کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-06 ساعت 00:14)پدی نوشته:  [quote='negar_karimi6' pid='370646' dateline='1373050867']
سلام به دوستانی که رفتن آمریکا

مااگرویزامون دربیادتاکی وقت داریم بیاییم ؟
مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
راسته که برای ابوظبی اززمان گرفتن ویزاشش ماه محسوب میشه که بیاییم؟
یااززمان مدیکال حساب میشه
یه سوال دیگه شوهرمن به زورداره میادبه قول خودش فقط بخاطرمنه
به نظرتون اونجادووم میاره؟
چه سوال سختی نه؟
من که همسرشم جوابشونمیدونم اونوقت شمابزرگواران چه انتظاری هست.
سلام تا 6 ماه از مدیکال .2.تا16 دسامبر3.همسرگرامی شماحتما می ایند.

با سلام

تاریخ اعتبار ویزای ابوظبی از تاریخ ایشو شدن به مدت 6 ماه است .... یعنی وقتی ویزا روی پاسپورت چاپ شد دیگه تاریخ اعتبار ویزا ربطی به مدیکال ندارد و اعتبار 6ماه بعد از تاریخ چاپ شدن ویزا هست
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، kasrafo ، mehdiii ، mgolchin13 ، tajhizgaran ، amir82 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، sce
(2013-07-05 ساعت 02:09)abas_kashan نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 01:14)rayanmoli نوشته:  با سلام،
یه مساله ای که چند وقته می خوام اینجا مطرح کنم که به نظر من از همه مسائل دیگه بسیار بسیار مهمتر هست و اون مساله کار و زبان هست ( البته یک بار بطور خلاصه مطرح کردم و استقبالی نشد). به نظر می رسه دوستان اینقدر درگیر مدارک و تهیه خانه و خرید و ... شده اند که از اصلی ترین مساله غافل شده اند. اینجا همه چی کار و کار و کار هست. اگه کار داشته باشی همه چی داری (البته یک کم اغراق هست) و اگه کار نداشته باشید مطمئن باشید ایران خودمون بهتره ( چون اونجا میشه حداقل تو آژانس کار کرد یا مسافرکشی کرد ولی اینجا ؟). بعد از یک ماه اقامت در این کشور تازه آدم می فهمه که زبان و کار چقدر مهم هستند. لازم به ذکر است که من مهندس مکانیک هستم و چندین سال سابقه کاری در زمینه خودروسازی دارم و با مشاورهای اروپایی بسیاری کار کردم وخوب فکر می کردم مشکل زبان نداشته باشم ولی وقتی یه ریکویتر (کاریابها یا به قولی کارچاق کنها)تلفنی راجع به مزایایی کاری و غیره اونهم بعضی از اونا که مثل مسلسل صحبت می کنند می گه آدم می مونه چی بگه؟ خوب وقتی نتونی خوب بفهمی قاعدتا" نخواهی تونست خوب جواب بدی و از مرحله اول کاریابی نخواهی گذشت. مثلا" من در مصاحبه با یه خانوم ریکیوتر شنیدم که می گفت گاجا خوب من از روال صحبتها تونستم حدس بزنم که منظورش چیه؟ و درانتها ازش پرسیدم که منظورت از گاجا چیه و اون گفت Got you یا به عبارتی گرفتم منظورت چیه. اینو گفتم که بدونید اینجا از یه سری اصطلاحات نیز استفاده می کنند که بعضی وقتها واقعا" فهمیدن جملات سخت می شه. مثلا" خیلی وقتها فاعل رو از جمله حذف می کنند. کلا" آمریکاییها خدای خلاصه کردن هستند. دوستی که 5 ساله اینجاست و مدیر مهندسی یه شرکت می باشه می گفت یه همکارمون خیلی وقتها می گفت "اوو" یا یه چیزی شبیه این که بعد از مدتها فهمیدیم می گه All Right خوب بگذریم این قدرها هم سخت نیست. یه پیشنهاد دارم که دوستان اگه اصطلاح و یا آیتم خاصی راجع به کار پیدا کردن و راحتتر شنیدن زبان دارند اینجا مطرح کنند تا به همه کمک بشه. به نظر من قسمت مربوط به زبان انگلیسی و به خصوص Listening و اصطلاحات روزمره آمریکایی و پیدا کردن کار در این سایت وجود نداره و اگر این امکان بوجود بیاد می شه تجربیات دیگران رو نیز به اشتراک گذاشت و خیلی سریع با محیط جدید انطباق یدا کرد.
با تشکر و امتنان
Street Talk
کتابش هست با سی دیش بخون خوب میشی
دوست عزیز من یه دوستی دارم که چند ساله آمریکاست و زبانش هم بد نبود اون هم همین ها رو می گفت ولی از اونجایی که آدم خونسردیه همیشه میگه من هر وقت حرفشونو نمی فهمیدم می گفتم ببخشید میشه لطفا آهسته تکرار کنید؟ و همیشه هم به شوخی میگه؛ مگه اونا زبون ما رو می فهمن که من بخوام حرفشونو دقیقا بفهممTongue حالا از این حرف ها که بگذریم ...من یک معلم زبان درجه یک می شناسم که همیشه میگه بهترین شاگرداش با فیلم دیدن و گوش کردن با دقت به موسیقی تونستن زبان رو مثل بومی های امریکایی خوب صحبت کنند مخصوصا سریال " فرندز یا همون دوستان" که پر از اصطلاح و "اسلنگه" ، در ضمن یه کتابی هست به اسم "نچرال انگلیش" که خیلی خوبه و دقیقا این چیزایی که دوستمون گفتن توش اومده و آموزش داده شده. فکر کنم این کارها رو میشه کرد مخصوصا فیلم که تازه لذتبخش هم هستBig Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
سلام دوستان،حایی توی پست های دوستان خوندم الان که بلیط رو گرفتیم -از ترکیش- میشه شماره صندلی رو اینترنتی انتخاب کرد.اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور؟
دوم اینکه دریاره مایلز و اسمایلز هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشوم.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: mhb161 ، tajhizgaran ، sce ، sadeghi897 ، 3pideh
سلام دوستان من میخواستم گوشی موبایل بخرم اینجا همه قراردادی هستند بدون قرارداد هم خیلی گرون اند شما مغازه ای سراغ دارید که گوشی دست دوم یا آنلاک داشته باشن تو سایت ebay وamazon هست ولی میخواستم قبل خرید گوشی را ببینم
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، negar_karimi6 ، sce
(2013-07-06 ساعت 06:20)StarIR نوشته:  دوستان عزیزی که به تازگی عازم آمریکا می شوند و معضل اجاره خونه رو دارن به من پیغام خصوصی بدن تا شماره یه املاک خوب و با انصاف رو بهشون بدم. من چون خودم در این مورد خیلی سختی کشیدم تا عاقبت به یاری خدا یه جای مناسبی پیدا کردم امیدوارم بتونم به دوستان مهاجری که مثل من در پیدا کردن خونه مشکل دارن و دل نگرانن کمکی کرده باشم
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ، کجای آمریکا ساکن هستید؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، negar_karimi6 ، mhb161 ، sce
بالاخره ولکام لتر من بعد از ۴۵ روز اومد Smile) ولی هنوز گرین خبری نیست.
راستی من با ویزام و بدون گرین کارت بدون هیچ مشکل و سوال و جوابی اومدم کانادا
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
(2013-07-06 ساعت 10:00)fromu2farzad نوشته:  بالاخره ولکام لتر من بعد از ۴۵ روز اومد Smile) ولی هنوز گرین خبری نیست.
راستی من با ویزام و بدون گرین کارت بدون هیچ مشکل و سوال و جوابی اومدم کانادا

بدونه هيچ مشكلي هم برگشتين امريكا يا هنوز كانادايين؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sadeghi897 ، mz64 ، alirezass ، mhb161 ، zohre02 ، sce ، پدی ، negar_karimi6 ، mirzamemar ، مانترا
با سلام
شما هوايي رفتين كانادا يا زميني ايا دعوت نامه هم داشتيد يا بدون دعوت نامه لطفا بيشتر توضيح بدهيد
با تشكر
شاد باشيد
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، tajhizgaran ، afshinghwink ، mhb161 ، zohre02 ، azar1348 ، sce ، negar_karimi6
(2013-07-06 ساعت 00:22)rezagh نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 00:14)پدی نوشته:  [quote='negar_karimi6' pid='370646' dateline='1373050867']

مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
چه سوال سختی نه؟

با سلام

تاریخ اعتبار ویزای ابوظبی از تاریخ ایشو شدن به مدت 6 ماه است .... یعنی وقتی ویزا روی پاسپورت چاپ شد دیگه تاریخ اعتبار ویزا ربطی به مدیکال ندارد و اعتبار 6ماه بعد از تاریخ چاپ شدن ویزا هست

سلام دوست من راستش دوستای دیگه میگندبعدازمدیکال شمامیگیدبعدازصدورویزاکدوموقبول کنم مرجعی منبعی چیزی سراغ داریدکه جواب نهایی روبشه ازتوش فهمید
برای مامهمه
میخوایم ببینیم بچه امو زودترخونه بخت بفرستیم یافرصت هست
روزی عزیزاتون باشه البته
تشکر کنندگان: zohre02 ، rezagh
(2013-07-06 ساعت 13:47)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 00:22)rezagh نوشته:  

مصاحبه مون 16 جون بوده
هنوزهم کلیرنشدیم
کنسولگری ابوظبی هم هستیم
چه سوال سختی نه؟

با سلام

سلام دوست من راستش دوستای دیگه میگندبعدازمدیکال شمامیگیدبعدازصدورویزاکدوموقبول کنم مرجعی منبعی چیزی سراغ داریدکه جواب نهایی روبشه ازتوش فهمید
برای مامهمه
روزی عزیزاتون باشه البته

دوستان لطف کنید برایآنکارا هم این سوالو جواب بدید؟ که اعتبار ویزا از کی ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، payam62
برای مامهمه
روزی عزیزاتون باشه البته
[/quote]

من مرجع موثقم.Big Grin
اعتبار ویزای من 6 ماه بعد از ایشود شدن اونه.هم تاریخ ایشود شدن و هم تاریخ اکسپایر شدن،هر دوتاش توی ویزا هست.خودتون رو درگیر مدیکال و این حرفا نکنین.
موفق باشین.

[/quote]

دوستان لطف کنید برایآنکارا هم این سوالو جواب بدید؟ که اعتبار ویزا از کی ؟
[/quote]

دوست عزیز اعتبار ویزا یه چیزه،اعتبار مدیکال چیز دیگه.
خودتون رو گیج نکنین.شما 6 ماه بعد از تاریخ صدور ویزا می تونین وارد بشین.اعتبار مدیکال آنکارا 6 ماهه.این یعنی اگه خدای ناکرده بیش از 6 ماه منتظر موندین،قبل از گرفتن ویزاهاتون باید مجددا مدیکال رو تجدید کنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: 5ina ، alirezass ، usa lover ، negar_karimi6 ، rezagh ، mhb161
دوستان جان، ميتونين كمكم كنين، يادمه يكى از دوستان از مشهد ارز مسافرتى گرفته بود؟اما الان يادم نيست كى بود؟ كسى يادشه؟؟ بعد يه سوال ديگه،اگه حواله ارز مسافرتيو از مشهد بگيرم، ولى پروازم از فرودگاه تهران باشه، ارزو بهم ميدن تو فرودگاه؟ يا بايد از همون فرودگاه هر شهرى كه خارج ميشم حواله شو گرفته باشم؟ سپاس
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-06 ساعت 17:16)ranebr نوشته:  دوستان جان، ميتونين كمكم كنين، يادمه يكى از دوستان از مشهد ارز مسافرتى گرفته بود؟اما الان يادم نيست كى بود؟ كسى يادشه؟؟ بعد يه سوال ديگه،اگه حواله ارز مسافرتيو از مشهد بگيرم، ولى پروازم از فرودگاه تهران باشه، ارزو بهم ميدن تو فرودگاه؟ يا بايد از همون فرودگاه هر شهرى كه خارج ميشم حواله شو گرفته باشم؟ سپاس
از بانک ملت شهر خودتون نامه رو بگیرید بعد ارز از فرودگاه پروازتون بگیرید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: ranebr ، negar_karimi6 ، manila ، afshinghwink
(2013-07-06 ساعت 09:38)fariba_a نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 06:20)StarIR نوشته:  دوستان عزیزی که به تازگی عازم آمریکا می شوند و معضل اجاره خونه رو دارن به من پیغام خصوصی بدن تا شماره یه املاک خوب و با انصاف رو بهشون بدم. من چون خودم در این مورد خیلی سختی کشیدم تا عاقبت به یاری خدا یه جای مناسبی پیدا کردم امیدوارم بتونم به دوستان مهاجری که مثل من در پیدا کردن خونه مشکل دارن و دل نگرانن کمکی کرده باشم
موفق باشید
سلام
دوست عزیز ، کجای آمریکا ساکن هستید؟
سلام من ایالت کالیفرنیا اومدم لس انجلس وودلندهیلز
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink ، fariba_a
[quote='soroush253' pid='249438' dateline='1355208132']
از بچه های 2013 کسی وارد آمریکا شده یا من هنوز تنها نفرم ؟؟
بچه ها روال فرودگاه خیلی آُسونه من وارد فرودگاه لس آنجلس شدم با پرواز ترکیش که خیلی خوب بود .. اونجا هر کدوم از آفیسر ها به راحتی راهنماییتون می کنن ... اول کاغذ آبی رنگی که تو هواپیما پر کردی رو ازت میگیرن
همونچا ازتون عکس می گیرن ... بعد هم دوباره انگشت نگاری و یه چند تا سوال که آِیا دفعه اولت هست که اومدی و اینا !! بعد راهنماییتون می کنه به باجه یک !

سلام به دوست خوبم. تو که می خواستی بری سن فرانسیسکو چرا نرفتی فرودگاه همونجا و اومدی لس انجلس؟ دلیلی داشت؟
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، rozelo ، afshinghwink ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان