موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 21:53)nimo80 نوشته: سلام دوستان
من یه سوال داشتم
من تو سایت uscis.gov اکانت ساختم که اکانتمو بدم اقواممون از آمریکا برام 165 دلار برای فعال شدن گرین کارت رو پرداخت کنه !!
در انجام مراحلش رسیدم به قسمتی که باید مشخصاتم و A-Number و Case Number رو وارد کنم ... A-Number من بعد از A ، هشت تا عدد داره و همش می گه در وارد کردن A-Number از valid pattern استفاده نمی کنی !!!! من اول 8 تا عدد رو 0 گذاشتم چون تو مثال خودش نوشته e.g. A123456789 و من فکر کردم شاید باید یه صفر قبلش اضافه کنم که عددش 9 رقمی بشه !!! حالا این رو قبول کرده !!! ولی می خوام ببینم واقعا کارم درست بوده؟ آخه عدد 8 رقمیش رو اصلا قبول نمی کرد !
میشه در اسرع وقت راهنماییم کنید لطفا؟
کارتون درست بوده
باید بعد از A یه عدد 0 بگذارید و بعد عدد مربوط به A number رو بنویسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 22:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 23:00 توسط r91.)
(2013-06-06 ساعت 23:23)amir2013 نوشته: سلام دوستان
من الان لس آنجلس هستم ومیخوام ماشین(در حدود3500$) بخرم منتها گویا قبلش باید واسش بیمه بگیرم، میخواستم بدونم که از چه شرکتی بیمه بگیرم و اینکه ایا اینترنتی میشه این کار رو کرد یا نه؟
[
ببخشيد با اين قيمت چه ماشيني ميشه خريد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 22:56)mhz_ir نوشته: برای DOS Case ID چی باید بنویسیم؟براش سمپل هم ننوشته!!!
کیس نامبرتون هست همون طوری که توی پاسپورت نوشته
2013AS123401 برای برنده ی اصلی و برای بقیه اعضای کیس هم آخر کیس به شکلی که توی پاسپورت نوشته شده ( 02 و 03 و ...)تغییر می کنه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان گل
الان روز پنجم ورود ما هست, به محض اینکه وقت بشه سفرنامه ی کاملی از اولین ورود را مینویسم ولی فعلا یه سری توصیه و نکته که در این چند روز داشتم تیتر وار مینویسم تا دوستان استفاده کنند:
1- پرواز هواپیمایی قطری با اینکه طولانی و خسته کننده بود ولی در کل بد نبود. 95% پرواز هندی بودند. انتظاری که از فرودگاه دوحه داشتم , با اون همه د لار نفتی خیلی خیلی بیشتر از این بود و در بسیاری از موارد پایین تر از فرودگاههای خودمان.
2- در فرودگاه jfk نیویورک همه چیز خوب و سریع پیش رفت. ماموران اداره ی مهاجرت همه بسیار خوش برخورد و خندان و تمام مراحل از ورود به فرودگاه تا خروج از آن کمتر از نیم ساعت طول کشید.
3- روز دوم حساب بانکی در bank of america باز کردم. هم چکینگ هم سیوینگ, یه دبیت کارت موقت هم داد که اسم نداره. واسه باز کردن حساب, پاسپورت را قبول کرد و گواهینامه ی رانندگی ایران با ترجمه ش. گواهینامه ی بین المللی را قبول نکرد.
4- یه سیم کارت از T موبایل گرفتم بدون گوشی, مکالمه و تکست نامحدود و اینترنت تا 400 مگ , برای یک ماه 70 د لار.
5- روز سوم از Hertz یه ماشین رنت کردم. با گواهینامه ی بین المللی و همون دبیت کارت موقت قبول کرد. البته اینترپرایز با همین شرایط قبول نکرد.
6- مترو نیویورک کثیف و پر از افراد غیر عادی! بود. سعی کنید اگه وارد نیویورک میشید از مترو کمتر استفاده کنید, حسابی تو ذوقتون میخوره.
7- امروز مجبور شدم دو سه دست لباس گرم واسه خودمو اهل بیت بخرم. هوا بسیار متغییر هست, پریروز در گشت و گذار در منهتن آفتاب سوخته شدیم و امروز سرد و بارونی. به نظرم در هر فصل تشریف میارید لباس گرم و لباس خنک همراه داشته باشید.
منتظر وقت هستم تا سفر نامه ی کاملی بنویسم ولی علی الحساب این چند سطر را قبول بفرمایید تا کمی جا بیفتیم.
سوالی بود در خدمتم
2013AS3xxx- ابوظبی
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 00:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 02:47 توسط shimoda.)
دوستان عزیز
در مورد پرداخت 165 دلار
ما تازه پرداخت کردیم و مرحله به مرحله رو از خودشون پرسیدیم
و از جوابها مطمئن هستم
برای A number باید به این صورت نوشته بشه که: اول حرف A بعد یه عدد صفر و بعد بقیه ی عدد رو بنویسید
و در مورد DOS هم باید همون کیس نامبر رو به صورتی که توی ویزا هست بنویسید
2013ASXXXX01 برای برنده و برای بقیه ی اعضای کیس هم فقط دو رقم آخر تغییر می کنه به همون صورتی که توی ویزا هست 02 و 03 و....
عددی که به عنوان receipt no بهتون می ده همون عددی هست که می شه با اون وضعیت گرین کارت رو ارز اینجا دید در واقع اینکه کی پست خواهد شد و بعد هم شماره ی ترکینگ پستی رو از همون جا می بینید و می فهمید که کی بسته به دستتون می رسه
ضمنا
این شماره از اول کار نمی کنه و از زمانیکه پروسه روی گرین کارت شروع می شه سایت از روی این شماره اطلاعات می ده مثلا من تقریبا یه هفته قبل از دریافت گرین کارت شماره رو توی سایت زدم و کار کرد اما قبلش کار نمی کرد
والسلام