موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-07 ساعت 01:15)sayeh_m نوشته: روشا جان
منم وقتی آبی گرفتم غمگین شدم . البته غمگین شدن من یه دلیل دیگه داشت چون به هر حال می دونستم آبی میگیریم . من در اصل استرس گرفته بودم . مصاحبه ما اصلا" شبیه اون چیزهایی که از همه میپرسیدن نبود . هیچ کدوم از سوالهای معمول پرسیده نشد . حتی یه دونه یه دستی هم نزد حتی نپرسید چند بار لاتاری شرکت کردین , نگفت این آدرسه که دادین مال کیه , کجا میخواین برین , خلاصه هیچی .
برای همین بیشتر توی فکر رفته بودم . ولی خب مهم نیست . ایشاله همه با هم کلیر میشیم
سلام
آقا پس چی پرسید؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
براي من يه مشکلي پيش اومده که ممنون ميشم اگر کسي بتونه راهنماييم کنه.
تو برگه آبي ما تعداد افراد کيس رو 2 نفر ذکر کرده (Total number in case: 2) در حالي که ما 3 نفر هستيم من و همسرم و پسر کوچکم آيا اين ايجاد مشکل ميکنه و نيازي به ايميل زدن به سفارت داره يا خير؟؟؟
اگر کسي در اين مورد اطلاعاتي داره و ميتونه راهنمايي کنه خيلي ممنون ميشم.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
مامان سایه و پروای عزیز، راستش از منم تقریبا هیچ کدومو نپرسید جز 1 سوال امیدوار کننده: کجا میخوای بری؟؟!!!
منم امیدوارررررررررررررررررررر، هِی ! البته واقعا بگم که الان خوشحالم، 1حسی دارم! امیدوارم 1اتفاق خوب بیفته و بیام بهتون بگم :دی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یادش بخیر چه دلهره ای ما داشتیم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-07 ساعت 01:27)پروا نوشته: (2012-12-07 ساعت 01:15)sayeh_m نوشته: روشا جان
منم وقتی آبی گرفتم غمگین شدم . البته غمگین شدن من یه دلیل دیگه داشت چون به هر حال می دونستم آبی میگیریم . من در اصل استرس گرفته بودم . مصاحبه ما اصلا" شبیه اون چیزهایی که از همه میپرسیدن نبود . هیچ کدوم از سوالهای معمول پرسیده نشد . حتی یه دونه یه دستی هم نزد حتی نپرسید چند بار لاتاری شرکت کردین , نگفت این آدرسه که دادین مال کیه , کجا میخواین برین , خلاصه هیچی .
برای همین بیشتر توی فکر رفته بودم . ولی خب مهم نیست . ایشاله همه با هم کلیر میشیم
مامان سايه جون و روشا جون ، مصاحبه ما شبيه هيچكدوم نبود، در واقع ١ دقيقه طول كشيد ، فقط از من پرسيد اين شغلي كه داري ميدوني چند سال طول ميكشه تا در امريكا حق كار داشته باشي و منم گفتم بله ، بعد برگه ابي رو داد دستمون ، همين ، خب من كه بايد بيشتر غصه ميخوردم و نگران ميشدم ، ولي اين كارو نكردم ، شما هم غصه نخورين و تو فكر هم نريد و حتما كلير ميشيد به زودي
عذر میخام دوست عزیز.من متوجه این سوالی که ازتون شده بود نشدم.تا اونجایی که میدونم بعد از گرفتن گرین کارت میتونیم اونجا کار بکنیم.میشه یکم واضحتر بگین لطفا?
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
به سلامتيِ اونايي که اين روزاشون به تظاهر مي گذره
تظاهر به بي تفاوتي
تظاهر به بي خيالي
به شادي
به اين که ديگه چيزي مهم نيست
ولي فقط خودشون مي دونن چقدر سخت مي گذره ...
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان ابوظبی کسی کلیر شده؟