موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
مثلا این پرواز رو در نظر بگیرین : تهران - دوحه ، دوحه - نیویورک ، نیویورک - سیاتل
بارهای تحویل داده شده رو در کدوم شهر و فرودگاه باید دوباره تحویل بگیریم ؟ ممکنه که اصلا تا مقصد نهائی باری رو تحویل نگیریم ؟ و در سیاتل چمدونها رو تحویل بدن ؟
یا اینکه باید هلک و هلک(helek o helek) چمدونها رو با خودمون اینطرف اونطرف ببریم ...؟
این سوال رو دوستانی که پرواز دو استاپه داشتن می تونن جواب بدن.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 17:00)mgolchin13 نوشته: (2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته: دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
مثلا این پرواز رو در نظر بگیرین : تهران - دوحه ، دوحه - نیویورک ، نیویورک - سیاتل
بارهای تحویل داده شده رو در کدوم شهر و فرودگاه باید دوباره تحویل بگیریم ؟ ممکنه که اصلا تا مقصد نهائی باری رو تحویل نگیریم ؟ و در سیاتل چمدونها رو تحویل بدن ؟
یا اینکه باید هلک و هلک(helek o helek) چمدونها رو با خودمون اینطرف اونطرف ببریم ...؟
دوست عزیز شما باید در اولین نقطه ای که وارد خاک آمریکا میشید یعنی در port of entery بار ها تون رو تحویل بگیرید و از گمرک رد کنید و به خاک آمریکا واردش کنید.بعد اگر پرواز داخلی دارید ببرید و تحویل ایرلاین مربوطه بدید.این یک اصل کلیه برای همه پرواز ها. حالا از شهر مبداء تا port of entery هم اگر از یک ایرلاین باشه و یا خطوطی باشه که کدشیرینگ دارن، بارتون یکسره میره در غیر این صورت باز باید زحمت تحویل گرفتن از ایرلاین اول و دادنش به دومی رو خوتون بکشید معمولاً.
ممنون از پاسختون . و اگه همه پروازها با یک ایرلاین مثلا قطر انجام بشه اونوقت شرایط به چه شکل خواهد بود ؟
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک سوال داشتم ما تازگی ویزا گرفتیم و تا شش ماه اینده اعتبار دارد از طرفی هشت ماه اینده پاسپورت ما منقضی میشه به دفتر هواپیمایی مراجعه کردیم که برای رفت و برگشت یک ماهه در شهریور اقدام کنیم اما دفتر فروش میگوید بایستی پاسپورت ما یک سال اعتبار داشته باشد و بلیط صادر نمی کند و میگوید که باید برویم پاسپورت ها را عوض کنیم که در این صورت ویزای ما در پاسپورت قبلی و سوراخ شده می باشد ایا ما که قبل از انقضای پاسپورت بصورت اوکی می خواهیم برویم و برگردیم و برگشت هم اوپن نیست تنها راه حل همین است ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته: دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
شما باید واشنگتن بارها رو تحویل بگیری بعد مقصد بعدی که ایرلاین امریکایی است دوباره تحویل دهید احتمالا فرودگاه دالاس واشنگتن بعد از مراحل کاریتان بارها رو تحویل میگیرید
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 19:28)ali039 نوشته: (2013-06-09 ساعت 17:05)عضو باسابقه نوشته: (2013-06-09 ساعت 17:00)mgolchin13 نوشته: (2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته: دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
دوست عزیز شما باید در اولین نقطه ای که وارد خاک آمریکا میشید یعنی در port of entery بار ها تون رو تحویل بگیرید و از گمرک رد کنید و به خاک آمریکا واردش کنید.بعد اگر پرواز داخلی دارید ببرید و تحویل ایرلاین مربوطه بدید.این یک اصل کلیه برای همه پرواز ها. حالا از شهر مبداء تا port of entery هم اگر از یک ایرلاین باشه و یا خطوطی باشه که کدشیرینگ دارن، بارتون یکسره میره در غیر این صورت باز باید زحمت تحویل گرفتن از ایرلاین اول و دادنش به دومی رو خوتون بکشید معمولاً.
ممنون از پاسختون . و اگه همه پروازها با یک ایرلاین مثلا قطر انجام بشه اونوقت شرایط به چه شکل خواهد بود ؟
دوست عزیز این موضوع را دقیقا از دفتر هواپیمایی قطر روبروی پارک ملت سوال کردم ایشان گفت پرواز تهران دوحه و دوحه شیگاگو با قطری می روید ولی پرواز داخلی بعدی مثلا شیکاگو به دالاس را با امریکن ایرلاین که ما قرارداد داریم می روید کل بلیط سفر را قطری صادر می کنه ولیکن بار شما را در اتمام پرواز با ایر لاین قطر به شما تحویل میدهد و برای کانکشن بعدی باید بار را خودتان به امریکن ایرلاین تحویل بدهید که در برخی موارد هزینه جدا برای بار از شما می گیرن که بستگی به ایرلاین داخل آمریکا داره از 25 دلار برای هر ساک تا ممکنه 35 یا 50 باشه اینو تو سایتهای ایرلاین داخلی آمریکا می شه پیدا کرد.
(2013-06-08 ساعت 18:30)fire dragon نوشته: (2013-06-08 ساعت 18:20)الا نوشته: دوستام من دو تاسوال داشتم ما قراره برای ورود به آمریکا پیش یکی از آشناهامون بریم ایشون یه سری صحبت ها کردند که میخواستم بپرسم درسته یا نه؟
اول اینکه گفتند همسرم حتما کت وشلوار بپوشه موقع ورود به آمریکا .......
بعدم اینکه گفتند توی فرودگاه چون ما قراره ادرس ایشون رو بدیم باهاشون تماس میگیرند که ببینند واقعا ما اونجا میریم یا نه.....
من با شلوارک و دمپایی وارد آمریکا شدم
تا جایی که من میدونم با کسی تماس گرفته نمیشه
این فامیلتون احتمالا حس طنزش گل کرده بوده
پی نوشت : مورد اولو شوخی کردم ولی برای این که تو هواپیما راحت باشم تقریبا همونجوری بودم و دیگه هم فرصت نشد لباسمو عوض کنم
از وضع لباس پوشیدن مردم تو آمریکا خیلی تعجب خواهی کرد. خیلی راحتن و لباسهاییکه ما تو خونه می پوشیم اونا تو خیابان هم می پوشن ولی اصلا نه بهم نگاه می کنند و نه براشون غیرعادیه . هر کس هر جور دلش میخواهد لباس می پوشه و دیگران هم عکس العملی نشان نمی دهند برخلاف ایران.
ممنون از پاسختون. اما فکر کنم اطلاعاتی که در مورد اضافه بار به شما دادن درست نباشه. وقتی از یک هواپیمائی مثلا قطر بلیطی رو تهیه می کنین ، توی بلیط بار مجاز شما ثبت میشه و شما با استفاده از اون می تونین بارتون رو بدون پرداخت حتی یک سنت به هواپیمائی امریکن ترانزیت کنین.
این مطلبو یکی از دوستان توی همین تاپیک اشاره کرده بود که متاسفانه نمی دونم کدوم یک از دوستان بودند.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این خصوص داره ، قبول زحمت کنه و بگه تا بقیه هم استفاده کنن.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-09 ساعت 20:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-09 ساعت 21:53 توسط Saeedv13.)
(2013-06-04 ساعت 07:44)r_ent نوشته: سلام به همه
بیش از 1 هفته از ورودم به لس آنجلس گذشته و بالاخره 1 فرصتی پیش اومد که تجربیاتم رو بگم
...
امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره
ممنون از توضیحات مفصلتون:
1)چرا همه 2 حساب باز میکنن یه چکینگ و یه سیوینگ؟خاصیتهاشون یا کاربرداشون متفاوته؟
2)ماشین که فرمودید دست دوم قسطی نیازی به کردیت نداره؟یا اونم کوساینر میخواد؟
3)اکثر دوستان میگن چون احتمال داره جا عوض کنیم بهتره خونه رنت بشه در مورد ماشین چی؟به نظرتون اون دیگه بحث جابجایی نداره بهتر نیست نو بخریم؟
4)اگر با کمک کوساینر کاری انجام بدیم(حالا هرچی مثل رنت خونه یا خرید ماشین یا...) کردیتش میره تو حساب کوساینر یا خودمون یا هر دو؟
ببخشید از طولانی بودن سوالا.پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
زمانیکه ویزاها در پاس ثبت میشه چقدر وقت داریم که وارد آمریکا بشیم؟ آیا 30 سپتامبر dead time هست؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.