کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک به دوستان کلیر شده

[عکس: 136190045420376_0Summary-&-Chart-26-Feb-2013.jpg]

و تقدیم به همتون

به حباب نگران لب یک رود ، قسم

و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت

غصه هم ، خواهد رفت

آن چنانی که فقط ،خاطره ای خواهد ماند

لحظه ها عریانند

به تن لحظه خود ، جامه اندوه مپوشان هرگز

......

غم که از راه رسید ، در این سینه بر او باز مکن

تا خدا ، یک رگ گردن باقی است

تا خدا مانده، به غم وعده این خانه مده

سهراب سپهری
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
ما سه شنبه گذشته دو باره به انکارا نامه دادیم و این که مدیکال دخترمون داره اعتبارش تموم میشه رو بهشون یاد آوری کردیم امروز یه نامه بلند بالا نسبت به سری قبلی واسمون فرستادن که جواب پرونده ما به دستشون نرسیده به محض رسیدن با یک چک سریع وضعیت پرونده اونو تو سایت اعلام خواهند کرد و پیشنهاد دادن که به محض دیدن اسممون سریع برای گرفتن ویزاها مراجعه کنیم یعنی هیچی یه هیچی ولی از این که نامه و وضعیت منو خوندن و این قدر زحمت کشیدن که جواب بلندو بالائی بهم بدم احساس خوبی بهم دست داد. بهر حال امیدوارم ما و دوستای قدیمی تا قبل از عید اسممونو تو سایت ببینیم Smile
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره ما هم کلیر شدیم
یه جایی ام نمیتونم با صدای بلند جیغغغغغ بکشمممممممم
هورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی هر سه تا کیس ما واسه 26 فوریه آپدیت شده بودن......
خیلی خوشحالمممم
امیدوارم به زودی واسه بقیه دوستان هم همین شادی ها تکرار بشه.....
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
(2013-02-27 ساعت 10:49)ali3923 نوشته:  سلام
ببخشيد ١سوال داشتم از بچه هايي كه كلير شدن و رفتن ويزاشون بگيرن،چند روز زمان مي بره كه ptt پاسپورتون بياره،
ممنون ميشم اگه كسي اين تجربه را داشته جواب بده،
علی جان
اینم مثل خیلی از چیزا شانسیه . از دو روز تا یک هفته . البته کسانی هم بودن که تعطیلی بینش افتاده بوده و ده روز هم طول کشیده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
سلام دوستان
بالاخره ويزاي بچه هاي من هم اومد. ولي چه اومدني... پدرمون دراومد. ولي خدا رو شكر امروز پاسهامون با ويزا اومد و خيالمون راحت شد. جا داره كه از همه ي دوستاني كه توي اين سايت هستند و بي دريغ اطلاعاتشون را در اختيار بقيه قرار ميدن با خوشحالي دوستانشون خوشحال و با ناراحتي و استرس اونها مشوش شده و سعي در هودردي دارن بي نهايت تشكر مي كنم. اميدوارم به زودي زود همتون رو در ايالات متحده امريكا ببينم.
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
(2013-02-26 ساعت 21:23)nirvana_kobin نوشته:  دوستان میشه 1راهنمایی بکنید جریان چیه ؟؟ من امروزم برای پنجمین بار تو این 2 هفته آپدیت شدم . اصلا این آپدیت ها تاثیری تو روند کاری داره ؟؟ من دیدم یکی از دوستان نوشته 19 بار آپدیت شده !!

نیروانا من فکر میکنم آپدیت ها به پرونده ها مرتبط هست هرچه تعداد کیس و موارد نقص پرونده و... بیشتر باشه پروندت بیشتر آپدیت میخوره. نگران تعداد آپدیتها نباش امید داشته باش که هرچه زودتر کلیر بشیم آپدیت روال اداری شون هست..... با ارزوی کلیرنس هرچه زودتر
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
من اولین ایمیل در طول تاریخ برنده شدنم رو بالاخره بعد از مدت زیاد به سفارت زدم...!!
پنجشنبه از طریق سایت درخواست اطلاع از وضعیت کیس کردم.... سه شنبه جواب دادن که هنوز در حال بررسی هست...!
روزهای انتظار ما .... هفته اول مارچ میشه 3 ماه (جزو از یاد رفتگان!!)
دفعات اپدیت 3 بار باضافه دیروز بعد از دریافت ایمیل
امیدواری در حد ++++++++++++++++
چاره ای جز انتظار نیست....!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
بچه ها, یکی از دوستام که تازه نامه دومش اومده وقتی میره تو سایت CEAC که کیسشو چک کنه, پیغام میده که اطلاعاتی وجود نداره. بنده خدا کیس نامبرشو درست وارد میکنه ولی این پیغامو میده. کسی میتونه راهنمایی کنه....
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من روز مصاحبه مدرک لیسانسمو نبرده بودم و فقط کارنامه لیسانسو برده بودم.الان ایمیل زدم سفارت گفتن وقتی کلیر شدی اصل مدرک لیسانستو بیار.چون ارشد ثبت نام کردم دانشگاه اونو بهم نمیده.چیکار کنم به نظرتون؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: pariya2
سلام دوستان
من نقص پرونده ام رو بردم سفارت تحویل بدم از من قبول نکردند
و گفتند برو وقتی اسمت رو توی سایت دیدی مدارک رو بیاور
به نظرتون بازم نقص پرونده ام رو ایمیل بزنم
تشکر کنندگان:
(2013-02-27 ساعت 15:45)masood182002 نوشته:  سلام دوستان.من روز مصاحبه مدرک لیسانسمو نبرده بودم و فقط کارنامه لیسانسو برده بودم.الان ایمیل زدم سفارت گفتن وقتی کلیر شدی اصل مدرک لیسانستو بیار.چون ارشد ثبت نام کردم دانشگاه اونو بهم نمیده.چیکار کنم به نظرتون؟
معمولا دانشگاه با گرو گذاشتن یه مدرک دیگه اصلشو بهتون میده و یه مهلت میده تا پس ببریدش... من شناسنامه بابامو گرو گذاشتم!Wink

(2013-02-27 ساعت 16:31)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من نقص پرونده ام رو بردم سفارت تحویل بدم از من قبول نکردند
و گفتند برو وقتی اسمت رو توی سایت دیدی مدارک رو بیاور
به نظرتون بازم نقص پرونده ام رو ایمیل بزنم

به منم گفتند نقص مدرکی که داشتم رو بعد از کلیر شدن هر روز هفته که تونستم (دوشنبه تا جمعه) همراه پاسپورتم ببرم تا ویزامو بزننRolleyes
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
تشکر کنندگان: bmojtaba ، AsemanAbee ، kasrafo ، homayoon13
سلام به همه ی 2013ایهای گُل گلاب
خوبین؟ حضرات منتظر در چه حالین؟ از اونجایی که من خیلی با حیا هستم هنوز روم نمیشه تو این تاپیک پست بذارمTongue. با اجازه "اعظم المنتظرین" آنکارا که سه نفری و به طور مشترک این مقام رو در اختیار دارند یعنی: princesess، afshin-b و raham می خواستم خبری رو به محمد فضلی عزیزم و دو نفر دیگه که پیگیر فرم 9 سئوالی بودند بدم: من بعد از یک هفته از زمان مصاحبه که خبری از فرم 9 سئوالی نشد در اولین ساعات صبح امروز یعنی ساعت های 1-2 از طریق این صفحه به سفارت یک ایمیل فرستادم. از این صفحه خوشم نمیاد چون 400 کاراکتر بیشتر توش جا نمیشه و منم که همش دوس دارم فَک بزنم. دیشب کلی داستان داشتم تا یک متن کوچک ولی گویا براشون بنویسم. فکر می کردم یک هفته هم جواب دادنشون طول بکشه ولی در کمتر از 12 ساعت سئوالها رو فرستادن. همون 9 تا سئوال معروف هست. نه کم نه زیاد. موضوع ایمیل ivappointment و آدرس ایمیل CA-Ankara@state.gov هست. ظاهراً دوستان برای بعضی کارها احتیاج به محرک دارن. پس اگر تا حالا براتون چیزی نفرستادند تحریکشون کنینTongue. راستی سایت CEAC هم همونطور که حدس می زدم امروز آپدیت شد برام. راستش من از روی این سایت فهمیدم که یه اتفاقی افتاده و بعد چک میل کردم و دیدم سئوالات رو فرستادند. با آرزوی شنیدن خبرهای خوش از جانب دوستان مخصوصاً پیشکسوت ها. ارادتمند: سعید
سلام به همگی منتظرین قشنگ!
من هم جزء کلیر شده های دیروز بودم! خیلی خوشحالم و امیدوارم به زودی همه خوشحال بشن! فقط یک نکته. ما بعد از 32 روز کلیر شدیم. توی فرمهامون نوشته بودیم که رئیس همسرم مشاور استانداره و فکر می کردیم که شاید کلیر طولانی داشته باشیم ولی خدا رو شکر نداشتیم. شاید اینکه جمعه براشون یک ایمیل زدم و خودمون رو یادشون آوردم بی تأثیر نبود. با یک ایمیل یادشون بیارین که "آهای! . . . ما اینجاییم!" شاید بیشتر به خودشون بجنبن!
قبولی پس از دو سال شرکت در لاتاری!
مصاحبه: 23 ژانویه 2013
کلیر شدن: 28 روز
کل هزینه ها (برای دو نفر):8 م
+ بلیط آمریکا: نفری 3080000 با هواپیمایی امارات به مقصد دالاس!
من امروز به جمع شما پیوستم و از همه شما عزیزان بابت این همه اطلاعات مفید کمال تشکر را دارم . من امروز 50 روزه شدم

به چه آدرسی باید ایمیل زد ؟
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
من آنکارا مصاحبه شدم به تاریخ 19 دی برگه صورتی گرفتم به همراه همسر و دخترم گفتن 4 تا 6 هفته از اونجایی که همه کارای من خیلی زود پیش رفته بود فکر میکردم نهایتا راس 6 هفته کلیر میشم ولی وقتی دوستان را دیدم فهمیدم قبلا خیلی شانس داشتم ولی به قول شما باید در این منتظر سرا جشن انتظار بگیرم . این جمله {{ضمناً منتظرسرا را هم كه در قسمت امضاي مدير محترم هست را فراموش نكنيد ... }} یعنی چی Cool
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
تشکر کنندگان: fereydoooon ، sayeh_m ، armin1 ، bayat_r ، lot2013 ، rouzbehdarvishi ، lilac ، kasrafo ، lilistar ، mrr777

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان