کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
الاهربارکه حرف ازپاس سفیدوبرگشتن به ایران میخونم دلم هری میریزه مگرواقعا اینجوریه که تاگرین کارتوگرفت بایدبرگشت؟
به چه عواملی بستگی داره؟
یعنی کارگیرنمی یاد؟
تازه هزینه اش که خیلی زیادمیشه تارفتی زودی برگردی؟
دراخرلطفا میشه بگیدمیانگین ماهی که گرین کارتمونومیدند چندوقته؟
یه ماه؟
دوماه ؟ یابیشتر؟
اگرمدتش کمه پس اجاره نمیشه کردخونه رو درسته؟
چون همشون یکساله قراردادمیبندن؟
دوست گلم بنظرم به شرايط خودتون بستگى داره، يكى مث همسر من اينجا كارى نداره و واسه همين وقتى رفتيم گرين كارتو بگيريم ديگه برنگشت و الان سه ماهه اونجاس، اما من برگشتم چون اينجا كلى كاراى نيمه تموم داشتم، از كار و كلاس و فروش ماشين و فرستادن وسايل تا..... هزار تا كار ديگه.بعلاوه همسر من فكر ميكرد هر چى زودتربره از نظر كار جلوتر ميوفته و ميتونه كاررپيدا كنه، حالا بماند كه كار هم پيدا نكرد( البته تاكيد ميكنم فقط و فقط بعلت تنبلى و من هيچوقت كار پيدا نكردن همسرم رو دليلى بر نبودن كار در اونجا نميبينم چون واقعن همسر من خيلى جدى دنبال كار نگشت، حالا شايد هم واقعن اوضاع كار در اونجا بيريخت باشه،اما در هر حال همسر منو نميشه ملاك قرار داد بهمين دلايلى كه گفتم) و ما فقط اين وسط بيخود و بيجهت اين چند ماهو از هم دورى كشيديم. حالا البته از حق نگذرم كه از يه سرى نظرهاى ديگه جلو افتاديم ، مسايلى مث خونه و محله و جاى زندگى و تلفن و بانك و.... ازينطور مسائلو حسابى خورد و الان كه من برم چون همه اين كارا رو انجام داده، خيلى راحت ميتونه منو راهنمايى كنه.
در مورد گرين كارت واسه ما راس دو هفته اومد( اون موقع نيوىورك بوديم)
و خونه اى كه الان همسر من در ايرواين كاليفرنيا اجاره كرده، قراردادش بمدت ٦ ماه هست، چون من به ايشان فرمودم كه همانا يك مرد از ريزه كاريهايى كه يك خونه باهاس داشته باشه سر در نمياره و بايد خودم باشم Tongueاينه كه خونه رو كوتاه مدت قرارداد بست تا من برم و با هم دنبال خونه بگرديم. اما يادمه همون موقع خيلى گشت كه مثلن خونه رو سه يا چهار ماهه اجاره كنه اما همه جا گفته بودن زير٦ماه اجاره نميدن
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: shaso ، Saiban ، mhb161 ، negar_karimi6 ، mgolchin13 ، zohre02 ، Danoosh ، tajhizgaran ، mori ، e76779 ، el333 ، mdna ، sce ، m.taj ، bayat_r ، mirzamemar ، مانترا ، milad_aae ، kouroshd ، AsemanAbee ، shatsi
(2013-07-07 ساعت 18:27)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان،کسی میدونه چطور میشه برای پرواز ترکیش بصورت اینترنتی صندلی رزرو کرد.ما پروازمون واسه ماه بعده و شنیدم میشه جا رو اینترنتی رزرو کرد.ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.

سلام

ما از خود آژانس خواستیم که واسمون صندلی‌ رزرو کنه. فکر کنم شما هم باید از خودشون بخواید.

موفق باشید
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
تشکر کنندگان: سمانه777 ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، godot ، sce
تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :

Save up to 15% off your next 5-star journey with Qatar Airways!

From 7th until 21st July 2013, save up to 15% on Economy and Business Class fares throughout our expanding network. Seats are limited, so book now.

We look forward to welcoming you onboard Qatar Airways!
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
(2013-07-08 ساعت 11:34)ranebr نوشته:  والاهربارکه حرف ازپاس سفیدوبرگشتن به ایران میخونم دلم هری میریزه مگرواقعا اینجوریه که تاگرین کارتوگرفت بایدبرگشت؟
به چه عواملی بستگی داره؟
یعنی کارگیرنمی یاد؟
یه ماه؟
دوماه ؟ یابیشتر؟
دوست گلم بنظرم به شرايط خودتون بستگى داره، يكى مث همسر من اينجا كارى نداره و واسه همين وقتى رفتيم گرين كارتو بگيريم ديگه برنگشت و الان سه ماهه اونجاس، اما من برگشتم چون اينجا كلى كاراى نيمه تموم داشتم، از كار و كلاس و فروش ماشين و فرستادن وسايل تا..... هزار تا كار ديگه.بعلاوه همسر من فكر ميكرد هر چى زودتربره از نظر كار جلوتر ميوفته و ميتونه كاررپيدا كنه، حالا بماند كه كار هم پيدا نكرد( البته تاكيد ميكنم فقط و فقط بعلت تنبلى و من هيچوقت كار پيدا نكردن همسرم رو دليلى بر نبودن كار در اونجا نميبينم چون واقعن همسر من خيلى جدى دنبال كار نگشت، حالا شايد هم واقعن اوضاع كار در اونجا بيريخت باشه،اما در هر حال همسر منو نميشه ملاك قرار داد بهمين دلايلى كه گفتم) و ما فقط اين وسط بيخود و بيجهت اين چند ماهو از هم دورى كشيديم. حالا البته از حق نگذرم كه از يه سرى نظرهاى ديگه جلو افتاديم ، مسايلى مث خونه و محله و جاى زندگى و تلفن و بانك و.... ازينطور مسائلو حسابى خورد و الان كه من برم چون همه اين كارا رو انجام داده، خيلى راحت ميتونه منو راهنمايى كنه.
و خونه اى كه الان همسر من در ايرواين كاليفرنيا اجاره كرده، قراردادش بمدت ٦ ماه هست، چون من به ايشان فرمودم كه همانا يك مرد از ريزه كاريهايى كه يك خونه باهاس داشته باشه سر در نمياره و بايد خودم باشم Tongueاينه كه خونه رو كوتاه مدت قرارداد بست تا من برم و با هم دنبال خونه بگرديم. اما يادمه همون موقع خيلى گشت كه مثلن خونه رو سه يا چهار ماهه اجاره كنه اما همه جا گفته بودن زير٦ماه اجاره نميدن
مرسی ازاین حوصله ای که به خرج دادیوجامع نوشتید
انشالا هرچه زودترکانون زندگیتان به گرمی گدازه های اتشفشان شود
تشکر کنندگان: zohre02 ، ranebr ، mori ، sce ، oghs ، nimo80 ، shishipapa ، milad_aae ، shatsi
(2013-07-08 ساعت 12:55)tajhizgaran نوشته:  تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :

From 7th until 21st July 2013, save up to 15% on Economy and Business Class fares throughout our expanding network. Seats are limited, so book now.

منبع رو ذکر می کنین ؟ بی زحمت Smile
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، oghs
(2013-07-08 ساعت 14:02)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 12:55)tajhizgaran نوشته:  تخفیف در پروازهای قطری بمناسبت ماه رمضان :

منبع رو ذکر می کنین ؟ بی زحمت Smile

کسایی که تو قطر عضو هستند براشون میل اومده برا منم اومده

(2013-07-08 ساعت 13:04)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 11:34)ranebr نوشته:  والاهربارکه حرف ازپاس سفیدوبرگشتن به ایران میخونم دلم هری میریزه مگرواقعا اینجوریه که تاگرین کارتوگرفت بایدبرگشت؟
به چه عواملی بستگی داره؟
یعنی کارگیرنمی یاد؟
یه ماه؟
دوماه ؟ یابیشتر؟
مرسی ازاین حوصله ای که به خرج دادیوجامع نوشتید
انشالا هرچه زودترکانون زندگیتان به گرمی گدازه های اتشفشان شود

دوست عزیز اینکه میگن تا وقتی که گرین کارتت نیاد و وقتیم اونو گرفتی چون کردیت نداری خیلییییییییی سخت بهت خونه اجاره میدن داستانش چیه و راه حله اینکمار چیه ؟ چون کردیت به این راحتیا که نمیدن!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، عضو باسابقه ، Ali Sepehr ، negar_karimi6 ، mdna ، sce ، oghs
(2013-07-08 ساعت 09:52)رویا زالی نوشته:  سلام دوستان ما یک خانواده سه نفره هستیم که یک هفته است بعد از گرفتن گرین کارت به ایران برگشته ایم و به علت ندا شتن وقت نتوانستیم اقدام به گر فتن پاس سفید کنیم حالا سوال من این است که ایا حتما باید بعد از شیش ماه در آمریکا باشیم یانه؟ایا بعد از یک سال رفتن مشکلی به وجود می اورد ؟اگر جواب بله است ایا راه دیگری وجود دارد چون ما تصمیم به رفتن بعد یکسال داریم از پاسخ گویی شماپیشاپیش متشکرم .

سلام
اگر قبل از 6 ماه برگردید سوابق اقامت شما معتبر می ماند.
اگر بعد از 6 ماه و قبل از 12 ماه برگردید ورود شما مقدور است ولی سوابق اقامت های قبلی شما حذف می شود.
اگر بخواهید بعد از 12 ماه بدون مجوز ری اینتر (پاس سفید) برگردید چون گرین کارت باطل شده با مشکلات جدی مواجه خواهید شد و شاید بتوانید با گرفتن وکیل و هزینه زیاد گرین کارت را زنده کنید.
توصیه میکنم حتما قبل از 12 ماه برگردید....

http://www.uscis.gov/USCIS/Resources/B5en.pdf
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: shaso ، e76779 ، mori ، mirzamemar ، negar_karimi6 ، mdna ، sce ، oghs ، Danoosh ، m.taj ، milad_aae ، kouroshd ، zohre02 ، Sepasttian ، mazy ، Sonaen60 ، shatsi
کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، oghs ، zohre02
(2013-07-08 ساعت 18:10)mino2013 نوشته:  دوستانی آمریکا هستید یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
من از هواپیمایی قطر میخوام بیلیط رزرو کنم که ارزون تر هست اما اول به دوحه میره بعد به شیکاگو و از اونجا به سانفرانسیسکو.و یه پرواز دیگه هم هست که مستقیم به سانفرانسیسکو میره اما 1/5 میلیون تومتن گرانتر است.حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم؟
تاپیک مربوطترش سوال کنی بهتره فکر کنم
http://mohajersara.com/thread-2375.html
تشکر کنندگان: mino2013 ، afshinghwink ، sce ، oghs ، negar_karimi6 ، shatsi
(2013-07-08 ساعت 16:19)byousefi_p نوشته:  کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟

زندگی کردن
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
[code]
(2013-07-08 ساعت 16:19)byousefi_p نوشته:  کسی میتونه خلاصه وار بگه ما چه کارهایی بعد از ورود به یو اس داریم؟
کار خاص !! چی !! یو اس!!! آهاBig Grin
خب اول از هواپیما پیاده میشوید سپس به سراغ گیت های خروج میروید ...!Wink
مشخصه دیگه پی زندگی!!
البته موارد بالا رو مزاح کردم تا جو تالار عوض بشه یکم!!
دوست عزیز هرکس تجربیات خودش رو داره من که تنها پاشدم اومدم اینجا دوماهه برام قد دوسال گذشت و انقد مواردی اینجا دیدم به اداره ها رفتم ماشین و خونه ...! امروزم گیر یه زن مکزیکی زبون نفهم که مدیر آپارتمانه همش منو تهدید به دادگاه میکرد منم که کوتاه نمیومدم خلاصه داستان داشتم! خدا آخر عاقبت ما رو بخیر کنه!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: el333 ، m.taj ، mdna ، bayat_r ، afshinghwink ، tabim4 ، negar_karimi6 ، shaso ، مانترا ، kouroshd ، mhb161 ، byousefi_p ، amir0_0amir ، Sonaen60 ، shatsi
دوستان هفته ی پیش من ویزای یک ضرب از آنکارا گرفتم و می بایستی که به این تایپیک کوچ کنم.
دیگه باید برای سفر آماده شد، امیدوارم بتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم.
الان من چجوریم...Shy
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: afshinghwink ، far-dv2013 ، nimo80 ، shaso ، مانترا ، mori ، milad_aae ، zohre02
سلام
ما حدودا 40 روز است که در آمریکا هستیم در فرودگاه آدرس را تغییر دادیم الان گرین کارت ما اومده ولی برای پسرمون هنوز نیومده.الان من باید از چه طریقی اقدام کنم یا با کجا تماس بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید. این سوال یکی دیگه از دوستان نیز بود و احتمالا" در آینده ممکنه سواله خیلیها باشه.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: oghs ، bayat_r ، afshinghwink ، مانترا ، kouroshd
باید A نامبر شما 8 یا 9 رقم باشد (حضور ذهن ندارم ؛ در نمونه نشان داده شده مشخص است) ؛ اگر A نامبر شما کمتر بود باید بعد از A برای به حد نصاب رسیدن عدد 0 اضافه کنید...
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: oghs ، negar_karimi6 ، milad_aae ، zohre02
سلام
شما آدرسی که داده بودین برای ارسال گرین کارت تغییر دادین؟؟؟؟
مشکلی پیش نیومد؟؟؟ و اینکه مقصدتون حتما همو نبوده که قبلا برای ادرس نوشته بودید!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.سپاس...
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: oghs ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان