کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-07 ساعت 21:53)nimo80 نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال داشتم
من تو سایت uscis.gov اکانت ساختم که اکانتمو بدم اقواممون از آمریکا برام 165 دلار برای فعال شدن گرین کارت رو پرداخت کنه !!
در انجام مراحلش رسیدم به قسمتی که باید مشخصاتم و A-Number و Case Number رو وارد کنم ... A-Number من بعد از A ، هشت تا عدد داره و همش می گه در وارد کردن A-Number از valid pattern استفاده نمی کنی !!!! من اول 8 تا عدد رو 0 گذاشتم چون تو مثال خودش نوشته e.g. A123456789 و من فکر کردم شاید باید یه صفر قبلش اضافه کنم که عددش 9 رقمی بشه !!! حالا این رو قبول کرده !!! ولی می خوام ببینم واقعا کارم درست بوده؟ آخه عدد 8 رقمیش رو اصلا قبول نمی کرد !
میشه در اسرع وقت راهنماییم کنید لطفا؟
کارتون درست بوده
باید بعد از A یه عدد 0 بگذارید و بعد عدد مربوط به A number رو بنویسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-06-06 ساعت 23:23)amir2013 نوشته:  سلام دوستان
من الان لس آنجلس هستم ومیخوام ماشین(در حدود3500$) بخرم منتها گویا قبلش باید واسش بیمه بگیرم، میخواستم بدونم که از چه شرکتی بیمه بگیرم و اینکه ایا اینترنتی میشه این کار رو کرد یا نه؟
[

ببخشيد با اين قيمت چه ماشيني ميشه خريد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mhb161 ، lonelyman ، afshinghwink ، sce ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-06-07 ساعت 22:35)shimoda نوشته:  
من یه سوال داشتم
من تو سایت uscis.gov اکانت ساختم که اکانتمو بدم اقواممون از آمریکا برام 165 دلار برای فعال شدن گرین کارت رو پرداخت کنه !!
در انجام مراحلش رسیدم به قسمتی که باید مشخصاتم و A-Number و Case Number رو وارد کنم ... A-Number من بعد از A ، هشت تا عدد داره و همش می گه در وارد کردن A-Number از valid pattern استفاده نمی کنی !!!! من اول 8 تا عدد رو 0 گذاشتم چون تو مثال خودش نوشته e.g. A123456789 و من فکر کردم شاید باید یه صفر قبلش اضافه کنم که عددش 9 رقمی بشه !!! حالا این رو قبول کرده !!! ولی می خوام ببینم واقعا کارم درست بوده؟ آخه عدد 8 رقمیش رو اصلا قبول نمی کرد !
کارتون درست بوده

برای DOS Case ID چی باید بنویسیم؟براش سمپل هم ننوشته!!!
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce
(2013-06-07 ساعت 22:56)mhz_ir نوشته:  
من یه سوال داشتم
کارتون درست بوده

کیس نامبر لاتاری رو بدون صفر هاش مثلا : 2013AS1234
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-06-07 ساعت 22:56)mhz_ir نوشته:  برای DOS Case ID چی باید بنویسیم؟براش سمپل هم ننوشته!!!

کیس نامبرتون هست همون طوری که توی پاسپورت نوشته
2013AS123401 برای برنده ی اصلی و برای بقیه اعضای کیس هم آخر کیس به شکلی که توی پاسپورت نوشته شده ( 02 و 03 و ...)تغییر می کنه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-06-07 ساعت 22:56)mhz_ir نوشته:  
من یه سوال داشتم
کارتون درست بوده

دوست عزیز من فکر میکنم که:
سه حرف اول سفارتی که مصاحبه شدین، بقیه ش هم همون شماره کیستون مثلاً ANK20131234 البته قبلاً سیستم مشکلی داشت که گویا حل شده، ببینین حالا اینطوری قبول میکنه دوست عزیز
توی خود سایت که لینکش رو پایین میذارم DOS Case ID اینچنین معنی کرده: (DOS Case ID (3 letters with 9 or 10 numbers اما بهتره که خودتون یه نگاه دقیق بهش بندازین، من فکر نکنم که AS رو باید نوشت
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، majorsoly ، mhb161 ، sce ، lonelyman ، آنی ، afshinghwink ، سمانه777 ، AsemanAbee
(2013-06-07 ساعت 21:31)rezagh نوشته:  سلام دوستان
یک سوال داشتم
می خواستم بدونم که برای ورود به آمریکا باید قبل تمام شدن تاریخ اعتبار ویزا وارد شویم و یا قبل از تمام شدن تاریخ اعتبار مدیکال؟؟؟
ایا برای کسی تا بحال اتفاق افتاده که بعد از تمام شدن اعتبار مدیکالش وارد آمریکا شده باشه ؟؟؟ و ایا مشکلی پیش میاد ؟؟

بسیار سپاسگذارم

رضا جان باید تا قبل از تاریخ انقضای ویزا که توی پاسپورتتون خورده وارد بشید. تاریخ انقضای ویزا رو خودشون با در نظر گرفتن مدیکال تعیین میکنن. ضمنا ماها که ابوظبی بودیم اعتبار مدیکالمون یک ساله هستش.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
عزیزان گل
الان روز پنجم ورود ما هست, به محض اینکه وقت بشه سفرنامه ی کاملی از اولین ورود را مینویسم ولی فعلا یه سری توصیه و نکته که در این چند روز داشتم تیتر وار مینویسم تا دوستان استفاده کنند:
1- پرواز هواپیمایی قطری با اینکه طولانی و خسته کننده بود ولی در کل بد نبود. 95% پرواز هندی بودند. انتظاری که از فرودگاه دوحه داشتم , با اون همه د لار نفتی خیلی خیلی بیشتر از این بود و در بسیاری از موارد پایین تر از فرودگاههای خودمان.
2- در فرودگاه jfk نیویورک همه چیز خوب و سریع پیش رفت. ماموران اداره ی مهاجرت همه بسیار خوش برخورد و خندان و تمام مراحل از ورود به فرودگاه تا خروج از آن کمتر از نیم ساعت طول کشید.
3- روز دوم حساب بانکی در bank of america باز کردم. هم چکینگ هم سیوینگ, یه دبیت کارت موقت هم داد که اسم نداره. واسه باز کردن حساب, پاسپورت را قبول کرد و گواهینامه ی رانندگی ایران با ترجمه ش. گواهینامه ی بین المللی را قبول نکرد.
4- یه سیم کارت از T موبایل گرفتم بدون گوشی, مکالمه و تکست نامحدود و اینترنت تا 400 مگ , برای یک ماه 70 د لار.
5- روز سوم از Hertz یه ماشین رنت کردم. با گواهینامه ی بین المللی و همون دبیت کارت موقت قبول کرد. البته اینترپرایز با همین شرایط قبول نکرد.
6- مترو نیویورک کثیف و پر از افراد غیر عادی! بود. سعی کنید اگه وارد نیویورک میشید از مترو کمتر استفاده کنید, حسابی تو ذوقتون میخوره.
7- امروز مجبور شدم دو سه دست لباس گرم واسه خودمو اهل بیت بخرم. هوا بسیار متغییر هست, پریروز در گشت و گذار در منهتن آفتاب سوخته شدیم و امروز سرد و بارونی. به نظرم در هر فصل تشریف میارید لباس گرم و لباس خنک همراه داشته باشید.
منتظر وقت هستم تا سفر نامه ی کاملی بنویسم ولی علی الحساب این چند سطر را قبول بفرمایید تا کمی جا بیفتیم.
سوالی بود در خدمتم
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-06-07 ساعت 23:34)kasrafo نوشته:  عزیزان گل
الان روز پنجم ورود ما هست, به محض اینکه وقت بشه سفرنامه ی کاملی از اولین ورود را مینویسم ولی فعلا یه سری توصیه و نکته که در این چند روز داشتم تیتر وار مینویسم تا دوستان استفاده کنند:
1- پرواز هواپیمایی قطری با اینکه طولانی و خسته کننده بود ولی در کل بد نبود. 95% پرواز هندی بودند. انتظاری که از فرودگاه دوحه داشتم , با اون همه د لار نفتی خیلی خیلی بیشتر از این بود و در بسیاری از موارد پایین تر از فرودگاههای خودمان.
2- در فرودگاه jfk نیویورک همه چیز خوب و سریع پیش رفت. ماموران اداره ی مهاجرت همه بسیار خوش برخورد و خندان و تمام مراحل از ورود به فرودگاه تا خروج از آن کمتر از نیم ساعت طول کشید.
3- روز دوم حساب بانکی در bank of america باز کردم. هم چکینگ هم سیوینگ, یه دبیت کارت موقت هم داد که اسم نداره. واسه باز کردن حساب, پاسپورت را قبول کرد و گواهینامه ی رانندگی ایران با ترجمه ش. گواهینامه ی بین المللی را قبول نکرد.
4- یه سیم کارت از T موبایل گرفتم بدون گوشی, مکالمه و تکست نامحدود و اینترنت تا 400 مگ , برای یک ماه 70 د لار.
5- روز سوم از Hertz یه ماشین رنت کردم. با گواهینامه ی بین المللی و همون دبیت کارت موقت قبول کرد. البته اینترپرایز با همین شرایط قبول نکرد.
6- مترو نیویورک کثیف و پر از افراد غیر عادی! بود. سعی کنید اگه وارد نیویورک میشید از مترو کمتر استفاده کنید, حسابی تو ذوقتون میخوره.
7- امروز مجبور شدم دو سه دست لباس گرم واسه خودمو اهل بیت بخرم. هوا بسیار متغییر هست, پریروز در گشت و گذار در منهتن آفتاب سوخته شدیم و امروز سرد و بارونی. به نظرم در هر فصل تشریف میارید لباس گرم و لباس خنک همراه داشته باشید.
منتظر وقت هستم تا سفر نامه ی کاملی بنویسم ولی علی الحساب این چند سطر را قبول بفرمایید تا کمی جا بیفتیم.
سوالی بود در خدمتم

شما بلیطتون رو تو high season خریده بودین؟ می خواستم ببینم می دونین الان پرواز قطر بلیطش چند شده؟

من یه سوال داشتم
کارتون درست بوده

مرسی دوست عزیزم ، خیالم راحت شد
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، lonelyman ، آنی ، afshinghwink ، manila ، hushmandco
(2013-06-07 ساعت 23:10)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 23:06)mgolchin13 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 23:09)shimoda نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 22:56)mhz_ir نوشته:  برای DOS Case ID چی باید بنویسیم؟براش سمپل هم ننوشته!!!
کیس نامبر لاتاری رو بدون صفر هاش مثلا : 2013AS1234
2013AS123401 برای برنده ی اصلی
سه حرف اول سفارتی که مصاحبه شدین، بقیه ش هم همون شماره کیستون مثلاً ANK20131234
من از همه تشکر میکنم ولی فکر میکنم یه کم گیج شدم با سه تا جواب مختلفCool
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، rezagh ، lilac ، mhb161 ، fahim61 ، sce ، lonelyman ، آنی ، afshinghwink ، hsevensky2013 ، AsemanAbee
(2013-06-07 ساعت 23:50)mhz_ir نوشته:  

با توجه به جوابی که اخیراً سفارت در این خصوص به ما داد دقیقاً به همین صورت که shimoda عزیز گفت باید وارد کنید کیس نامبر بدون صفر و در انتها 01 برای برنده اصلی و (02 , 03 , ...) برای دیگر افراد منظور در کیس...
2013AS123401
(2013-06-08 ساعت 00:06)lilac نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 23:50)mhz_ir نوشته:  

با توجه به جوابی که اخیراً سفارت در این خصوص به ما داد دقیقاً به همین صورت که shimoda عزیز گفت باید وارد کنید کیس نامبر بدون صفر و در انتها 01 برای برنده اصلی و (02 , 03 , ...) برای دیگر افراد منظور در کیس...
2013AS123401
پس دوست عزیز چرا توی سایت مربوطه نوشته که سه تا حرف( اینو نوشته )
(DOS Case ID (3 letters with 9 or 10 numbers
میخوام بگم که AS که فقط دو حرف داره؟؟؟
من سایتش رو در پست قبلیم گذاشتم، ممنون میشم یه نگاه بندازین و خبرش رو به منم بدین تا منم از اشتباه در بیام...
باتشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: rezagh ، mhz_ir ، mhb161 ، fahim61 ، sce ، lonelyman ، آنی ، afshinghwink ، خانه ، manila
دوستان عزیز
در مورد پرداخت 165 دلار
ما تازه پرداخت کردیم و مرحله به مرحله رو از خودشون پرسیدیم
و از جوابها مطمئن هستم
برای A number باید به این صورت نوشته بشه که: اول حرف A بعد یه عدد صفر و بعد بقیه ی عدد رو بنویسید
و در مورد DOS هم باید همون کیس نامبر رو به صورتی که توی ویزا هست بنویسید
2013ASXXXX01 برای برنده و برای بقیه ی اعضای کیس هم فقط دو رقم آخر تغییر می کنه به همون صورتی که توی ویزا هست 02 و 03 و....
عددی که به عنوان receipt no بهتون می ده همون عددی هست که می شه با اون وضعیت گرین کارت رو ارز اینجا دید در واقع اینکه کی پست خواهد شد و بعد هم شماره ی ترکینگ پستی رو از همون جا می بینید و می فهمید که کی بسته به دستتون می رسه
ضمنا
این شماره از اول کار نمی کنه و از زمانیکه پروسه روی گرین کارت شروع می شه سایت از روی این شماره اطلاعات می ده مثلا من تقریبا یه هفته قبل از دریافت گرین کارت شماره رو توی سایت زدم و کار کرد اما قبلش کار نمی کرد
والسلامWink
(2013-06-07 ساعت 23:12)mgolchin13 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 21:31)rezagh نوشته:  سلام دوستان
یک سوال داشتم
می خواستم بدونم که برای ورود به آمریکا باید قبل تمام شدن تاریخ اعتبار ویزا وارد شویم و یا قبل از تمام شدن تاریخ اعتبار مدیکال؟؟؟
ایا برای کسی تا بحال اتفاق افتاده که بعد از تمام شدن اعتبار مدیکالش وارد آمریکا شده باشه ؟؟؟ و ایا مشکلی پیش میاد ؟؟

بسیار سپاسگذارم

رضا جان باید تا قبل از تاریخ انقضای ویزا که توی پاسپورتتون خورده وارد بشید. تاریخ انقضای ویزا رو خودشون با در نظر گرفتن مدیکال تعیین میکنن. ضمنا ماها که ابوظبی بودیم اعتبار مدیکالمون یک ساله هستش.
اقا گلچین عزیز شما این اعتبار ابوظبی رو از کجا دیدید من هر چی گشتم پیدا نکردم مدت اعتبار مدیکال ابوظبی رو؟؟

خانم ای کمالی عزیز طبق گفته هایی که اون اوایل تو تاپیک های 2012 و 2013 بود من این یادم مونده که اعتبار مدیکال انکارا 6 ماه و ایروان یک سال هست ولی ابوظبی رو نمی دونم.
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، lilac ، shatsi ، sadeghi897 ، mhb161 ، sce ، lonelyman ، آنی ، afshinghwink
(2013-06-08 ساعت 00:41)yalda.irannejad نوشته:  یه سوال بین سفر اول و دوم حداکثر چقدر میتونه فاصله باشه ؟؟من 10 می رفتم و 4 جون برگشتم میتونم سفر بعدی رو بزارم واسه ژانویه ؟؟
قانونش قبل از شیش ماه هست دیگه Smile
بدون پاس سفید البتهWink
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: r_ent ، mhb161 ، lilac ، گل نهال ، sce ، lonelyman ، آنی ، payam62 ، afshinghwink ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان