موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
گرین کارت خانومم دیروز امد ولی من ظاهرا باید صبر کنم.خوب خانم ها مقدم ترند :دی
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.. یکی از دوستان من گرین کارت برنده شده و ویزا هم گرفته الان میخواد بیاد آمریکا ولی خیلی نمیتونه بمونه.. میخواستم بدونم میشه اون بیادو برگرده بعد که گرین کارتش اومد من واسش پست کنم؟ آخه یه جائی خوندم نوشته بودن واسه ۱ روز اومدنو رفتن میخوام مطمئن بشم که میتون این کارو کنه.. و سوال دومم اینکه گرین کارت میره به آدرسی که تو فرم هواپیما مینویسه یا آدرسی که قبلان تو فرم نوشته؟ ممنون میشم زود راهنماییم کنید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مجبوریم.. البته به ایران پست نمیکنم به آلمان پست میکنم بیشتر از ۲ هفته نمیتونه اینجا بمونه باید برگرده آلمان.. خیلی ممنونم کلی خوشحالم کردید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-23 ساعت 06:40)r_ent نوشته: (2013-06-23 ساعت 06:30)girl نوشته: سلام دوستان.. یکی از دوستان من گرین کارت برنده شده و ویزا هم گرفته الان میخواد بیاد آمریکا ولی خیلی نمیتونه بمونه.. میخواستم بدونم میشه اون بیادو برگرده بعد که گرین کارتش اومد من واسش پست کنم؟ آخه یه جائی خوندم نوشته بودن واسه ۱ روز اومدنو رفتن میخوام مطمئن بشم که میتون این کارو کنه.. و سوال دومم اینکه گرین کارت میره به آدرسی که تو فرم هواپیما مینویسه یا آدرسی که قبلان تو فرم نوشته؟ ممنون میشم زود راهنماییم کنید
گرین کارت (اگه بخوان تغییر آدرس بدهند) به آدرسی که تو فرودگاه اعلام کنن میاد، حالا موارد نادر رو نمیدونم من!!
گرین کارت رو پست کنین؟ نمیترسین؟؟
سلام ما که فعلا گرین کارت دخترمون به آدرس قبلی رفته هنوز گرین کارت خودمون نیومده یک ماهی میشه آمریکا هستیم
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر از دوستان پاس سفيد 2 ساله گرفته لطفا مختصر توضيح بدهد ممنون ميشم
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
ولی کار من خیلی زود راه افتاد البته بالاخره کار زیاد داریم اونجا اما من همشو بدو بدو انجام دادم فکر کنم 1 ساعت شد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 23:51)rayanmoli نوشته: (2013-06-22 ساعت 16:35)rayanmoli نوشته: سلام
از دوستان کسی میشیگان و اطراف دیترویت زندگی می کنه؟ ما یک ماهی هست اومدیم و چون من سابقه کاریم تو زمینه خودرو هست قاعدتا" بایستی بیام اونور. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی راجع به زندگی و کار تو میشیگان بده.
با تشکر و امتنان
با سلام
ممنون میشم اگه دوستانی که میشیگان هستند راهنماییی کنند.
با تشکر و امتنان
دوست عزیز
من هم به دلیل داشتن سابقه کار، قصد دارم بیام میشیگان، می شه یه مقدار در مورد هزینه اول زندگی و تجربه کاریابی اونجا بگی. ممنونم
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نمیدونم کسی تا حالا این سوالو داشته یا نه؟!
به هر حال مشکل اینه که دیگه پرواز KLMکه مستقیم میره پورتلند تو ایران سرویس نمیده،حالا:
1-Port of entry توی فرم 9 سئوالی اگه پورتلند انتخاب شده باشه برای تحویل مدارک تو یک فرودگاه دیگه مثل Seattle مشکلی پیش میاد یانه؟
2-آیا پرواز دوم مثلا از سیاتل به پورتلند با خطوط داخلی انجام میشه و حمل بار طبق قوانین این پروازه(یعنی 23 کیلو ) برای هرنفر؟
اگه مورد دوم جوابش بله هست پس تکلیف دومین چمدوون چی میشه؟
ممنون اگه کسی تجربه داره جوابمو بده.
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوست
دریافت ویزا:۲۶ آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من یک سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یک سیم کارت تو یک ایالت مثلا کالیفرنیا خرید بشه بعد بریم تو مثلا تگراس از سیم کارت استفاده کنیم
، هزینه اضافی باید پرداخت کنیم ؟
مثل هرینه جابجایی یا همچین چیزایی
ممنون می شم راهنماییم کنید .
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم