کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-18 ساعت 15:54)gulu نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:48)گل نهال نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟

بله چون همسرتون برنده اصلي هستند ميتونند زودتر بروند

دوست عزيز در اولين ورود به خاك آمريكا همه اعضاي كيس بايد همراه با برنده اصلي وارد شوند . يعني زمانيكه شما مي خواهيد براي اولين بار به آمريكا برويد بايد همسرتون هم همراه شما باشند.ولي بعد از دريافت گرين كارت هر كدام از اعضا مي توانند جداگانه سفر كنند.
البته به تاريخ انقضاي ويزاتون هم دقت كنيد . موفق باشيد Smile

دوست عزيز همه اعضاي كيس نبايد با هم بروند، فقط برنده اصلي بايد يا همراه يا زودتر از بقيه اعضاي كيس بره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان
كسي اطلاع داره غير از پاساژ فتوت كجا ميتونيم اين تبديل پريز گرد به تيغه اي رو بخريم؟مرسي
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، azar1348
(2013-07-18 ساعت 16:37)nina22 نوشته:  سلام دوستان
كسي اطلاع داره غير از پاساژ فتوت كجا ميتونيم اين تبديل پريز گرد به تيغه اي رو بخريم؟مرسي
نینا جان
اکثر الکتریکی ها دارن
چیز خاصی نیست که Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-18 ساعت 16:00)گل نهال نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 15:54)gulu نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:48)گل نهال نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟

بله چون همسرتون برنده اصلي هستند ميتونند زودتر بروند

دوست عزيز در اولين ورود به خاك آمريكا همه اعضاي كيس بايد همراه با برنده اصلي وارد شوند . يعني زمانيكه شما مي خواهيد براي اولين بار به آمريكا برويد بايد همسرتون هم همراه شما باشند.ولي بعد از دريافت گرين كارت هر كدام از اعضا مي توانند جداگانه سفر كنند.
البته به تاريخ انقضاي ويزاتون هم دقت كنيد . موفق باشيد Smile

دوست عزيز همه اعضاي كيس نبايد با هم بروند، فقط برنده اصلي بايد يا همراه يا زودتر از بقيه اعضاي كيس بره
ما یکی از دوستانمان خانم و پسرش اول رفتن بعد 2 ماه شوهرش رفت و خانم برنده اصلی بود
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، afshinghwink ، mori ، daria ، azar1348
(2013-07-18 ساعت 17:22)mohammad fazli نوشته:  
نینا جان
اکثر الکتریکی ها دارن
ضمن عرض تبريك به خاطر كليرشدنتون Big Grin راستش من اصفهان پيدا نكردم،الان اومدم تهران گفتم اگه جايي نزديكم باشه بخرم اخه پاساژ فتوت دوره ازم.طرف تجريش هستم.چنتا رو ديدم ولي نداشتن.شما جايي سراغ داريد؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-07-18 ساعت 17:26)nina22 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 17:22)mohammad fazli نوشته:  
نینا جان
اکثر الکتریکی ها دارن
ضمن عرض تبريك به خاطر كليرشدنتون Big Grin راستش من اصفهان پيدا نكردم،الان اومدم تهران گفتم اگه جايي نزديكم باشه بخرم اخه پاساژ فتوت دوره ازم.طرف تجريش هستم.چنتا رو ديدم ولي نداشتن.شما جايي سراغ داريد؟
نینا جان رو همون تجریش بالاخره 4تا الکتریکی پیدا میکنی. حتما دارن. من از سر کوچمون خریدم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
بچه ها قضیه 9 سوال چیه؟ سوالها یکسانن یا متفاوت؟ نمونه سوالها رو میشه بگین؟ واسه جواب دادن بهش قاعده خاصی هست؟

ضمنا میشه یکی بگه این فرمی که میگین پر شده از قبل اماده کردین که در فرودگاه ایروان که وارد میشیم معطل نشیم ، فرمت خامش کجا هست که پرینت بگیریم و پر کنیم؟ یا لینکش کجاست که از اونجا برداریم دانلود کنیم
تشکر از لطفتون
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-07-18 ساعت 17:57)azem2014 نوشته:  بچه ها قضیه 9 سوال چیه؟ سوالها یکسانن یا متفاوت؟ نمونه سوالها رو میشه بگین؟ واسه جواب دادن بهش قاعده خاصی هست؟

ضمنا میشه یکی بگه این فرمی که میگین پر شده از قبل اماده کردین که در فرودگاه ایروان که وارد میشیم معطل نشیم ، فرمت خامش کجا هست که پرینت بگیریم و پر کنیم؟ یا لینکش کجاست که از اونجا برداریم دانلود کنیم
تشکر از لطفتون
در مورد فرم نه سوالي اين تاپيك رو بخونين جواب سوالتون رو ميگيريد.
http://mohajersara.com/thread-4813.html
تشکر کنندگان: گل نهال ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، afshinghwink ، Sepasttian ، azar1348 ، shatsi

دوست عزیز
همون طور که دوستان دیگه هم گفتند بیشتر الکتریکیها دارند. ولی اگر تهران زندگی میکنید یک الکتریکی هست کنار شیرینی فروشی سولدوش که از این تبدیلها به فراوانی داره و قیمتش هم 1000 تومان هست. آدرس شیرینی فروشی سلدوش هم پاسداران میدان هروی انتهای گلستان پنجم (خ موسوی) سمت راست است.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: گل نهال ، negar_karimi6 ، nina22 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، azar1348 ، shatsi
بچه ها سلام،عصر همتون بخیر، بااجازه بزرگترهای مجلس ما هم از امروز کلیر شدیم وداریم اسباب کشی میکنیم به این تاپیکBig Grin لطفأ هوای ما را هم داشته باشیدCool. با اجازهTongue
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-17 ساعت 20:28)r91 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! Big Grinگرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومنSad که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم!Big Grin حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟

این صندلی بچه خیلی جاگیر نیست؟نمیشد اونم بزارید برای فریت شدن؟کالسکه چی اون که جزو بار نیست درسته؟

جاگیر که هست ولی تو کالفرنیا جزو واجباته. کالسکه هم که اگر تا شو باشه جزو بار محسوب نمیشه و تا دم در هواپیما میبرید و اونجا تحویل میگیرنش.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Danoosh ، usa lover ، azar1348 ، sce ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، afshinghwink ، moji20 ، Saeedv13 ، shatsi
(2013-07-17 ساعت 23:13)bayat_r نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! Big Grinگرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومنSad که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم!Big Grin حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟

گلچین جان اینا که درباره آدرس و اینا گفتی تو حرف درسته اما من روز ارسال مدارک اولین بار یه آدرسی دادم که روز مصاحبه عوض کردم و بعد تو فرودگاه هم گفت آدرستون این جدیدست اما گرین کارت رفت به همون آدرسی که روز ارسال مدارک(اردیبهشت پارسال )داده بودم.
اما هرجه زودتر 165 دلار رو بدی سریعتر گرین کارتت میاد و برای من از زمان پرداخت مبلغ بعد از 20 روز اومد.

بیات جان به هر حال چاره ای نیست. آدرسی که من تو سفارت دادم مال واشنگتنه! اگر بره اونجا که واویلاBig Grin
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، mohammadrezah ، sce ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، afshinghwink ، bayat_r ، mrbonbon ، azar1348
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  دوستان سلام

ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام

نگار خانوم الان مهم نیست سر در نمیاری
ولی اینها رو برای خودت آرشیو نگه داشته باش . مثلا یه فایل درست کن بنویس اطلاعات ماشین و همه رو توش جمع کن
چون چند وقت دیگه که درگیر این موضوعات میشی نمیتونی بیایی و تازه اونموقع 200 صفحه سایتو بخونی که ببینی کجاش چی نوشته

(2013-07-18 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  [quote='mohammad fazli' pid='377759' dateline='1374152294']
[quote='nina22' pid='377758' dateline='1374152190']
[quote='mohammad fazli' pid='377754' dateline='1374151978']
[quote='nina22' pid='377719' dateline='1374149239']

میشه بگید یعنی چه ؟ وبرای چه کاریه که خریدنش اینقدرمهمه؟
پريز گرد به تيغه اي

شما اگه وسایل برقی میخواهی بیاری که احتمالاحداقل لب تاپ داری
باید تبدیل بخری چون پریز های ایران با اینجا متفاوته
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-07-18 ساعت 19:56)fire dragon نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  دوستان سلام

ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام

نگار خانوم الان مهم نیست سر در نمیاری
ولی اینها رو برای خودت آرشیو نگه داشته باش . مثلا یه فایل درست کن بنویس اطلاعات ماشین و همه رو توش جمع کن
چون چند وقت دیگه که درگیر این موضوعات میشی نمیتونی بیایی و تازه اونموقع 200 صفحه سایتو بخونی که ببینی کجاش چی نوشته

(2013-07-18 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  [quote='mohammad fazli' pid='377759' dateline='1374152294']
[quote='nina22' pid='377758' dateline='1374152190']
[quote='mohammad fazli' pid='377754' dateline='1374151978']
[quote='nina22' pid='377719' dateline='1374149239']

میشه بگید یعنی چه ؟ وبرای چه کاریه که خریدنش اینقدرمهمه؟
پريز گرد به تيغه اي

شما اگه وسایل برقی میخواهی بیاری که احتمالاحداقل لب تاپ داری
باید تبدیل بخری چون پریز های ایران با اینجا متفاوته

ممنون ازپاسختون
والابافامیلمون که میخوایم بریم خونه اش صحبت کردم که می خوام یه گوشی خوب ازایران بخرم برای کارای اینترنتی
گفت بیاازهمینجابخر
به نظرتون خریدن لب تاپ لازمه ازایران؟
ولی راست هم میگیدااااااااااااااااااااااااااااا چطوربه ذهن خودم لب تاپ نرسیده بودهمش فکرگوشی بودم
تشکر کنندگان: kasrafo ، fire dragon ، nooshshahnar ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348
سلام
من چند تا سوال داشتم در مورد هواپیمایی قطر
ما در مجموع میتونیم دو تا چمدون تحویل بدیم یعنی 23+23
درسته؟مجموعش باید 46 کیلو باشه
در مورد وسیله که با خودمون میبریم بالا تو هواپیما اون رو هم وزن میکنند؟
با تشکر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، azar1348 ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان