کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان عزیز بعداز بیست روز گرین کارت ما بدستمون رسید Smile
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
(2013-06-21 ساعت 06:42)ehsan99 نوشته:  وقتی شما از طريق سايت هايی که هست - بخصوص 3 کمپانی اصلی- کريديتون رو چک ميکنيد در خواست soft inquiry
ميديد که تا اونجايی که من يادمه تاثييری رو کريديت کريديت اسکور نداره و روی کريديت ريپورت هم ثبت نميشه. اگه شخص ديگه اي کريديت شما رو چک کنه اون وقت روی کريديت اسکور تاثيير ميزاه
...

مرسی از توضیحاتتون منظورتون کدوم 3 تا بود؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: payam62 ، Tomas ، mhb161 ، sce ، javid737
(2013-06-04 ساعت 07:44)r_ent نوشته:  سلام به همه
بیش از 1 هفته از ورودم به لس آنجلس گذشته و بالاخره 1 فرصتی پیش اومد که تجربیاتم رو بگم

سلام دوست عزیز
اولین که خواستم ازت کلی تشکر کنم که اینقدر با حوصله همه چیز رو توضیح دادی.
فقط یک سوال داشتم. ایا شما هم مشمول اون 165$ معروف شدی یا نه؟؟؟
من 30 MAY وارد لس انجلس شدم و 2 هفته پیش 165$ رو دادم .تا امروز 22 روز از ورودمون و 2 هفته از پرداخت گذشته اما هنوز از گرین کارت خبری نیست.
ممنون
تشکر کنندگان: r_ent ، iman83 ، Tomas ، ikamaly ، mhb161 ، afshinghwink ، sce ، javid737 ، mhz_ir ، maria2000
سلام عزیزم
خواهش میکنم Smile مرسی از شما که وقت گذاشتی و خوندیش Smile
بازم تکمیل ترش میکنم ایشالا Smile
من مشمول اون 165$ نیستم، نگران گرین کارت نباشین به زودی میاد Smile خیلی زود میاد Smileبذارین 1ماه از پرداختتون بگذره، مطمئنم تا اون موقع اومده Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-06-21 ساعت 02:10)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 20:04)naarestan نوشته:  دوست عزیز؛
اگر ویزای «یک ضرب» بگیرید، همونجا پایان مصاحبه به شما میگن و خود آفیسر میگه که چه روزی و چند روز بعد، پاسپورتتون آمادست. اگر یک ضرب باشه، پاسپورتتون رو همونجا توی سفارت، دیگه بهتون تحویل نمیدن و بعد، اون روزی که خودشون میگن، میتونید برید از پُستی که ثبت نام کردید (که همون پروسه‌ی CSC هست)، تحویل بگیرید.
اگر ویزای یک‌ضرب نگیرید، یعنی «کلیرنس» خوردید و باید صبر کنید تا پروسه‌ی کلیر شما طی شود. بهتون یک کاغذ میدن و روی اون نوشته توی چه سایتی باید برید و شماره‌تون رو چک کنید و ببینید که ویزاتون آمادست یا نه. آفیسر بهتون میگه که از چند هفته بعد، کم‌کم چک کنید. بعد، وقتی ببینید که ویزاتون آمادست، تاجایی که اطلاع دارم، یک هفته تا ده روز فرصت دارید که خودتون رو برسونید و پاسپورت‌های خود رو تحویل سفارت بدید تا ویزا روی آن پرینت شود.
اون بسته یا همون پکِیجی که میدن بهتون و باید در فرودگاه آمریکا تحویل دهید هم درنهایت، با پاسپورت ویزا خورده به شما تحویل داده میشه. حالا چه یک ضرب گرفته باشید چه کلیر خورده باشید، وقتی پاسپورتتون ویزا خورد، همراهش به شما پکیج مدارک (که باید ازت مواظبت کنید و نباید پاره‌پوره بشه وگرنه قبول نمیکنند اونجا ازتون!) و یک کاغذ هم میدن.

دوستان عزیز البته من خودم بدون کلیرنس ( البته با نقص مدرک) ویزا گرفتم اما... چون یکی از آشنایان دور 2013 برنده شدند و از من در مورد کل روند لاتاری از ابتدا [ از پر کردن فرم ها تا واکسیناسیون، مدیکال و مصاحبه] خرد خرد راهنمایی گرفتند و الان منتظر کلیر شدن هستند، همواره هم به اطلاعات محدود من اعتماد کردند. این موضوع برای من خیلی خیلی مهم است که بدانم واقعاً تا 10 روز بعد از کلیر شدن فرصت برای مراجعه و دریافت ویزا خواهند داشت؟ چون من گمان می کردم که بعد از کلیر شدن تا آخر سپتامبر باید برای دریافت ویزا اقدام کنند [ البته می دانم منوط به این است که ظرفیت ویزاها تمام نشده باشد]. از آنجا که برای رفع نقص مدرک هیچ محدودیت زمانی قائل نشدند و در نامۀ نقص مدرک من فقط درج شده بود که پیش از پایان سپتامبر مراجعه کنید، تصور می کردم کلیرنس هم همین حکم را دارد.
naarestan عزیز هم نوشتند " تا جایی که اطلاع دارم" یعنی تا حدی برای خودشان هم محل تردید است پس... لطفاً دوستانی که این مرحله را شخصاً طی کردند و با کلیرنس ویزا گرفتند در این مورد راهنمایی کنند، تا اگر زمان محدودی برای اخذ ویزا بعد از کلیر شدن وجود دارد من راهنمایی ام به ایشان را سریعتر اصلاح کنم تا از قبل آمادگی نسبی داشته باشند و در این مدت کوتاه ( 10 روز) برای برنامه ریزی و تهیه مقدمات سفر به آنکارا دچار مشکل نشوند.
ممنون می شوم. پیروز باشید Smile

دوستان خوبم اگر خواهش کنم جواب سئوال من را هم می دهید لطفاً؟
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: Tomas ، mhb161 ، javid737 ، naarestan
(2013-06-21 ساعت 13:56)*NASIM* نوشته:  
اگر ویزای «یک ضرب» بگیرید، همونجا پایان مصاحبه به شما میگن و خود آفیسر میگه که چه روزی و چند روز بعد، پاسپورتتون آمادست. اگر یک ضرب باشه، پاسپورتتون رو همونجا توی سفارت، دیگه بهتون تحویل نمیدن و بعد، اون روزی که خودشون میگن، میتونید برید از پُستی که ثبت نام کردید (که همون پروسه‌ی CSC هست)، تحویل بگیرید.
اگر ویزای یک‌ضرب نگیرید، یعنی «کلیرنس» خوردید و باید صبر کنید تا پروسه‌ی کلیر شما طی شود. بهتون یک کاغذ میدن و روی اون نوشته توی چه سایتی باید برید و شماره‌تون رو چک کنید و ببینید که ویزاتون آمادست یا نه. آفیسر بهتون میگه که از چند هفته بعد، کم‌کم چک کنید. بعد، وقتی ببینید که ویزاتون آمادست، تاجایی که اطلاع دارم، یک هفته تا ده روز فرصت دارید که خودتون رو برسونید و پاسپورت‌های خود رو تحویل سفارت بدید تا ویزا روی آن پرینت شود.
اون بسته یا همون پکِیجی که میدن بهتون و باید در فرودگاه آمریکا تحویل دهید هم درنهایت، با پاسپورت ویزا خورده به شما تحویل داده میشه. حالا چه یک ضرب گرفته باشید چه کلیر خورده باشید، وقتی پاسپورتتون ویزا خورد، همراهش به شما پکیج مدارک (که باید ازت مواظبت کنید و نباید پاره‌پوره بشه وگرنه قبول نمیکنند اونجا ازتون!) و یک کاغذ هم میدن.

دوستان عزیز البته من خودم بدون کلیرنس ( البته با نقص مدرک) ویزا گرفتم اما... چون یکی از آشنایان دور 2013 برنده شدند و از من در مورد کل روند لاتاری از ابتدا [ از پر کردن فرم ها تا واکسیناسیون، مدیکال و مصاحبه] خرد خرد راهنمایی گرفتند و الان منتظر کلیر شدن هستند، همواره هم به اطلاعات محدود من اعتماد کردند. این موضوع برای من خیلی خیلی مهم است که بدانم واقعاً تا 10 روز بعد از کلیر شدن فرصت برای مراجعه و دریافت ویزا خواهند داشت؟ چون من گمان می کردم که بعد از کلیر شدن تا آخر سپتامبر باید برای دریافت ویزا اقدام کنند [ البته می دانم منوط به این است که ظرفیت ویزاها تمام نشده باشد]. از آنجا که برای رفع نقص مدرک هیچ محدودیت زمانی قائل نشدند و در نامۀ نقص مدرک من فقط درج شده بود که پیش از پایان سپتامبر مراجعه کنید، تصور می کردم کلیرنس هم همین حکم را دارد.
naarestan عزیز هم نوشتند " تا جایی که اطلاع دارم" یعنی تا حدی برای خودشان هم محل تردید است پس... لطفاً دوستانی که این مرحله را شخصاً طی کردند و با کلیرنس ویزا گرفتند در این مورد راهنمایی کنند، تا اگر زمان محدودی برای اخذ ویزا بعد از کلیر شدن وجود دارد من راهنمایی ام به ایشان را سریعتر اصلاح کنم تا از قبل آمادگی نسبی داشته باشند و در این مدت کوتاه ( 10 روز) برای برنامه ریزی و تهیه مقدمات سفر به آنکارا دچار مشکل نشوند.

وقتی کیس نامبر فردی که کلیر شده اعلام میشه یه تاریخ روبروی کیس نامبر مینویسه که تاریخ اعتبار بک گراند چک هست و تا اون تاریخ میشه برای دریافت ویزا مراجعه کرد
اما اصلا توصیه نمیشه که تا اون تاریخ صبر کرد و هر چه سریعتر برای دریافت وبزا اقدام کنید بهتره
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: گل نهال ، r_ent ، ikamaly ، afshinghwink ، *NASIM* ، tabim4 ، lilac ، javid737 ، afs ، rouzbehdarvishi ، Tomas

روی وبسایت سفارت آخرین مهلت برای گرفتن ویزاشون روبروی کس نامبرشون نوشته شده که معمولا نزدیک زمانی‌ هست که مدیکال آنها مهلت داره
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان: گل نهال ، r_ent ، ikamaly ، afshinghwink ، *NASIM* ، alirezass ، tabim4 ، mhb161 ، javid737 ، afs ، Tomas ، hamedhamed
سلام بچه ها
من میخوام بلیط بگیرم واسه واشنگتن حدودای اواسط سپتامبر؟
پرواز قطر چطوره؟کسی بوده با قطر رفته باشه؟پرواز قطر خیلی ارزونتر از اماراته؟
تشکر کنندگان: javid737 ، afshinghwink ، mhb161 ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 00:27)sami0 نوشته:  سلام بچه ها
من میخوام بلیط بگیرم واسه واشنگتن حدودای اواسط سپتامبر؟
پرواز قطر چطوره؟کسی بوده با قطر رفته باشه؟پرواز قطر خیلی ارزونتر از اماراته؟
ما چند روز دیگه با قطر میریم واشنگتن حتما اطلاع میدم دوست گرامی.....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: گل نهال ، rouzbehdarvishi ، *NASIM* ، sami0 ، javid737 ، afs ، afshinghwink ، mhb161 ، onlyonline ، Tomas ، kouroshd ، maria2000
من یه سوال راجه به فرم های هواپیما دارم دوستانی که رفتند یه اطلاع بدند تو تاپیک خودش پرسیدم کسی جواب نداد چون چند روز دیگه داریم میریم اگه جواب بدین ممنون میشم .اولین سوال ما رزیدنت هستیم یا ویزیتور تو فرم کدوم رو بزنیم .دوم اینکه فقط همون فرم آبی رو تو هواپیما باید پر کنیم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، javid737 ، mhb161 ، ikamaly ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 00:51)الا نوشته:  من یه سوال راجه به فرم های هواپیما دارم دوستانی که رفتند یه اطلاع بدند تو تاپیک خودش پرسیدم کسی جواب نداد چون چند روز دیگه داریم میریم اگه جواب بدین ممنون میشم .اولین سوال ما رزیدنت هستیم یا ویزیتور تو فرم کدوم رو بزنیم .دوم اینکه فقط همون فرم آبی رو تو هواپیما باید پر کنیم؟

الا جان
فرم آبی در این لینک در دسترس است، می توانید نگاهی به آن بیاندازید: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
[ که البته در پستهای دیگری هم اشاره کردم که این لینک وام گرفته از یکی از پست های achi686 عزیز است.]

در مورد فرم دیگر هم اگر اشتباه نکنم یک فرم سفید رنگ هم بود اما متاسفانه مندرجات آن را به روشنی به یاد نمی آورم با این حال در اینترنت جستجوی کردم و فکر می کنم که فرم i94 است:
http://www.uscis.gov/ilink/docView/AFM/D...S/I_94.PDF
البته چون حتم ندارم امیدوارم دوستان دیگر هم در این مورد راهنمایی تان کنند. در مورد رزیدنت یا ویزیتور بودن هم در فرم آبی گزینه ای برای این مورد تعبیه نشده است. فرم سفید را هم اساساً ویزیتورها تکمیل نمی کنند.
امیدوارم خوش سفر و پیروز باشید Smile.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
تشکر کنندگان: javid737 ، الا ، afshinghwink ، mhb161 ، Tomas ، nooshshahnar
دوستان دنبال یه بانکی هستم که حساب چکینگ باز کنم و دبیت کارد بگیرم.حسابی که براش کارمزد نگیرن و بتونم باهاش از سرویس اینترنتی هم استفاده کنم(خرید اینترنتی،پرداخت آنلاین و...).موجودی زیادی هم نمیخام بریزم که دوستان میگن بعضی بانکا بالای 1500$ باشه تا کارمزد نگیره.فقط یه حساب برای کارای اینترنتی با موجودی کم(مثلا 600$) و انجام کاراهای اینترنتی.هست همچین بانکی؟
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink ، گل نهال ، mhb161 ، *NASIM* ، mgolchin13 ، Tomas
(2013-06-22 ساعت 01:11)*NASIM* نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 00:51)الا نوشته:  من یه سوال راجه به فرم های هواپیما دارم دوستانی که رفتند یه اطلاع بدند تو تاپیک خودش پرسیدم کسی جواب نداد چون چند روز دیگه داریم میریم اگه جواب بدین ممنون میشم .اولین سوال ما رزیدنت هستیم یا ویزیتور تو فرم کدوم رو بزنیم .دوم اینکه فقط همون فرم آبی رو تو هواپیما باید پر کنیم؟

الا جان
فرم آبی در این لینک در دسترس است، می توانید نگاهی به آن بیاندازید: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
[ که البته در پستهای دیگری هم اشاره کردم که این لینک وام گرفته از یکی از پست های achi686 عزیز است.]

در مورد فرم دیگر هم اگر اشتباه نکنم یک فرم سفید رنگ هم بود اما متاسفانه مندرجات آن را به روشنی به یاد نمی آورم با این حال در اینترنت جستجوی کردم و فکر می کنم که فرم i94 است:
http://www.uscis.gov/ilink/docView/AFM/D...S/I_94.PDF
البته چون حتم ندارم امیدوارم دوستان دیگر هم در این مورد راهنمایی تان کنند. در مورد رزیدنت یا ویزیتور بودن هم در فرم آبی گزینه ای برای این مورد تعبیه نشده است. فرم سفید را هم اساساً ویزیتورها تکمیل نمی کنند.
امیدوارم خوش سفر و پیروز باشید Smile.
من پرواز امارات داشتم و فقط فرم آبی رو بهم دادن
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mhb161 ، *NASIM* ، mirzamemar ، nimo80 ، Tomas ، kouroshd

دوست عزیز Smile همون‌طور که فرمودید، من کاملاً آگاهانه از عبارت «تاجایی که اطلاع دارم» استفاده کردم، چون از سایت سفارت یا جایی در خود سفارت این موضوع رو نفهمیدم. بعد از اتمام مصاحبه‌ها، وقتی داشتیم به همراه دیگر دوستان، از ابوظبی به دوبی برمیگشتیم، خانم ملیکا داشتند توصیه‌هایی به دوستانی که کلیر خورده بودند میکردند. من صحبت‌های ایشون رو دقیقا نقل قول میکنم:
ایشون فرمودند که «وقتی ویزاتون Issue شد، یک هفته تا ده روز فرصت دارید بیاید، چون اگر از ده روز بگذره، سفارت یک نفر دیگه رو صدا میکنه جای شما. امسال هم شلوغه و ممکنه بعد، سهمیه ویزا تموم بشه و بهتون نرسه. بنابراین به نفعتونه که نهایت تا ده روز بعد از کلیرشدن، بیاید و پاسپورت‌هاتون رو تحویل سفارت بدید. حواستون به تعطیلی‌های سفارت و خود ِ امارات هم باشه. ماه رمضون و... یک روزهایی اینجا و یک روزهایی سفارت تعطیله. جوری بیاید که به تعطیلی نخورید...»

حالا باز دوستانی که خودشون کلیر خوردند در ابوظبی و بعد دوباره رفتند برای گرفتن ویزا، مسلما بهتر میتونن راهنمایی کنند. Smile
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink ، گل نهال ، mhb161 ، *NASIM* ، Alirezaa2013 ، Tomas ، kouroshd
سلام
از دوستان کسی میشیگان و اطراف دیترویت زندگی می کنه؟ ما یک ماهی هست اومدیم و چون من سابقه کاریم تو زمینه خودرو هست قاعدتا" بایستی بیام اونور. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی راجع به زندگی و کار تو میشیگان بده.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: mhb161 ، afshinghwink ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان