موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-09 ساعت 22:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-09 ساعت 22:42 توسط hosseinshokri.)
سلام دوستان،
1سوال داشتم راجع به زمان ورود به آمريكا بر اساس اعتبار مديكال. جاهاي مختلف نظريات مختلفي داده شده ولي يك رفرنسي من پيدا كردم كه شايد شما هم ديده باشين، ميگه اعتبار مديكال 1 سال است، اين مطلب در مورد سفارت خاصي عنوان نشده،
IMPORTANT NOTE: Medical examination results are valid for one year in normal circumstances. But if you have certain medical conditions your examination results could expire in as little as 3 months
و رفرنس اون:http://travel.state.gov/visa/immigrants/info/info_3744.html
يعني اگه اعتبار ويزا مونده باشه و از مديكال بيش از6ماه بگذره نبايد مشكلي باشه و نيازي به تجديد مديكال نيست.
ممنون ميشم نظر بدين.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-06-09 ساعت 23:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-09 ساعت 23:30 توسط vmware.)
(2013-06-09 ساعت 23:13)hushmandco نوشته: (2013-06-09 ساعت 23:07)afs نوشته: (2013-06-09 ساعت 22:37)hosseinshokri نوشته: سلام دوستان،
1سوال داشتم راجع به زمان ورود به آمريكا بر اساس اعتبار مديكال. جاهاي مختلف نظريات مختلفي داده شده ولي يك رفرنسي من پيدا كردم كه شايد شما هم ديده باشين، ميگه اعتبار مديكال 1 سال است، اين مطلب در مورد سفارت خاصي عنوان نشده،
IMPORTANT NOTE: Medical examination results are valid for one year in normal circumstances. But if you have certain medical conditions your examination results could expire in as little as 3 months
يعني اگه اعتبار ويزا مونده باشه و از مديكال بيش از6ماه بگذره نبايد مشكلي باشه و نيازي به تجديد مديكال نيست.
ممنون ميشم نظر بدين.
دوستان عزیز لطفا به این موضوع توجه کنید، اعتبار ویزا برای ورود به آمریکا دقیقا و دقیقا همان تاریخی هست که روی ویزا درج شده. اصولا چیزی به اسم اعتبار مدیکال یا هرچیز دیگه ای در زمان ورود به آمریکا وجود خارجی نداره. افسر در فرودگاه تاریخ اکسپایر شدن ویزا رو می بینه اگر رد شده باشه شما اجازه ورود ندارید.
انجام محاسبات میزان اعتبار مدیکال و این چیزها با خود سفارت است و اعتبار ویزای شما بر اساس اعتبار مدیکال یا هرپارامتر دیگه ای در خود سفارت محاسبه و در ویزای عزیز شما به صورت چاپی و قطعی درج می شه شما فقط لازمه قبل از همین تاریخ درج شده در ویزا سفر اول رو به آمریکا انجام بدید.
افشین عزیز یه کم واضح تر بگو.
یعنی اگر من بعد 190 روز انتظار کلیرنس آنکارا کلیر بشم اونها توجه به اتمام زمان 6 ماهه مدیکالم نمیکنن و تاریخی که خودشون میدونن رو بدون توجه به اینکه مدیکالم منقضی شده درج میکنن در پاسپورت؟
با اجازه افشین عزیز
خیر دوست گرامی منظور افشین جان اینه که برای ورود به امریکا تنها تاریخ انقضا بر روی ویزا مهمه .اما شما بعد از کلیر شدن احتمال زیاد سفارت ازتون میخواد مدیکال رو تجدید کنید و بعد از اون ویزاتون تا 6 ماه بعد اعتبار خواهد داشت.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-09 ساعت 23:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-09 ساعت 23:44 توسط hosseinshokri.)
(2013-06-09 ساعت 23:29)vmware نوشته: (2013-06-09 ساعت 23:13)hushmandco نوشته: (2013-06-09 ساعت 23:07)afs نوشته: (2013-06-09 ساعت 22:37)hosseinshokri نوشته: سلام دوستان،
ممنون ميشم نظر بدين.
دوستان عزیز لطفا به این موضوع توجه کنید، اعتبار ویزا برای ورود به آمریکا دقیقا و دقیقا همان تاریخی هست که روی ویزا درج شده. اصولا چیزی به اسم اعتبار مدیکال یا هرچیز دیگه ای در زمان ورود به آمریکا وجود خارجی نداره. افسر در فرودگاه تاریخ اکسپایر شدن ویزا رو می بینه اگر رد شده باشه شما اجازه ورود ندارید.
انجام محاسبات میزان اعتبار مدیکال و این چیزها با خود سفارت است و اعتبار ویزای شما بر اساس اعتبار مدیکال یا هرپارامتر دیگه ای در خود سفارت محاسبه و در ویزای عزیز شما به صورت چاپی و قطعی درج می شه شما فقط لازمه قبل از همین تاریخ درج شده در ویزا سفر اول رو به آمریکا انجام بدید.
افشین عزیز یه کم واضح تر بگو.
یعنی اگر من بعد 190 روز انتظار کلیرنس آنکارا کلیر بشم اونها توجه به اتمام زمان 6 ماهه مدیکالم نمیکنن و تاریخی که خودشون میدونن رو بدون توجه به اینکه مدیکالم منقضی شده درج میکنن در پاسپورت؟
با اجازه افشین عزیز
خیر دوست گرامی منظور افشین جان اینه که برای ورود به آمریکا تنها تاریخ انقضا بر روی ویزا مهمه .اما شما بعد از کلیر شدن احتمال زیاد سفارت ازتون میخواد مدیکال رو تجدید کنید و بعد از اون ویزاتون تا 6 ماه بعد اعتبار خواهد داشت.
آنكارا تاريخ ويزارو از مديكال ميزنه ولي مثلا"ابوظبي كه از تاريخ صدور ميزنه چي؟ در جايي خونده بودم كه بعد از ورود به آمريكا بدليل اكسپاير شدن مديكال تجديد شده و كلي هزينه شده. شايد بهتر باشه موقع تحويل پاسپورت براي چاپ ويزا به سفارت ازشون بپرسيم؟!
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام افشين جان
اميدوارم اوضاع اونطرفها روبراه باشه
سوالي داشتم لطفا مانند هميشه راهنمايي نماييد
حدود ١٨ روزه اومدم كاليفرنيا كارت سوشيال رو گرفتم و حساب هم باز كردم
١٦٥ دلار هم قبل از ورود واريز كردم
مي خواستم ببينم چطوري بايد مراحل صدور گرين كارت را پيگيري كنم شنيدم در سايت يو اس سي آي اس ميتونيم اكانت بسازيم و پيگيري كنيم ولي هر شماره اي رو مي زنم موفق نمي شم
لطفا مرا راهنمايي نماييد
ارادتمند
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-09 ساعت 23:45)gbtm نوشته: (2013-06-07 ساعت 14:01)afshinghwink نوشته: (2013-06-07 ساعت 13:06)sami0 نوشته: سلام بچه ها
یک سوال داشتم در مورده مدت زمان حضور در آمریکا برای گرفتن پاسپورت
این زمان 5 ساله درسته؟
این که میگن از 5 سال ما باید 3 سال اونجا باشیم هم درسته؟
حالا اگه کسی بعد از ورودش 3 سال کامل اونجا باشه بازم سر پنجمین سالش بهش پاسپورت میدن؟
با تشکر
خیر
اگز شما بعد از سه سال همه جیز رو بفروشین و برگردین نمی تونید سیتیزن شوید شما پس از چهارسال می تونید درخواست سیتیزن شیپی رو بدین تا وقتی که پنج سال شد در وقتتون صرفه جویی کرده باشین..در این مورد داستانهای زیادی نقل شده مثلا یکی میگه من فقط یه بار رفتم گرین کارت و کارت سوشیالم رو گرفتم و بعداز پنج سال رفتم سیتیزن شدم(داستانهای هزارو یک شب) بعضی ها هم می خوان از خودشون یه اسطوره خلق کنن!!!پیشنهاد می کنم فقط به مطالب همین مهاجرسرای خودمون اعتماد کنی برای اطلاعات کامل به آدرس زیر بروید
http://mohajersara.com/thread-2932-post-...l#pid64270
سلام
فقط سه ماه قبل از دوره 5 ساله (با دارابودن سایر شرایط)میتوانید درخواست سیتزن شیپی بدید
اولاً اگر اشتباه نکنم 30 ماه از 60 ماهه نه 36 ماه(برای لاتاریها).حالا اساتید بهتر میدونن.اما 30 یا 36 ماه اگر بعد از اون مدت برگردیم ایران(البته با رعایت مقررات مربوطه و پاس سفید و...)و سر 5 سال برگرذیم چی؟آیا سیتیزن شیپ میشیم؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
چون تازه سفر کرده ها اینجا میان بیشتر از تاپیک های شهر، این رو جهت اولین سفر خودم می زارم .
دوستان لس آنجلس نشین، هر کسی برای 4-5 روز حداکثر ،مهمون بد اخلاق می خواد ، یک خبری به من بده
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
افشین جان خوبی؟
من از گوشی تتر میکنم رو لپتاپ و به اینترنت وصل میشم و لی مشکلی که هست اینه که تماسهای دریافتیم میس میشه همش و میره تو میل باکسم! شما هم این مشکلو داری؟
من از پلن نامحدود تی موبایل استفاده میکنم.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!