کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-08 ساعت 10:52)lingni نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:28)omidmas نوشته:  بار مجاز كه همراهتون باشه با پرواز امارات هر نفر ٢ تا چمدون ٢٣ كيلويي براي بار و يه چمدون كوچيك براي داخل هواپيما بود .

دوست عزیز میتونید این سایت رو هم بخونید.

مرسی دوست عزیز، فقط یه سوال دیگه، سفارت به همراه ویزا یه فرمی داده واسه ریختن 165دلار، توضیحاتی هم داده ولی من متوجه نشدم، طریقه ریختن و مراحلش چطوریه با داشتن مستر کارت یا....؟
کیس:2013as6000
مصاحبه: ابوظبی
مدت کلیر: 37روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، sce ، tajhizgaran
(2013-06-08 ساعت 14:59)omidmas نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:52)lingni نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:28)omidmas نوشته:  بار مجاز كه همراهتون باشه با پرواز امارات هر نفر ٢ تا چمدون ٢٣ كيلويي براي بار و يه چمدون كوچيك براي داخل هواپيما بود .

دوست عزیز میتونید این سایت رو هم بخونید.

مرسی دوست عزیز، فقط یه سوال دیگه، سفارت به همراه ویزا یه فرمی داده واسه ریختن 165دلار، توضیحاتی هم داده ولی من متوجه نشدم، طریقه ریختن و مراحلش چطوریه با داشتن مستر کارت یا....؟

خواهش می کنم.
برای 165 دلار ابتدا وارد سایت زیر شوید:
http://www.uscis.gov/immigrantfee
با رفتن به قسمت آبی رنگ که نوشته Online، برای خودتان یک اکانت بسازید، اطلاعاتتان را قدم به قدم وارد کنید تا نهایی شود. بعد از آن خودش صفحه ای را باز می کند که می توانید اطلاعات ویزا کارت یا مستر کارت خودتان یا کس دیگری را وارد کنید تا 165 دلار هم واریز شود. ولی در صورتیکه کارت ندارید، می توانید به محض ورود به آمریکا با باز کردن حساب و گرفتن کارت بانکی آن را هم از طریق همین سایت واریز نمایید.
موفق باشید.
دوستان دو سوال مهم دارم که شاید سوال خیلی از اعضا باشه:
1. اینکه این هزینه صدور گرین کارت رو که 165 دلار هستش و تاکید شده که حتما" قبل از ورود به اونجا باید پرداخت بشه خواستم بدونم این مبلغ رو در فرودگاه بین المللی مقصد که رسیدیم هم موقع صحبت با آفیسر هم میتونیم بدیم یا نه؟
2. ما آدرسی که دادیم برای ارسال گرین کات که روی پاکت زرد مهر و موم شده ای که بهمون دادن به اسم Final addresse in the US هستش رو میتونیم به فرودگاهی که رسیدیم موقع صحبت با آفیسر بخوایم عوضش کنیم؟
تشکر کنندگان: sce ، tajhizgaran
(2013-06-08 ساعت 16:52)vampire نوشته:  دوستان دو سوال مهم دارم که شاید سوال خیلی از اعضا باشه:
1. اینکه این هزینه صدور گرین کارت رو که 165 دلار هستش و تاکید شده که حتما" قبل از ورود به اونجا باید پرداخت بشه خواستم بدونم این مبلغ رو در فرودگاه بین المللی مقصد که رسیدیم هم موقع صحبت با آفیسر هم میتونیم بدیم یا نه؟
2. ما آدرسی که دادیم برای ارسال گرین کات که روی پاکت زرد مهر و موم شده ای که بهمون دادن به اسم Final addresse in the US هستش رو میتونیم به فرودگاهی که رسیدیم موقع صحبت با آفیسر بخوایم عوضش کنیم؟

جواب سوال دومتون رو میدونم که بله است شما تو موقع ورود به فرودگاه آمریکا میتونید آدرستون رو تغییر بدید ما هم میخوایم همین کارو کنیم...
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، sce ، r_ent ، tajhizgaran
سلام برشما درود بر نیویورک
ما هم بالاخره وارد نیویورک شدیم تا حالا دنبال هیج کاری نرفتم و منتظر اس اس نامبرم . خونه اینجا گرونه و احتمالاً در نیوجرسی اقامت کنیم . از نظر زیبائی فوق العاده است . ولی یک دنیای دیگه ایه . سعی کنید داروی گیاهی بیارید . به خصوص بچه دارها . ویزیت پزشک بالای 100 دلاره و من با آشنایی 50 دلار دادم حداقل حقوق ساعتی 6 دلاره و کار از ساعت 10 صبح تا 10 شب ادامه داره . فکر کنم به هیچ کاری بجز کار کردن نرسم ...
5 روزه که وارد شدم و زود گذشت . نداشتن آشنا در اینجا بسسسسیار کار رو مشکل میکنه خوشبختانه ما از ورودمون تا حالا در منزل اقوام موندیم و خیلی محبت کردند . بنا براین سعی کنید یک آشنا جور کنید . منتظر خبر های بعدی باشید و از دوستان اگر در مورد بیمه رایگان اطلاعاتی بدند متشکر میشم .

(2013-06-08 ساعت 16:52)vampire نوشته:  دوستان دو سوال مهم دارم که شاید سوال خیلی از اعضا باشه:

من 165 دلار رو سه روز بعد از ورود واریز کردم آنلاین و رسیدش روی ایمیلم اومد
آدرس رو از ما نپرسید ولی فکر کنم قابل تغییره
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
دوستام من دو تاسوال داشتم ما قراره برای ورود به آمریکا پیش یکی از آشناهامون بریم ایشون یه سری صحبت ها کردند که میخواستم بپرسم درسته یا نه؟
اول اینکه گفتند همسرم حتما کت وشلوار بپوشه موقع ورود به آمریکا .......
بعدم اینکه گفتند توی فرودگاه چون ما قراره ادرس ایشون رو بدیم باهاشون تماس میگیرند که ببینند واقعا ما اونجا میریم یا نه.....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، noura ، mhb161 ، hushmandco ، lonelyman ، tajhizgaran ، afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-06-08 ساعت 18:20)الا نوشته:  دوستام من دو تاسوال داشتم ما قراره برای ورود به آمریکا پیش یکی از آشناهامون بریم ایشون یه سری صحبت ها کردند که میخواستم بپرسم درسته یا نه؟
اول اینکه گفتند همسرم حتما کت وشلوار بپوشه موقع ورود به آمریکا .......
بعدم اینکه گفتند توی فرودگاه چون ما قراره ادرس ایشون رو بدیم باهاشون تماس میگیرند که ببینند واقعا ما اونجا میریم یا نه.....

من با شلوارک و دمپایی وارد آمریکا شدم
تا جایی که من میدونم با کسی تماس گرفته نمیشه
این فامیلتون احتمالا حس طنزش گل کرده بوده

پی نوشت : مورد اولو شوخی کردم ولی برای این که تو هواپیما راحت باشم تقریبا همونجوری بودم و دیگه هم فرصت نشد لباسمو عوض کنم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-05-01 ساعت 23:58)fire dragon نوشته:  میترا جان من میدونم کیف لپ تاپ تو کابین بردن جزو بار حساب نمیشه و free هستش . البته من خودم یه کیف لپ تاپ میخوام ببرم با یه کوله پشتی و یه چمدون سایز کابین

ولی تو سایت هاشون نوشته که لپ تاپ هم جزءِ 8 کیلو بار داخل کابینه و free نیست.
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، sce ، tajhizgaran ، babak_1363
[

ببخشید دوست گرامی،
میشه بپرسم که از شما تو فرودگاه عکس با دوربین خودشون گرفتند یا نه؟
عکسی که روی گرین کارت و کارت سوشیال هست، چه عکسیه؟ همونیه که رو ویزاتون بوده؟ یا جدیده؟
متشکرم.
[/quote]

دوست عزیز
کارت ssn یک کارت مقوایی ساده است که یک شماره و نام شما روش نوشته شده که بعد از دریافت باید امضا کنید هیچ عکسی هم روش نیست .
در مورد گرین کارد مال من همان عکسی روش بود که سفارت زمان مصاحبه داده بودم در فرودگاه لوس آنجلس از من هم در ورود عکس گرفتند و اثر انگشت ولی عکس گرین کارد همانی است که تمیز و مرتب Smile تو آتلیه گرفته بودم برای تحویل به سفارت.
**2013AS022ایروان1نفر مصاحبه دسامبر ویزا:دو روز بعد از مصاحبه سفرنامه اولین سفر بهار2013
(2013-06-08 ساعت 15:48)lingni نوشته:  [quote='omidmas' pid='354509' dateline='1370687364']
[quote='lingni' pid='354343' dateline='1370672533']
[quote='omidmas' pid='354320' dateline='1370671085']
برای 165 دلار ابتدا وارد سایت زیر شوید:
http://www.uscis.gov/immigrantfee
با رفتن به قسمت آبی رنگ که نوشته Online، برای خودتان یک اکانت بسازید، اطلاعاتتان را قدم به قدم وارد کنید تا نهایی شود. بعد از آن خودش صفحه ای را باز می کند که می توانید اطلاعات ویزا کارت یا مستر کارت خودتان یا کس دیگری را وارد کنید تا 165 دلار هم واریز شود. ولی در صورتیکه کارت ندارید، می توانید به محض ورود به آمریکا با باز کردن حساب و گرفتن کارت بانکی آن را هم از طریق همین سایت واریز نمایید.
موفق باشید.

lingni عزیز آیا میدونید دلیل اینکه گفته شده هرچه زودتر 165دلار پرداخت بشه بهتره، دلیلش چیه؟ فرقش با اینکه بعداز ورود بریزیم چیه؟ بعدشم تا چند روز بعد از ورود وقت داریم واسه پرداختش؟ تو روند صادر شدن گرین کارت و غیره تاثیر داره؟ در مراحل پرداختی 165دلار در سایت مورد نظر آدرسی از امریکا که قراره گرین کارت بره اونجا میخواد؟ فیش واریزی رو کجا دریافت میکنند؟
کیس:2013as6000
مصاحبه: ابوظبی
مدت کلیر: 37روز
تشکر کنندگان: lonelyman ، mhb161 ، sce ، tajhizgaran ، lingni
ssn ما ۵ روز بعد از ورود امد البته دو روز بعد از ورود اقدام کردیم و شمارشو بهمون دادن.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-06-07 ساعت 21:50)nyayesh نوشته:  سلام دوستان نمیدونم جای پرسیدن این سوال اینجا هست یا نه.بین دو ایالت کالیفر نیا شهر ساکرامنتو و ایالت الینویز شهرهینسدل کدوم برای زندگی و کار مناسب تره؟
اگه کسی اطلاعات داره لطفا به من بگه

دوست عزیز من در مورد ساکرامنتو چیزی نمیدونم ولی خودم تو منطقه هینسدل ایلینوی ساکن هستم که با دان تاون شیکاگو 35 دقیقه فاصله داره در ضمن ایلینوی که ما هستیم تقریبا مثل شمال ایران میمونه یعنی شما اصلا متوجه نمیشید که وارد یه شهر دیگه شدید مثلا در مجاورت ما شهر نپرویل(Naperville) واقع شده که من به تازگی متوجه شدم که Naperville یه شهر جداست برای خودش !!! در کل اینجا به نظر من با بهشت هیچ فرقی نمیکنه و خدا رو شکر کار هم پیدا میشه. در مورد جمعیت ایرانی منطقه باید بگم که ایرانی ها اینجا به صورت پراکنده زندگی میکنن و محله ای به اسم محله ایرانی ها نداریم ولی ایرانی کم هم نداریم من خودم تو این 3 ماهه با 12 تا ایرانی دوست شدم و خوشبختانه هوای هم رو هم خیلی داریم مثلا یکی از دوستای خوب اینجام که معرف حضور دوستان هم هست امیردراگون عزیزه Wink
یه عکس هم که با موبایل خودم از منطقه گرفتم براتون میذارم:
[عکس: 1v76vs7slj1lhiin7bsf.jpg]
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-06-08 ساعت 07:14)fire dragon نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 07:10)shans نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 23:09)shimoda نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 22:56)mhz_ir نوشته:  برای DOS Case ID چی باید بنویسیم؟براش سمپل هم ننوشته!!!

کیس نامبرتون هست همون طوری که توی پاسپورت نوشته
2013AS123401 برای برنده ی اصلی و برای بقیه اعضای کیس هم آخر کیس به شکلی که توی پاسپورت نوشته شده ( 02 و 03 و ...)تغییر می کنه

سلام بر شما دوست عزيز
سوالي داشتم لطفا بنده را راهنمايي كنيد
بنده دو هفته اي هست اومدم كاليفرنيا
١٦٥ دلار رو هم پرداخت كردم و كارت سوشيال رو هم برام پست كردند ولي خبري از گرين كارت نيست البته مي دونم كه زود است ولي خواستم ببينم كه چطوري مي توان از وضعيت صدور گرين كارت و فرايند ان اطلاع پيدا كرد
شايد اطلاعات دوستان به بنده هم مرتبط ميشد ولي حقيقتش من خيلي متوجه نشدم دقيقا از كجاي سايت بايد وارد بشوم
راستش در قسمت رسيپت نامبر همه اعدادي رو كه فكر مي كردم وارد كردم ولي نشد
لطفا بنده را از اين وضعيت نجات دهيد
مجدد از زحمات شما دوستان عزيز كمال تشكر را دارم
ارادتمند

شما ولکام لتر گرفتی؟
توی ولکام شماره ایی هست که با اون شماره میتونی پیگیر گرین کارتت بشی
البته برای من ولکام بعد از گرین کارت اومد

سلام
ضمن تشكر از توجه شما
بنده ولكام لتر رو نگرفتم
و اينكه اصلا از كجا اين نامه براي من بايد بيايد
به هر حال كلا با چه اعدادي امكان رديابي وجود دارد
با توجه به اينكه دو هفته ديگر بايد برگردم به نظر ميرسه بايد يه كمي به كارهام سرعت بدم
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
ارادتمند
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، fire dragon ، tajhizgaran ، afshinghwink
(2013-06-08 ساعت 22:49)shans نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 07:14)fire dragon نوشته:  [quote='shans' pid='354208' dateline='1370659203']
[quote='shimoda' pid='354001' dateline='1370630397']
[quote='mhz_ir' pid='353986' dateline='1370629587']

سلام
ضمن تشكر از توجه شما
بنده ولكام لتر رو نگرفتم
و اينكه اصلا از كجا اين نامه براي من بايد بيايد
به هر حال كلا با چه اعدادي امكان رديابي وجود دارد
با توجه به اينكه دو هفته ديگر بايد برگردم به نظر ميرسه بايد يه كمي به كارهام سرعت بدم
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
ارادتمند

دوست عزیز ولکام لتر به همون آدرسی میاد که گرین کارتتون میاد .یعنی همون آدرسی که موقع مصاحبه دادید.
یه نکته ایی که باید توجه کنید اینه که اینجا یه سری کارهای اداری دست شما نیست که بتونید بهشون سرعت بدید و مثل ایران نمیشه رفت اداره مورد نظر و خواهش و خنده و شوخی کار رو راه انداخت. باید صبر پیشه سازیدو توکل کنید Wink

سروش کلا مهربونه و لطف داره .
آقا شب جمعه 20 جون فراموش نشه .من کلی یارجمع کردم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
در مورد وزن کردن چمدونها :
اگر به باسکول دسترسی ندارید از یک روش ساده استفاده کنید، خودتون برید رو ترازوی خانگی (که اکثر خانمها هر روز میرن روش و خودشون رو وزن میکنند و این کار رو سالیان سال انجام میدن به امید یک کیلو کمتر از دیروز شدن Smile ) و خودتون رو بکشید و بعد چمدون رو بگیرید دستتون و خودتون رو بکشید و تفاضلش میشه وزن چمدون Smile

در مورد ارز دولتی:
بانک ملت تخارستان (شریعتی-ظفر) امروز میتونید تلفن بزنید و برای فردا تلفنی نوبت بگیرید و خیلی شیک فرداش برید بگیرید..به همین سادگی، به همین خوشمزگی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان