کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-22 ساعت 09:36)mhz_ir نوشته:  دوستان دنبال یه بانکی هستم که حساب چکینگ باز کنم و دبیت کارد بگیرم.حسابی که براش کارمزد نگیرن و بتونم باهاش از سرویس اینترنتی هم استفاده کنم(خرید اینترنتی،پرداخت آنلاین و...).موجودی زیادی هم نمیخام بریزم که دوستان میگن بعضی بانکا بالای 1500$ باشه تا کارمزد نگیره.فقط یه حساب برای کارای اینترنتی با موجودی کم(مثلا 600$) و انجام کاراهای اینترنتی.هست همچین بانکی؟
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟
دوست عزیز سلام
ما در Bank of America حساب اینترنتی باز کردیم. یک حساب مشترک برای خودم و همسرم با 25 دلار، که البته فقط باید از طریق ATM باهاش کار کنین و شارژ نداره. ولی اگر همون کار بانکیو با کمک کارمندای بانک انجام بدین شارژتون میکنن.
ما تحقیق کردیم و دوستانمون که آمریکا زندگی میکنن اینو بهمون گفتن.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: shishipapa ، afshinghwink ، mhb161 ، sadeghi897 ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 12:04)elhamin نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 01:11)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 00:51)الا نوشته:  من یه سوال راجه به فرم های هواپیما دارم دوستانی که رفتند یه اطلاع بدند تو تاپیک خودش پرسیدم کسی جواب نداد چون چند روز دیگه داریم میریم اگه جواب بدین ممنون میشم .اولین سوال ما رزیدنت هستیم یا ویزیتور تو فرم کدوم رو بزنیم .دوم اینکه فقط همون فرم آبی رو تو هواپیما باید پر کنیم؟

الا جان
فرم آبی در این لینک در دسترس است، می توانید نگاهی به آن بیاندازید: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
[ که البته در پستهای دیگری هم اشاره کردم که این لینک وام گرفته از یکی از پست های achi686 عزیز است.]

در مورد فرم دیگر هم اگر اشتباه نکنم یک فرم سفید رنگ هم بود اما متاسفانه مندرجات آن را به روشنی به یاد نمی آورم با این حال در اینترنت جستجوی کردم و فکر می کنم که فرم i94 است:
http://www.uscis.gov/ilink/docView/AFM/D...S/I_94.PDF
البته چون حتم ندارم امیدوارم دوستان دیگر هم در این مورد راهنمایی تان کنند. در مورد رزیدنت یا ویزیتور بودن هم در فرم آبی گزینه ای برای این مورد تعبیه نشده است. فرم سفید را هم اساساً ویزیتورها تکمیل نمی کنند.
امیدوارم خوش سفر و پیروز باشید Smile.
من پرواز امارات داشتم و فقط فرم آبی رو بهم دادن

دوست عزیز البته من7-8 ماه پیش با ترکیش [به مقصد واشنگتن] پرواز داشتم و فرم سفید را هم پر کردم. با این وجود، با توجه به تجربۀ شما و اینکه اگر اشتباه نکنم شما به تازگی سفر کردید و اطلاعاتتان به روزتر است، به نظر می رسد که تنها تکمیل فرم آبی الزامیست. با این حال پیشنهاد می کنم دوستان نگاهی به فرم سفید رنگ هم بیاندازند چون شاید ملزم به تکمیل آن هم باشند. به هر حال بی شک بی ضرر است. ممنون از پاسختان. امید که موفق باشید.

(2013-06-22 ساعت 09:36)mhz_ir نوشته:  ...
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟

این سئوال من هم بود و امیدوار هستم که دوستان مطلع در این خصوص راهنماییمان کنند چون من برای بوک کردن هتل در آمریکا از کارتم استفاده کردم ( در ایران) و الان دغدغۀ بلاک شدن حسابم را دارم و واقعاً چیزی جز شنیده های غیر موثق در این مورد نمی دانم. البته من با کارت بانکی ام به صورت آنلاین هزینه هتل را پرداخت نکردم و گزینۀ پرداخت حضوری در هتل را انتخاب کردم. فقط مشخصات کارت را برای گارانتی باید در سیستم ثبت می کردم.
بی نهایت ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: mhz_ir ، afshinghwink ، mgolchin13 ، mhb161 ، sadeghi897 ، Tomas ، kouroshd
(2013-06-22 ساعت 17:14)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟

دوست عزیز بستگی به این داره که با چه ایرلاینی برید
بله قیمت بلیط ها بعد اون خیلی کاهش پیدا میکنه
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، sadeghi897 ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 18:14)morvarid1364 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:14)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان . میشه بفرمایید های سیزن چه تاریخی تمام میشه و آیا قیمت بلیط ها بعد از اون خیلی کاهش پیدا میکنه؟

دوست عزیز بستگی به این داره که با چه ایرلاینی برید
بله قیمت بلیط ها بعد اون خیلی کاهش پیدا میکنه

ببخشید میشه بفرمایید زمانش تا چه تاریخی است؟معمولا کی تمام میشه؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: *NASIM* ، afshinghwink ، mhb161 ، sadeghi897 ، Tomas
دوستان عزیز سلام

ما هم ویزا را گرفتیم و به این جمع میپیوندیم Big Grin

می‌خواستم بپرسم کسی‌ تجربه خرید از سایت cheapoair را دارد؟ اینکه شخص دیگری با کردیت کارد برایمان بگیرد مشکلی‌ ایجاد نمیکند؟

تجربه سفر با قطر ایرویز را کسی‌ دارد؟ ورود به فرودگاهی غیر از فرودگاه مقصد در آمریکا مشکلی‌ ایجاد می‌کند؟ ما می‌خواهیم لس‌آنجلس برویم و پرواز قطر وارد نیو یورک میشود و از آنجا به لس‌آنجلس پرواز هست. فاصله ۲ ساعت بین این دو پرواز کافی‌ هست؟

منتظر تجربیات شما هستم، مرسی‌SmileSmile
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: *NASIM* ، afshinghwink ، گل نهال ، sce ، mhb161 ، far-dv2013 ، Tomas ، kouroshd
(2013-06-22 ساعت 18:13)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 09:36)mhz_ir نوشته:  ...

این سئوال من هم بود و امیدوار هستم که دوستان مطلع در این خصوص راهنماییمان کنند چون من برای بوک کردن هتل در آمریکا از کارتم استفاده کردم ( در ایران) و الان دغدغۀ بلاک شدن حسابم را دارم و واقعاً چیزی جز شنیده های غیر موثق در این مورد نمی دانم. البته من با کارت بانکی ام هزینه هتل را پرداخت نکردم و گزینۀ پرداخت حضوری در هتل هزینه را انتخاب کردم. فقط مشخصات کارت را برای گارانتی باید در سیستم ثبت می کردم.
بی نهایت ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.

سلام،
اینکه بانکتون بلاک کنه یا نه فکر میکنم بستگی به بانکتون داره.اگر پرداختی صورت نگرفته و به اکانت اینترنتی تون هم لاگین نکردید از ایران به احتمال زیاد مشکلی نباید باشه. من یه بار با IP آمریکا اما از یه جای دور افتاده از لحاظ جغرافیایی کانکت شدم و خرید کردم که حسابم رو بلاک کردن و بعد بهم ای میل دادن که یه نفر از جای مشکوکی وارد حسابت شده بود که از آمریکا تلفن زدم و بعد از اهراز هویت گفتم که خودم بودم و از VPN استفاده میکردم. اونها هم حساب رو دوباره اکتیو کردند. این تجربه با Bank of America بود. با همون VPN وارد اکانت سیتی بنک شدم که هیچ اتفاقی نیفتاد.
اگر می خواید از کارتتون در ایران استفاده کنید بهترین راه اینه که یه VPN کانکشن در آمریکا بخرید که ترجیحا نزدیک محل زندگیتون در آمریکا هم باشه و همیشه برای خرید در ایران از VPN کانکشن استفاده کنید که محلتون رو آمریکا نشون بده.
Done waitin' , I'm livin Wink
تشکر کنندگان: afs ، mhz_ir ، *NASIM* ، afshinghwink ، ikamaly ، majorsoly ، lilac ، Danoosh ، mhb161 ، Tomas ، kouroshd ، frozen mind

به طور معمول های سیزن در ماه اکتبر تمام میشود حالا روزش بستگی به ایرلاین داره ولی در ماه سپتامبر دیگه قیمتها یه مقدار کمتر از قبل میشه اوج قیمتها معمولا در ماه جولای و آگوست هستش
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: *NASIM* ، Soap McTavish ، afshinghwink ، ikamaly ، lilac ، mhb161 ، sadeghi897 ، Tomas ، kouroshd
(2013-06-22 ساعت 19:06)Setare99 نوشته:  دوستان عزیز سلام

ما هم ویزا را گرفتیم و به این جمع میپیوندیم Big Grin

می‌خواستم بپرسم کسی‌ تجربه خرید از سایت cheapoair را دارد؟ اینکه شخص دیگری با کردیت کارد برایمان بگیرد مشکلی‌ ایجاد نمیکند؟

تجربه سفر با قطر ایرویز را کسی‌ دارد؟ ورود به فرودگاهی غیر از فرودگاه مقصد در آمریکا مشکلی‌ ایجاد می‌کند؟ ما می‌خواهیم لس‌آنجلس برویم و پرواز قطر وارد نیو یورک میشود و از آنجا به لس‌آنجلس پرواز هست. فاصله ۲ ساعت بین این دو پرواز کافی‌ هست؟

منتظر تجربیات شما هستم، مرسی‌SmileSmile

دوست عزيز تبريك ميگم
شما توي اولين پورت ورودي كارهاتون انجام ميشه واسه همين فكر ميكنم 2 ساعت فاصله زماني ممكنه كم باشه
من تجربه پرواز با قطر رو ندارم ولي يكبار دقيقا همين مسير رو با تركيش رفتم پرواز خوبي بود يعني تهران-استانبول-نيويورك-لوس آنجلس
البته اون موقع ويزاي من توريستي بود ولي فكر نميكنم مشكلي باشه و از هر فرودگاهي شما ميتونين وارد بشين.
موفق باشين.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: *NASIM* ، afs ، afshinghwink ، mhb161 ، Setare99 ، sadeghi897 ، Tomas ، kouroshd
سلام
من بعد از دو بار سفر می خواستم یه تجربه رو درباره ماشین اجاره کردن به شما بگم.
اگر شما ماشینی رو اجاره بکنید، علاوه بر هزینه اجاره که از شما میگیرند، مقدار قابل توجهی هم بابت انواع بیمه ها دریافت می کنند که شامل بیمه شخص ثالث و بدنه و چند تا چیز دیگه میشه.
نکته بسیار مهمی که میتونه هزینه شما رو به شدت پایین بیاره اینه که اگر شما با کردیت کارتتون ماشین رو اجاره بکنید، نیازی نیست که انواع و اقسام بیمه ها که هزینشون زیاد هم هست رو بخرید، فقط تاکید کنید که بیمه liability رو میخواهید (slp) . زیرا بقیه خطرها رو کارت اعتباری شما پوشش میده و در صورت وقوع خسارت بدون اینکه از شما چیزی بگیره، خسارت ماشین رو میده.
من این موضوع رو از یکی از دوستانم که توی بیمه کار میکرد یاد گرفتم.
ضمناً کردیت کارت من ویزا (VISA) است و این موضوع رو هم تلفنی ازشون استعلام کردم.
تاکید کردند با این کردیت کارت ، برای ماشین اجاره ای ، نیازی به خرید بیمه بدنه و غیره نیست و فقط بیمه شخص ثالث کفایت می کنه.
البته همانطور که دوستان در پستهای 2012 گفتند بهتره قبل از اجاره یه تماسی با شرکت کردیت کارتتون بگیرید و مطمئن بشید که کردیت کارت شما هم این قابلیت رو داره.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
(2013-06-21 ساعت 10:21)ستاره سلمانزاده نوشته:  دوستان عزیز بعداز بیست روز گرین کارت ما بدستمون رسید Smile

سلام تبریک میگم،
من کارت SSN اومده همچنین اون 165 تا رو هم اینترنتی پرداخت کردم. برای گرین کارت باید به جایی مراجعه کنم یا خودش اتوماتیک میاد؟
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
سلام
دوستانی که اولین بار به آمریکا رفتند می خواهم سوال کنم که بطور متوسط چقدر کار اولیه مهاجرت در پورت ورودی در فررودگاه زمان می گیرد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: mhb161 ، sadeghi897 ، Tomas ، kouroshd
دوستان عزیز سلام, اینجا فیلادلفیا.....
امروز 19 همین روز ورود ما هست. پریروز ولکام لتر اومد و دیروز گرین کارتها رسید یعنی بعد از 18 روز. ولی هنوز ssn نیومده. تا حالا دو بار هم به دوتا دفتر سوشیال رفتم و هر دو گفتند باید یک ماه بگذره. دیروز رفتم بانک آو آمریکا و کارت دائم رو فعال کردم. تو بانک باید آدم حواسشو خیلی جمع کنه , خیلی قانونی و با احترام سر آدم کلاه میذارن و پیشنهادایی میدن که بیشتر به نفع خودشونه تا مشتری هنوز گیج بانکم!! دوشنبه قرار شد با آشنامون برم بانک چک کنه کلاه سرم نرفته باشهBig Grin ماجرا و نتیجه ش رو خواهم نوشت
سوالی باشه در خدمتم

(2013-06-22 ساعت 22:06)mohammad_r نوشته:  سلام
دوستانی که اولین بار به آمریکا رفتند می خواهم سوال کنم که بطور متوسط چقدر کار اولیه مهاجرت در پورت ورودی در فررودگاه زمان می گیرد.
بستگی به شلوغی و خلوتی فرودگاه در ساعت ورود داره. مال ما نیم ساعت بیشتر طول نکشید ولی خلوت بود, به طور متوسط حداقل روی یک ساعت حساب کنید.
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-06-22 ساعت 20:42)Mamadreza نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 10:21)ستاره سلمانزاده نوشته:  دوستان عزیز بعداز بیست روز گرین کارت ما بدستمون رسید Smile

سلام تبریک میگم،
من کارت SSN اومده همچنین اون 165 تا رو هم اینترنتی پرداخت کردم. برای گرین کارت باید به جایی مراجعه کنم یا خودش اتوماتیک میاد؟

نه خودشون گرین کارت رو به آدرسی که دادین میفرستن.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
دوستان ظاهراً اپلای کردن برای SSN دیگه به اینکه تو فرمها علامت زده باشید یا نه ارتباطی‌ نداره و در هر دو صورت در بدو ورود برای همه کلید میخوره.

همونطور که چند نفر دیگه از دوستان هم گفتن منم به ۲تا Social Security Office مراجعه کردم که همینو بهم گفتن که "وقتی‌ وارد آمریکا میشید بصورت اتوماتیک براتون اپلای می‌شه و شما باید فقط منتظر بمونید. اگر تا ۱ماه به دستتون نرسید مراجعه کنید."

البته من به این هم بسنده نکردم و با Customer Service هم تماس گرفتم و داستان رو براشون گفتم که بازم این حرف رو تایید کردن.

با گذشت ۱۰ روز از ورودم هنوز منتظرش هستم اما گریزی نیست، باید صبر کرد... Wink
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان