موضوعها: 0
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-10 ساعت 08:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-10 ساعت 09:21 توسط مانترا.)
افشین جان؟میشه لطف کنی راجع به این قضیه یه کم بیشتر توضیح بدی؟زیاد سر در نمیارم :-(
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-10 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-10 ساعت 16:37 توسط AFSHIN-PIC.)
جهت اطلاع دوستانی که عازمند و دوستانی که هر چه زودتر کارهاشون رو انجام میدن برای رفتن
من امروز مراحل دریافت نامه از بیمه شخص ثالث اتومبیل را گذراندم و انجام دادم البته کار پیچیده ای نبود اما تا رسیدن به هدف اصلی و عدم اطلاع درست و راهنمایی اشتباه یک کم دردسر ساز شد هدف از این پست هم اینه که وقت را برای پیدا کردن منبع هدر ندهید.
بیمه شخص ثالث اتومبیل من بیمه ایران بود برای همین مطالبی که مینویسم مربوط به بیمه ایران میشه ولی حدس میزنم برای بقیه بیمه ها هم همین مسیر را باید طی کرد. اولا حتما باید برید اداره مرکزی بیمه که ساختمان اصلی بیمه ایران تو خیابان سعدی بالاتر از چهارراه مخبرالدوله است. بهترین راهشم اینکه با مترو برید ایستگاه سعدی سپس بسمت شمال وارد خیابان سعدی میشید 200 متری که برید بالا سمت شرق خیابان سعدی (دست راست) ساختمان بیمه ایرانه ،طبقه دوم بخش مدیریت بیمه های اتومبیل و شخص ثالث یک فرم داره که عنوانش گواهی عدم اعلام خسارت هست از خانمی که اونجا مسئولش بود فرم گرفتم مشخصات ماشین رو نوشتم و دادم بهش اونم از تو سیستم اطلاعات بیمه ماشین را نوشت (سالهای بیمه و عدم خسارت و شماره بیمه نامه های گذشته) اونو بردم یک اتاق دیگه تایپ کردن سپس برگشتم اتاق اول یک خانم دیگه امضا کرد و یک آقایی اونو مهر کرد و تمام.
البته تصورم این بود نامه بین المللی همونجا صادر میشه ولی بعد فهمیدم باید اونو ببرم دارالترجمه و ترجمش کنم.
دو نکته : اول اینکه از من مدرکی نخواستن فقط پرسیدن مالک خودتون هستید و دوم اینکه سعی کنید به ساعت نماز نخورید چون بخاطر مهر 40 دقیقه ای معطل شدم تا آقای مسئول تشریف بیارن
اگه اشتباه نکنم تا ساعت 2:30 هم هستن
فکر نکنم با این توضیحات کسی مشکل دریافت این نامه را پیدا کنه
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-10 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-10 ساعت 17:47 توسط AFSHIN-PIC.)
(2013-06-10 ساعت 17:30)azar1348 نوشته: (2013-06-10 ساعت 01:28)azar1348 نوشته: دوستان عزیز
من یه تاریخی برای پرواز تهران به DC چک کردم لوفت هانزا دوتاپرواز معرفی کرد که یکی از اونا با 19 ساعت توقف در فرانکفورت است .
سوال :
آیا این مدت باید در سالن ترانزیت بود یا هتل داده می شود ؟
اگه باید از سالن ترانزیت خارج شد آیا نیاز به ویزا هست ؟
اگه نیاز به ویزا هست آیا این ویزا رو خود ایرلاین میگیره یا خودمون باید بگیریم یا ... ؟
سلام
بچه ها کسی اطلاعاتی نداره کمک کنه . می خوام بلیط بگیرم ؟
دوست عزیز
چون پاسخی دریافت نکردی من در حد اطلاعاتم برات مینویسم (با توجه به تجربه خودم)
در سفری که به مالزی داشتم پرواز الاتحاد در ابوظبی توقف داشت تقریبا از صبح زود تا شب برای همین بدون هزینه اضافه بابت ترانسفر مسافرها را بردن هتل و نهار هم مهمانشون بودیم و برگرداندن فرودگاه. اما در فرودگاه خودمون برای ویزا اقذام کردیم و البته یک مقدار هم طول کشید و اول برامون ویزا صادر نمی کردن.
فکر کنم تا حدی مسئله روشن شده باشه اما مطمئنا هر ایرلاینی قوانین خودشو داره و باید از اون مطمئن شد. در ضمن بعید میدونم به راحتی ویزای ورود بدهند حالا اگه سفر چندم بود و گرین کارت دستتون باز خیلی احتمالش بیشتر بود.
اما یک پیشنهاد اگه اصرار به پرواز لوفتانزا ندارید از استانبول با پرواز United برید تا به یک چنین توقفی هم نخورید ...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم سلام دوباره ...
من یه سوال دارم که جوابمو قبلا یادمه تو مهاجرسرا خوندم .. ولی الان اصلا یادم نیست کجا و تو چه پُستی خوندم ...
من به سفارت ایمیل زدم مبنی بر اینکه می خوام به یه ایالت دیگه غیر از ایالتی که اسپانسرم زندگی می کنه و من آدرسش رو تو فرم هام نوشتم وارد بشم ، آیا می تونم یا نه ! اون ها هم جواب دادن که از هر پورتی که بخوای می تونی وارد بشی... ولی پیشنهاد دادن که از اون پورتی که وارد می شم immigration officer ها رو از آپدیت شدن آدرسم مطلع کنم ... حالا می خوام ببینم که مامورای اداره مهاجرت تو خود فرودگاه مقصد مستقر هستن؟
من کجا باید برم برای آپدیت کردن آدرسم؟ و آیا اینجوری که آدرس جدید بدم گرین کارتم دیرتر می رسه به دستم یا فرقی نمی کنه؟
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-10 ساعت 16:33)AFSHIN-PIC نوشته: جهت اطلاع دوستانی که عازمند و دوستانی که هر چه زودتر کارهاشون رو انجام میدن برای رفتن
من امروز مراحل دریافت نامه از بیمه شخص ثالث اتومبیل را گذراندم و انجام دادم البته کار پیچیده ای نبود اما تا رسیدن به هدف اصلی و عدم اطلاع درست و راهنمایی اشتباه یک کم دردسر ساز شد هدف از این پست هم اینه که وقت را برای پیدا کردن منبع هدر ندهید.
بیمه شخص ثالث اتومبیل من بیمه ایران بود برای همین مطالبی که مینویسم مربوط به بیمه ایران میشه ولی حدس میزنم برای بقیه بیمه ها هم همین مسیر را باید طی کرد. اولا حتما باید برید اداره مرکزی بیمه که ساختمان اصلی بیمه ایران تو خیابان سعدی بالاتر از چهارراه مخبرالدوله است. بهترین راهشم اینکه با مترو برید ایستگاه سعدی سپس بسمت شمال وارد خیابان سعدی میشید 200 متری که برید بالا سمت شرق خیابان سعدی (دست راست) ساختمان بیمه ایرانه ،طبقه دوم بخش مدیریت بیمه های اتومبیل و شخص ثالث یک فرم داره که عنوانش گواهی عدم اعلام خسارت هست از خانمی که اونجا مسئولش بود فرم گرفتم مشخصات ماشین رو نوشتم و دادم بهش اونم از تو سیستم اطلاعات بیمه ماشین را نوشت (سالهای بیمه و عدم خسارت و شماره بیمه نامه های گذشته) اونو بردم یک اتاق دیگه تایپ کردن سپس برگشتم اتاق اول یک خانم دیگه امضا کرد و یک آقایی اونو مهر کرد و تمام.
البته تصورم این بود نامه بین المللی همونجا صادر میشه ولی بعد فهمیدم باید اونو ببرم دارالترجمه و ترجمش کنم.
دو نکته : اول اینکه از من مدرکی نخواستن فقط پرسیدن مالک خودتون هستید و دوم اینکه سعی کنید به ساعت نماز نخورید چون بخاطر مهر 40 دقیقه ای معطل شدم تا آقای مسئول تشریف بیارن
اگه اشتباه نکنم تا ساعت 2:30 هم هستن
فکر نکنم با این توضیحات کسی مشکل دریافت این نامه را پیدا کنه
سلام
ممکنه بفرمایین بیمه نامه اتومبیل برای چی لازمه؟
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-10 ساعت 22:43)ALNB نوشته: (2013-06-10 ساعت 16:33)AFSHIN-PIC نوشته: جهت اطلاع دوستانی که عازمند و دوستانی که هر چه زودتر کارهاشون رو انجام میدن برای رفتن
سلام
ممکنه بفرمایین بیمه نامه اتومبیل برای چی لازمه؟
در پستهای گذشته دوستان پیشکسوت این مسئله رو مطرح کردن که در امریکا شرکتهای بیمه یا حداقل بعضی از اونها در صورتی که براشون ثابت بشه شما در کشور خود یک راننده موفق بوده اید و بخاطر رانندگی خوب حادثه ای نداشتید و از بیمه استفاده نکردید تخفیفاتی در هنگام صدور بیمه نامه خودرو در آنجا در نظر میگیرند.
من هنوز نرفتم و این مورد و مقدار تخفیف از این جنبه را نمیدونم اما چون تنها مبلغ یک برگ ترجمه هزینه اون هست ترجیح دادم انجام بدم. مطمئنا در اولین تجربه برون مرزی به اطلاع همه خواهم رسوند
البته اگه کسی در عمل از اون استفاده کرده ، روش استفاده و یا شرکتهای بیمه که اینکار را میکنند معرفی کنه سپاسگزار میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با این ویزای DV1 میتونیم که بلیط یکطرفه بگیریم یا حتما باید دوطرفه باشه و رفت و برگشت باشه؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
افشین؟ پس چرا گوگل ویس من خوب کار نمیکنه؟
من رو آیپادم مو پلاس رو نصب کردم اما به بعضی شماره ها نمیتونم زنگ بزنم، گاهی هم خودت در جریانی دیگه، وقتی تکست میاد، میره تو جی میلم اما رو آیپادم من هیچ صدایی نشنیدمو نُتیفیکیشنی هم نگرفتم!