کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به تمامی دوستان
از اونجائیکه من خودمو نسبت به این سایت مدیون می دونم خواستم دوباره راجع به مساله پیدا کردن کار یه سایتی رو که یکی از دوستان ساکن اینجا که بسیار بسیار به بنده لطف داشته اند و فکر کنم از خود من بیشتر برای پیدا کردن کار تلاش می کنه معرفی کنم. لینکشو در زیر می گذارم امیدوارم به درد دوستان بخوره. اگه دوستان تجربه ای در این زمینه دارن ممنون میشم واسه دیگران به اشتراک بگذارند. متاسفانه جامعه ایرانی در اینجا ضعیفه(مثلا" از مغازه های ایرانی کمتر خرید می کنند می گن گران فروشند. خوب تا حدودی هم درست می گند).
امیدوارم نسل جدید این مسائل رو کنار بگذاره و یک جامعه قوی تر و منسجم تر ایرانی بوجود بیاوریم و سعی کنیم به همدیگه کمک کنیم.
در ضمن لازمه از آقا افشین عزیز که در ایالت نزدیک ما هست( ما ویرجینیا هستیم. البته می خوام برو میشیگان بخاطر اینکه سابقه کاری خودرویی دارم و اونجا گویا کار بهتر یدا می شه) به خاطر راهنماییهای خوبش کمال تشکر را از طرف خودم و تمامی دوستان داشته باشم.
خیلی طولانی شد ببخشید این هم آدرس سایت:
http://zurl.ir/52764
با تشکر و امتنان
(2013-07-08 ساعت 14:20)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 14:02)عضو باسابقه نوشته:  [quote='tajhizgaran' pid='371921' dateline='1373271922']
تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :

Save up to 15% off your next 5-star journey with Qatar Airways!

From 7th until 21st July 2013, save up to 15% on Economy and Business Class fares throughout our expanding network. Seats are limited, so book now.

We look forward to welcoming you onboard Qatar Airways!

منبع رو ذکر می کنین ؟ بی زحمت Smile

کسایی که تو قطر عضو هستند براشون میل اومده برا منم اومده

(2013-07-08 ساعت 13:04)negar_karimi6 نوشته:  [quote='ranebr' pid='371863' dateline='1373267047']

و یک سوال دیگه ؟ این تخفیف فقط شامل اعضای سایت میشه یا همه افراد از این تخفیف بهره مند میشن ؟ یا شاید منظورشون فقط روزه داران عزیز هستن Big Grin Wink
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، مانترا ، عشق رفتن ، zohre02
دوستان من وضعیت پرونده ام در ELIS امروز تغییر کرده به این حالت:
Status: In Process
Status Date: Jul 8, 2013

مرحله بعدی چی هست؟ یعنی کی گرین کارت میاد؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-09 ساعت 01:40)afs نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 16:19)byousefi_p نوشته:  کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟

زندگی کردن

افشین جان خیلی زیبا گفتی...گاهی اوقات ما چنان درگیر جزئیات میشیم که انواع استرس به ما هجوم میارن ولی وقتی این مفهوم کلی رو --زندگی کردن-- رو در ذهن داشته باشیم به آرامش میرسیم و می تونیم خودمون رو بهتر مدیریت کنیم..سپاس
(2013-07-08 ساعت 14:02)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:55)tajhizgaran نوشته:  تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :

Save up to 15% off your next 5-star journey with Qatar Airways!

From 7th until 21st July 2013, save up to 15% on Economy and Business Class fares throughout our expanding network. Seats are limited, so book now.

We look forward to welcoming you onboard Qatar Airways!

منبع رو ذکر می کنین ؟ بی زحمت Smile

http://www.qatarairways.com/email/13/07/...EMIR317520
2013AS00005xxx •
(2013-07-09 ساعت 08:36)afshinghwink نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 01:40)afs نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 16:19)byousefi_p نوشته:  کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟

زندگی کردن

افشین جان خیلی زیبا گفتی...گاهی اوقات ما چنان درگیر جزئیات میشیم که انواع استرس به ما هجوم میارن ولی وقتی این مفهوم کلی رو --زندگی کردن-- رو در ذهن داشته باشیم به آرامش میرسیم و می تونیم خودمون رو بهتر مدیریت کنیم..سپاس
عزیزجان زندگی کردن دریک کلمه خلاصه نمیشه کلی ابعادداره یکی ازاونهاداشتن اطلاعاته که به همراهش آرامش میاره تابتونی زندگی کنی
ماها هم چون نمیخوایم فقط زنده باشیم و میخوایم زندگی کنیم لازمه اش دونستنه
تشکر کنندگان: shishipapa ، مانترا ، tajhizgaran ، afshinghwink ، nazanin farzad ، mori ، amir0_0amir
میشه لطفابگید چندهزاردلاراجازه داریم ببیرم امریکا دربدومهاجرتمون؟
لطفااطمینان به جوابتون داشته باشیدچون میخوایم به اندازه خریدیه خونه نقلی که بیست هزاردلاره پول ببریم دونفرهستیم
تشکر کنندگان: afshinghwink ، عشق رفتن ، zohre02
(2013-07-09 ساعت 10:52)negar_karimi6 نوشته:  میشه لطفابگید چندهزاردلاراجازه داریم ببیرم آمریکا دربدومهاجرتمون؟
لطفااطمینان به جوابتون داشته باشیدچون میخوایم به اندازه خریدیه خونه نقلی که بیست هزاردلاره پول ببریم دونفرهستیم

بیست هزار یا دویست هزار ؟؟؟؟؟؟
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، zohre02 ، ALNB
کسی با klm و Delta رفته آمریکا؟چطوری هستن؟
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، zohre02
[سلام دوستان،لطفا منو راهنمأی بفرمایید،پسر من سال سوم دبیرستانو تمام کرده و دیپلم گرفته،در آمریکا باید به دبیرستان بره یا به کالج؟و ترجمه مدارکش مهر وزارت امور خارجه و دادگستری میخواد یا مهره مترجم کافیه،ممنون از رهنمأیتون.[/size]size=medium]
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-09 ساعت 11:38)wITCH نوشته:  کسی با klm و Delta رفته آمریکا؟چطوری هستن؟

عالی هستند به خصوص Delta حرف نداره
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، kouroshd ، zohre02 ، گل نهال
سلام به همه دوستان
یه سوالی . من 165 دلار رو آنلاین پرداحت کردم . الان برای این بررسی کنم وضعیت کیسم رو Receipt number می خواهد . کسی می دونه از کجا باید بیارم . ؟ چون یه ایمیل از http://www.uscis.gov/portal/site/uscis اومده که وضعیت پروندم تغییر کرده
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-07-09 ساعت 10:52)negar_karimi6 نوشته:  میشه لطفابگید چندهزاردلاراجازه داریم ببیرم آمریکا دربدومهاجرتمون؟

سلام دوست عزیز در اولین سفر به آمریکا هر چقدر دوست داشته باشید میتونید ببرید،ولی‌ ایران حق ندارید بیش از نفری ۵۰۰۰ دلار از کشور خارج کنید،اگر برای این مساله راهکاری دارید به ماهم بگید
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، naarestan ، tajhizgaran ، sh_aytak ، mdna ، negar_karimi6 ، shatsi
(2013-07-09 ساعت 12:04)tamara نوشته:  

سلام دوست عزیز در اولین سفر به آمریکا هر چقدر دوست داشته باشید میتونید ببرید،ولی‌ ایران حق ندارید بیش از نفری ۵۰۰۰ دلار از کشور خارج کنید،اگر برای این مساله راهکاری دارید به ماهم بگید
ما از طريق صرافي پول حواله كرديم خوب البته دلار حواله اي گرونتره + دستمزد صراف٥٠$ و transaction fee حدود ١٢$ ولي راحت و بي دردسر انجام شد راستي مطمءنيد خونه با ٢٠٠٠٠ دلار ميشه خريد من خيلي بيشتر از اين حرفها قيمت دارم ٢٠٠٠٠٠تا هم خونه نميدنSadSadSad
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه

دوست عزیز شما در ابتداای مهاجرتتون تا یک سال حق دارید هر چه قدر پول دارید رو بدون پرداخت مالیات ببرید و اگر هم مطمعن هستین که بعد از یک سال میخواهید پول بیشتری ببرید واسه این که نخوایید مالیات بدین باید در همین یک سال داراییهاتون راکه تو ایران یا هرکشوردیگه دارین به اداره مالیات امریکا اعلام کنید و بگین که این داراییها رو در خارج از امریکا دارین و بعدا میخوایین منتقل کنین به امریکا طبیعتا اگر در امدی خارج از امریکا دارین و اعلام کردین باید مالیات بر در امدتون رو به اداره مالیات امریکا هر سال پرداخت کنید و راههایی هم داره که کمتر پرداخت کنی یا برشون گردونی که وکیل ها میتونن راهنمایی کنن دوستان این رو در نظر داشته باشن قضیه مالیات اصلا شوخی بردار نبس تو امریکا و به جز ایران که به دلیل روابط دست رسی به اطلاعات از امریکا به اموال تون مشکله در خیلی از کشورها هر گونه دارایی داشته باشین خیلی راحت اداره مالیات امریکا میتونه ازش مطلع بشه و یقه ادم رو بگیره به دوستانی که فکر میکنن به این اطلاعات نیاز دارن حتما توصیه میکنم یه وقت یکی دو ساعته از یه وکیل خوب بگیرن و کاملا توجیح شن و به بقیه هم اطلاع بدن و اینو هم در نظر داشته باشین وکیلا کامل محرم شما هستن و طیق قانون و قسمی که خوردن اجازه ندارن کوچکترین اطلاعات دارایی شما را به هیچ اداره دولتی گزارش کنن دوستان بنده این اطلاعات رو صرفا از برداشتم از راهنمایی های دوستان خدمتتون عرض کردم و به هیچ وجه سند نیست حتما جهت اطمینان صد در صد از راهنمایی وکیل استفاده کنید
تشکر کنندگان: mdna ، oghs ، ranebr ، negar_karimi6 ، lilac ، aghaghia ، mori ، naarestan ، tajhizgaran ، mz64 ، lonelyman ، پدی ، mgolchin13 ، kouroshd ، mhb161 ، afs ، amir0_0amir ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان