کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-14 ساعت 00:48)پروا نوشته:  سلااااام سلام
گرين كارتمون اومد هوراااااااااااااااااااااااااا
ايدي كارت هم گرفتيم هورااااااااااااا
خونه هم هنوز نگرفتيم و فعلا در مهموني بسر مي بريم هوراااااااااااااااSmile))
كار هم هنوز پيدا نكرديم . خستگي ميگيريم!!!! هوراااااااا
سكيور كارتمون هم اومد، اما هنوز باهاش هيچي نخريديم هورااااااااااا! Big Grin
مانترا؟ سمانه؟ مهتاب؟ نازنين؟ روشا؟ مريم؟ افشين؟ مامان سايه ؟ عمو سعيد؟امير دراگون، جناب مهندس؟پرسوش؟ شيمودا؟ ليلاك؟، دكتر شيما؟ دكتر كسراو....مهاجر١٣،، صادقي ٨٩٧ ، ساناز؟؟روئين تن؟ امير خان مهاجر؟؟ و........و بقيه دوستان عزيز ..................همه خوبين؟؟؟ كارهاتون خوب پيش ميره؟؟؟
پروای عزیز
الان ده روزه از اومدن ما گذشته, نه خبری از ولکام لتر هست نه ss نامبر, ولی خداروشکر تاحالاش خوب بوده. فقط این منتظر بودن و چشم براه بودن اذیت میکنه.
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-06-14 ساعت 03:06)kasrafo نوشته:  
مانترا؟ سمانه؟ مهتاب؟ نازنين؟ روشا؟ مريم؟ افشين؟ مامان سايه ؟ عمو سعيد؟امير دراگون، جناب مهندس؟پرسوش؟ شيمودا؟ ليلاك؟، دكتر شيما؟ دكتر كسراو....مهاجر١٣،، صادقي ٨٩٧ ، ساناز؟؟روئين تن؟ امير خان مهاجر؟؟ و........و بقيه دوستان عزيز ..................همه خوبين؟؟؟ كارهاتون خوب پيش ميره؟؟؟
پروای عزیز
الان ده روزه از اومدن ما گذشته, نه خبری از ولکام لتر هست نه ss نامبر, ولی خداروشکر تاحالاش خوب بوده. فقط این منتظر بودن و چشم براه بودن اذیت میکنه.

دكتر كسراي عزيز اصلا نگران نباشيد ، ولكام لتر ما بعد ٢ هفته و نيم اومد اونهم ٤ تا باهم!!Smile اصلا جاي نگراني نيست سوشال هم بعد ١٣ روز اومد.
تشکر کنندگان: kasrafo ، r_ent ، itsmasoud ، mgolchin13 ، Alirezaa2013 ، rozelo ، lonelyman ، m@ry@m75 ، bayat_r ، ایلیا8118 ، kouroshd
سلام دوستان من 10 روزه اومدم اورنج کانتی هنوز خبری از سوشیال و گرین جان نیست. دوبار هم رفتم اداره سوشیال که گفتن باید 3 هفته بگذره. دوستان نظری دارن؟
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: kasrafo ، Saiban ، fire dragon ، mrbonbon ، lonelyman
من یکی از دوستام که تو امریکا زندگی می کنه میگه هیچ لزومی نداره که برای باطل نشدن گرین کارت در امریکا اقامت کنی میگه یکی از اشناهاش بیست ساله گرین گارت داره و فقط سالی یکبار اونم ده روز میره امریکا. این دوستم برا والدینش به تازگی گرین کارت گرفته و والدینش قراره به همون شکل سالی چند روز برن امریکا که گرین کارت باطل نشه. به نظرت ن این چه طور امکان داره؟
تشکر کنندگان: Saiban ، nika

پروا جونم سلام
تبریک بابت همشون!
اول بگو چرا امضا نداری؟؟؟؟؟!!!!!
منم امروز ولکام نوتیسم اومد و receipt notice و حال ندارم بخونم ببینم چی میگه!امیدوارم به زودی گرین کارتمم بیاد Smile
ssn هم اومد 2 هفته ای Smile

هووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااا
این نامه ای که گفتم حال ندارم بخونم روش 1 شماره داره که تو سایتش وارد کردم و دیدم ایشالا به سلامتی چشم شیطون کور و گوشش کر و اینا گرین کارتم فردا میااااااااااددددددددددددددد
وای چه حس خوبی
امیدوارم همتون به زودی این حس رو تجربه کنین
+++++++++++++++++
مهاجرت نامه رو تا دقایقی دیگر آپدیت میکنم و سایت و اینا رو میذارم توش
هووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی

سلام
ممنون که جویای احوال بودی
عرض به خدمت دوستان که الان 40 روز از ورود من میگذره
تقریبا مدارکم کامل شده اعم از سوشال و گرین کارت و آیدی و...
امروز هم با دو تا از دوستان رفتیم و برای استخدام ،آزمایش اعتیاد دادیم
فعلا تو شیکاگو ساکنم ولی اگه به امید خدا این کار جور شه باید برم یه شهری نزدیک شیکاگو که حدودا یک ساعت فاصله داره
سعی کنید تو این زمان انتظار از شهر و مردم و تفاوتهای فرهنگی لذت ببرید .
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
بچه ها؟ شماها چرا آیدی میگیرین؟
همه جا گواهینامه تون رو قبول دارن به عنوان آیدی که!
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: Saiban ، ابی هانی ، lonelyman ، m@ry@m75 ، مانترا ، fire dragon ، ایلیا8118
(2013-06-14 ساعت 07:17)StarIR نوشته:  من یکی از دوستام که تو آمریکا زندگی می کنه میگه هیچ لزومی نداره که برای باطل نشدن گرین کارت در آمریکا اقامت کنی میگه یکی از اشناهاش بیست ساله گرین گارت داره و فقط سالی یکبار اونم ده روز میره آمریکا. این دوستم برا والدینش به تازگی گرین کارت گرفته و والدینش قراره به همون شکل سالی چند روز برن آمریکا که گرین کارت باطل نشه. به نظرت ن این چه طور امکان داره؟

دوست عزیز برای باطل نشدن گرین کارد نباید به صورت پیوسته ۱ سال بیرون از امریکا باشید. همون اتفاقیه که برای آشنای دوست شما افتاده.

اون ۶ ماهی که در موردش صحبت می شه برای سیتیزن شدن هست و برای باطل شدن گرین کارد نیست.

اما چیزی که هست این مدت طولانی بیرون بودن از امریکا حتی اگر قانونی هم هست جدیدا با سخت گیری اداره مهاجرت روبه رو می شه و من خانواده ای رو می شناسم که به همین دلیل و با اینکه هرسال حداقل ۱ ماه به امریکا می رفتند به خاطر اینکه نتونسته بودن ثابت کنند که ساکن امریکا هستند گرین کاردشون رو باطل کرده بودند و الان مدتیه به دادگاه و این برنامه ها مشغولن. مدتی هست امریکا داره به شدت باکسایی که از گرین کارد به عنوان ویزا استفاده می کنند برخورد می کنه.

(2013-06-14 ساعت 07:52)r_ent نوشته:  بچه ها؟ شماها چرا آیدی میگیرین؟
همه جا گواهینامه تون رو قبول دارن به عنوان آیدی که!

اصولا آی دی دوجای ویژه خیلی به درد می خوره. تا قبل از گواهینامه اون دوجای ویژه می خواهی چی کار کنی؟ پاسپورت ببری؟ اگر گم شد که دردسریه! حتی اگر گواهینامه گم شد بازم دردسریه. خوب اون جا که می ری قرار نیست بعدش رانندگی کنی پس داشتن آی دی توی اون وضعیت فکر بدیم نیست. هست؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
@افشین: اتفاقا تو آپدیت مهاجرت نامه ام همینو گفتم!
من اونجاهایی که گفتی رفتم اتفاقا! جات خالی هی به سنم شک میکردن! میگفتن آیدیتو ببینیم!!!
منم خوشبختامه بالاخره از این گواهینامه بین المللی ام تونستم 1 استفاده ای بکنم!
فکر کن! با حجاب کامل تو اونجاها....!!!!
البته من فقط بیننده بودما!

حالا واقعا آیدی به درد دیگه ای نمیخوره؟؟
(2013-06-12 ساعت 15:53)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 08:52)Ali DV-2013 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید مدتی نبودم چون درگیر کارای سفرم از تهران به واشنگتن با امارات ایرلاین و از اونجا به ویرجینیا بودم. بعد 14 روز هم با پرواز کانکشنی به نیویورک و بعد به هیوستون تگزاس اومدم و اینجا هستم الان. قبل اومدنم 165 دلار رو ریخته بودم چون ویزام هفته اول فوریه 2013 صادر شده بود. گرین کارتم بعد از 17 روز و سوشالم بعد از 20 روز صادر شدن و چون دیر از پست رسید (بعد 25 روز) من دیگه نرسیدم به دریافتشون در ویرجینیا و گفتم دوستم هر دو رو برام فرستاد هیوستون تگزاس. برای آیدی تگزاس هم در DPS یا همون Department of Public Safety درخواست دادم و همونجا برای گواهینامه هم درخواست دادم که 16 دلار آیدی و 26 دلار گواهینامه شد. دوستان در نظر داشته باشن وقتی برای آیدی میرن همونجا برای گواهینامه درخواست بدن و برعکس. آزمون آیین نامه رو پریروز و آزمون شهر رو امروز دادم و هر دو یه ضرب قبول و تمام. گواهینامه موقت رو گرفتم و تا دو هفته دیگه اصلش هم میرسه. دوستان ، برای من سوال بود که برخورد CBP یا همون Custom and Border Protection در بدو ورود با پسته چیه. تجربه من نشون داد اگر در فرم اظهارنامه که در هواپیما و قبل رسیدن بنویسید Dried and Salted Pistachio دارید کاریتون ندارند. چون تاره نیست ، نمکسود شده است و قابلیت کشت و غیره رو نداره.
مواردی که به ذهنم میرسید رو نوشتم اگر سوالی بود که میتونستم کمک کنم در خدمتم.

یک سوال از شما که امتحال عملی رانندگی رو دادید
آیا مثل ایران نکات آنچنانی هم لحاظ میشه ؟ مثلا زمانی که من امتحان دادم اول از همه باید صندلی رو میزون میکردیم حتی اگه میزون بود یا باید آینه ها رو تنظیم میکردیم یا فاجعه اونجا بود که باید در را حتما با دست راست و پس از عبور از میان فرمان و کشیدن دستگیره باز میکردیم و این نکاتی بود که آموزشگاه حتما تاکید میکرد.
آیا اونجا هم قوانین نا نوشته از این قبیل داره؟ و آیا امتحانش واقعی است یا با سیمولاتور انجام میشه؟ (قبلا در اینباره مطلبی خونده بودم)
راستی امیدوارم ماشینش دنده ای باشه دیگه یا اتوماتیکه ؟

دوست عزیز من تجربه خودم در هیوستون تگزاس رو میگم و دوستان دیگه هم در ایالتهای دیگه تجریه مشابه داشتن. جزئیات زیاد داره ولی من در حد کلیات موضوع رو توضیح میدم.
اصلا داستانهایی که گفتید رو نداره و اصولا کسی دنبال اذیت کردن شما نیست. ضمنا ماشین خودتون یا دوستتون رو می برید برای امتحان و فرق نمیکنه اتومات باشه با دنده ای. امتحان هم کاملا واقعی است نه سیمولاتور. Smile
در آزمون عملی مدارک بیمه ماشین نیازه (راستی اینجا بیمه روی آدم تعریف میشه نه ماشین یعنی شما بیمه میشی روی ماشینت و اگر ماشینت رو فروختی بیمه روی شما میمونه و به ماشین بعدیت منتقل میشه) و مدارک مالکیت که Title نام داره و Registration که نشون میده ماشین شما در ایالتتون ثبت شده و پلاک معتبر داره.
بعد مدارک ، ماشینتون باید موارد زیر رو داشته باشه:
صندلی داشته باشه و قابل تنظیم باشه
برچسب معاینه فنی داشته باشه (با تاریخ معتبر)
برچسب پلاک معتبر داشته باشه
چراغ های جلو ، عقب ، ترمز و راهنما سالم باشن
آینه در دو طرف باشه و . . .
در موقع خرید ماشین حتما این موارد رو حواستون باشه خصوصا در زمان خرید ماشین با قیمت پایین که من خودم در خرید ماشین خودم در نظر گرفتم.
اول آفیسر که معمولا خانومه براتون موارد امتحانی رو با حوصله و احترام توضیح میده و امتحان با پارک دوبل یا Parallel Parking شروع میشه که در اون باید ماشین رو بین دو میله پارک کنید. ضمنا مثل ایران نیست که یه ضرب باید پارک دوبل کنی. بلکه به کرات میتونید ماشین رو جلو عقب کنید تا پارک کامل بشه.
بعد میبره توی شهر و نکات نوشته شده توی آیین نامه رو میپرسه و میبینه مثلا برای تابلوی Stop واقعا ایست کامل میکنی یا نه. بعدش هم کمتر از یک دقیقه بهتون گواهینامه موقت رومیده. Smile
دوستان باز اگر سوالی بود در خدمتیم.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
(2013-06-14 ساعت 04:10)پروا نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 03:06)kasrafo نوشته:  
پروای عزیز

دكتر كسراي عزيز اصلا نگران نباشيد ، ولكام لتر ما بعد ٢ هفته و نيم اومد اونهم ٤ تا باهم!!Smile اصلا جاي نگراني نيست سوشال هم بعد ١٣ روز اومد.

ما هم ده روزه در نیوجرسی هستیم و هنوز خبری از هیچکدام نیست .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: Saiban ، lonelyman ، afs
(2013-06-14 ساعت 07:39)fire dragon نوشته:  سلام
ممنون که جویای احوال بودی
عرض به خدمت دوستان که الان 40 روز از ورود من میگذره
تقریبا مدارکم کامل شده اعم از سوشال و گرین کارت و آیدی و...
امروز هم با دو تا از دوستان رفتیم و برای استخدام ،آزمایش اعتیاد دادیم
فعلا تو شیکاگو ساکنم ولی اگه به امید خدا این کار جور شه باید برم یه شهری نزدیک شیکاگو که حدودا یک ساعت فاصله داره
سعی کنید تو این زمان انتظار از شهر و مردم و تفاوتهای فرهنگی لذت ببرید .

ان شالا هرچه زودتر کار هم گیر میاریSmile
میشه بگی برای کار چی کار کردی؟!Big Grin یعنی از طریق سایتای کاریابی رزومه فرستادی(مثل کار افشین)؟حضوری رفتی؟کلا یه توضیح کوچولو بده؟اگه مشکلی نداشت نوع کار هم بگی بدن نیست.
تشکر کنندگان: azar1348 ، mrbonbon ، rezagh ، alirezass ، گل نهال ، fire dragon ، tabim4
(2013-06-14 ساعت 07:17)StarIR نوشته:  من یکی از دوستام که تو آمریکا زندگی می کنه میگه هیچ لزومی نداره که برای باطل نشدن گرین کارت در آمریکا اقامت کنی میگه یکی از اشناهاش بیست ساله گرین گارت داره و فقط سالی یکبار اونم ده روز میره آمریکا. این دوستم برا والدینش به تازگی گرین کارت گرفته و والدینش قراره به همون شکل سالی چند روز برن آمریکا که گرین کارت باطل نشه. به نظرت ن این چه طور امکان داره؟

سلام دوست عزیز .... قوانین گرین کارت هر چند سال یکبار مورد بازبینی قرار می گیره .. مثلا برای کسانی که دهه 90 و قبل تر گرین کارت دارن ... با ورود و خروج باطل نمیشه ..... بعدا قانون رو سالی یکبار کردن و حالا 6 ماه یمبار حداقل یکبار ورود بایستی داشته باشی ... مضافا اینکه قانون عطف به ما سبق نمی شه یعنی کسانی که قبلا گرین کارت گرفتن مشمول قانون جدید نمی شن ...Smile
شماره کیس: 2013AS2XXX / تاریخ رویت قبولی: 01/05/2012 /
کنسولگری: ايروان/ تعداد افراد کیس: 2 نفر جمع تقریبی هزینه: 1.560.000 تومان + $1500 /مقصد اوليه:LA / Smile
تشکر کنندگان: naarestan ، Alirezaa2013 ، nina22 ، itsmasoud ، alirezass ، Saiban ، azar1348 ، گل نهال ، iman83 ، afs ، e76779 ، kouroshd
(2013-06-04 ساعت 21:11)nirvana_kobin نوشته:  از دوستان کسی هست که تا 2 هفته دیگه بخواد بره Washington DC ؟؟؟
سلام دوست عزیز ما 11 جولای پرواز داریم به مقصد دی سی . کاری هست درخدمتیم.Wink
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، afshinghwink ، amiz.abdollah ، afs ، mhb161 ، e76779 ، kouroshd
دوستای خوبم ، نمی دونم چرا دلشوره و نگرانیم از دلشوره ام برای گرفتن ویزا و مصاحبه هم بیشتر شده !!! یعنی الان ترجیح می دادم 100 دفه تاریخ مصاحبه بهم بدن ....
احساس می کنم برم آمریکا تا مدتی گیج می زنم برای گرفتن SSN و گواهی نامه و کردیت کارت Sad
هرچی هم بیشتر این تاپیک رو می خونم دلشوره ام بیشتر می شه ... کسی پیشنهادی داره ؟
در ضمن تقریبا 2 ماه دیگه هم عازمم به سرزمین رویاها (البته با کلی دلشوره و نگرانی)
آخه راستش اونجا فامیل دارم برم پیشش ولی کسی که با روی باز منتظر رفتن من باشه نیست Sad شاید بیشتر دلیل دلشوره ام هم این باشه که کسی نباشه که اونجا راهنماییم کنه Sad
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان