کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به همگی
من می خوام پرواز تهران - LA رو از Emirates بگیرم که فاصله انتظارش تو دوبی 2:40 هستش.
به نظرتون زمان مناسبی هست؟
من تا حالا پرواز connection نداشتم، نمی دونم این زمان - با توجه به تاخیرات معمول پروازها - کافی هست یا نه؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: lilac ، tajhizgaran ، NarcisJ ، babakirani ، پدی ، zohre02 ، shatsi
(2013-07-09 ساعت 14:01)tartar نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 10:52)negar_karimi6 نوشته:  میشه لطفابگید چندهزاردلاراجازه داریم ببیرم آمریکا دربدومهاجرتمون؟
لطفااطمینان به جوابتون داشته باشیدچون میخوایم به اندازه خریدیه خونه نقلی که بیست هزاردلاره پول ببریم دونفرهستیم

دوست عزیز شما در ابتداای مهاجرتتون تا یک سال حق دارید هر چه قدر پول دارید رو بدون پرداخت مالیات ببرید و اگر هم مطمعن هستین که بعد از یک سال میخواهید پول بیشتری ببرید واسه این که نخوایید مالیات بدین باید در همین یک سال داراییهاتون راکه تو ایران یا هرکشوردیگه دارین به اداره مالیات آمریکا اعلام کنید و بگین که این داراییها رو در خارج از آمریکا دارین و بعدا میخوایین منتقل کنین به آمریکا طبیعتا اگر در امدی خارج از آمریکا دارین و اعلام کردین باید مالیات بر در امدتون رو به اداره مالیات آمریکا هر سال پرداخت کنید و راههایی هم داره که کمتر پرداخت کنی یا برشون گردونی که وکیل ها میتونن راهنمایی کنن دوستان این رو در نظر داشته باشن قضیه مالیات اصلا شوخی بردار نبس تو آمریکا و به جز ایران که به دلیل روابط دست رسی به اطلاعات از آمریکا به اموال تون مشکله در خیلی از کشورها هر گونه دارایی داشته باشین خیلی راحت اداره مالیات آمریکا میتونه ازش مطلع بشه و یقه ادم رو بگیره به دوستانی که فکر میکنن به این اطلاعات نیاز دارن حتما توصیه میکنم یه وقت یکی دو ساعته از یه وکیل خوب بگیرن و کاملا توجیح شن و به بقیه هم اطلاع بدن و اینو هم در نظر داشته باشین وکیلا کامل محرم شما هستن و طیق قانون و قسمی که خوردن اجازه ندارن کوچکترین اطلاعات دارایی شما را به هیچ اداره دولتی گزارش کنن دوستان بنده این اطلاعات رو صرفا از برداشتم از راهنمایی های دوستان خدمتتون عرض کردم و به هیچ وجه سند نیست حتما جهت اطمینان صد در صد از راهنمایی وکیل استفاده کنید

ممنون ازپاسخ خوبتون
ولی هنوزمتوجه نشدم بدون هیچگونه استرسی توفرودگاه میتونیم هرچقدربخوایم دلارببریم؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، babakirani ، honey rahmati ، zohre02
(2013-07-09 ساعت 11:09)tajhizgaran نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 10:52)negar_karimi6 نوشته:  میشه لطفابگید چندهزاردلاراجازه داریم ببیرم آمریکا دربدومهاجرتمون؟
لطفااطمینان به جوابتون داشته باشیدچون میخوایم به اندازه خریدیه خونه نقلی که بیست هزاردلاره پول ببریم دونفرهستیم

بیست هزار یا دویست هزار ؟؟؟؟؟؟

یه منبع موثقی گفته به پول خودمون 70 میلیون داشته باشیم میشه مثلا درشارلوت یه آپارتمان خرید
ولی چطوری میشه این مبلغ روبردبه امریکااینونمیدونم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، milad_aae ، zohre02
یه سوال دارم نمیدونم به این تاپیک مربوط میشه یانه

ازاونجاییکه بعدازعمری میخوام یه گوشی خوب بگیرم که توامریکامشکل دسترسی به نت و نقشه و غیره نداشته باشم اگرکسی واقعا یه گوشی خوب که خیلی هم گران نباشه و بشه مسائل ضروری روباهاش توامریکاحل کردلطفابهم معرفی کنه
تایه میلیون میتونم
ممنون
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، zohre02
(2013-07-09 ساعت 15:04)ultra نوشته:  سلام به همگی
من می خوام پرواز تهران - LA رو از Emirates بگیرم که فاصله انتظارش تو دوبی 2:40 هستش.
به نظرتون زمان مناسبی هست؟
من تا حالا پرواز connection نداشتم، نمی دونم این زمان - با توجه به تاخیرات معمول پروازها - کافی هست یا نه؟

دوست عزیز اگر پروازتون از ابتدا با Emirates هست پس نگران تاخیر پرواز نباشید... 2:40 زمان مناسبی برای ترانزیت هست و اگر احیاناً بدلیل تاخیر به پرواز بعدی نرسید چون مقصر از ابتدا Emirates بوده خودشون ترتیب رفتنتون رو با اولین پرواز ممکن خواهند داد و در صورت طولانی بودن مدت زمان انتظارتون در حالت جدید موظف هستند پذیرایی کنند و به شما هتل بدهند... هر چند این داستان اگر با ایرلاین های مختلفی باشید دیگه به این صورت نخواهد بود!
(2013-07-09 ساعت 15:20)negar_karimi6 نوشته:  یه سوال دارم نمیدونم به این تاپیک مربوط میشه یانه

ازاونجاییکه بعدازعمری میخوام یه گوشی خوب بگیرم که توآمریکامشکل دسترسی به نت و نقشه و غیره نداشته باشم اگرکسی واقعا یه گوشی خوب که خیلی هم گران نباشه و بشه مسائل ضروری روباهاش توآمریکاحل کردلطفابهم معرفی کنه
تایه میلیون میتونم
ممنون

دوست عزیز بهتر هستش اگر قصد استفاده از نت و نقشه (آنلاین) رو دارید گوشی رو از اینجا (آمریکا) تهیه کنید، چون در صورتی که Smart Phone بگیرید و پلان را از اپراتور ها نخرید معمولا گوشی ها کار نمیکنند (قسمتی که مربوط به اینترنت شان میشود)، یعنی اپراتور ها برای دریافت هزینه بیشتر کاری کرده اند که امکان استفاده از اینترنت smart phone ها با Pay-as-you-go و pre-paid ها فراهم نباشد. گفتم که در نظر داشته باشید این موضوع رو موقع خریدتون.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، lonelyman ، lilac ، negar_karimi6

احتمالا منظورتون برای down payment خونه هستش دیگه؟ چون خونه هرچقدر هم که نقلی باشه با ۲۰،۰۰۰ دلار قابل خرید نیستش، مخصوصأ که فرمودید شارلوت.

(2013-07-09 ساعت 11:38)wITCH نوشته:  کسی با klm و Delta رفته آمریکا؟چطوری هستن؟

دوست عزیز KLM دیگه از ایران پرواز نداره، اما در مقایسه با خطوط اروپائی خیلی خوبه، ولی به پای Turkish, EMirates , Qatar نمیرسه.
تشکر کنندگان: mdna ، tajhizgaran ، lilac ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 15:20)negar_karimi6 نوشته:  یه سوال دارم نمیدونم به این تاپیک مربوط میشه یانه

ازاونجاییکه بعدازعمری میخوام یه گوشی خوب بگیرم که توآمریکامشکل دسترسی به نت و نقشه و غیره نداشته باشم اگرکسی واقعا یه گوشی خوب که خیلی هم گران نباشه و بشه مسائل ضروری روباهاش توآمریکاحل کردلطفابهم معرفی کنه
تایه میلیون میتونم
ممنون
يه گلاكسي s4 بگير ازus با ١٠٠ دلار اوليه بعدش هم ماهي 20$تا دو سال ما از t mobile گرفتيم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-07-09 ساعت 15:14)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:09)tajhizgaran نوشته:  

بیست هزار یا دویست هزار ؟؟؟؟؟؟

یه منبع موثقی گفته به پول خودمون 70 میلیون داشته باشیم میشه مثلا درشارلوت یه آپارتمان خرید
ولی چطوری میشه این مبلغ روبردبه آمریکااینونمیدونم

لطفا یکبار دیگه با منبع موثقتون چک کنید چون بعید میدونم با بیست هزار دلار بشه آپارتمان خرید .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: lilac ، sut_chemical_eng ، lonelyman ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، zohre02
دوستان یه سوال:اگه گرین کارت داشته باشیم موقع ورود مجدد به ا م ر ی ک ا ازمون چیز دیگه ای هم میخوان مثل id card یا......؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، itsmasoud ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-09 ساعت 17:38)sut_chemical_eng نوشته:  

احتمالا منظورتون برای down payment خونه هستش دیگه؟ چون خونه هرچقدر هم که نقلی باشه با ۲۰،۰۰۰ دلار قابل خرید نیستش، مخصوصأ که فرمودید شارلوت.

(2013-07-09 ساعت 11:38)wITCH نوشته:  کسی با klm و Delta رفته آمریکا؟چطوری هستن؟

دوست عزیز KLM دیگه از ایران پرواز نداره، اما در مقایسه با خطوط اروپائی خیلی خوبه، ولی به پای Turkish, EMirates , Qatar نمیرسه.

اول با الاتحاد میره ابوظبی و بعد klm و Delta،قطر و لوفتانزا هم می تونم بگیرم اما این خیلی حیلی ارزونتر میشه.
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink
دوستان یکی کمک کنه. از ایران چه طوری میشه پول به حساب امریکا حواله کرد؟ صرافی میگه هر دلاری 4500 تومان مبگیره!!
ما تو امارات حساب داریم ولی میگن ازونجا هم به حساب سخصی ایرانی نمیشه حواله کرد. شماها چه طوری حواله می کنید و با چه نرخی؟
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، kouroshd ، negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-09 ساعت 13:09)mdna نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 12:04)tamara نوشته:  

سلام دوست عزیز در اولین سفر به آمریکا هر چقدر دوست داشته باشید میتونید ببرید،ولی‌ ایران حق ندارید بیش از نفری ۵۰۰۰ دلار از کشور خارج کنید،اگر برای این مساله راهکاری دارید به ماهم بگید
ما از طريق صرافي پول حواله كرديم خوب البته دلار حواله اي گرونتره + دستمزد صراف٥٠$ و transaction fee حدود ١٢$ ولي راحت و بي دردسر انجام شد راستي مطمءنيد خونه با ٢٠٠٠٠ دلار ميشه خريد من خيلي بيشتر از اين حرفها قيمت دارم ٢٠٠٠٠٠تا هم خونه نميدنSadSadSad

میشه بگید چه صرافی و با چه نرخی؟ به حساب شخصی فرستاد یا کمپانی؟ خیلی عجله دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: afshinghwink ، negar_karimi6
(2013-07-09 ساعت 20:53)StarIR نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 13:09)mdna نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 12:04)tamara نوشته:  

سلام دوست عزیز در اولین سفر به آمریکا هر چقدر دوست داشته باشید میتونید ببرید،ولی‌ ایران حق ندارید بیش از نفری ۵۰۰۰ دلار از کشور خارج کنید،اگر برای این مساله راهکاری دارید به ماهم بگید
ما از طريق صرافي پول حواله كرديم خوب البته دلار حواله اي گرونتره + دستمزد صراف٥٠$ و transaction fee حدود ١٢$ ولي راحت و بي دردسر انجام شد راستي مطمءنيد خونه با ٢٠٠٠٠ دلار ميشه خريد من خيلي بيشتر از اين حرفها قيمت دارم ٢٠٠٠٠٠تا هم خونه نميدنSadSadSad

میشه بگید چه صرافی و با چه نرخی؟ به حساب شخصی فرستاد یا کمپانی؟ خیلی عجله دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ این دوستمون رو بدند.چون منم دقیقا همین سوال رو دارم،با سپاس
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: milad_aae ، afshinghwink ، negar_karimi6
سلام
دوستان من تو کردیت کارت به یه مشکلی خوردم .یعنی یه چیزی رو سر در نمیارم.
من کردیت کارت دارم با موجودی 500 دلار.همیشه قبل از اینکه 2 هفته بشه پرداخت کردم . امروز دقیقا شد یکماه که من این کارتو دارم
تا حالا سه تا پرداختی داشتم که مجموعا میشه 407 دلار .
تو سایت که میرم برام نوشته $available credit 187 و$ Balance 311.
در حالیکه من فکر میکنم چون حدود 400 دلار پرداخت کردم الان باید همونقدر تو حسابم باشه و نه 187 دلار
دوستان مطلع لطفا کمک کنند و خانواده ایی رو از نگرانی برهانند. D:
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان