کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-12 ساعت 21:06)vampire نوشته:  دوستای عزیز من هنوز اکانت نساختم برای پرداخت ۱۶۵ دلار.

یه بار با هم مرور کنیم: از ایران هم میتونم اکانت بسازم بدون نیاز به وی پی ان یا با وی پی ان بهتره؟ برای پرداختش هم نیازی هست برای بسته نشدن حساب ویزا یا مستر کارت دوستم از وی پی ان استفاده کنم یا خیر؟ یعنی خودتون از ایران این کار و کردید؟ در ضمن کسی اگه این پول رو نریزه میتونه بعد از ورودش و بازکردن حساب بانکی خودش بریزه؟ لطفا کامل و زودتر بگید.

سپاس.

سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم از ایران میتونید بدون نیاز به وی پ ی ا ن اکانت بسازید ولی برای پرداخت با حساب ویزا یا مسترکارت باید از وی پ ی ا ن استفاده کنید چون در ت ح ر ی م هستیم و ممکن هست کارت دوستتون با Ip ایران Block بشه و یا پرداختتون غیر قابل قبول واقع بشه، در ضمن بودند دوستانی که بعد از ورود به یو اس و باز کردن حساب شخصاً اقدام به پرداخت $165 کردند که مطمئن نیستم اینکار باعث طولانی تر شدن زمان دریافت گرین کارت میشه یا خیر!
تشکر کنندگان: shaso ، کاوه شیز ، sce ، Danoosh ، nina22 ، rezagh ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، m@ry@m75 ، e76779 ، kouroshd ، Hoormazd ، nooshshahnar ، hamedhamed
دوست عزیز، دلیل اینکه هموز جواب نگرفتید اینه که این یه موضوع کمتر تجربه شده هست و دوستان نمی خوان بدون داشتن اطلاعات دقیق پاسخی داده باشن،
ولی، همونطور که دوستمون فرمودن،
شما از همینجا اکانت بسازید و ذخیره کنید، به نظر من بهتره بعد از ذخیره اطلاعات، یوزرنیم و پسوردتون رو در اختیار دوستتون قرار بدید که از همونجا مرحله آخر یعنی پرداختو انجام بدن و رسید پرداختو دریافت کنید. استفاده از اون کارت ها با استفاده از آی پی اینجا میتونه منجر به ایجاد مشکل برای حساب بشه.
دوستانی هم بودن که پس از ورودشون و باز کردن حساب این کارو انجام دادن که اطلاعات مستند و مستدلی درمورد تاثیر این کار در زمان دریافت گرین کارت ندارم.
(2013-06-13 ساعت 14:05)vampire نوشته:  عجیبه واقعا" که هیچ کسی جواب سوالای منو وقتی انقدر عجله دارم نمیده..!
تشکر کنندگان: shaso ، lilac ، Hoormazd ، sce ، nina22 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، lonelyman
(2013-06-13 ساعت 14:17)lilac نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 21:06)vampire نوشته:  دوستای عزیز من هنوز اکانت نساختم برای پرداخت ۱۶۵ دلار.

یه بار با هم مرور کنیم: از ایران هم میتونم اکانت بسازم بدون نیاز به وی پی ان یا با وی پی ان بهتره؟ برای پرداختش هم نیازی هست برای بسته نشدن حساب ویزا یا مستر کارت دوستم از وی پی ان استفاده کنم یا خیر؟ یعنی خودتون از ایران این کار و کردید؟ در ضمن کسی اگه این پول رو نریزه میتونه بعد از ورودش و بازکردن حساب بانکی خودش بریزه؟ لطفا کامل و زودتر بگید.

سپاس.

سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم از ایران میتونید بدون نیاز به وی پ ی ا ن اکانت بسازید ولی برای پرداخت با حساب ویزا یا مسترکارت باید از وی پ ی ا ن استفاده کنید چون در ت ح ر ی م هستیم و ممکن هست کارت دوستتون با Ip ایران Block بشه و یا پرداختتون غیر قابل قبول واقع بشه، در ضمن بودند دوستانی که بعد از ورود به یو اس و باز کردن حساب شخصاً اقدام به پرداخت $165 کردند که مطمئن نیستم اینکار باعث طولانی تر شدن زمان دریافت گرین کارت میشه یا خیر!

در هر صورت اونجا هم که بریم اینترنتی باید که پرداخت کنیم و تاکید شده قبل از ورود پرداخت کنیم. در ضمن این قضیه A Number و شماره پرونده (Case Number) رو مطمئن هستید که باید بعد از A و قبل از شماره یه صفر بذاریم تا ۹ رقمی بشه؟ و اگر خودشون ۸ رقم نوشتن برامون یعنی اشتباه کردن و خودشون نمیدونستن؟! و یا شماره پرونده که با صفر نوشتن ولی دوستان میگن بدون صفر بنویسیم؟ میشه قبلشم با چیزی که خودشون گفتن امتحان کنیم و اگه ضایع شدیم به چیزی که دوستان میگن عمل کنیم؟ Big Grin
تشکر کنندگان: sce
(2013-06-07 ساعت 00:58)amir2013 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 00:36)rayanmoli نوشته:  سلام به تمامی دوستان
ما الان حدود 8 روز هست رسیدیم. ورت ورودمون LAX بود قبلا" آدرسمون رو توی Irvine گفته بودیم ولی توی فرودگاه اونو به Virginia عوض کردیم. بعد از 5 روز اومدیم North Virginia امروز(روز هشتم بعد از ورود) رفتیم اداره سوشیال نزدیک هتل که ببنیم شماره سوشیالمون چی شده گفت باید 21 روز از ورودتون بگذره. گفتم شمارشو بده کفت نمی شه. اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم. راستی ما هنوز پول 165 دلار رو واریز نکردیم.

با تشکر و سپاس فراروان

نگران 165 نباشید.. ما هم اول اومدیم بعدش از اینجا پرداخت کردیم.. واسه سوشالمون هم اصلا نرفتیم اداره..خودش بعد 10 روز امد

شما از اونجا هم اینترنتی پرداخت کردید دیگه؟
(2013-06-13 ساعت 13:12)mgolchin13 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 10:25)روشنک نصیری نوشته:  دوستان لطفا من را راهنمایی نمایید : وقتی ما ویزا را از سفارت گرفنیم دو تا برگه دادند که یکی مربوط به پرداخت 165 دلار است و دومی مربوط به social security number می باشد.
در نامه مربوط به ssn نوشته است که اگر زیر 18 سال کسی باشد باید گواهی تولد تمامی خانواده به دفتر ssn ارایه شود . من که یک پسر 12 ساله دارم ایا باز هم ترجمه شناسنامه اعضا خانواده را بایستی ارایه دهم ؟ حتی اگر همگی در فرم اولیه DS230- part II سوال 43 -الف ( ابتدا جواب no و سپس yes ) و سوال 43-بی ( جواب yes ) را علامت زده باشیم ؟
به ما چیزی راجع به ssn ندادن! من هم دو تا بچه کوچیک دارم. اگر میشه لطفا متن اون نامه یا عکسش رو بگذارید اینجا تا ما هم در جریان قرار بگیریم. ممنون.

متاسفانه بلد نبودم تصویر نامه را ضمیمه کنم برای همین قسمت های مهم ان را رونویسی کردم اگر تمایل داشتید به من ایمیل بزنید تا تصویر نامه را برایتان ایمیل کنم
Social security
Social security numbers for u.s. permanent residents
We are pleased you intended to immigrate to the united states . Upon admission to the United states based on your immigrant visa, you will be a U.S permanent resident . Each permanent resident needs a social security number (SSN) . An SSN will help you to work in the united states , to conduct business with a bank or financial institution , to pay your taxes or to be listed as a dependent on a tax return , and for other purposes .
If you Requested a social security Number When you applied for your Visa
If you requested an SSN card as part of your visa application , U.S.Department of state (DoS). Form DS230,PartII, Question 43a and 43b and you are age 18 or older when you arrive in the United states, the U.S. DoS and the U.S. Department of Homeland security will share with us the information needed to issue you an SSN card .Therefore , you need to fill out a special application or go to a social security office to get an SSN.
We will assign you an SSN and issue you a social security card after you arrive in the united states .
Call us if you do not receive your social security card after 3 weeks or if you change your mailing address after arrival in the united states .
If you Didn’t Request an SSN When you Applied for your visa or you are under age 18
You must come to social security office to apply for an SSN if you didn’t request an SSN card as part of your visa application or you are under 18 when you arrive in the United States . when you have a permanent address, please call us to find out where to apply for an SSN card .
When you visit a social security office to apply for social security card , take the following papers with you :
. Your passport with your Machine-Readable Immigrant Visa (MRIV) or permanent resident card(Form I-551) if you have it , and
.your birth certificate and a birth certificate for each member of your family applying for a social security number .
If you are applying for a replacement card you will only need your passport with your MRIV or permanent resident card (FormI-551) if you have received it.
تشکر کنندگان: alirezass ، lilac ، sce ، mgolchin13
دوستانی که رفتید آیا عکس قفسه سینه که خیلی هم بزرگه رو آفیسر دم مرز ورود میبینه یا نه؟ چون میخوام بزارم ته چمدون اصلیم..
تشکر کنندگان: naarestan ، sce
(2013-06-13 ساعت 15:37)vampire نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 14:17)lilac نوشته:  

سپاس.

سلام دوست عزیز

در هر صورت اونجا هم که بریم اینترنتی باید که پرداخت کنیم و تاکید شده قبل از ورود پرداخت کنیم. در ضمن این قضیه A Number و شماره پرونده (Case Number) رو مطمئن هستید که باید بعد از A و قبل از شماره یه صفر بذاریم تا ۹ رقمی بشه؟ و اگر خودشون ۸ رقم نوشتن برامون یعنی اشتباه کردن و خودشون نمیدونستن؟! و یا شماره پرونده که با صفر نوشتن ولی دوستان میگن بدون صفر بنویسیم؟ میشه قبلشم با چیزی که خودشون گفتن امتحان کنیم و اگه ضایع شدیم به چیزی که دوستان میگن عمل کنیم؟ Big Grin

قضیه A Number درست است. وقتی اکانت بسازید و وارد قسمت پرداخت بشوید در ستون سمت راست توضیح داده که اگر کمتر از نه رقم است می توانید صفر بگذارید.
اما یک نکته و اون اینکه در همین قسمت گزینه Add Family Member دارد و نوشته که می توانید اعضای خانواده را از این طریق اضافه کرده و کل پرداخت را در یک Transaction انجام دهید.
من که واقعا گیج شدم. حالا نمی دونم از طریق یک اکانت پرداخت را انجام بدهیم یا نه جدا جدا
دوستان در این مورد تجربه ای دارند؟
کیس نامبر: 2013AS00004xxx ‫(2نفر - پدر و مادرم) • مصاحبه: هفته اول فوریه/آنکارا نتیجه: کلیرنس (MAY 8, 2013)
تشکر کنندگان: مانترا ، sce ، amir82
(2013-06-13 ساعت 17:46)روشنک نصیری نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 13:12)mgolchin13 نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 10:25)روشنک نصیری نوشته:  دوستان لطفا من را راهنمایی نمایید : وقتی ما ویزا را از سفارت گرفنیم دو تا برگه دادند که یکی مربوط به پرداخت 165 دلار است و دومی مربوط به social security number می باشد.
در نامه مربوط به ssn نوشته است که اگر زیر 18 سال کسی باشد باید گواهی تولد تمامی خانواده به دفتر ssn ارایه شود . من که یک پسر 12 ساله دارم ایا باز هم ترجمه شناسنامه اعضا خانواده را بایستی ارایه دهم ؟ حتی اگر همگی در فرم اولیه DS230- part II سوال 43 -الف ( ابتدا جواب no و سپس yes ) و سوال 43-بی ( جواب yes ) را علامت زده باشیم ؟
به ما چیزی راجع به ssn ندادن! من هم دو تا بچه کوچیک دارم. اگر میشه لطفا متن اون نامه یا عکسش رو بگذارید اینجا تا ما هم در جریان قرار بگیریم. ممنون.

متاسفانه بلد نبودم تصویر نامه را ضمیمه کنم برای همین قسمت های مهم ان را رونویسی کردم اگر تمایل داشتید به من ایمیل بزنید تا تصویر نامه را برایتان ایمیل کنم

-----------------------------------------
سلام دوست عزیز من فکر میکنم منظورش کسانی هستند که در فرم تقاضای ویزا شماره ssn رو نخواستند یا کسانیکه هنگام پر کردن فرم تقاضای ویزا کمتر از 18 سال داشتند ولی حالا (هنگام ورود) سن شون به 18 رسیده این دو گروه باید حضوری فرم تقاضا رو پر کنند.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
(2013-06-13 ساعت 17:47)vampire نوشته:  دوستانی که رفتید آیا عکس قفسه سینه که خیلی هم بزرگه رو آفیسر دم مرز ورود میبینه یا نه؟ چون میخوام بزارم ته چمدون اصلیم..
چه عکسی؟! پس چرا من ندارم؟ مگه همه اطلاعات رد سی دی نزدن و تحویلمون دادن تو همون پاکت تو پست؟
(2013-06-13 ساعت 23:18)StarIR نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 17:47)vampire نوشته:  دوستانی که رفتید آیا عکس قفسه سینه که خیلی هم بزرگه رو آفیسر دم مرز ورود میبینه یا نه؟ چون میخوام بزارم ته چمدون اصلیم..
چه عکسی؟! پس چرا من ندارم؟ مگه همه اطلاعات رد سی دی نزدن و تحویلمون دادن تو همون پاکت تو پست؟

آفیسر دم مرز اصلا با این عکس کار نداره ولی آوردنش ضرر نداره

نگران نباشید همون عکسیه که روز تست پزشکی ازتون گرفتند
تشکر کنندگان: sce ، naarestan
من 165 تا رو در اینجا و یک روز بعد ورود و با کارت خودم که همون روز باز کرده بودم دادم و گرین کارتمم 18 روزه آمد .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: sce ، nina22 ، گل نهال ، lilac ، Saiban ، nimo80 ، naarestan ، Alirezaa2013 ، amir82 ، e76779 ، kouroshd ، behnam88 ، AsemanAbee

نه ،هیچکس اون عکسهارو از شما در فرودگاه نمی خواد

ما 13 روزه اومدیم LA ولی هنوز شماره ssn برامون نیومده.دیر نشده؟
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sce ، nina22 ، Saiban ، naarestan ، amir82
جهت اطلاع دوستان:

تغییر در مراکز پردازش ویزاهای مهاجرتی برای ساکنان ایران
http://go.usa.gov/bEq5
وزارت امور خارجه آمریکا در فهرست مراکزپردازش ویزای مهاجرتی برای ایرانیان بازنگری کرده است. کنسولگری های فرانکفورت(آلمان)، وین(اتریش) و ناپل(ایتالیا) دیگر جزء مراکز پردازش ویزای مهاجرتی برای ایرانیان ساکن در ایران نیستند. اکنون سه مرکز پردازش ویزای مهاجرتی برای ساکنان ایران عبارتند از ایروان(ارمنستان)، آنکارا(ترکیه) و ابوظبی(امارات متحده عربی).

اگرقرار مصاحبه شما برای پیش از ١ اوت(١۰ مرداد) در یکی از سه شهر فرانکفورت، وین و یا ناپل تنظیم شده است، این قرار ملاقات تغییری نخواهد کرد و شما می توانید این اطلاعیه را نادیده بگیرید.

اگر شما پیش از این مصاحبه خود را در فرانکفورت، وین و یا ناپل انجام داده اید، آن کنسولگری مراحل بعدی پرونده شما را تا تکمیل انجام خواهد داد و شما می توانید این اطلاعیه را نادیده بگیرید.

اگر شما ساکن ایران هستید و پرونده تان به یکی از مراکز کنسولی فرانکفورت، وین و یا ناپل فرستاده شده است، اما شما هنوز تاریخ مصاحبه ای دریافت نکرده اید، مرکز ملی ویزا (NVC) از طریق نامه با شما تماس خواهد گرفت و مرکز کنسولی جدید پردازش ویزای مهاجرتی شما(ابوظبی، آنکارا و یا ایروان) را به اطلاعتان خواهد رساند. ایرانیان ساکن در آلمان، اتریش و ایتالیا، مانند دیگر ساکنان این کشورها، همچنان به رسیدگی به پرونده های مهاجرتی خود، به ترتیب، در مراکز کنسولی فرانکفورت، وین و ناپل خواهند پرداخت.

وزارت امور خارجه این تغییرات را به تناسب منابع موجود ایجاد می کند. مراکز کنسولی ایروان، آنکارا و ابوظبی دارای مامورین کنسولی فارسی زبان، که به خوبی با فرهنگ ایرانی آشنا هستند، است.
سلام دوستان آیا اینجا کسی هست که رشته تحصیلیش حقوق باشه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان:
سلااااام سلام
گرين كارتمون اومد هوراااااااااااااااااااااااااا
ايدي كارت هم گرفتيم هورااااااااااااا
خونه هم هنوز نگرفتيم و فعلا در مهموني بسر مي بريم هوراااااااااااااااSmile))
كار هم هنوز پيدا نكرديم . خستگي ميگيريم!!!! هوراااااااا
سكيور كارتمون هم اومد، اما هنوز باهاش هيچي نخريديم هورااااااااااا! Big Grin
مانترا؟ سمانه؟ مهتاب؟ نازنين؟ روشا؟ مريم؟ افشين؟ مامان سايه ؟ عمو سعيد؟امير دراگون، جناب مهندس؟پرسوش؟ شيمودا؟ ليلاك؟، دكتر شيما؟ دكتر كسراو....مهاجر١٣،، صادقي ٨٩٧ ، ساناز؟؟روئين تن؟ امير خان مهاجر؟؟ و........و بقيه دوستان عزيز ..................همه خوبين؟؟؟ كارهاتون خوب پيش ميره؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان