موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتید آیا عکس قفسه سینه که خیلی هم بزرگه رو آفیسر دم مرز ورود میبینه یا نه؟ چون میخوام بزارم ته چمدون اصلیم..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 15:37)vampire نوشته: (2013-06-13 ساعت 14:17)lilac نوشته: (2013-06-12 ساعت 21:06)vampire نوشته: دوستای عزیز من هنوز اکانت نساختم برای پرداخت ۱۶۵ دلار.
یه بار با هم مرور کنیم: از ایران هم میتونم اکانت بسازم بدون نیاز به وی پی ان یا با وی پی ان بهتره؟ برای پرداختش هم نیازی هست برای بسته نشدن حساب ویزا یا مستر کارت دوستم از وی پی ان استفاده کنم یا خیر؟ یعنی خودتون از ایران این کار و کردید؟ در ضمن کسی اگه این پول رو نریزه میتونه بعد از ورودش و بازکردن حساب بانکی خودش بریزه؟ لطفا کامل و زودتر بگید.
سپاس.
سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم از ایران میتونید بدون نیاز به وی پ ی ا ن اکانت بسازید ولی برای پرداخت با حساب ویزا یا مسترکارت باید از وی پ ی ا ن استفاده کنید چون در ت ح ر ی م هستیم و ممکن هست کارت دوستتون با Ip ایران Block بشه و یا پرداختتون غیر قابل قبول واقع بشه، در ضمن بودند دوستانی که بعد از ورود به یو اس و باز کردن حساب شخصاً اقدام به پرداخت $165 کردند که مطمئن نیستم اینکار باعث طولانی تر شدن زمان دریافت گرین کارت میشه یا خیر!
در هر صورت اونجا هم که بریم اینترنتی باید که پرداخت کنیم و تاکید شده قبل از ورود پرداخت کنیم. در ضمن این قضیه A Number و شماره پرونده (Case Number) رو مطمئن هستید که باید بعد از A و قبل از شماره یه صفر بذاریم تا ۹ رقمی بشه؟ و اگر خودشون ۸ رقم نوشتن برامون یعنی اشتباه کردن و خودشون نمیدونستن؟! و یا شماره پرونده که با صفر نوشتن ولی دوستان میگن بدون صفر بنویسیم؟ میشه قبلشم با چیزی که خودشون گفتن امتحان کنیم و اگه ضایع شدیم به چیزی که دوستان میگن عمل کنیم؟
قضیه A Number درست است. وقتی اکانت بسازید و وارد قسمت پرداخت بشوید در ستون سمت راست توضیح داده که اگر کمتر از نه رقم است می توانید صفر بگذارید.
اما یک نکته و اون اینکه در همین قسمت گزینه Add Family Member دارد و نوشته که می توانید اعضای خانواده را از این طریق اضافه کرده و کل پرداخت را در یک Transaction انجام دهید.
من که واقعا گیج شدم. حالا نمی دونم از طریق یک اکانت پرداخت را انجام بدهیم یا نه جدا جدا
دوستان در این مورد تجربه ای دارند؟
کیس نامبر: 2013AS00004xxx (2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 17:46)روشنک نصیری نوشته: (2013-06-13 ساعت 13:12)mgolchin13 نوشته: (2013-06-13 ساعت 10:25)روشنک نصیری نوشته: دوستان لطفا من را راهنمایی نمایید : وقتی ما ویزا را از سفارت گرفنیم دو تا برگه دادند که یکی مربوط به پرداخت 165 دلار است و دومی مربوط به social security number می باشد.
در نامه مربوط به ssn نوشته است که اگر زیر 18 سال کسی باشد باید گواهی تولد تمامی خانواده به دفتر ssn ارایه شود . من که یک پسر 12 ساله دارم ایا باز هم ترجمه شناسنامه اعضا خانواده را بایستی ارایه دهم ؟ حتی اگر همگی در فرم اولیه DS230- part II سوال 43 -الف ( ابتدا جواب no و سپس yes ) و سوال 43-بی ( جواب yes ) را علامت زده باشیم ؟
به ما چیزی راجع به ssn ندادن! من هم دو تا بچه کوچیک دارم. اگر میشه لطفا متن اون نامه یا عکسش رو بگذارید اینجا تا ما هم در جریان قرار بگیریم. ممنون.
متاسفانه بلد نبودم تصویر نامه را ضمیمه کنم برای همین قسمت های مهم ان را رونویسی کردم اگر تمایل داشتید به من ایمیل بزنید تا تصویر نامه را برایتان ایمیل کنم
-----------------------------------------
سلام دوست عزیز من فکر میکنم منظورش کسانی هستند که در فرم تقاضای ویزا شماره ssn رو نخواستند یا کسانیکه هنگام پر کردن فرم تقاضای ویزا کمتر از 18 سال داشتند ولی حالا (هنگام ورود) سن شون به 18 رسیده این دو گروه باید حضوری فرم تقاضا رو پر کنند.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من 165 تا رو در اینجا و یک روز بعد ورود و با کارت خودم که همون روز باز کرده بودم دادم و گرین کارتمم 18 روزه آمد .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-14 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-14 ساعت 00:04 توسط ستاره سلمانزاده.)
(2013-06-13 ساعت 17:47)vampire نوشته: دوستانی که رفتید آیا عکس قفسه سینه که خیلی هم بزرگه رو آفیسر دم مرز ورود میبینه یا نه؟ چون میخوام بزارم ته چمدون اصلیم..
نه ،هیچکس اون عکسهارو از شما در فرودگاه نمی خواد
ما 13 روزه اومدیم LA ولی هنوز شماره ssn برامون نیومده.دیر نشده؟
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا اینجا کسی هست که رشته تحصیلیش حقوق باشه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!