موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-11 ساعت 20:04 توسط fahim61.)
(2013-06-11 ساعت 18:44)mhr.714 نوشته: سلام دوستان خوب مهاجر سرا
میشه برای پرداخت این 165 $ قبل ورود به آمریکا راهنمایی کنید
الان اکانت رو خودمون باید بسازیم بعد اکانت رو بدیم که دوستان در آمریکا پرداخت کنن یا اونا می تونن اینکار رو انجام بدن ؟
(2013-06-11 ساعت 19:59)tabim4 نوشته: (2013-06-11 ساعت 18:25)bmojtaba نوشته: (2013-06-11 ساعت 08:58)fahim61 نوشته: سلام دوستان
ببخشید این سوال را می پرسم ولی خوب مسئله ای است که ذهنمان را درگیرکرده و شاید هم خیلی پیش پا افتاده باشد. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
در مورد این 165$ ، من اطلاعات مورد نیاز را به برادرم که در خارج زندگی می کند دادم که برای پدر و مادرم هم account را بسازد و هم مبلغ را پرداخت کند. حساب کاربری را ایجاد کرد ولی این گفته زیر در صفحه اول خیلی ذهنش را مشغول کرد و تلفنی که صحبت می کردیم می گفت تاکید کرده که فقط خود فرد باید حساب ایجاد کند و پرداخت را انجام دهد و اینکه IP سیستم چک می شود و از این حرفها. و اینکه نماینده قانونی با داشتن case passcode می تونه کارهای applicant را انجام دهد. طفلکی ادامه نداده بود، ترسیده بود مشکلی ایجاد بشه و گفت حالا که حساب ها را باز کردم ولی در این مورد من پرس و جو کنم.
ببخشید که طولانی شد ولی از دوستانی که پرداخت را انجام دادند آیا به این موضوع توجه کردند یا نه؟
چی کار باید بکنیم
Attorneys, accredited representatives, and employers are not authorized to create a USCIS ELIS account on your behalf to pay the USCIS Immigrant Fee. Only you, as the immigrant, may open a USCIS ELIS account and pay the required fee in order to obtain your Permanent Resident Card (Green Card).
سلام
دوست من ،من پرداخت کردم از طریق فامیل.... حدود ۱ هفتهی دیگه هم دارم میرم آمریکا ... ولی اگه به برگی که بابت پرداخت بهمون دادن توجه کنین دقیقا نوشته یا دوست یا ضامن یا فامیل هیچ فرقی نمیکنه که چه کسی پرداخت کنه
پس با خیاله راحت پرداخت کنین
بنده از سوال جناب فهیم و پاسخ جناب مجتبی و مفهوم پیغام انگلیسی سایت USCIS استنباطم این است که ساختن اکانت فقط و فقط بایستی توسط متقاضی گرین کارت صورت بگیره ولی پرداخت آن در کشور ثالث توسط هر شخصی قابل قبوله یعنی آن شخص در هر کشوری که سکونت داره وارد اکانت شما میشه و براحتی مبلغ را پرداخت میکنه.
پس جناب فهیم شما تو کشور خودمان اول دو اکانت جداگانه برای پدر و مادرتان ایجاد کنید سپس به برادرتان بگید از آنجا وارد اکانت آنها شده و مبلغ را پرداخت نماید.
سلام دوست خوبم
الان برادرم اکانت ها را ساخته است. چی کار کنیم؟ خرابکاری کردیم؟
کیس نامبر: 2013AS00004xxx (2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کسی 1 هم خونه خانم مجرد در ویرجینیا( فر فاکس+تای سن کورنر +حتی واشنگتن) میخواد محبت کند و به من خبر دهد البته هر چه اجاره پایین تر باشد بهتر است . سپاسگزارم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ما چند روزه که در LA هستیم ودنبال منزل میگردیم در منطقه northridge,simi valley اگه کسی میتونه به ما کمک کنه خوشحال میشیم.لطفا
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دوستان ، یه زحمت دیگه :"> بار عرض شرمندگی ،
توی San Diego یا حوالی La Jolla یه Community College خوب که دوره های زبان ESL رو بشه Free گذروند سراغ دارین؟
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این مدارک پوشه زرد رو که شامل ترجمه ها هستش و از ما کلا" برا همیشه میگیرن یا بعد از بررسی بهمون برمیگردونن؟ دوستانی که رفتید شما حتما" میدونید لطفا" کمک کنید تو پاسخ دادن.. چون ترجمه ها لازم میشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان حتما باید از خارج از کشور ۱۶۵ دلار پرداخت بشه یا اگه کسی مستر و ویزا کارت از انگلیس داشته باشه و الان ایران باشه میتونه که کمک کنه؟ منظورم به آی پی اینجاست..
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید مدتی نبودم چون درگیر کارای سفرم از تهران به واشنگتن با امارات ایرلاین و از اونجا به ویرجینیا بودم. بعد 14 روز هم با پرواز کانکشنی به نیویورک و بعد به هیوستون تگزاس اومدم و اینجا هستم الان. قبل اومدنم 165 دلار رو ریخته بودم چون ویزام هفته اول فوریه 2013 صادر شده بود. گرین کارتم بعد از 17 روز و سوشالم بعد از 20 روز صادر شدن و چون دیر از پست رسید (بعد 25 روز) من دیگه نرسیدم به دریافتشون در ویرجینیا و گفتم دوستم هر دو رو برام فرستاد هیوستون تگزاس. برای آیدی تگزاس هم در DPS یا همون Department of Public Safety درخواست دادم و همونجا برای گواهینامه هم درخواست دادم که 16 دلار آیدی و 26 دلار گواهینامه شد. دوستان در نظر داشته باشن وقتی برای آیدی میرن همونجا برای گواهینامه درخواست بدن و برعکس. آزمون آیین نامه رو پریروز و آزمون شهر رو امروز دادم و هر دو یه ضرب قبول و تمام. گواهینامه موقت رو گرفتم و تا دو هفته دیگه اصلش هم میرسه. دوستان ، برای من سوال بود که برخورد CBP یا همون Custom and Border Protection در بدو ورود با پسته چیه. تجربه من نشون داد اگر در فرم اظهارنامه که در هواپیما و قبل رسیدن بنویسید Dried and Salted Pistachio دارید کاریتون ندارند. چون تاره نیست ، نمکسود شده است و قابلیت کشت و غیره رو نداره.
مواردی که به ذهنم میرسید رو نوشتم اگر سوالی بود که میتونستم کمک کنم در خدمتم.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ایروان بودن و 165 دلار رو پرداخت کردن در مورد نحوه پرداخت اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنن؟
کسایی که نقص مدرک داشتن و ویزا گرفتن اصل مدرک رو وقتی تحویل سفارت میدیم تا روزی که ویزارو بدن مدرک رو پیش خودشون نگه میدارن یا همونجا میبینن و تحویل خودمون میدن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-12 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 15:56 توسط AFSHIN-PIC.)
(2013-06-12 ساعت 08:52)Ali DV-2013 نوشته: سلام دوستان
ببخشید مدتی نبودم چون درگیر کارای سفرم از تهران به واشنگتن با امارات ایرلاین و از اونجا به ویرجینیا بودم. بعد 14 روز هم با پرواز کانکشنی به نیویورک و بعد به هیوستون تگزاس اومدم و اینجا هستم الان. قبل اومدنم 165 دلار رو ریخته بودم چون ویزام هفته اول فوریه 2013 صادر شده بود. گرین کارتم بعد از 17 روز و سوشالم بعد از 20 روز صادر شدن و چون دیر از پست رسید (بعد 25 روز) من دیگه نرسیدم به دریافتشون در ویرجینیا و گفتم دوستم هر دو رو برام فرستاد هیوستون تگزاس. برای آیدی تگزاس هم در DPS یا همون Department of Public Safety درخواست دادم و همونجا برای گواهینامه هم درخواست دادم که 16 دلار آیدی و 26 دلار گواهینامه شد. دوستان در نظر داشته باشن وقتی برای آیدی میرن همونجا برای گواهینامه درخواست بدن و برعکس. آزمون آیین نامه رو پریروز و آزمون شهر رو امروز دادم و هر دو یه ضرب قبول و تمام. گواهینامه موقت رو گرفتم و تا دو هفته دیگه اصلش هم میرسه. دوستان ، برای من سوال بود که برخورد CBP یا همون Custom and Border Protection در بدو ورود با پسته چیه. تجربه من نشون داد اگر در فرم اظهارنامه که در هواپیما و قبل رسیدن بنویسید Dried and Salted Pistachio دارید کاریتون ندارند. چون تاره نیست ، نمکسود شده است و قابلیت کشت و غیره رو نداره.
مواردی که به ذهنم میرسید رو نوشتم اگر سوالی بود که میتونستم کمک کنم در خدمتم.
یک سوال از شما که امتحال عملی رانندگی رو دادید
آیا مثل ایران نکات آنچنانی هم لحاظ میشه ؟ مثلا زمانی که من امتحان دادم اول از همه باید صندلی رو میزون میکردیم حتی اگه میزون بود یا باید آینه ها رو تنظیم میکردیم یا فاجعه اونجا بود که باید در را حتما با دست راست و پس از عبور از میان فرمان و کشیدن دستگیره باز میکردیم و این نکاتی بود که آموزشگاه حتما تاکید میکرد.
آیا اونجا هم قوانین نا نوشته از این قبیل داره؟ و آیا امتحانش واقعی است یا با سیمولاتور انجام میشه؟ (قبلا در اینباره مطلبی خونده بودم)
راستی امیدوارم ماشینش دنده ای باشه دیگه یا اتوماتیکه ؟
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8