کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
گرین کارت خانومم دیروز امد ولی من ظاهرا باید صبر کنم.خوب خانم ها مقدم ترند :دی
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
سلام دوستان.. یکی‌ از دوستان من گرین کارت برنده شده و ویزا هم گرفته الان می‌خواد بیاد آمریکا ولی‌ خیلی‌ نمیتونه بمونه.. می‌خواستم بدونم می‌شه اون بیادو برگرده بعد که گرین کارتش اومد من واسش پست کنم؟ آخه یه جائی خوندم نوشته بودن واسه ۱ روز اومدنو رفتن می‌خوام مطمئن بشم که میتون این کارو کنه.. و سوال دومم اینکه گرین کارت میره به آدرسی که تو فرم هواپیما می‌نویسه یا آدرسی که قبلان تو فرم نوشته؟ ممنون میشم زود راهنماییم کنید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
تشکر کنندگان: r_ent ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، گل نهال ، sadeghi897 ، shaso ، Tomas ، Aida.s
گواهینامه من امروز اومد 22 جون! الان میرم اطلاعاتمو تو مهاجرت نامه میذارم اگه خواستین بخونین Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-06-23 ساعت 06:30)girl نوشته:  سلام دوستان.. یکی‌ از دوستان من گرین کارت برنده شده و ویزا هم گرفته الان می‌خواد بیاد آمریکا ولی‌ خیلی‌ نمیتونه بمونه.. می‌خواستم بدونم می‌شه اون بیادو برگرده بعد که گرین کارتش اومد من واسش پست کنم؟ آخه یه جائی خوندم نوشته بودن واسه ۱ روز اومدنو رفتن می‌خوام مطمئن بشم که میتون این کارو کنه.. و سوال دومم اینکه گرین کارت میره به آدرسی که تو فرم هواپیما می‌نویسه یا آدرسی که قبلان تو فرم نوشته؟ ممنون میشم زود راهنماییم کنید Smile

بله امکانش هست که ایشون برگردند و بعدا شما گرین کارد رو به دستشون برسونید.
گرین کارد به آدرسی میاد که در فرم های اولیه برای مصاحبه ارائه شدند و ربطی به کارت آبی داخل هواپیما نداره.
البته در بدو ورود در فرودگاه اولی که در امریکا وارد می شند زمانی که مدارک پاکت زرد رو تحویل می دند امکان تغییر آدرس هست.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-23 ساعت 06:30)girl نوشته:  سلام دوستان.. یکی‌ از دوستان من گرین کارت برنده شده و ویزا هم گرفته الان می‌خواد بیاد آمریکا ولی‌ خیلی‌ نمیتونه بمونه.. می‌خواستم بدونم می‌شه اون بیادو برگرده بعد که گرین کارتش اومد من واسش پست کنم؟ آخه یه جائی خوندم نوشته بودن واسه ۱ روز اومدنو رفتن می‌خوام مطمئن بشم که میتون این کارو کنه.. و سوال دومم اینکه گرین کارت میره به آدرسی که تو فرم هواپیما می‌نویسه یا آدرسی که قبلان تو فرم نوشته؟ ممنون میشم زود راهنماییم کنید Smile

گرین کارت (اگه بخوان تغییر آدرس بدهند) به آدرسی که تو فرودگاه اعلام کنن میاد، حالا موارد نادر رو نمیدونم من!!
گرین کارت رو پست کنین؟Cool نمیترسین؟؟Big Grin
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
آخه مجبوریم.. البته به ایران پست نمیکنم به آلمان پست می‌کنم بیشتر از ۲ هفته نمیتونه اینجا بمونه باید برگرده آلمان.. خیلی‌ ممنونم کلی‌ خوشحالم کردید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
(2013-06-23 ساعت 06:40)r_ent نوشته:  

گرین کارت (اگه بخوان تغییر آدرس بدهند) به آدرسی که تو فرودگاه اعلام کنن میاد، حالا موارد نادر رو نمیدونم من!!
گرین کارت رو پست کنین؟Cool نمیترسین؟؟Big Grin
سلام ما که فعلا گرین کارت دخترمون به آدرس قبلی رفته هنوز گرین کارت خودمون نیومده یک ماهی میشه آمریکا هستیم
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: girl ، r_ent ، bayat_r ، afshinghwink ، mhb161 ، گل نهال ، sadeghi897 ، lilac ، manila ، Tomas ، kouroshd ، Aida.s
سلام
اگر از دوستان پاس سفيد 2 ساله گرفته لطفا مختصر توضيح بدهد ممنون ميشم
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، azar1348 ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 22:06)mohammad_r نوشته:  سلجام
دوستانی که اولین بار به آمریکا رفتند می خواهم سوال کنم که بطور متوسط چقدر کار اولیه مهاجرت در پورت ورودی در فررودگاه زمان می گیرد.

سلام دوست عزیز
ما نزدیک به یکماه هست که امدیم لس انجلس.
چشمت روز بد نبینه که ما 3 ساعت و نیم تو فرودگاه علاف بودیم.
یعنی به حدی یواش یواش و سر فرصت کار میکردند که به شوهرم گفتم میخوام اولین قتل رو تو خاک امریکا انجام بدم.
امیدوارم شما مثل ما اینقدر اذیت نشین.
تشکر کنندگان: Saiban ، tajhizgaran ، bayat_r ، itsmasoud ، afshinghwink ، majid194 ، mhb161 ، sce ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، naarestan ، Alirezaa2013 ، manila ، mdna ، e76779 ، Tomas ، kouroshd
ولی کار من خیلی زود راه افتاد البته بالاخره کار زیاد داریم اونجا اما من همشو بدو بدو انجام دادم فکر کنم 1 ساعت شد
دوستان سلام

نمیدونم سوالم دقیقا جاش اینجا هست یا نه؟ منتها هیچ جای دیگری پیدا نکردم
برای Criminal History Record Check و (State Police Check (California آیا کسی اقدام کرده؟
تو سایت FBI یک سری اطلاعات هست منتها بعضی جاهاش هنوز برام ابهام داره .
کسی هست گرفته باشه چند تا سوال بپرسم؟

پیشاپیش ممنون

(2013-06-23 ساعت 11:11)mojgan.gh نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 22:06)mohammad_r نوشته:  سلجام
دوستانی که اولین بار به آمریکا رفتند می خواهم سوال کنم که بطور متوسط چقدر کار اولیه مهاجرت در پورت ورودی در فررودگاه زمان می گیرد.

سلام دوست عزیز
ما نزدیک به یکماه هست که امدیم لس انجلس.
چشمت روز بد نبینه که ما 3 ساعت و نیم تو فرودگاه علاف بودیم.
یعنی به حدی یواش یواش و سر فرصت کار میکردند که به شوهرم گفتم میخوام اولین قتل رو تو خاک آمریکا انجام بدم.
امیدوارم شما مثل ما اینقدر اذیت نشین.

بسته به این داره مسافر زیاد باشه یا نه و اینکه سرشون شلوغ هست یا خیر
کلا زیاد معطل میکنند و وقت مسافرها براشون مهم نیست
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161 ، mohajer13 ، sce ، sadeghi897 ، Tomas
جهت اطلاع دوستان سفر کرده:

فروشگاه های زنجیره ای Walmart قیمت iPhone 5 را، با قرار داد سرویس ازAT&T Sprint، یا Verizon، به صورت دائمی از 190 دلار به 129 دلار کاهش داد.

http://www.engadget.com/2013/06/23/walma...-5-prices/
(2013-06-22 ساعت 23:51)rayanmoli نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 16:35)rayanmoli نوشته:  سلام
از دوستان کسی میشیگان و اطراف دیترویت زندگی می کنه؟ ما یک ماهی هست اومدیم و چون من سابقه کاریم تو زمینه خودرو هست قاعدتا" بایستی بیام اونور. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی راجع به زندگی و کار تو میشیگان بده.

با تشکر و امتنان

با سلام
ممنون میشم اگه دوستانی که میشیگان هستند راهنماییی کنند.

با تشکر و امتنان

دوست عزیز
من هم به دلیل داشتن سابقه کار، قصد دارم بیام میشیگان، می شه یه مقدار در مورد هزینه اول زندگی و تجربه کاریابی اونجا بگی. ممنونم
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، afshinghwink ، sce ، Tomas
سلام دوستان
نمیدونم کسی تا حالا این سوالو داشته یا نه؟!
به هر حال مشکل اینه که دیگه پرواز KLMکه مستقیم میره پورتلند تو ایران سرویس نمیده،حالا:
1-Port of entry توی فرم 9 سئوالی اگه پورتلند انتخاب شده باشه برای تحویل مدارک تو یک فرودگاه دیگه مثل Seattle مشکلی پیش میاد یانه؟
2-آیا پرواز دوم مثلا از سیاتل به پورتلند با خطوط داخلی انجام میشه و حمل بار طبق قوانین این پروازه(یعنی 23 کیلو ) برای هرنفر؟
اگه مورد دوم جوابش بله هست پس تکلیف دومین چمدوون چی میشه؟
ممنون اگه کسی تجربه داره جوابمو بده.
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، amiz.abdollah ، sce ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، Tomas
سلام
دوستان من یک سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یک سیم کارت تو یک ایالت مثلا کالیفرنیا خرید بشه بعد بریم تو مثلا تگراس از سیم کارت استفاده کنیم
، هزینه اضافی باید پرداخت کنیم ؟
مثل هرینه جابجایی یا همچین چیزایی
ممنون می شم راهنماییم کنید .
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، sami0 ، amiz.abdollah ، sce ، Alirezaa2013 ، lilac ، hushmandco ، mhb161 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان