کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-15 ساعت 06:24)fromu2farzad نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 07:39)fire dragon نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 00:48)پروا نوشته:  
سلام
دوست عزیز منم شیکاگو هستم الان بعد از 24 روز نه ولکام لتر اومده نه گرین کارت، سوشال رفتم گرفتم خودم
سوالم اینه که حدودن چند وقت طول کشید گرین کارت و ولکام شما بیاد ؟
ممنون

سلام
برای من حدودا 2 هفته طول کشید ولی تا یکماه عادیه با کمی تلورانس
بنابراین نمیخواد نگران باشید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-06-14 ساعت 11:21)mhz_ir نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 07:39)fire dragon نوشته:  

ان شالا هرچه زودتر کار هم گیر میاریSmile
میشه بگی برای کار چی کار کردی؟!Big Grin یعنی از طریق سایتای کاریابی رزومه فرستادی(مثل کار افشین)؟حضوری رفتی؟کلا یه توضیح کوچولو بده؟اگه مشکلی نداشت نوع کار هم بگی بدن نیست.

من رزومه فرستادم و به چند نفر هم سپردم ولی این کار رو یکی از دوستام برام پیدا کرده که البته هنوز صددرصد نیست
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، parsush ، nimo80 ، payam62 ، کاوه شیز ، rezagh ، Saiban ، afs ، مانترا ، rouzbehdarvishi ، mhz_ir
مهاجرت نامه بازم آپدیت شد
شب بخیر
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
بچه ها تجربه یکما همو بهتون بگم منم که آمریکا یعنی زبان خوب اگه زبانتون خوبه که همه چی اینجا اکیه یعنی کار و دوست و تفریح همه چی به راهه وگرنه که خیلی دچار مشکل میشید و خیلی براتون سخته و زبان خوبم یعنی دیدن فیلمای آمریکایی و خوب متوجه شدن اگه میشید مشکل ندارید وگرنه سخته اساسی!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
سلام دوستان.متاسفانه بنده خیلی دیر کلیر شدم و مجبورم خیلی سریع خودم رو برسونم آمریکا.ممنون میشم اگه دوستان تجربه هاشون رو در اختیار بنده بذارن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: valencia ، گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، afshinghwink ، far-dv2013 ، e76779 ، مانترا ، mhz_ir
دوستای خوبــــــــــــــــم
یکی برای من از آمریکا 165 $ رو پرداخت کرده امروز. البته اکانتش رو خودم باز کرده بودم ، حالا برام ایمیل اومده Case Update Notification ولی آپدیت شدنش رو نمی تونم تو سایت http://www.uscis.gov چک کنم !!! میشه راهنماییم کنین بعد از پرداخت 165 $ از چه صفحه ای باید پرینت بگیریم یا اصلا پرینت لازمه؟
راستی receipt number کجا باید دریافت کنیم؟ وقتی وارد اکانتمون می شیم تو قسمت View Messages ؟ یا از طریق ایمیل؟
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-06-15 ساعت 12:02)masood182002 نوشته:  سلام دوستان.متاسفانه بنده خیلی دیر کلیر شدم و مجبورم خیلی سریع خودم رو برسونم آمریکا.ممنون میشم اگه دوستان تجربه هاشون رو در اختیار بنده بذارن.

اگه مقصدتون بوستون هست الان ارزانترین ایرلاین به شیکاگو ترکیش است
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: گل نهال ، nimo80 ، mhb161 ، kouroshd
(2013-06-15 ساعت 11:42)IN.USA@2013 نوشته:  بچه ها تجربه یکما همو بهتون بگم منم که آمریکا یعنی زبان خوب اگه زبانتون خوبه که همه چی اینجا اکیه یعنی کار و دوست و تفریح همه چی به راهه وگرنه که خیلی دچار مشکل میشید و خیلی براتون سخته و زبان خوبم یعنی دیدن فیلمای آمریکایی و خوب متوجه شدن اگه میشید مشکل ندارید وگرنه سخته اساسی!

دوست خوبمWink

امیدوار باش....حتی خود ا م ر ی کا ئیها بدلیل شلوغی فیلمها حدود 15 درصد رو از دست میدن ....ولی چون ما تازه وارد هستیم فکر می کنیم باید همه چیزو بفهمیم! اگه یه جمله رو متوجه نشیم فکر می کنیم زبان بلد نیستیم..ببین.. پاتو که از خونه میذاری بیرون همه معلم زبان انگلیس تو هستن!!!!!!!اپس از امروزت لذت ببر و یاد بگیر...در ضمن دیالوگ با مکالمات روزمره متفاوته ...دیالوگ باید سه مشخصه داشته باشه..1- عاطفی 2- فشرده3- تاثیرگذار باشه ولی مکالمات روزمره فشرده نیست و در فیلمها از دیالوگ و اسلنگ های خیلی فشرده استفاده می کنن برای همین کسی که مثلا زبان Advance می خونه با کسی که تازه شروع کرده در درک فیلم یکسان هستن!!!...بعد تلفظ ...یه مثال میزنم....امروز هوا آفتابه.....حالا این کلمه آفتابه رو با یه تاکید یه کم قوی تر همراه جمله بگو...اون موقع آفتاب میشه آفتابه(با عرض پوزش بسیار) ...و دیگه اون جمله نامفهوم میشه...چون شما nativeزبان فارسی هستین می تونین چنان ظریف با این جمله بازی کنید که نگو!! نگو آقا..Shy.به امید خدا در آینده ای نزدیک تکنیک هایی برای یادگیری ارائه خواهیم داد که یکی از اونها shareکردن تجربیات روزانه است مثل افشین جان the oneکه در مورد پرداخت قسط مطالب مفیدی رو shareکردن.. دوستان خوبمبهتون قول میدم با یه برنامه منظم ظرف مدت چهار سال مثل خودشون می تونید روزنامه بخونید و فیلمهارو متوجه بشین.... وگرنه اگر قراره 15 یا 30 سال طول بکشه ...نرین که بهتره!11همین جا باشین حداقل فارسی یادتون نره!!!بعضی میان آمریکا بعد از بیست سال تازه موقع صحبت کردن دندوناشونو نشون میدن اینجوریBig Grin
(2013-06-15 ساعت 07:41)StarIR نوشته:  دوستان من شنیدم ایالت کالیفرنیا ترجمه گواهینامه باید ببریم و نیازی نیست گواهینامه بین المللی ببریم این درسته؟

من هم گواهینامه بین المللی گرفتم و هم ترجمه گواهینامه میبرم . نمیشه گفت به درد نمیخوره اونجا هم سلیقه ای هست شاید یه جاهایی بدرد بخوره.
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: e76779 ، مانترا ، tajhizgaran ، *NASIM*
دوستان خواهش میکنم کمک کنید . من نتونستم پرداخت رو انجام بدم. توی سایت uscs رفتن آکانت ساختم اما وقتی وارد میشم هیچی نشون نمیده توی pay.gov هم همینطور میشه یکی از دوستان سریع راهنمایی کامل کنند.
ممنونم
تشکر کنندگان: nimo80 ، tajhizgaran ، mirzamemar
(2013-06-15 ساعت 17:43)mehran_salavati نوشته:  دوستان خواهش میکنم کمک کنید . من نتونستم پرداخت رو انجام بدم. توی سایت uscs رفتن آکانت ساختم اما وقتی وارد میشم هیچی نشون نمیده توی pay.gov هم همینطور میشه یکی از دوستان سریع راهنمایی کامل کنند.
ممنونم

حالا پرداخت من رو یکی برام از آمریکا انجام داده ولی نمی تونم رسیدمو و آپدیت شدن Case ام رو تو سایت ببینم . احتمالا باید سایت مشکل داشته باشه
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: mehran_salavati ، mrbonbon ، afshinghwink ، mirzamemar ، tajhizgaran ، mhb161
سلام دوستان.

نمیدونم این پیام رو جای درستی میذارم یا نه ولی اگر جاش درست نیست لطفا مدیرا منتقلش کنن.

من یه 3000 و خورده ای دلار تو آمریکا پیش یه شرکت بسیار معتبری دارم. این شرکت میتونه این پول رو به صورت Wire Trasnfer به هر اکانت تو این کشور بفرسته. ضمن اینکه این پول رو میتونن به صورت چک به هر نامی در آمریکا ارسال کنن و شما میتونید نقد کنید.

خلاصه اینکه من میخوام این رو به یکی از بچه های همینجا بفروشم. قیمتی هم که مدنظر دارم مابین قیمت فروش اسکناس و حواله روز هست.

لطفا کسانی که تمایل به خرید دارن بهم پیغام خصوصی بدن.

بازم شرمنده اگه جای اشتباهی نوشتم اینو.
تشکر کنندگان: shatsi ، ikamaly ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161
(2013-06-12 ساعت 17:20)vampire نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:37)sepand88 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 19:59)tabim4 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 18:25)bmojtaba نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 08:58)fahim61 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید این سوال را می پرسم ولی خوب مسئله ای است که ذهنمان را درگیرکرده و شاید هم خیلی پیش پا افتاده باشد. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
در مورد این 165$ ، من اطلاعات مورد نیاز را به برادرم که در خارج زندگی می کند دادم که برای پدر و مادرم هم account را بسازد و هم مبلغ را پرداخت کند. حساب کاربری را ایجاد کرد ولی این گفته زیر در صفحه اول خیلی ذهنش را مشغول کرد و تلفنی که صحبت می کردیم می گفت تاکید کرده که فقط خود فرد باید حساب ایجاد کند و پرداخت را انجام دهد و اینکه IP سیستم چک می شود و از این حرفها. و اینکه نماینده قانونی با داشتن case passcode می تونه کارهای applicant را انجام دهد. طفلکی ادامه نداده بود، ترسیده بود مشکلی ایجاد بشه و گفت حالا که حساب ها را باز کردم ولی در این مورد من پرس و جو کنم.
ببخشید که طولانی شد ولی از دوستانی که پرداخت را انجام دادند آیا به این موضوع توجه کردند یا نه؟
چی کار باید بکنیم

Attorneys, accredited representatives, and employers are not authorized to create a USCIS ELIS account on your behalf to pay the USCIS Immigrant Fee. Only you, as the immigrant, may open a USCIS ELIS account and pay the required fee in order to obtain your Permanent Resident Card (Green Card).
سلام 

دوست من ،من پرداخت کردم از طریق فامیل.... حدود ۱ هفته‌ی دیگه هم دارم میرم آمریکا ... ولی‌ اگه به برگی که بابت پرداخت بهمون دادن توجه کنین دقیقا نوشته یا دوست یا ضامن یا فامیل هیچ فرقی‌ نمیکنه که چه کسی‌ پرداخت کنه

پس با خیاله راحت پرداخت کنین
بنده از سوال جناب فهیم و پاسخ جناب مجتبی و مفهوم پیغام انگلیسی سایت USCIS استنباطم این است که صرفاً تاکید میکنه که ساختن اکانت بایستی توسط متقاضی گرین کارت صورت بگیره ولی پرداخت آن در کشور ثالث توسط هر شخصی قابل قبوله یعنی آن شخص در هر کشوری که سکونت داره وارد اکانت شما میشه و براحتی مبلغ را پرداخت میکنه.
پس جناب فهیم شما تو کشور خودمان اول دو اکانت جداگانه برای پدر و مادرتان ایجاد کنید سپس به برادرتان بگید از آنجا وارد اکانت آنها شده و مبلغ را پرداخت نماید.

من اول اکانت ساختم و قرار بود یکی از اقوام از توی آمریکا برام پرداخت کنه ولی هر چی ادرس سایتو وارد میکرد سایت بالا نمیومد از اونجا!
به هرحال من اطلاعات ویزا کارتشو گرفتم و خودم پرداخت کردم که موفق هم شدم و برام 2 تا ایمیل اومد جهت تایید یکی از طرف ویزا کارت بود یکی از سایت ایمیگرنت بود و شماره رسید پرداختیمم توی اکانتم اپدیت شده بود ..شما هم پیشنهاد میکنم همین کارو کنید

دوست من شما پس تمام این کارها رو از ایران بدون هیچ مشکلی انجام دادید؟
بله از ایران انجام دادم بدون هیچ مشکلی البته اولش مرورگر اینترنت اکسپلورر صفحه مربوط به پرداخت رو باز نمیکرد که من از گوگل کروم استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد

(2013-06-12 ساعت 21:06)vampire نوشته:  دوستای عزیز من هنوز اکانت نساختم برای پرداخت ۱۶۵ دلار.

یه بار با هم مرور کنیم: از ایران هم میتونم اکانت بسازم بدون نیاز به وی پی ان یا با وی پی ان بهتره؟ برای پرداختش هم نیازی هست برای بسته نشدن حساب ویزا یا مستر کارت دوستم از وی پی ان استفاده کنم یا خیر؟ یعنی خودتون از ایران این کار و کردید؟ در ضمن کسی اگه این پول رو نریزه میتونه بعد از ورودش و بازکردن حساب بانکی خودش بریزه؟ لطفا کامل و زودتر بگید.

سپاس.

بله از ایران هم میشه چون خودم از ایران و بدون وی پی ان پرداخت کردم بعد از ورود به امریکا هم میشه پرداخت کنین البته باعث تاخیر در روند صادر شدن گرینکارد میشه
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mirzamemar ، tajhizgaran ، mhb161
(2013-06-14 ساعت 00:37)کاوه شیز نوشته:  جهت اطلاع دوستان:

تغییر در مراکز پردازش ویزاهای مهاجرتی برای ساکنان ایران
http://go.usa.gov/bEq5
وزارت امور خارجه آمریکا در فهرست مراکزپردازش ویزای مهاجرتی برای ایرانیان بازنگری کرده است. کنسولگری های فرانکفورت(آلمان)، وین(اتریش) و ناپل(ایتالیا) دیگر جزء مراکز پردازش ویزای مهاجرتی برای ایرانیان ساکن در ایران نیستند. اکنون سه مرکز پردازش ویزای مهاجرتی برای ساکنان ایران عبارتند از ایروان(ارمنستان)، آنکارا(ترکیه) و ابوظبی(امارات متحده عربی).

اگرقرار مصاحبه شما برای پیش از ١ اوت(١۰ مرداد) در یکی از سه شهر فرانکفورت، وین و یا ناپل تنظیم شده است، این قرار ملاقات تغییری نخواهد کرد و شما می توانید این اطلاعیه را نادیده بگیرید.

اگر شما پیش از این مصاحبه خود را در فرانکفورت، وین و یا ناپل انجام داده اید، آن کنسولگری مراحل بعدی پرونده شما را تا تکمیل انجام خواهد داد و شما می توانید این اطلاعیه را نادیده بگیرید.

اگر شما ساکن ایران هستید و پرونده تان به یکی از مراکز کنسولی فرانکفورت، وین و یا ناپل فرستاده شده است، اما شما هنوز تاریخ مصاحبه ای دریافت نکرده اید، مرکز ملی ویزا (NVC) از طریق نامه با شما تماس خواهد گرفت و مرکز کنسولی جدید پردازش ویزای مهاجرتی شما(ابوظبی، آنکارا و یا ایروان) را به اطلاعتان خواهد رساند. ایرانیان ساکن در آلمان، اتریش و ایتالیا، مانند دیگر ساکنان این کشورها، همچنان به رسیدگی به پرونده های مهاجرتی خود، به ترتیب، در مراکز کنسولی فرانکفورت، وین و ناپل خواهند پرداخت.

وزارت امور خارجه این تغییرات را به تناسب منابع موجود ایجاد می کند. مراکز کنسولی ایروان، آنکارا و ابوظبی دارای مامورین کنسولی فارسی زبان، که به خوبی با فرهنگ ایرانی آشنا هستند، است.

این یعنی چی؟آنکارا شلوغ تر میشه؟کلیرنس ...؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161
(2013-06-08 ساعت 11:33)2013selectee نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 09:16)tabim4 نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 06:37)kasrafo نوشته:  خود هرتز انواع بیمه رو پیشنهاد میده و همونجا صادر میکنه.
از بیمه عادی که فقط ماشین رو پوشش میده تا بیمه به قول خودشون فول کاوریج بسته به نوع ماشین ونوع بیمه قیمتها متفاوت بود. نوع ماشین از اکونومی شروع میشه، بعدش استاندارد تا برو بالا. برای یه ماشین استاندارد مثل تویوتا کورولا با بیمه ی عادی و نویگیشن واسه یک ماه 1300 دلار ، با بیمه ی فول 2300 دلار برای یک ماه. تو سایتش میتونی چک کنی. قیمتهای داخل سایت بدون بیمه و نویگیشن هست.
جناب کسری درست نوشتید؟ یا اینکه من متوجه نمیشم؟ 1300 دلار برای بیمه یکماه یا یکسال ؟

این مبلغی که نوشتند هزینه اجاره ماشین+بیمه واسه یکماهه.
خوب با پول 3-4 ماه اجاره میشه ماشین رو خرید.چه کاریه رنت بکنه آدم؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال ، mhb161 ، Saiban ، ali234 ، ikamaly

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان