کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
از دوستان کسی میدونه هزینه تعویض بلیط برگشت ( جلو انداختن ) از نیویورک چند دلار جریمه داره ؟ بلیط برگشت من یکساله بوده و حالا باید برای یک سری کارها برگردم . فکر میکنید برای 10 روز دیگه بلیط هست ؟ آیا با قیمت حالا حساب میکنن ؟ یا فقط جریمه باید پرداخت کنیم ؟ آخه حالا های سیزنه . بلیط من از قطرایرویز است .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
(2013-07-16 ساعت 12:07)Carrot نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 04:15)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 03:45)مرآت74 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 12:35)manila نوشته:  [quote='مرآت74' pid='375659' dateline='1373857657']

راستش مشکل نداشتن بیمه و هزینه های پزشکی به نظر من در رتبه دوم بعد از بلد نبودن زبان انگلیسی مشکل ساز خواهد بود . شاید باورتون نشه ولی حدود 15 روزه نیاز مبرم به ویزیت پزشک پیدا کردیم ولی جرات رفتن پیش دکتر را نداریم . از روزی که پا به این خاک گذاشتیم بچم مریض شد و با داشتن آشنا یک پزشک کودکان ایرانی پیدا کردیم که 50 دلار حق ویزیت ایشون بود که بعد از پرسیدن فیها خالدون ما اصلاً بچه رو معاینه نکرد و گفت افسردگی ورود به آمریکا رو داره و باید با یک بچه بازی کنه که اصلاً اینطور نبود و به دلیل آب و هوا حالت آلرژی بهش دست داده بود . خلاصه هزینه های پزشکی وحشتناکه و من که همیشه مدافع زندگی در آمریکا بودم و می گفتم حداقل جونمون در امانه بر عکس باید دعا کنیم مریض نشیم .
مشکل دیگه برای دانشجویان و ما که بچه داریم اینه که دو نفر از اقوام بنده که میهمان اونها هستیم ماهیانه 300 دلار دارند قسط وام دانشجویی میدند جالبه که سیتیزن آمریکا هستند . هزینه تحصیل اونها حدود 200 هزار دلار شده و حالا با این همه پول که دانشگاه بعد از فارق التحصیل شدن از اونها می گیره باید مدرکشون رو بگذارند تو قاب . (دلمون رو به کیا خوش کردیم ) . و حالا این دو نفر که زن و شوهرن یک پیتزا فروشی زدند با وام و شبانه روز دارند جون میکنن که شاید روزی با دادن اقساط تحصیلشون بتونن یک پس اندازی جور کنند و بعد یک کار با حقوق ماهی 3000 دلار بگیرن و زندگی رو با کلاس ادامه بدن . ( من که مات موندم که آمریکا با شهروند خودش این کار رو میکنه وای به ما ... )
من تجربه خودمو ميگم براتون يه هفته پيش ما مجبور شديم بريم بيمارستان و به قول شما بعد يه ماه مقاومت ديديم فايده نداره و رفتيم چون شوهرم سنگ كليه داره و ديگه دردش بي امونش كرده بود ، خلاصه با ترس. لرز رفتيم حالا يه مشكل ديگه داشتم اونم دخترم بود كه نميدونستم كجا بذارمش ، رفتيم تو و گفتن چي شده و ماههم گفتيم و بعد كه ديدن درد داره يكي رو گفتن اومد ما رو برد تو و فقط گفتن براي ثبت اسمتون يه كارت بدين
بردنمون تو يه اتاق فوق العاده مجهز و اصلا هم نگفتم بچه نميتونه بياد كلي هم وسيله بازي. و خوراكي بهش دادن و همونجا يه دستگاه دارن براي مترجم انلاين كه حرفهاي دو طرفو ترجمه ميكرد و سريع بهش رسيدگي كردن و سونو و اسكن و غيره و كلا چند ساعتي اونجا بوديم و كلي بهمون خدمات دادن و با كمال احترام و از تجهيزات هم كه ديگه فوووول اخرشم يه فرم دادن بهمون گفتن ببرين اداره سوشال ببينين بهتون كمكي ميكنن يا نه براي پرداخت هزينه.
اصلا نگفتن چقدر شده و من پرسيدم گفتن احتمالا حدود ٣٠٠٠ دلار البته قطعي نگفتن
ما رفتيم سوشال و اونا گفتن ما نميتونيم كمك كنيم به خود بيمارستان بگين كه نميتونين اينقدر بدين هم كم ميكنن هم قسطي حتي ماهي ٥٠ دلار!
حتي ميتونيم نديم و بگيم نداريم ولي خوب ممكنه باز ادم كارش بهشون بيوفته و انوقت جالب نيست !
در كل ميخواستم بگم از هزينه درمان نترسين و مطمئن باشين باهاتون راه ميان و اينجا اول سلامتي شما مهمه بعد پول !!!
مرات عزيز پست شما رو براي تحصيل و ... خوندم من فكر ميكنم ادم چند ماه اول خيلي احساس خوبي نداره ولي مطمئن باشين بعدش همه چيز رنگي ميشه Smile مخصوصا براي بچه اتون
براي ماشين هم ما يه ماشين مال ٢٠٠٩ خريديم و بيمه اش شد ماهي ٤٥ دلار و پوشش خوبي هم ميده
خودتونو با كسي كه مهمونشين مقايسه نكنين هر كس يه. راهي داره تو زندگي Smile

مرات74 میشه بگید دقیقا کدوم شهر هستی؟؟؟ مهتاب اگر ممکنه شما هم شهر خودتون رو بگید / در ضمن مهتاب شما بیمه که 45 دلار میدی ماهیانه میشه بگید دقیقا اسم بیمه چیه تا ما هم همون بیمه رو انتخاب کنیم / اسم ماشینی که گرفتی چیه وقیمتش چند شد / مرسی

مهتاب / جواب من رو اگر بدید ممنون میشم
تشکر کنندگان: azar1348 ، Ehsan1358 ، m.taj ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
(2013-07-17 ساعت 12:08)مرآت74 نوشته:  از دوستان کسی میدونه هزینه تعویض بلیط برگشت ( جلو انداختن ) از نیویورک چند دلار جریمه داره ؟ بلیط برگشت من یکساله بوده و حالا باید برای یک سری کارها برگردم . فکر میکنید برای 10 روز دیگه بلیط هست ؟ آیا با قیمت حالا حساب میکنن ؟ یا فقط جریمه باید پرداخت کنیم ؟ آخه حالا های سیزنه . بلیط من از قطرایرویز است .

این قضیه جریمه خیلی پیچیدست Big Grin
زمانیکه من بلیط واسه خودمون خریدم بنده خدا گفت جریمه تغییر تاریخ، نفری 50 یورو هست! ولی وقتی از واشنگتن خواستم تاریخ برگشت رو جلو بندازم، گفتند که تو کلاس پروازیه من جا نمیده و باید علاوه بر 50 یورو، نفری 700 دلار هم جریمه بدیم.
منظور از کلاس، بیزنس و فرست و ... نیست. یه نامهای عجیب و غریبی میگفتن. منظورشون از کلاس، 45 روزه و 3 ماهه و ... بود. جزئیاتش رو عباس کاشان میتونه توضیح بده Big Grin
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-07-17 ساعت 13:37)2013selectee نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 12:08)مرآت74 نوشته:  از دوستان کسی میدونه هزینه تعویض بلیط برگشت ( جلو انداختن ) از نیویورک چند دلار جریمه داره ؟ بلیط برگشت من یکساله بوده و حالا باید برای یک سری کارها برگردم . فکر میکنید برای 10 روز دیگه بلیط هست ؟ آیا با قیمت حالا حساب میکنن ؟ یا فقط جریمه باید پرداخت کنیم ؟ آخه حالا های سیزنه . بلیط من از قطرایرویز است .

زمانیکه من بلیط واسه خودمون خریدم بنده خدا گفت جریمه تغییر تاریخ، نفری 50 یورو هست! ولی وقتی از واشنگتن خواستم تاریخ برگشت رو جلو بندازم، گفتند که تو کلاس پروازیه من جا نمیده و باید علاوه بر 50 یورو، نفری 700 دلار هم جریمه بدیم.
منظور از کلاس، بیزنس و فرست و ... نیست. یه نامهای عجیب و غریبی میگفتن. منظورشون از کلاس، 45 روزه و 3 ماهه و ... بود. جزئیاتش رو عباس کاشان میتونه توضیح بده Big Grin

دوستان وقتی توایران از یه آؤانیس بلیط رفت وبرگشت میگیری و میری امریکا حالا از اونجا میخوای برگشتتو جلو بندازی باید چیکار کنی؟
بهمون آؤانسه بگی تو ایران برات تغییر بده ، هزینشو چطور براش بفرستی؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، لاتاری ، azar1348
یه سوال از دوستانی که تجربه اش کردن.
کسی بوده که مدارک تحصیلیش رو به WESارسال کرده باشه؟ یا اونجا واسه ادامه تحصیل رفته باشه بهش گفته باشن که مدارکتو از ایران بفرست؟ اگر کسی تجربه ارسال مدارک به wes رو داره لطفا مراحلش رو بگه که مدارکم.ن رو بی خود نبریم اونجا بعد دوباره مجبور شیم بفرستیم ایران که از اینجا واسمون ارسال شه.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: maryam_a ، azar1348
(2013-07-17 ساعت 07:20)afs نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 05:37)ehsan_iuc نوشته:  می خواستم بدونم شما با این plan میتونید از ایران incoming call داشته باشین یا جداگانه charge می کنن اون رو؟

دوست عزیز قریب به اتفاق پلن های موبایل در آمریکا به شما Talk Time یا Minutes می فروشند، یعنی مدت زمانی که با خط خودتون صحبت می کنید. مهم نیست کسی به شما زنگ زده باشه یا شما به کسی زنگ بزنید. پس اگر اینکامینگ کال بگیرید چه داخلی چه خارجی از مینیت های شما کسر می شه و فرق زیادی نمی کنه. من خودم به راحتی با پلن پریپیدی که دارم از ایران تماس مستقیم دریافت می کنم و با گوگل وویس با شماره خودم به موبایل و تلفن ثابت ایران زنگ می زنم.

افشین جان سلام.
تا حالا چند تا پست در خصوص پلن شما و نحوه استفاده از گوگل وویس دیدم.ممنون میشم یه کم بیشتر در این خصوص توضیح بدی.شاید چون تا به حال استفاده نکردم واسم عجیبه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! Big Grinگرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومنSad که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم!Big Grin حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته:  دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
مثلا این پرواز رو در نظر بگیرین : تهران - دوحه ، دوحه - نیویورک ، نیویورک - سیاتل

بارهای تحویل داده شده رو در کدوم شهر و فرودگاه باید دوباره تحویل بگیریم ؟ ممکنه که اصلا تا مقصد نهائی باری رو تحویل نگیریم ؟ و در سیاتل چمدونها رو تحویل بدن ؟
یا اینکه باید هلک و هلک(helek o helek) Smile چمدونها رو با خودمون اینطرف اونطرف ببریم ...؟
این سوال رو دوستانی که پرواز دو استاپه داشتن می تونن جواب بدن.

دوستان عزیزی که با قطری و یا پروازهای دو استاپه وارد امریکا شدن یک سوال در مورد بار و استاندارد دو تا چمدون 23 کیلویی و اینجور مسائل داشتم .:

با توجه به اینکه یکی از پروازها با ایرلاین های داخلی امریکا انجام خواهد شد ، میخواستم بدونم ما که قراره 7-8 تا چمدون 23 کیلویی (متناسب با افراد Big Grin خونواده ) با خودمون بیاریم اضافه بار می خوریم یا نه ؟ امکان داره به بلیط اکتفا کنن که در اون بار مجاز رو دو تا چمدون 23 کیلویی واسه هر نفر اعلام کرده ؟

ممنون میشم اگه جواب دوستان سفر کرده و تجربه دیده رو داشته باشم.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
هیچ کسی به من جواب نداد چرا؟! Sad
دوباره می پرسم.
سوال:
ویزاهاتون رو از مدیکال زدن یا روز صدور؟
اگه کمتر از یه ماه مونده به انقضا مدیکال آنکارا،
صاااااف برن اونگان(چون هنوز نمیتونن بیان آمریکا) یا اول از سفارت میشه پرسید ویزای چند ماهه دارید میدید؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، azar1348
(2013-07-17 ساعت 19:19)آسمان نیلگون نوشته:  هیچ کسی به من جواب نداد چرا؟! Sad
دوباره می پرسم.
سوال:
ویزاهاتون رو از مدیکال زدن یا روز صدور؟
اگه کمتر از یه ماه مونده به انقضا مدیکال آنکارا،
صاااااف برن اونگان(چون هنوز نمیتونن بیان آمریکا) یا اول از سفارت میشه پرسید ویزای چند ماهه دارید میدید؟

ويزاي آنكارا از تاريخ مديكال،٦ ماهه ست
از mohammad fazli بپرسيد كه تمديد مديكال كرده بود
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-17 ساعت 13:37)2013selectee نوشته:  

خیلی پیچیدست ولی چرا وقتی بلیط میخریم آنقدر عجله داریم؟ یا فقط قیمت مهمه؟
به هر حال دوستان خواهشا کلاس بندی بلیط ببینید بپرسید (موظف هستند جواب بدهند)
ویکی:http://en.wikipedia.org/wiki/IATA_class_codes
من توضیح دادم قبلا ولی خوب دیگه ، دوست عزیز بلیط یک ساله ما بالای 10 کلاس پروازی داریم شما ببین بلیطت چیه ؟نزدیکترین مقصد از دوحه نسبت به شما کجاست
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، el333 ، fire dragon ، لاتاری ، azar1348
دوستان سلام

ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست امریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام
تشکر کنندگان: azar1348 ، bayat_r ، Alirezaa2013 ، Ali.US ، mehdi110 ، مانترا ، afshinghwink ، AsemanAbee
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  دوستان سلام

ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام
عزیزم
ما قراره خونه ی کسی بریم که 40 ساله آمریکاست و زن آمریکایی داره ولی به نظر من تمام اطلاعاتی که می تونین جمع کنین و توی یه فایل کپی کنین وبرای خودتون نگه دارین چون خودمم دارم همین کارو می کنم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-07-17 ساعت 19:57)marjani نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  دوستان سلام

به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
عزیزم
ما قراره خونه ی کسی بریم که 40 ساله آمریکاست و زن آمریکایی داره ولی به نظر من تمام اطلاعاتی که می تونین جمع کنین و توی یه فایل کپی کنین وبرای خودتون نگه دارین چون خودمم دارم همین کارو می کنم

درسته چون اونها خیلی از اطلاعات اولیه رو به علت عدم نیاز ندارن و دقیقاً هم شما همون اطلاعات اولیه رو میخواهید.من از دوستامون در مورد شرایط اولیه بیمه و اینا سوال میکردم اطلاعات دقیقی نداشتن و با قیدهایی مثل (فکر کنم) و (به نظرم) و اینا جواب میدادن.بعد هم اینکه به علت وضعیت مالی خوبشون یه کم دل خجسته ای دارن!آدم روش نمیشه یه چیزهایی رو ازشون سوال کنه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! Big Grinگرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومنSad که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم!Big Grin حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟

این صندلی بچه خیلی جاگیر نیست؟نمیشد اونم بزارید برای فریت شدن؟کالسکه چی اون که جزو بار نیست درسته؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال ، Sepasttian ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، Ali.US

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان