موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-17 ساعت 12:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 12:09 توسط مرآت74.)
از دوستان کسی میدونه هزینه تعویض بلیط برگشت ( جلو انداختن ) از نیویورک چند دلار جریمه داره ؟ بلیط برگشت من یکساله بوده و حالا باید برای یک سری کارها برگردم . فکر میکنید برای 10 روز دیگه بلیط هست ؟ آیا با قیمت حالا حساب میکنن ؟ یا فقط جریمه باید پرداخت کنیم ؟ آخه حالا های سیزنه . بلیط من از قطرایرویز است .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال از دوستانی که تجربه اش کردن.
کسی بوده که مدارک تحصیلیش رو به WESارسال کرده باشه؟ یا اونجا واسه ادامه تحصیل رفته باشه بهش گفته باشن که مدارکتو از ایران بفرست؟ اگر کسی تجربه ارسال مدارک به wes رو داره لطفا مراحلش رو بگه که مدارکم.ن رو بی خود نبریم اونجا بعد دوباره مجبور شیم بفرستیم ایران که از اینجا واسمون ارسال شه.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-17 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 18:43 توسط عضو باسابقه.)
(2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته: دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
مثلا این پرواز رو در نظر بگیرین : تهران - دوحه ، دوحه - نیویورک ، نیویورک - سیاتل
بارهای تحویل داده شده رو در کدوم شهر و فرودگاه باید دوباره تحویل بگیریم ؟ ممکنه که اصلا تا مقصد نهائی باری رو تحویل نگیریم ؟ و در سیاتل چمدونها رو تحویل بدن ؟
یا اینکه باید هلک و هلک(helek o helek) چمدونها رو با خودمون اینطرف اونطرف ببریم ...؟
این سوال رو دوستانی که پرواز دو استاپه داشتن می تونن جواب بدن.
دوستان عزیزی که با قطری و یا پروازهای دو استاپه وارد امریکا شدن یک سوال در مورد بار و استاندارد دو تا چمدون 23 کیلویی و اینجور مسائل داشتم .:
با توجه به اینکه یکی از پروازها با ایرلاین های داخلی امریکا انجام خواهد شد ، میخواستم بدونم ما که قراره 7-8 تا چمدون 23 کیلویی (متناسب با افراد خونواده ) با خودمون بیاریم اضافه بار می خوریم یا نه ؟ امکان داره به بلیط اکتفا کنن که در اون بار مجاز رو دو تا چمدون 23 کیلویی واسه هر نفر اعلام کرده ؟
ممنون میشم اگه جواب دوستان سفر کرده و تجربه دیده رو داشته باشم.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست امریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلام
ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام
عزیزم
ما قراره خونه ی کسی بریم که 40 ساله آمریکاست و زن آمریکایی داره ولی به نظر من تمام اطلاعاتی که می تونین جمع کنین و توی یه فایل کپی کنین وبرای خودتون نگه دارین چون خودمم دارم همین کارو می کنم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 19:57)marjani نوشته: (2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته: دوستان سلام
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
عزیزم
ما قراره خونه ی کسی بریم که 40 ساله آمریکاست و زن آمریکایی داره ولی به نظر من تمام اطلاعاتی که می تونین جمع کنین و توی یه فایل کپی کنین وبرای خودتون نگه دارین چون خودمم دارم همین کارو می کنم
درسته چون اونها خیلی از اطلاعات اولیه رو به علت عدم نیاز ندارن و دقیقاً هم شما همون اطلاعات اولیه رو میخواهید.من از دوستامون در مورد شرایط اولیه بیمه و اینا سوال میکردم اطلاعات دقیقی نداشتن و با قیدهایی مثل (فکر کنم) و (به نظرم) و اینا جواب میدادن.بعد هم اینکه به علت وضعیت مالی خوبشون یه کم دل خجسته ای دارن!آدم روش نمیشه یه چیزهایی رو ازشون سوال کنه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته: دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! گرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومن که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم! حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟
این صندلی بچه خیلی جاگیر نیست؟نمیشد اونم بزارید برای فریت شدن؟کالسکه چی اون که جزو بار نیست درسته؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!