هم مستثنی نیست.
با آرزوی کلیر شدن همه منتظرین. به ویژه اونهایی که دورهٔ انتظارشون طولانی شده.
دوستان عزیز
این حالت کندی در کار یا .... سفارت، ممکنه بخاطر اولین سفر دوره ای وزیر امور خارجه جدیدشون آقای جان ... باشه چون این آقا الان داره از اروپا و آسیا دیدن می کنه و یکی از از پایتختهایی هم که میاد ، انکارا است ، خوب طبیعیه که الان سیستم وزارت خارجشون و سفارتاشون در گیر این موضوع باشن.
الان حتی از سفارتهای دیگه هم خبری نمی رسه. پس موضوع کلیه و فقط مختص آنکارا نیست.

کمی صبور باشید، همه چی درست می شه.
باور کنیم که علیرغم تمام مشکلات، هزینه ها که هر لحظه بخاطر این موضوع داره بیشتر به هممون تحمیل می شه،
بهم ریختگیه اوضاع زندگی و بچه هامون که بخاطر عدم اطلاع از زمان تمام شدن این پروسه، سرمون اومده.
همه اینا موقتیه و بلاخره تمام می شه....
حالا که زمان اتمام این پروسه دست ما نیست بیاید کمتر اوضاع رو برا خودمون و خاموادمون سخت کنیم، می شه با وجود تمام شرایط سخت اینو تمرینی برای برخورد با شرایط غیر قابل پیش بینی در اونجا فرضش کرد (که تازه بجای فرض داریم واقعا و عملا باهاش کلنجار می ریم). ما چه بخوایم و چه نخوایم بعضی از شرایط تحت اختیارمون نیست مثله برنامه کلیرنس سلیقه ایشون، تعطیلات، سال نو، تعمیرات، ب ... گذاری و حالا هم این سفر غیره منتظره ،
اما یه چیزی سرجاشه و تحت اختیار خودمون، اونم خواست و هدفمونه که هر چی هم بشه باید بهش برسیم.

همه اینها شروعی بر داستان جدید زندگیمونه .

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
بچه ها سايت كذايي همين الان براي ما اپديت شد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
با تبریک خدمت سایه خانم
به امید خدا همه با هم Clear شیم
دوستان من میل فرستاده بودم
بعد از N روز جواب دادن
گفتن کار یه نفرتون انجام شده ، شما (یعنی من ) کارم هنوز انجام نشده ، اگه اون یکی عجله داره بیاد بگیره یا صبر کنید با هم بیایید

پدر سوخته ها با سبیل همایونی بازی می کنن
بچه ها جدول آنکارا update شد
لطفا چک کنید
برای ما که هنوز خبری نیست به امید خدا برا شما خبرای خوب باشه
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، bmojtaba ، Tomas ، rouzbehdarvishi ، lot2013 ، mana_s ، mitme ، sayeh_m
آنکارا

2013AS0508
2013AS1168
2013AS1985
2013AS2710
2013AS2973

[عکس: fc.gif]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
ما هم نبودیم .
۱۱۶ ،صدو شاااااااااااااانزده روز (nothing to say)
باید ببینیم فردا چند نفر توی سایت کذایی آپدیت میشن . من فکر میکنم فردا هم یه تعدادی اعلام میشه . امیدوارم Rolleyes
(2013-02-26 ساعت 18:43)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 18:38)nooshshahnar نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 17:13)sayeh_m نوشته:  بچه ها سايت كذايي همين الان براي ما اپديت شد .

خدا رو شکـــــــــر! سایه جان کم مونده قرآن برات سر بگیریم
Big GrinBig Grin
فقط اپديت شد ، همين . اگر ميخواين برام قران سر بگيرين ، لطفاً انجام بدين . محتاجيم به دعا Shy

سایه جان برات نذر کردم اگه خبری شد با پیغام خصوصی خبرم کن نذرمو ادا کنم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sayeh_m ، roeentan ، Emma_a432 ، s.s.h ، armin1 ، ali2316 ، mana_s ، homayoon13 ، گل نهال ، lilac ، mdna ، Saeedv13 ، shivarahbari ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان