موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 10 روزه اومدم اورنج کانتی هنوز خبری از سوشیال و گرین جان نیست. دوبار هم رفتم اداره سوشیال که گفتن باید 3 هفته بگذره. دوستان نظری دارن؟
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من یکی از دوستام که تو امریکا زندگی می کنه میگه هیچ لزومی نداره که برای باطل نشدن گرین کارت در امریکا اقامت کنی میگه یکی از اشناهاش بیست ساله گرین گارت داره و فقط سالی یکبار اونم ده روز میره امریکا. این دوستم برا والدینش به تازگی گرین کارت گرفته و والدینش قراره به همون شکل سالی چند روز برن امریکا که گرین کارت باطل نشه. به نظرت ن این چه طور امکان داره؟
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 00:48)پروا نوشته: سلااااام سلام
گرين كارتمون اومد هوراااااااااااااااااااااااااا
ايدي كارت هم گرفتيم هورااااااااااااا
خونه هم هنوز نگرفتيم و فعلا در مهموني بسر مي بريم هورااااااااااااااا))
كار هم هنوز پيدا نكرديم . خستگي ميگيريم!!!! هوراااااااا
سكيور كارتمون هم اومد، اما هنوز باهاش هيچي نخريديم هورااااااااااا!
مانترا؟ سمانه؟ مهتاب؟ نازنين؟ روشا؟ مريم؟ افشين؟ مامان سايه ؟ عمو سعيد؟امير دراگون، جناب مهندس؟پرسوش؟ شيمودا؟ ليلاك؟، دكتر شيما؟ دكتر كسراو....مهاجر١٣،، صادقي ٨٩٧ ، ساناز؟؟روئين تن؟ امير خان مهاجر؟؟ و........و بقيه دوستان عزيز ..................همه خوبين؟؟؟ كارهاتون خوب پيش ميره؟؟؟
سلام
ممنون که جویای احوال بودی
عرض به خدمت دوستان که الان 40 روز از ورود من میگذره
تقریبا مدارکم کامل شده اعم از سوشال و گرین کارت و آیدی و...
امروز هم با دو تا از دوستان رفتیم و برای استخدام ،آزمایش اعتیاد دادیم
فعلا تو شیکاگو ساکنم ولی اگه به امید خدا این کار جور شه باید برم یه شهری نزدیک شیکاگو که حدودا یک ساعت فاصله داره
سعی کنید تو این زمان انتظار از شهر و مردم و تفاوتهای فرهنگی لذت ببرید .
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها؟ شماها چرا آیدی میگیرین؟
همه جا گواهینامه تون رو قبول دارن به عنوان آیدی که!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-14 ساعت 09:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-14 ساعت 09:05 توسط r_ent.)
@افشین: اتفاقا تو آپدیت مهاجرت نامه ام همینو گفتم!
من اونجاهایی که گفتی رفتم اتفاقا! جات خالی هی به سنم شک میکردن! میگفتن آیدیتو ببینیم!!!
منم خوشبختامه بالاخره از این گواهینامه بین المللی ام تونستم 1 استفاده ای بکنم!
فکر کن! با حجاب کامل تو اونجاها....!!!!
البته من فقط بیننده بودما!
حالا واقعا آیدی به درد دیگه ای نمیخوره؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-14 ساعت 04:10)پروا نوشته: (2013-06-14 ساعت 03:06)kasrafo نوشته: (2013-06-14 ساعت 00:48)پروا نوشته: سلااااام سلام
گرين كارتمون اومد هوراااااااااااااااااااااااااا
ايدي كارت هم گرفتيم هورااااااااااااا
خونه هم هنوز نگرفتيم و فعلا در مهموني بسر مي بريم هورااااااااااااااا))
كار هم هنوز پيدا نكرديم . خستگي ميگيريم!!!! هوراااااااا
سكيور كارتمون هم اومد، اما هنوز باهاش هيچي نخريديم هورااااااااااا!
مانترا؟ سمانه؟ مهتاب؟ نازنين؟ روشا؟ مريم؟ افشين؟ مامان سايه ؟ عمو سعيد؟امير دراگون، جناب مهندس؟پرسوش؟ شيمودا؟ ليلاك؟، دكتر شيما؟ دكتر كسراو....مهاجر١٣،، صادقي ٨٩٧ ، ساناز؟؟روئين تن؟ امير خان مهاجر؟؟ و........و بقيه دوستان عزيز ..................همه خوبين؟؟؟ كارهاتون خوب پيش ميره؟؟؟
پروای عزیز
الان ده روزه از اومدن ما گذشته, نه خبری از ولکام لتر هست نه ss نامبر, ولی خداروشکر تاحالاش خوب بوده. فقط این منتظر بودن و چشم براه بودن اذیت میکنه.
دكتر كسراي عزيز اصلا نگران نباشيد ، ولكام لتر ما بعد ٢ هفته و نيم اومد اونهم ٤ تا باهم!! اصلا جاي نگراني نيست سوشال هم بعد ١٣ روز اومد.
ما هم ده روزه در نیوجرسی هستیم و هنوز خبری از هیچکدام نیست .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون