کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-10 ساعت 20:33)nimo80 نوشته:  دوستای خوبم سلام دوباره ...
من یه سوال دارم که جوابمو قبلا یادمه تو مهاجرسرا خوندم .. ولی الان اصلا یادم نیست کجا و تو چه پُستی خوندم ...
من به سفارت ایمیل زدم مبنی بر اینکه می خوام به یه ایالت دیگه غیر از ایالتی که اسپانسرم زندگی می کنه و من آدرسش رو تو فرم هام نوشتم وارد بشم ، آیا می تونم یا نه ! اون ها هم جواب دادن که از هر پورتی که بخوای می تونی وارد بشی... ولی پیشنهاد دادن که از اون پورتی که وارد می شم immigration officer ها رو از آپدیت شدن آدرسم مطلع کنم ... حالا می خوام ببینم که مامورای اداره مهاجرت تو خود فرودگاه مقصد مستقر هستن؟
من کجا باید برم برای آپدیت کردن آدرسم؟ و آیا اینجوری که آدرس جدید بدم گرین کارتم دیرتر می رسه به دستم یا فرقی نمی کنه؟

دوستان جواب من رو نمی دین؟ اگر میشه زودتر من رو راهنمایی کنین . من رو از یه دو راهی بزرگ نجات دادینا اینجوری...ممنوووووون پیشاپیش
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، tajhizgaran ، sce
(2013-06-11 ساعت 07:42)nimo80 نوشته:  
من یه سوال دارم که جوابمو قبلا یادمه تو مهاجرسرا خوندم .. ولی الان اصلا یادم نیست کجا و تو چه پُستی خوندم ...
من به سفارت ایمیل زدم مبنی بر اینکه می خوام به یه ایالت دیگه غیر از ایالتی که اسپانسرم زندگی می کنه و من آدرسش رو تو فرم هام نوشتم وارد بشم ، آیا می تونم یا نه ! اون ها هم جواب دادن که از هر پورتی که بخوای می تونی وارد بشی... ولی پیشنهاد دادن که از اون پورتی که وارد می شم immigration officer ها رو از آپدیت شدن آدرسم مطلع کنم ... حالا می خوام ببینم که مامورای اداره مهاجرت تو خود فرودگاه مقصد مستقر هستن؟
من کجا باید برم برای آپدیت کردن آدرسم؟ و آیا اینجوری که آدرس جدید بدم گرین کارتم دیرتر می رسه به دستم یا فرقی نمی کنه؟

دوستان جواب من رو نمی دین؟ اگر میشه زودتر من رو راهنمایی کنین . من رو از یه دو راهی بزرگ نجات دادینا اینجوری...ممنوووووون پیشاپیش

دوست عزیز
شما هر پورتی بخواهید میتونید وارد شید و فرقی نمیکنه
توی همون فرودگاه ورودی کارهای مهاجرتی شما انجام میشه و اگه تغییر آدرس داشته باشید همونجا میتونید بگید .
ولی تجربه ایی که بچه های قبلی داشتند این بود که در برخی مواقع با تغییر آدرس ممکنه گرین کارت همون جای قبلی بره یا اینکه دیرتر دستتون برسه.
نظر شخصی من اینه که اگه مشکل حادی ندارید حتی الامکان آدرسو عوض نکنید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
سلام دوستان
ببخشید این سوال را می پرسم ولی خوب مسئله ای است که ذهنمان را درگیرکرده و شاید هم خیلی پیش پا افتاده باشد. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
در مورد این 165$ ، من اطلاعات مورد نیاز را به برادرم که در خارج زندگی می کند دادم که برای پدر و مادرم هم account را بسازد و هم مبلغ را پرداخت کند. حساب کاربری را ایجاد کرد ولی این گفته زیر در صفحه اول خیلی ذهنش را مشغول کرد و تلفنی که صحبت می کردیم می گفت تاکید کرده که فقط خود فرد باید حساب ایجاد کند و پرداخت را انجام دهد و اینکه IP سیستم چک می شود و از این حرفها. و اینکه نماینده قانونی با داشتن case passcode می تونه کارهای applicant را انجام دهد. طفلکی ادامه نداده بود، ترسیده بود مشکلی ایجاد بشه و گفت حالا که حساب ها را باز کردم ولی در این مورد من پرس و جو کنم.
ببخشید که طولانی شد ولی از دوستانی که پرداخت را انجام دادند آیا به این موضوع توجه کردند یا نه؟
چی کار باید بکنیم

Attorneys, accredited representatives, and employers are not authorized to create a USCIS ELIS account on your behalf to pay the USCIS Immigrant Fee. Only you, as the immigrant, may open a USCIS ELIS account and pay the required fee in order to obtain your Permanent Resident Card (Green Card).
کیس نامبر: 2013AS00004xxx ‫(2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، mhb161 ، tajhizgaran ، mhr.714 ، sce
(2013-06-11 ساعت 05:34)afs نوشته:  الان اینجا یه اتفاق جالب افتاد برای ساکنان غرب آمریکا تعریف کنم دلشون آب بشه. از این چیزا ندارند که ...

افشین من عکساتو نمیتونم ببینم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، tajhizgaran ، afs ، ابی هانی ، sce
(2013-06-11 ساعت 09:00)fire dragon نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 05:34)afs نوشته:  الان اینجا یه اتفاق جالب افتاد برای ساکنان غرب آمریکا تعریف کنم دلشون آب بشه. از این چیزا ندارند که ...

آره آقا افشین عکسا دیده نمیشه بسته است
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: mhb161 ، tajhizgaran ، sce
برای من مشکلی نیست دیده میشه

*پست موقت*

(2013-06-11 ساعت 13:47)azar1348 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 09:00)fire dragon نوشته:  

آره آقا افشین عکسا دیده نمیشه بسته است
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، tajhizgaran ، afs ، sce

نشسته بودم دیدم موبایلم یه صدای عجیبی از خودش در میاره. عجیب بود اولین بار بود این صدا رو می شنیدم، روشنش کردم ببینید چی نشون می ده:

بعد رفتم دم پنجره به خیال لایت رین، اصلا خشکم زد، اگر ۱ ساعت اینجوری بارون بیاد ماشین ها رو باید توی اقیانوس درشون آورد، اگر ۲ ساعت شد از من خبری نشد بدونید خودمم آب بردس!

افشين زنگ بزن اصفهان بگو يه پول كارواش جلو افتادي..خانواده بهت افتخار كننBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-06-11 ساعت 08:51)fire dragon نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 07:42)nimo80 نوشته:  

دوست عزیز
شما هر پورتی بخواهید میتونید وارد شید و فرقی نمیکنه
توی همون فرودگاه ورودی کارهای مهاجرتی شما انجام میشه و اگه تغییر آدرس داشته باشید همونجا میتونید بگید .
ولی تجربه ایی که بچه های قبلی داشتند این بود که در برخی مواقع با تغییر آدرس ممکنه گرین کارت همون جای قبلی بره یا اینکه دیرتر دستتون برسه.
نظر شخصی من اینه که اگه مشکل حادی ندارید حتی الامکان آدرسو عوض نکنید

مرسی دوست عزیزم از توصیه اتون ... البته سفارت هم به من پیشنهاد کرد آدرسم رو آپدیت کنم. ولی خودم هم فکر می کنم بهتر باشه اینکارو نکنم
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، tajhizgaran ، fire dragon ، sce
(2013-06-10 ساعت 17:30)azar1348 نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 01:28)azar1348 نوشته:  دوستان عزیز
من یه تاریخی برای پرواز تهران به DC چک کردم لوفت هانزا دوتاپرواز معرفی کرد که یکی از اونا با 19 ساعت توقف در فرانکفورت است .
سوال :
آیا این مدت باید در سالن ترانزیت بود یا هتل داده می شود ؟
اگه باید از سالن ترانزیت خارج شد آیا نیاز به ویزا هست ؟
اگه نیاز به ویزا هست آیا این ویزا رو خود ایرلاین میگیره یا خودمون باید بگیریم یا ... ؟

سلام
بچه ها کسی اطلاعاتی نداره کمک کنه . می خوام بلیط بگیرم ؟
دوست عزيز بهتره اينكارو نكنيد
چون در اين صورت بايد ويزا بگيريد و فكر نميكنم به اين راحتي هم باشه و مقرون به صرفه هم نيست.من يكبار با تركيش از نيويورك برميگشتم كه تركيش توي استانبول هتل گرفته بود ولي خوب ميدونيد كه براي تركيه شما ويزا نياز نداريد ولي بنظرم بازم خسته كننده بود.
يكبار هم با لوفتانزا از تورنتو برميگشتم بدليل اينكه يه مشكلي توي بخش دوم پروازم بوجود اومده بود به airline گفتم تا فرانكفورت رو ميرم و همونجا توي فرودگاه بليط براي تهران يه جوري تهيه ميكنم ولي قبول نكرد و گفت با توجه به اينكه ويزا نداري و پاسپورتت ايرانيه (با وجود اينكه كارت اقامت pr كانادا هم همراهم بود)ممكنه به مشكل بخوري و سرگردون بشي پس بهتره نري.
شما هم بهتره پروازي رو بگيري كه فاصله زماني دو پروازش كمتر باشه و بتونيد توي فرودگاه منتظر پرواز بعدي بمونيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: mhb161 ، tajhizgaran ، azar1348 ، Danoosh ، rozelo ، sce
دوستلن من با خودم می خوام یه کارتن کتاب ببرم به نظرتون اگه تو چمدون نذارم و با همون کارتن ببرم ترکیش ایرلاین قبول می کنه

به نظرتون نیاز هست از ایمیلی که تاییدیه پرداخت 165 دلار هست پرینت بگیریم جهت ورود به خاک یو اس؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، sce
(2013-06-11 ساعت 18:16)StarIR نوشته:  دوستلن من با خودم می خوام یه کارتن کتاب ببرم به نظرتون اگه تو چمدون نذارم و با همون کارتن ببرم ترکیش ایرلاین قبول می کنه

به نظرتون نیاز هست از ایمیلی که تاییدیه پرداخت 165 دلار هست پرینت بگیریم جهت ورود به خاک یو اس؟
گذاشتن که میذاره، اما باید استانداردهای ترکیش رو از سایت چک کنی، درغیر اینصورت نمیذاره...
حالا اگه یه پرینت هم ازش بگیری، فکر نکنم بد باشه که همراه داشته باشی... Big Grin اما چند تا از دوستان گفتن اصلاً آفیسر نگاه نمیکنه این پرینت رو
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، sce
(2013-06-11 ساعت 08:58)fahim61 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید این سوال را می پرسم ولی خوب مسئله ای است که ذهنمان را درگیرکرده و شاید هم خیلی پیش پا افتاده باشد. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
در مورد این 165$ ، من اطلاعات مورد نیاز را به برادرم که در خارج زندگی می کند دادم که برای پدر و مادرم هم account را بسازد و هم مبلغ را پرداخت کند. حساب کاربری را ایجاد کرد ولی این گفته زیر در صفحه اول خیلی ذهنش را مشغول کرد و تلفنی که صحبت می کردیم می گفت تاکید کرده که فقط خود فرد باید حساب ایجاد کند و پرداخت را انجام دهد و اینکه IP سیستم چک می شود و از این حرفها. و اینکه نماینده قانونی با داشتن case passcode می تونه کارهای applicant را انجام دهد. طفلکی ادامه نداده بود، ترسیده بود مشکلی ایجاد بشه و گفت حالا که حساب ها را باز کردم ولی در این مورد من پرس و جو کنم.
ببخشید که طولانی شد ولی از دوستانی که پرداخت را انجام دادند آیا به این موضوع توجه کردند یا نه؟
چی کار باید بکنیم

Attorneys, accredited representatives, and employers are not authorized to create a USCIS ELIS account on your behalf to pay the USCIS Immigrant Fee. Only you, as the immigrant, may open a USCIS ELIS account and pay the required fee in order to obtain your Permanent Resident Card (Green Card).
سلام 

دوست من ،من پرداخت کردم از طریق فامیل.... حدود ۱ هفته‌ی دیگه هم دارم میرم آمریکا ... ولی‌ اگه به برگی که بابت پرداخت بهمون دادن توجه کنین دقیقا نوشته یا دوست یا ضامن یا فامیل هیچ فرقی‌ نمیکنه که چه کسی‌ پرداخت کنه

پس با خیاله راحت پرداخت کنین
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، fahim61 ، Alirezaa2013 ، sce ، shishipapa
(2013-06-09 ساعت 10:50)bayat_r نوشته:  در مورد وزن کردن چمدونها :
اگر به باسکول دسترسی ندارید از یک روش ساده استفاده کنید، خودتون برید رو ترازوی خانگی (که اکثر خانمها هر روز میرن روش و خودشون رو وزن میکنند و این کار رو سالیان سال انجام میدن به امید یک کیلو کمتر از دیروز شدن Smile ) و خودتون رو بکشید و بعد چمدون رو بگیرید دستتون و خودتون رو بکشید و تفاضلش میشه وزن چمدون Smile

در مورد ارز دولتی:
بانک ملت تخارستان (شریعتی-ظفر) امروز میتونید تلفن بزنید و برای فردا تلفنی نوبت بگیرید و خیلی شیک فرداش برید بگیرید..به همین سادگی، به همین خوشمزگی

میشه شماره تلفن این بانک رو بدید؟ تخارستان؟!!

(2013-06-09 ساعت 15:19)mehdi110 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته:  دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
مثلا این پرواز رو در نظر بگیرین : تهران - دوحه ، دوحه - نیویورک ، نیویورک - سیاتل

بارهای تحویل داده شده رو در کدوم شهر و فرودگاه باید دوباره تحویل بگیریم ؟ ممکنه که اصلا تا مقصد نهائی باری رو تحویل نگیریم ؟ و در سیاتل چمدونها رو تحویل بدن ؟
یا اینکه باید هلک و هلک(helek o helek) Smile چمدونها رو با خودمون اینطرف اونطرف ببریم ...؟
این سوال رو دوستانی که پرواز دو استاپه داشتن می تونن جواب بدن.
اگر پروازتونو از یک شرکت بخرین اون موقع شما در مبدا بارتونو تحویل و در مقصد نهائی تحویل خواهید گرفت مثل کارت پروازتون، شما وقتی پروازی دارید که یک یا بعضا دو توقف داره ولی شما که در هر فرودگاه تشریف نمی برید که صف وایستین و کارت پرواز بگیرید، در همون فرودگاه مبدا کارت میگیرید و یا از دستگاه خودتون پرینت می گیرید و بار رو تحویل می دهید و در مقصد هم تحویل می گیرید...البته این به شرطی صادقه که بلیطتونو از یک شرکت بگیرید، البته یک مطلب دیگه هم هست بعضی وقتا شما بلیطو از یک شرکت مثلا لوفتانزا یا قطر میگیرید ولی بعضی از پرواز های کانکشن با شرکت دیگه ای که طرف قرارداده با اینا مثلا در آمریکا انجام میشه، اون موقع هم اگر باز کل بلیط رو از یک شرکت بخرید مثل همون سیستم قبلیه که عرض کردم....من اینو چند بار تجروبشو داشتم.
ممی دونید ترکیش چه طوریه؟ تحویل بار مقصد نهاییه؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، bayat_r ، sce
سلام دوستان خوب مهاجر سرا
میشه برای پرداخت این 165 $ قبل ورود به امریکا راهنمایی کنید
الان اکانت رو خودمون باید بسازیم بعد اکانت رو بدیم که دوستان در امریکا پرداخت کنن یا اونا می تونن اینکار رو انجام بدن ؟
تشکر کنندگان: sce
(2013-06-11 ساعت 18:25)bmojtaba نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 08:58)fahim61 نوشته:  سلام دوستان
چی کار باید بکنیم

سلام 

دوست من ،من پرداخت کردم از طریق فامیل.... حدود ۱ هفته‌ی دیگه هم دارم میرم آمریکا ... ولی‌ اگه به برگی که بابت پرداخت بهمون دادن توجه کنین دقیقا نوشته یا دوست یا ضامن یا فامیل هیچ فرقی‌ نمیکنه که چه کسی‌ پرداخت کنه

پس با خیاله راحت پرداخت کنین
بنده از سوال جناب فهیم و پاسخ جناب مجتبی و مفهوم پیغام انگلیسی سایت USCIS استنباطم این است که صرفاً تاکید میکنه که ساختن اکانت بایستی توسط متقاضی گرین کارت صورت بگیره ولی پرداخت آن در کشور ثالث توسط هر شخصی قابل قبوله یعنی آن شخص در هر کشوری که سکونت داره وارد اکانت شما میشه و براحتی مبلغ را پرداخت میکنه.
پس جناب فهیم شما تو کشور خودمان اول دو اکانت جداگانه برای پدر و مادرتان ایجاد کنید سپس به برادرتان بگید از آنجا وارد اکانت آنها شده و مبلغ را پرداخت نماید.
تشکر کنندگان: mhr.714 ، Ali.US ، mhb161 ، farshadsh ، bmojtaba ، sce ، nooshshahnar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان