موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز بعداز بیست روز گرین کارت ما بدستمون رسید
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من میخوام بلیط بگیرم واسه واشنگتن حدودای اواسط سپتامبر؟
پرواز قطر چطوره؟کسی بوده با قطر رفته باشه؟پرواز قطر خیلی ارزونتر از اماراته؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 00:27)sami0 نوشته: سلام بچه ها
من میخوام بلیط بگیرم واسه واشنگتن حدودای اواسط سپتامبر؟
پرواز قطر چطوره؟کسی بوده با قطر رفته باشه؟پرواز قطر خیلی ارزونتر از اماراته؟
ما چند روز دیگه با قطر میریم واشنگتن حتما اطلاع میدم دوست گرامی.....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال راجه به فرم های هواپیما دارم دوستانی که رفتند یه اطلاع بدند تو تاپیک خودش پرسیدم کسی جواب نداد چون چند روز دیگه داریم میریم اگه جواب بدین ممنون میشم .اولین سوال ما رزیدنت هستیم یا ویزیتور تو فرم کدوم رو بزنیم .دوم اینکه فقط همون فرم آبی رو تو هواپیما باید پر کنیم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دنبال یه بانکی هستم که حساب چکینگ باز کنم و دبیت کارد بگیرم.حسابی که براش کارمزد نگیرن و بتونم باهاش از سرویس اینترنتی هم استفاده کنم(خرید اینترنتی،پرداخت آنلاین و...).موجودی زیادی هم نمیخام بریزم که دوستان میگن بعضی بانکا بالای 1500$ باشه تا کارمزد نگیره.فقط یه حساب برای کارای اینترنتی با موجودی کم(مثلا 600$) و انجام کاراهای اینترنتی.هست همچین بانکی؟
یه سوال دیگه اینکه اگه با هر حسابی که اونجا باز کردیم از ایران اقدام به خرید کنیم و حساب بلاک بشه بعدا که حضوری بریم حساب رو باز میکنن و مشکلی بابت پولی که تو حسابمون بوده نیست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-22 ساعت 01:11)*NASIM* نوشته: (2013-06-22 ساعت 00:51)الا نوشته: من یه سوال راجه به فرم های هواپیما دارم دوستانی که رفتند یه اطلاع بدند تو تاپیک خودش پرسیدم کسی جواب نداد چون چند روز دیگه داریم میریم اگه جواب بدین ممنون میشم .اولین سوال ما رزیدنت هستیم یا ویزیتور تو فرم کدوم رو بزنیم .دوم اینکه فقط همون فرم آبی رو تو هواپیما باید پر کنیم؟
الا جان
فرم آبی در این لینک در دسترس است، می توانید نگاهی به آن بیاندازید: http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati...n_form.xml
[ که البته در پستهای دیگری هم اشاره کردم که این لینک وام گرفته از یکی از پست های achi686 عزیز است.]
در مورد فرم دیگر هم اگر اشتباه نکنم یک فرم سفید رنگ هم بود اما متاسفانه مندرجات آن را به روشنی به یاد نمی آورم با این حال در اینترنت جستجوی کردم و فکر می کنم که فرم i94 است:
http://www.uscis.gov/ilink/docView/AFM/D...S/I_94.PDF
البته چون حتم ندارم امیدوارم دوستان دیگر هم در این مورد راهنمایی تان کنند. در مورد رزیدنت یا ویزیتور بودن هم در فرم آبی گزینه ای برای این مورد تعبیه نشده است. فرم سفید را هم اساساً ویزیتورها تکمیل نمی کنند.
امیدوارم خوش سفر و پیروز باشید .
من پرواز امارات داشتم و فقط فرم آبی رو بهم دادن
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان کسی میشیگان و اطراف دیترویت زندگی می کنه؟ ما یک ماهی هست اومدیم و چون من سابقه کاریم تو زمینه خودرو هست قاعدتا" بایستی بیام اونور. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی راجع به زندگی و کار تو میشیگان بده.
با تشکر و امتنان