کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-14 ساعت 18:39)nimo80 نوشته:  دوستای خوبم ، نمی دونم چرا دلشوره و نگرانیم از دلشوره ام برای گرفتن ویزا و مصاحبه هم بیشتر شده !!! یعنی الان ترجیح می دادم 100 دفه تاریخ مصاحبه بهم بدن ....
احساس می کنم برم آمریکا تا مدتی گیج می زنم برای گرفتن SSN و گواهی نامه و کردیت کارت Sad
هرچی هم بیشتر این تاپیک رو می خونم دلشوره ام بیشتر می شه ... کسی پیشنهادی داره ؟
در ضمن تقریبا 2 ماه دیگه هم عازمم به سرزمین رویاها (البته با کلی دلشوره و نگرانی)
آخه راستش اونجا فامیل دارم برم پیشش ولی کسی که با روی باز منتظر رفتن من باشه نیست Sad شاید بیشتر دلیل دلشوره ام هم این باشه که کسی نباشه که اونجا راهنماییم کنه Sad
دوست عزیز خودت رو به خدا بسپر و تا قبل از اینکه عازم سفر بشی، هر چقدر میتونی اطلاعات کسب کن...
والا هر تغییری تو زندگی آدم، سختیهای خودش رو داره ، چه برسه اینکه بخوای از یه کشور مهاجرت کنی به یه کشور دیگه . اما خوبیش اینه که همه چی روتینه و دوستانی از قبل رفتن اونجا و برای امثال من و شما، اطلاعاتشون رو به اشتراک گذاشتن...
اما اینو بدون اتفاقاً اگه از اول روی پاهای خودتون بایستین، خیلی بهتر میتونید، خودتون و زندگیۀ جدیدتون رو پیدا کنین، هر مشکلی هم که در آینده باهاش برخورد میکنین رو، به همون آینده بسپرین ، و از الان غصۀ مشکلات احتمالی رو نداشته باشین. اینو بدونین ، خوشبختی همیشه اونطرف ریسکه، مخصوصاً اگه اون ریسک حساب شده و منطقی باشه دوست عزیز Wink Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-14 ساعت 19:23)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 18:39)nimo80 نوشته:  دوستای خوبم ، نمی دونم چرا دلشوره و نگرانیم از دلشوره ام برای گرفتن ویزا و مصاحبه هم بیشتر شده !!! یعنی الان ترجیح می دادم 100 دفه تاریخ مصاحبه بهم بدن ....
احساس می کنم برم آمریکا تا مدتی گیج می زنم برای گرفتن SSN و گواهی نامه و کردیت کارت Sad
هرچی هم بیشتر این تاپیک رو می خونم دلشوره ام بیشتر می شه ... کسی پیشنهادی داره ؟
در ضمن تقریبا 2 ماه دیگه هم عازمم به سرزمین رویاها (البته با کلی دلشوره و نگرانی)
آخه راستش اونجا فامیل دارم برم پیشش ولی کسی که با روی باز منتظر رفتن من باشه نیست Sad شاید بیشتر دلیل دلشوره ام هم این باشه که کسی نباشه که اونجا راهنماییم کنه Sad
دوست عزیز خودت رو به خدا بسپر و تا قبل از اینکه عازم سفر بشی، هر چقدر میتونی اطلاعات کسب کن...
والا هر تغییری تو زندگی آدم، سختیهای خودش رو داره ، چه برسه اینکه بخوای از یه کشور مهاجرت کنی به یه کشور دیگه . اما خوبیش اینه که همه چی روتینه و دوستانی از قبل رفتن اونجا و برای امثال من و شما، اطلاعاتشون رو به اشتراک گذاشتن...
اما اینو بدون اتفاقاً اگه از اول روی پاهای خودتون بایستین، خیلی بهتر میتونید، خودتون و زندگیۀ جدیدتون رو پیدا کنین، هر مشکلی هم که در آینده باهاش برخورد میکنین رو، به همون آینده بسپرین ، و از الان غصۀ مشکلات احتمالی رو نداشته باشین. اینو بدونین همیشه، خوشبختی همیشه اونطرف ریسکه، مخصوصاً اگه اون ریسک حساب شده و منطقی باشه دوست عزیز Wink Big Grin

ممنون دوست عزیزم از آرامش دادنتون ... سعی می کنم اطلاعات کسب کنم .. هر روز دارم بررسی می کنم اطلاعات دوستای دیگه رو تو این تاپیک و از طریق های دیگه...
ولی خب وقتی حس کنی اونور کسی زیاد منتظرت نیست که از راهنماییاش استفاده کنی یکم در بدو ورود سخته ... ولی من چون این بزرگترین آرزوم بود که بهش رسیدم پای همه ی سختی هاش ایستادم ... و جز اینکه خودم رو به خدا می سپرم ، دلشورم رو به زمان هم می سپرم ...مطمئنم مرور زمان همه چیز رو حل می کنه . امیدوارم سال دیگه بیام تو همین تاپیک بنویسم دلشوره هام همه بی مورد بوده و تجربیاتم رو در اختیار دوستان تازه وارد قرار بدم..
باز ممنوووووون از پاسخ محبت آمیزتون
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه

اصلا اصلا نگران نباش. مطمئن باش سایه خدا همه جا باهاته همونطور که قبل از این بوده. استرسی که داری تا حدی طبیعیه چون تحول بزرگی تو زندگیت ایجاد شده بچه های این سایت یقینا کمک خوبی هستن. اطلاعات جمع کن،خودتو به خدا بسپار و دل قوی دار....
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
فقط اینکه اصلا به امید کسی نباش چون تا دقیقه نود هیچی معلوم نیست و ممکنه یهو ناراحت شی از مسائلی که پیش بیاد پس باید خودتو برای سخت ترین ها هم آماده کنی و اصلا از کسی توقع نداشته باش چون ممکنه اعصابت سر این مسائل همون اول به هم بریزه!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: afshin-b ، nimo80 ، itsmasoud ، alirezass ، hushmandco ، mhb161 ، rouzbehdarvishi ، mirzamemar ، kouroshd
دوستان راهنما و مطلع چقدر طول میکشه تا گرین کارت بیاد ، اگر بعد از سه هفته نیومده باشه از کجا میتونیم پیگیرش باشیم؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، milad_aae
(2013-06-14 ساعت 22:13)مانترا نوشته:  

اصلا اصلا نگران نباش. مطمئن باش سایه خدا همه جا باهاته همونطور که قبل از این بوده. استرسی که داری تا حدی طبیعیه چون تحول بزرگی تو زندگیت ایجاد شده بچه های این سایت یقینا کمک خوبی هستن. اطلاعات جمع کن،خودتو به خدا بسپار و دل قوی دار....

مررررررررررسی مانترا جان ، با انرژی های مثبتی که از دوستان مهاجرسرایی دارم دریافت می کنم ، کم کم می تونم به دلشوره و نگرانی هام غلبه کنم ... قطعا می رم اونجا و می بینم که مثل مصاحبه که یکمی واسش نگران بودم ، کارام تو آمریکا هم خوب پیش می ره با کمک شما دوستام و نگرانی هام بی مورد خواهد بود ...
بازم ممنون عزیزم

(2013-06-14 ساعت 22:20)IN.USA@2013 نوشته:  
فقط اینکه اصلا به امید کسی نباش چون تا دقیقه نود هیچی معلوم نیست و ممکنه یهو ناراحت شی از مسائلی که پیش بیاد پس باید خودتو برای سخت ترین ها هم آماده کنی و اصلا از کسی توقع نداشته باش چون ممکنه اعصابت سر این مسائل همون اول به هم بریزه!

ممنون دوست عزیز برای پاسختون .. بله 100 % نمی تونم از کسی هم زیاد توقع داشته باشم ... خب البته دیگران هم گرفتاری های خودشون رو دارن ... اصن حتما یه خیری درش بوده که باعث بشه من رو پای خودم بایستم واقعا.. به هر حال من هر سختی ای رو برای رسیدن به این آرزوم تحمل می کنم به امید یه آینده خوب و در کمال آرامش
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
سلام
بچه ها این 165 $ رو دقیقا کی باید پرداخت کنیم؟آیا زودتر پرداخت کردنش، تاثیری تو زود گرفتن گرین کارت داره؟مامانم اینا 17 تیر پرواز دارن...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: afshinghwink ، rouzbehdarvishi
سلام دوستان بالاخره منم اومدم آمریکا.من LAهستم چند تا سوال داشتم هر کی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه:
به من توی فرودگاه یه نامه welcome letter دادن که البته هیچ شماره پیگیری نداشت و یه نامه کلی بود توش راجع به مدت این که گرین کارت میاد نوشته بود و اگه نیومد بعد از 11 ماه
به نزدیک ترین اداره مهاجرتتون سر بزنین.آیا این همون نامه ولکام لتر معروفه؟محتوای welcome letter دقیقا چیه؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان: hushmandco ، exxedus
(2013-06-15 ساعت 02:57)mohsenmohajer نوشته:  آیا این همون نامه ولکام لتر معروفه؟محتوای welcome letter دقیقا چیه؟

نه دوست عزیز اون چیزی که دارید اون نامه معروفه نیست.
اون با پست براتون میاد.
محتوای اون نامه هم چیز خاصی نیست، فقط می گه که پرونده شما درجریانه و این چیزها. فقط اون شماره ای که داره مهمه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-14 ساعت 07:39)fire dragon نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 00:48)پروا نوشته:  سلااااام سلام
گرين كارتمون اومد هوراااااااااااااااااااااااااا
ايدي كارت هم گرفتيم هورااااااااااااا
خونه هم هنوز نگرفتيم و فعلا در مهموني بسر مي بريم هوراااااااااااااااSmile))
كار هم هنوز پيدا نكرديم . خستگي ميگيريم!!!! هوراااااااا
سكيور كارتمون هم اومد، اما هنوز باهاش هيچي نخريديم هورااااااااااا! Big Grin
مانترا؟ سمانه؟ مهتاب؟ نازنين؟ روشا؟ مريم؟ افشين؟ مامان سايه ؟ عمو سعيد؟امير دراگون، جناب مهندس؟پرسوش؟ شيمودا؟ ليلاك؟، دكتر شيما؟ دكتر كسراو....مهاجر١٣،، صادقي ٨٩٧ ، ساناز؟؟روئين تن؟ امير خان مهاجر؟؟ و........و بقيه دوستان عزيز ..................همه خوبين؟؟؟ كارهاتون خوب پيش ميره؟؟؟

سلام
ممنون که جویای احوال بودی
عرض به خدمت دوستان که الان 40 روز از ورود من میگذره
تقریبا مدارکم کامل شده اعم از سوشال و گرین کارت و آیدی و...
امروز هم با دو تا از دوستان رفتیم و برای استخدام ،آزمایش اعتیاد دادیم
فعلا تو شیکاگو ساکنم ولی اگه به امید خدا این کار جور شه باید برم یه شهری نزدیک شیکاگو که حدودا یک ساعت فاصله داره
سعی کنید تو این زمان انتظار از شهر و مردم و تفاوتهای فرهنگی لذت ببرید .
سلام
دوست عزیز منم شیکاگو هستم الان بعد از 24 روز نه ولکام لتر اومده نه گرین کارت، سوشال رفتم گرفتم خودم
سوالم اینه که حدودن چند وقت طول کشید گرین کارت و ولکام شما بیاد ؟
ممنون
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، exxedus
آقا این آمریکا عجب جائیه تو رو خدا نگین انرژی منفی نده . بد نیست بعضی چیزا رو بدونید تا راحت تر بیاین باید بیاین چون راهی بجز این ندارین من خودمو برای خیلی چیزا آماده کرده بودم که توی خیلی از اونا موندم همچنین چیزائی که اصلاً فکرشم نمی کردم مشکلی باشه حالا بعد از گذشت 10 روز مشکل شدند چه جور . فکر سوشیال و گرین کارد و مدارک به یک طرف و با مدرک مهندسی دنبال کار گشتن طرف دیگه . اما چند چیزم دیدم بد نیست برای اونا که واقع بینن . بدون زبان یعنی لال ، زندگی اینجا یعنی کار برای پولدارا ، وقتی آلوده شدی راه برگشت نداری ، برای اونا که مدرک تحصیلی بالایی ندارند راحت تره کارهای فنی برد زیادی داره و امکان مستقل شدن در اون بیشتره . با یک نفر دکترای رشته خودم اشنا شدم که پاره وقت در دانشگاه درس میده و بقیه وقتش بیکاره و به شوخی و یا جدی میگفت کار ایرانت رو با کارم عوض میکنم . چند نفر مهندس که مهندسی شونو اینجا گرفتن و الان 15 ساله کارهای غیر مرتبط میکنن . مهندس مکا نیکی که غذا میبره در خونه ها اونم دو روز در هفته و بقیه رو بیکاره با یک دختر بچه و از خانمش جدا شده ضمنا مدرکش رو آمریکا گرفته و از دبیرستان اینجا بوده . خلاصه خیلی خیلی سخته و من هم در شرایط خوبی نیستم و امیدم بعد از خدا به فامیله که مهمون اوناییم و واقعاً کمکمون کردند . و دوستان مهاجر سرا که هم دردیم . بعضی وقتا شک میکنم به خوش شانس بودنم . اینجا بعضی امید میدن و بعضی نا امیدت میکنن ولی ما محکم ایستادیم تا ببینیم چی میشه البته با ده روز نمیشه قضاوت کرد . خلاصه خدا به فریاد همه ما برسه . بعضی وقت ها به فکر سرسره آبی ویل وادی دبی میفتم که وقتی با سرعت 150 کیلومتر در ساعت سر میخوردم و کمرم داشت کنده میشد میگفتم خوش به حال اونا که هنوز نیومدند . امیدوارم حداقل آخرش آرامش باشه .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
دوستان من شنیدم ایالت کالیفرنیا ترجمه گواهینامه باید ببریم و نیازی نیست گواهینامه بین المللی ببریم این درسته؟
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، nimo80 ، Saiban ، rouzbehdarvishi
(2013-06-15 ساعت 07:41)StarIR نوشته:  دوستان من شنیدم ایالت کالیفرنیا ترجمه گواهینامه باید ببریم و نیازی نیست گواهینامه بین المللی ببریم این درسته؟

دوست خوبمWink

چیزی به نام مدرک گواهینامه بین المللی نداریم!!!!!!!!! اگر گواهینامه بین المللی رو نگاه کنی نوشته ترجمه گواهینامه در واقع راهنمایی و رانندگی چون خودش اصل گواهینامه رو صادر میکنه می خواد سود حاصل از ترجمه رو هم نصیب خودش کنه...نفری 55000تومان فک کن!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: mhb161 ، parsush ، rouzbehdarvishi ، ایلیا8118 ، milad_aae ، kouroshd ، nooshshahnar
سلــــــــــام Smile
من توی این تاپیک تازه‌‌وارد هستم.
امروز پاسپورت و پیکجم رو تحویل گرفتم
فقط یکی از چهار گوشه‌ی پاکتی که همراه پاسپورت دریافت کردم، بریده‌شده است. این طبیعیه دوستان؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: afs ، r_ent ، mhb161 ، rezagh ، ایلیا8118 ، AFSHIN-PIC
(2013-06-15 ساعت 09:10)naarestan نوشته:  سلــــــــــام Smile
من توی این تاپیک تازه‌‌وارد هستم.
امروز پاسپورت و پیکجم رو تحویل گرفتم
فقط یکی از چهار گوشه‌ی پاکتی که همراه پاسپورت دریافت کردم، بریده‌شده است. این طبیعیه دوستان؟

سلام
برای همه اینطوریه
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، afs ، mhb161 ، milad_aae ، naarestan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان