موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 09:36)mhz_ir نوشته: دوستان دنبال یه بانکی هستم که حساب چکینگ باز کنم و دبیت کارد بگیرم.حسابی که براش کارمزد نگیرن و بتونم باهاش از سرویس اینترنتی هم استفاده کنم(خرید اینترنتی،پرداخت آنلاین و...).موجودی زیادی هم نمیخام بریزم که دوستان میگن بعضی بانکا بالای 1500$ باشه تا کارمزد نگیره.فقط یه حساب برای کارای اینترنتی با موجودی کم(مثلا 600$) و انجام کاراهای اینترنتی.هست همچین بانکی؟
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟
دوست عزیز سلام
ما در Bank of America حساب اینترنتی باز کردیم. یک حساب مشترک برای خودم و همسرم با 25 دلار، که البته فقط باید از طریق ATM باهاش کار کنین و شارژ نداره. ولی اگر همون کار بانکیو با کمک کارمندای بانک انجام بدین شارژتون میکنن.
ما تحقیق کردیم و دوستانمون که آمریکا زندگی میکنن اینو بهمون گفتن.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 17:14)farokhi21 نوشته: سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟
دوست عزیز بستگی به این داره که با چه ایرلاینی برید
بله قیمت بلیط ها بعد اون خیلی کاهش پیدا میکنه
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 18:14)morvarid1364 نوشته: (2013-06-22 ساعت 17:14)farokhi21 نوشته: سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟
دوست عزیز بستگی به این داره که با چه ایرلاینی برید
بله قیمت بلیط ها بعد اون خیلی کاهش پیدا میکنه
ببخشید میشه بفرمایید زمانش تا چه تاریخی است؟معمولا کی تمام میشه؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
ما هم ویزا را گرفتیم و به این جمع میپیوندیم
میخواستم بپرسم کسی تجربه خرید از سایت cheapoair را دارد؟ اینکه شخص دیگری با کردیت کارد برایمان بگیرد مشکلی ایجاد نمیکند؟
تجربه سفر با قطر ایرویز را کسی دارد؟ ورود به فرودگاهی غیر از فرودگاه مقصد در آمریکا مشکلی ایجاد میکند؟ ما میخواهیم لسآنجلس برویم و پرواز قطر وارد نیو یورک میشود و از آنجا به لسآنجلس پرواز هست. فاصله ۲ ساعت بین این دو پرواز کافی هست؟
منتظر تجربیات شما هستم، مرسی
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 17:14)farokhi21 نوشته: سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟
به طور معمول های سیزن در ماه اکتبر تمام میشود حالا روزش بستگی به ایرلاین داره ولی در ماه سپتامبر دیگه قیمتها یه مقدار کمتر از قبل میشه اوج قیمتها معمولا در ماه جولای و آگوست هستش
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 19:06)Setare99 نوشته: دوستان عزیز سلام
ما هم ویزا را گرفتیم و به این جمع میپیوندیم
میخواستم بپرسم کسی تجربه خرید از سایت cheapoair را دارد؟ اینکه شخص دیگری با کردیت کارد برایمان بگیرد مشکلی ایجاد نمیکند؟
تجربه سفر با قطر ایرویز را کسی دارد؟ ورود به فرودگاهی غیر از فرودگاه مقصد در آمریکا مشکلی ایجاد میکند؟ ما میخواهیم لسآنجلس برویم و پرواز قطر وارد نیو یورک میشود و از آنجا به لسآنجلس پرواز هست. فاصله ۲ ساعت بین این دو پرواز کافی هست؟
منتظر تجربیات شما هستم، مرسی
دوست عزيز تبريك ميگم
شما توي اولين پورت ورودي كارهاتون انجام ميشه واسه همين فكر ميكنم 2 ساعت فاصله زماني ممكنه كم باشه
من تجربه پرواز با قطر رو ندارم ولي يكبار دقيقا همين مسير رو با تركيش رفتم پرواز خوبي بود يعني تهران-استانبول-نيويورك-لوس آنجلس
البته اون موقع ويزاي من توريستي بود ولي فكر نميكنم مشكلي باشه و از هر فرودگاهي شما ميتونين وارد بشين.
موفق باشين.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بعد از دو بار سفر می خواستم یه تجربه رو درباره ماشین اجاره کردن به شما بگم.
اگر شما ماشینی رو اجاره بکنید، علاوه بر هزینه اجاره که از شما میگیرند، مقدار قابل توجهی هم بابت انواع بیمه ها دریافت می کنند که شامل بیمه شخص ثالث و بدنه و چند تا چیز دیگه میشه.
نکته بسیار مهمی که میتونه هزینه شما رو به شدت پایین بیاره اینه که اگر شما با کردیت کارتتون ماشین رو اجاره بکنید، نیازی نیست که انواع و اقسام بیمه ها که هزینشون زیاد هم هست رو بخرید، فقط تاکید کنید که بیمه liability رو میخواهید (slp) . زیرا بقیه خطرها رو کارت اعتباری شما پوشش میده و در صورت وقوع خسارت بدون اینکه از شما چیزی بگیره، خسارت ماشین رو میده.
من این موضوع رو از یکی از دوستانم که توی بیمه کار میکرد یاد گرفتم.
ضمناً کردیت کارت من ویزا (VISA) است و این موضوع رو هم تلفنی ازشون استعلام کردم.
تاکید کردند با این کردیت کارت ، برای ماشین اجاره ای ، نیازی به خرید بیمه بدنه و غیره نیست و فقط بیمه شخص ثالث کفایت می کنه.
البته همانطور که دوستان در پستهای 2012 گفتند بهتره قبل از اجاره یه تماسی با شرکت کردیت کارتتون بگیرید و مطمئن بشید که کردیت کارت شما هم این قابلیت رو داره.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 10:21)ستاره سلمانزاده نوشته: دوستان عزیز بعداز بیست روز گرین کارت ما بدستمون رسید
سلام تبریک میگم،
من کارت SSN اومده همچنین اون 165 تا رو هم اینترنتی پرداخت کردم. برای گرین کارت باید به جایی مراجعه کنم یا خودش اتوماتیک میاد؟
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که اولین بار به آمریکا رفتند می خواهم سوال کنم که بطور متوسط چقدر کار اولیه مهاجرت در پورت ورودی در فررودگاه زمان می گیرد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست