موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
مقدار بار مجاز پرواز قطری چقدره ؟
هر نفر یه چمدون 22 کیلویی یا دوتا ؟ابعاد چمدون رو هم اگه کسی می دونه بگه.
ممنون.
لاتاری 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشه
در مورد وزن چمدون ها خیلی حساس هستند؟ مثلا اگه 24 کیلو بشه جریمه داره؟من بلیطم ترکیشه
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 00:48)majid.s نوشته: سلام دوستان
من 22 جولای پرواز دارم به واشنگتن دی سی. 2 تا ساک دارم تو یکیش خوراکیه یکی دیگه لباسام. امروز یه نفر بهم گفت این کار و نکن 2 تا ساکت و مخلوط کن از خوراکی و لباس. چون اینجوری وقتی ببینن یه چمدون خوراکی اوردی بهت گیر میدن. خواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای داشته راجع به ای قضیه؟ ایا واقعا گیر میدن
ممنون
ما ٤ روزه رسيديم واشنگتن، بدون استثنا چمدون همه رو از ايكس ري رد ميكنن و چندين بار ازتون سوال ميكنن كه ايا خوراكي دارين يا نه. حتي كلمات رو فارسي ميگن مثلا از من پرسيد: زعفرون، گلپر، تخمه، سبزي، ميوه!
جالب بود كه ميدونست گلپر چيه!!!
ضمنا اينجا به طرز عجيبي پر از سوپرهاي ايراني هست كه من وقتي خوراكي هاي توي اونو ديدم شاخام دراومد، از انواع سبزيجات خودمون چه تازه چه خشك چه حتي تخمش براي كاشتن. انواع عرق بهار و خارشترو نسترن، انواع ادويه جات، كله پاچه، زولبيا باميه، لواشك گلين، سيخ و قليون ، تن ماهي شيلات، و كنار همه اينها نونوايي تافتون، بربري و سنگك.
قيمت هم يا مشابه ايران بود يا در بعضي مواقع حتي ارزونتر فقط سبزيجات تازه يه كم گرون تر هستند.
پس خيلي خودتونو اذيت نكنين.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 23:26)behnam88 نوشته: تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشه
در مورد وزن چمدون ها خیلی حساس هستند؟ مثلا اگه 24 کیلو بشه جریمه داره؟من بلیطم ترکیشه
از ایران موقع تحویل بار ایرادی نگرفتن و تا نیویورک هیچ مشکلی نبود . ولی موقع برگشت نمی دونم . من نفری دو چمدون حدود 23 تا 26 کیلو داشتم . دقت کنید ساکی که داخل هواپیما میبرید زیاد سنگین نباشه و اسپری ادکلن و چاقو و کارد و چیزهای خطرناک داخلش نباشه . هرچی ایراد هست این کاسه داغ تر از آش ها میگیرن . منظورم راهنماهای پرواز ایرانی که همش میگن نمیشه قطر ایراد میگیرن و کلی جریمه باید بدین . اینقدر تو دل ما رو خالی کردند که گفتیم برسیم قطر تمام نیروی نظامی قطر مسلح آماده شلیکند .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد امریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست / ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 12:48)گل نهال نوشته: (2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته: دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟
بله چون همسرتون برنده اصلي هستند ميتونند زودتر بروند
دوست عزيز در اولين ورود به خاك آمريكا همه اعضاي كيس بايد همراه با برنده اصلي وارد شوند . يعني زمانيكه شما مي خواهيد براي اولين بار به آمريكا برويد بايد همسرتون هم همراه شما باشند.ولي بعد از دريافت گرين كارت هر كدام از اعضا مي توانند جداگانه سفر كنند.
البته به تاريخ انقضاي ويزاتون هم دقت كنيد . موفق باشيد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)