موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 18:39)nimo80 نوشته: دوستای خوبم ، نمی دونم چرا دلشوره و نگرانیم از دلشوره ام برای گرفتن ویزا و مصاحبه هم بیشتر شده !!! یعنی الان ترجیح می دادم 100 دفه تاریخ مصاحبه بهم بدن ....
احساس می کنم برم آمریکا تا مدتی گیج می زنم برای گرفتن SSN و گواهی نامه و کردیت کارت
هرچی هم بیشتر این تاپیک رو می خونم دلشوره ام بیشتر می شه ... کسی پیشنهادی داره ؟
در ضمن تقریبا 2 ماه دیگه هم عازمم به سرزمین رویاها (البته با کلی دلشوره و نگرانی)
آخه راستش اونجا فامیل دارم برم پیشش ولی کسی که با روی باز منتظر رفتن من باشه نیست شاید بیشتر دلیل دلشوره ام هم این باشه که کسی نباشه که اونجا راهنماییم کنه
فقط اینکه اصلا به امید کسی نباش چون تا دقیقه نود هیچی معلوم نیست و ممکنه یهو ناراحت شی از مسائلی که پیش بیاد پس باید خودتو برای سخت ترین ها هم آماده کنی و اصلا از کسی توقع نداشته باش چون ممکنه اعصابت سر این مسائل همون اول به هم بریزه!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راهنما و مطلع چقدر طول میکشه تا گرین کارت بیاد ، اگر بعد از سه هفته نیومده باشه از کجا میتونیم پیگیرش باشیم؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها این 165 $ رو دقیقا کی باید پرداخت کنیم؟آیا زودتر پرداخت کردنش، تاثیری تو زود گرفتن گرین کارت داره؟مامانم اینا 17 تیر پرواز دارن...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بالاخره منم اومدم آمریکا.من LAهستم چند تا سوال داشتم هر کی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه:
به من توی فرودگاه یه نامه welcome letter دادن که البته هیچ شماره پیگیری نداشت و یه نامه کلی بود توش راجع به مدت این که گرین کارت میاد نوشته بود و اگه نیومد بعد از 11 ماه
به نزدیک ترین اداره مهاجرتتون سر بزنین.آیا این همون نامه ولکام لتر معروفه؟محتوای welcome letter دقیقا چیه؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این آمریکا عجب جائیه تو رو خدا نگین انرژی منفی نده . بد نیست بعضی چیزا رو بدونید تا راحت تر بیاین باید بیاین چون راهی بجز این ندارین من خودمو برای خیلی چیزا آماده کرده بودم که توی خیلی از اونا موندم همچنین چیزائی که اصلاً فکرشم نمی کردم مشکلی باشه حالا بعد از گذشت 10 روز مشکل شدند چه جور . فکر سوشیال و گرین کارد و مدارک به یک طرف و با مدرک مهندسی دنبال کار گشتن طرف دیگه . اما چند چیزم دیدم بد نیست برای اونا که واقع بینن . بدون زبان یعنی لال ، زندگی اینجا یعنی کار برای پولدارا ، وقتی آلوده شدی راه برگشت نداری ، برای اونا که مدرک تحصیلی بالایی ندارند راحت تره کارهای فنی برد زیادی داره و امکان مستقل شدن در اون بیشتره . با یک نفر دکترای رشته خودم اشنا شدم که پاره وقت در دانشگاه درس میده و بقیه وقتش بیکاره و به شوخی و یا جدی میگفت کار ایرانت رو با کارم عوض میکنم . چند نفر مهندس که مهندسی شونو اینجا گرفتن و الان 15 ساله کارهای غیر مرتبط میکنن . مهندس مکا نیکی که غذا میبره در خونه ها اونم دو روز در هفته و بقیه رو بیکاره با یک دختر بچه و از خانمش جدا شده ضمنا مدرکش رو آمریکا گرفته و از دبیرستان اینجا بوده . خلاصه خیلی خیلی سخته و من هم در شرایط خوبی نیستم و امیدم بعد از خدا به فامیله که مهمون اوناییم و واقعاً کمکمون کردند . و دوستان مهاجر سرا که هم دردیم . بعضی وقتا شک میکنم به خوش شانس بودنم . اینجا بعضی امید میدن و بعضی نا امیدت میکنن ولی ما محکم ایستادیم تا ببینیم چی میشه البته با ده روز نمیشه قضاوت کرد . خلاصه خدا به فریاد همه ما برسه . بعضی وقت ها به فکر سرسره آبی ویل وادی دبی میفتم که وقتی با سرعت 150 کیلومتر در ساعت سر میخوردم و کمرم داشت کنده میشد میگفتم خوش به حال اونا که هنوز نیومدند . امیدوارم حداقل آخرش آرامش باشه .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من شنیدم ایالت کالیفرنیا ترجمه گواهینامه باید ببریم و نیازی نیست گواهینامه بین المللی ببریم این درسته؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-15 ساعت 09:10)naarestan نوشته: سلــــــــــام
من توی این تاپیک تازهوارد هستم.
امروز پاسپورت و پیکجم رو تحویل گرفتم
فقط یکی از چهار گوشهی پاکتی که همراه پاسپورت دریافت کردم، بریدهشده است. این طبیعیه دوستان؟
سلام
برای همه اینطوریه
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز