کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
مقدار بار مجاز پرواز قطری چقدره ؟
هر نفر یه چمدون 22 کیلویی یا دوتا ؟ابعاد چمدون رو هم اگه کسی می دونه بگه.
ممنون.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، afshinghwink
(2013-07-17 ساعت 19:40)negar_karimi6 نوشته:  دوستان سلام

ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام
میدونی چیه دوست عزیز.
من فکر می کنم اکثر بچه های اینجا،بچه های خودساخته ای هستن.اینو میشه از لحن نوشتار و همین طور گفتارشون به راحتی فهمید.بچه هایی که تا الان روی پای خودشون ایستادن و بعد از این هم می خوان مسیر جدید زندگی رو خودشون تعیین کنن.آره دوست من.من خودم یکی از این آدما هستم و به هیچ وجه به کسی دل نبستم.امیدم اول از همه به خداست و بعداز اون هم به خودم و دوستان دیگه و اطلاعات کافی.پس تا اونجایی که بشه اطلاعات خودم رو کامل می کنم تا نخوام اونجا واسه کسی مشکلی پیش بیارم.باور کنین اونجا همه بیش از اونی که فکر کنیم گرفتارن.بازم خدارو شکر بعضی از ما جایی رو حداقل واسه چند روز داریم.دوستانی که میرن هتل و به امید کسی نیستن هنوز نیاز به جمع کردن اطلاعات بیشتری دارن و من معتقدم این دسته از افراد در آینده ای نه چندان دور به مراتب از افرادی که به نوعی حمایت می شن موفق تر خواهند بود.
به امید موفبقیت همه.
لاتاری 2013
(2013-07-17 ساعت 20:58)sce نوشته:  مقدار بار مجاز پرواز قطری چقدره ؟
هر نفر یه چمدون 22 کیلویی یا دوتا ؟ابعاد چمدون رو هم اگه کسی می دونه بگه.
ممنون.
هر نفر، ٢تا چمدون ٢٣كيلويي و يه ٨ كيلو بار همراه خود به كابين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، negar_karimi6 ، afshin-b ، Alirezaa2013 ، aghaghia ، roeentan ، afshinghwink

ازاونجاییکه متاسفانه بعضی موضوعاتواینجامیخونموسردرنمی یارم مثل ماشینوبیمه و موبایلوغیره
به نظرتون باانکه قراره بریم نزدخواهرزاده ام درشارلوت برای یکی دوماه و ایشون 10 سالی هست آمریکاست فوق تخصص عصب شناسیه
به نظرتون نگرانیهای عدم اطلاعات ازموضوعات این تاپیک میتونه باوجودایشون کمرنگ تربشه برای ما؟ یااینکه بازهی بشینم اطلاعات جمع کنم؟
به بیانی دیگرایشون درموردهمه این موضوعات میتونه ماروراه بندازه درشارلوت؟که دیگه نیازی به جمع اوری مطالب نداشته باشم؟
چون واقعا گاهی ازاینکه متوجه بحث دوستان نمیشم استرس منومیگیره که چرامن سردرنمی یارم ازاین چیزها
همسرمم که خداوندعمرشان دهدازاونجاییکه کارهاروبدست بنده سپرده اصلا تمایلی درجمع اوری اطلاعات ندارن منم به تنهایی ازپس این اطلاعات برنمی یام

نگار جون هر کمکی خواستی در خدمت هستم حتما قبل از سفر اطلاعات کامل در مورد شهر میزان اشتغال و بیمه و ماشین ... جمع اوری کن البته افشین و دوستان با تجربه در مهاجر سرا خیلی خوب راهنمایی می کنند
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، مانترا ، afs ، afshinghwink ، shatsi
(2013-07-17 ساعت 19:57)marjani نوشته:  

عزیزم
ما قراره خونه ی کسی بریم که 40 ساله آمریکاست و زن آمریکایی داره ولی به نظر من تمام اطلاعاتی که می تونین جمع کنین و توی یه فایل کپی کنین وبرای خودتون نگه دارین چون خودمم دارم همین کارو می کنم

ممنون ازراهنماییتون امامیشه یه درخواست کنم؟ هراطلاعاتی روبرای خودتون جمع کردید اخرسراگربراتون ممکنه برای منم بفرستیدهرکدومش بدردم خوردنگه میدارم بازممممممممممممممممممم لطف میکنید
تشکر کنندگان: مانترا ، byousefi_p ، afshinghwink ، azar1348 ، shatsi
(2013-07-17 ساعت 18:17)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامی، اولین سفر ما هم برای فعال سازی! Big Grinگرین کارت تا چند روز دیگه شروع میشه.صبح روز سه شنبه یکم مرداد با هواپیمایی ترکیش وبه مقصد لس آنجلس.بلیط کامفورت کلاس رو حدود دوماه پیش گرفتم6444000 تومن بزرگسال و 4903000 تومن کودک که با دلار 3550 تومنی محاسبه شد وجمعا 22690000 تومنSad که البته خودم اینترنتی از سایت ترکیش رزرو کردم و بعد پولش رو بردم دادم نمایندگیش تو خیابون ولیعصر.برای هر نفر دو تا تکه بار 23 کیلویی میتونیم ببریم و ما عین هشت تکه رو داریم میبریم. دیروز بسته بندی وسایلمون رو تموم کردیم.دو تا چمدون و شش تا جعبه 46*46*60 سانتی که همگی بیست و یک دو کیلو وزن دارن.البته احتمالا یک سری وسایل دیگه رو هم خانواده بعدا برامون فریت کنن.به غیر از لباس ها مون که خودش دو سه تا چمدون بود، تعدادی ملافه وحوله، اسباب بازی های مورد علاقه بچه هامون، یک دست قاشق چنگال استیل،صندلی ماشین بچه،دوتا لحاف لایکو چند تا پتو مسافرتی سبک و غیره وغیره رو چپوندیم توجعبه ها.فکر کنم قضیه طناب مفتی بود و ما هم خودمونو دار زدیم!Big Grin حالا یکی از چیز هایی که فکر منو مشغول کرده اینه که چطوری این همه بار رو از فرودگاه لس آنجلس میخوام ببرم تا ایرواین! (ناگفته نمونه که خانم من بار داره) البته به توصیه یکی از دوستان رفتم توسایت LAX و دیدم که یک سری ون های شاتل هست به نام road runner که حدودا کرایه اش بدون تکس میشه 120 دلار.ولی خوب مطمئن نیستم. به هر حال هرچه پیش آید خوش آید میریم ببینیم چی میشه.(اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم) راجع به فریت بار هم تو تاپیکش یک پستی گذاشتم که اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا میگذارم.
فعلا قراره بریم هتل اکستندد استی شعبه ایرواین اسپکتروم که همون دو ماه پیش شبی 79 دلار رزرو کردم.البته این قیمت برای یک ماه یا 31 روز هست که شامل تخفیف ماهانه میشه. کلا 2450 دلار قبل از تکس که احتمالا با مالیات حدود 2700 تا بشه.برای گرین کارت هم تو فرودگاه احتمالا آدرس هتل رو میدم و چون هنوز 165دلار رو ندادم طبعا گرین کارت هم تا پول رو ندیم صادر نمیشه و اونجا فرستاده نمیشه! بعدا هم که خونه گرفتم و حساب باز کردم، موقع پرداخت 165دلاری(یا قبلش) ادرس رو هم عوض میکنم. نظرتون چیه؟

گلچین جان اینا که درباره آدرس و اینا گفتی تو حرف درسته اما من روز ارسال مدارک اولین بار یه آدرسی دادم که روز مصاحبه عوض کردم و بعد تو فرودگاه هم گفت آدرستون این جدیدست اما گرین کارت رفت به همون آدرسی که روز ارسال مدارک(اردیبهشت پارسال )داده بودم.
اما هرجه زودتر 165 دلار رو بدی سریعتر گرین کارتت میاد و برای من از زمان پرداخت مبلغ بعد از 20 روز اومد.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-17 ساعت 19:57)marjani نوشته:  

عزیزم
ما قراره خونه ی کسی بریم که 40 ساله آمریکاست و زن آمریکایی داره ولی به نظر من تمام اطلاعاتی که می تونین جمع کنین و توی یه فایل کپی کنین وبرای خودتون نگه دارین چون خودمم دارم همین کارو می کنم
همونجور که خانم معلم (مرجانی) میگن من وقتی رفتم خونه دوستمون تو لس آنجلس که 30 ساله اینجان،اطلاعاتی داشتم که اونا نمیدونستند Big Grin اینجا شما دچار روزمرگی میشی و چون به اطلاعات نیاز نداری دنبالش نمیری.
مثلا شما الان میدونی اگر کسی بخواد از شهری بیاد شهر شما باید کجا بره اطلاعات تغییر آدرسش رو ثبت کنه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشه
در مورد وزن چمدون ها خیلی حساس هستند؟ مثلا اگه 24 کیلو بشه جریمه داره؟من بلیطم ترکیشه
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، fahim61 ، mohammadrezah ، afshinghwink ، azar1348 ، shatsi
(2013-07-17 ساعت 18:37)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 14:25)عضو باسابقه نوشته:  دوستان یک سوال در مورد پروازهای دو استاپه دارم...
مثلا این پرواز رو در نظر بگیرین : تهران - دوحه ، دوحه - نیویورک ، نیویورک - سیاتل

بارهای تحویل داده شده رو در کدوم شهر و فرودگاه باید دوباره تحویل بگیریم ؟ ممکنه که اصلا تا مقصد نهائی باری رو تحویل نگیریم ؟ و در سیاتل چمدونها رو تحویل بدن ؟
یا اینکه باید هلک و هلک(helek o helek) Smile چمدونها رو با خودمون اینطرف اونطرف ببریم ...؟
این سوال رو دوستانی که پرواز دو استاپه داشتن می تونن جواب بدن.

دوستان عزیزی که با قطری و یا پروازهای دو استاپه وارد آمریکا شدن یک سوال در مورد بار و استاندارد دو تا چمدون 23 کیلویی و اینجور مسائل داشتم .:

با توجه به اینکه یکی از پروازها با ایرلاین های داخلی آمریکا انجام خواهد شد ، میخواستم بدونم ما که قراره 7-8 تا چمدون 23 کیلویی (متناسب با افراد Big Grin خونواده ) با خودمون بیاریم اضافه بار می خوریم یا نه ؟ امکان داره به بلیط اکتفا کنن که در اون بار مجاز رو دو تا چمدون 23 کیلویی واسه هر نفر اعلام کرده ؟

ممنون میشم اگه جواب دوستان سفر کرده و تجربه دیده رو داشته باشم.

دوست عزيز بليط مربوط به پرواز داخلي أمريكا رو نگاه كنيد ببينيد چند pcs براتون در نظر گرفتند چند حالت داره يا ايرلاين اصلي خودش با ايرلاين داخلي قرارداد داره و بليط رو براتون بگيره كه اون خودش ميشه چقدر بايد اضافه بديد ما با لوفتانزا گرفتيم خودش بليط داخلي رو گرفته بود و به ما گفتند بابت چمدان دوم بايذ ١٠٠$ بديم كه در تهران ازمون گرفتند يا بستگي به قرارداد ايرلاين ممكنه چيزي نگيرند
يه حالت ديگه اينه كه بليط داخلي رو جدا گرفته باشيد كه بايد بريد تو سايت اون ايرلاين و قوانين مربوط به چمدان رو بخونيد
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: afs ، amiz.abdollah ، sce ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، amir82 ، Alirezaa2013 ، roeentan ، afshinghwink ، amin arefi ، azar1348 ، shatsi
(2013-07-17 ساعت 00:48)majid.s نوشته:  سلام دوستان
من 22 جولای پرواز دارم به واشنگتن دی سی. 2 تا ساک دارم تو یکیش خوراکیه یکی دیگه لباسام. امروز یه نفر بهم گفت این کار و نکن 2 تا ساکت و مخلوط کن از خوراکی و لباس. چون اینجوری وقتی ببینن یه چمدون خوراکی اوردی بهت گیر میدن. خواستم ببینم از دوستان کسی تجربه ای داشته راجع به ای قضیه؟ ایا واقعا گیر میدن
ممنون

ما ٤ روزه رسيديم واشنگتن، بدون استثنا چمدون همه رو از ايكس ري رد ميكنن و چندين بار ازتون سوال ميكنن كه ايا خوراكي دارين يا نه. حتي كلمات رو فارسي ميگن مثلا از من پرسيد: زعفرون، گلپر، تخمه، سبزي، ميوه!
جالب بود كه ميدونست گلپر چيه!!!
ضمنا اينجا به طرز عجيبي پر از سوپرهاي ايراني هست كه من وقتي خوراكي هاي توي اونو ديدم شاخام دراومد، از انواع سبزيجات خودمون چه تازه چه خشك چه حتي تخمش براي كاشتن. انواع عرق بهار و خارشترو نسترن، انواع ادويه جات، كله پاچه، زولبيا باميه، لواشك گلين، سيخ و قليون ، تن ماهي شيلات، و كنار همه اينها نونوايي تافتون، بربري و سنگك.
قيمت هم يا مشابه ايران بود يا در بعضي مواقع حتي ارزونتر فقط سبزيجات تازه يه كم گرون تر هستند.
پس خيلي خودتونو اذيت نكنين.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
(2013-07-17 ساعت 23:26)behnam88 نوشته:  تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشه
در مورد وزن چمدون ها خیلی حساس هستند؟ مثلا اگه 24 کیلو بشه جریمه داره؟من بلیطم ترکیشه
از ایران موقع تحویل بار ایرادی نگرفتن و تا نیویورک هیچ مشکلی نبود . ولی موقع برگشت نمی دونم . من نفری دو چمدون حدود 23 تا 26 کیلو داشتم . دقت کنید ساکی که داخل هواپیما میبرید زیاد سنگین نباشه و اسپری ادکلن و چاقو و کارد و چیزهای خطرناک داخلش نباشه . هرچی ایراد هست این کاسه داغ تر از آش ها میگیرن . منظورم راهنماهای پرواز ایرانی که همش میگن نمیشه قطر ایراد میگیرن و کلی جریمه باید بدین . اینقدر تو دل ما رو خالی کردند که گفتیم برسیم قطر تمام نیروی نظامی قطر مسلح آماده شلیکند .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
سلام به همگی
بالاخره وقت گیر اوردم که بنویسم بر من چی گذشت
من 3 جولای با پرواز امارات امدم سن فرانسیسکو
15:30 ساعت پرواز
ساعت 8:30 به وقت دبی و ساعت 1:30 اگر اشتباه نکنم به وقت اینجا رسیدم
نکته ای که درباره پرواز باید مد نظر بگیرید خواب و صندلی راحت هست
من خودم 2 روز قبل از پرواز رو نخوابیدم به هیچ وجه
و صندلی هم تو ردیف امرجنسی گرفتم پس نیازی نبود برای کسی بلند بشم یا کسی برای من بلند بشه
راحت 12 ساعت از پرواز رو خوابیدم و اینجا جت لگ نشدم خوشبختانه
پرواز پر از هندی بود فرودگاه هم شلوغ ولی خوشبختانه یه فسمت برای مهجران جدید بود که خلوت بود
اونجا همه مدراک رو چک کرد فرم گرین کارت رو امضا کردم ( دست من شکسته بود و آفیسر وقتی دید که من با همون دست میخوام امضا کنم هی میگفت عجله نکن راحت باش وقت زیاده Smile )
پس از انگشت نگاری گفت بشین کنار فعلا بعد هم دو خانواده ایرانی اضافه شدن
وقتی همه مسافرا راه افتادن ما رو صدا کردن و مدارک رو گرفتن به همراه برگه آبی رنگ گمرک رو من آجیل داشتم پس روی برگه من زد B یعنی اکس ری
وقتی چمدون رو گرفتم و تو صف اکس ری بودم یه آفیسر دیگه امد و پرسید چی دارم وقتی گفتم آجیل بو داداه منو از صف خارج کرد و گفت به سلامت
بدون اکس ری رفتم بیرون
قرارا بود با مترو یا بارت برم بی اریا که دوستم بیاد دنبالم ولی وقتی با تلفن عمومی اونجا ( 1 دلار برای 3 دقیقه ) زنگ زدم گفت مترو اعتصاب و خودش داره میاد
خلاصه بعد از اینکه 4 دلار واسه یه آب دادم و سوختم Smile
رفیقمون امد و رفتیم یه دوری تو سنفراسیسکو زدم و رفتیم خونه خالش که تو سنفراسیسکو بود تا فرداش بریم به سمت سونورا که شهر خودشون هست
من روز قبل از 4 جولای اینحا بودم پس ادارات تا 8 تعطیل بودن 8 رفتم اداره سوشیال تو سیستم زد و گفت هنو برات اقدام نشده و همونجا برام اقدام کرد و گفت فردا بیا شمارت رو بگیر همون روز رفتم بانک آف آمریکا و حساب باز کردم که ازم دوتا آی دی خواست گفتم دوستانم در بقیه شعبه ها که رفتن پاس رو یه آی دی و ویزا رو یه آی دی حساب کردن
گفت که این طور و قبول کرد و حساب سیوینگ رو باز کرد بدون سوشیال باز کرد ( البته تو اداره سوشیال بهم یه رسید داده بودن که من برای سوشیال افدام کردم و اونو نشونش دادم )
برای سیوینگ باید 300 دلار تو حساب باشه تا 5 دلار جریمه نخوره
برای چکینگ باید 1500 دلار باشه تا 12 دلار جریمه نخوره
فرداش شماره سوشیال رو گرفتم و 10 ام کارت بانک امد رفتم بانک هم اکتیوش کردم و هم شماره سوشیال رو آپدیت کردم و هم یه کردیت کارت سکیور باز کردم
(کردیت کارت سکیور از 300 دلار شروع میشه تا 10000 دلار و سالیانه 37 دلار شارژ داره ) سود ماهیانه که رو بدهیتون میگیره هم بین 0.99 % تا 29% هست و خودش براتون تایین میکنه
من برای گرین کارت و سوشیال آدرس سن دیگو رو دادم و امروز سوشیالم رسیده به مقصد
برای پاس سفید هم اقدام کردم قراره تا فردا برسه به اداره مربوطه
واسه گواهینامه هم ایشالا فردا میرم و واسه خدمت اختیاری سربازی هم که باید برم اداره پست بعد از رسیدن ولکام لتر و گرین کارت که هنو خبری نیست میرم
Smile
فعلا تا اینجا رو داشته باشید تا ببینیم زندگی با ما چه میکنه Smile
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد امریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
(2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟

بله چون همسرتون برنده اصلي هستند ميتونند زودتر بروند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 12:48)گل نهال نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 12:34)peymanp76 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال داشتم .من و همسرم و پسرم باید تا یکی دو ماه دیگه عازم شیم و قبولی اصلی همسرم هست. آیا میتونیم به صورت جدا از هم یعنی اول همسر و پسرم و بعد من وارد آمریکا بشیم؟یعنی یه فاصله زمانی یکی دو ماهه بین رفتن من و بقیه خانواده باشه؟

بله چون همسرتون برنده اصلي هستند ميتونند زودتر بروند

دوست عزيز در اولين ورود به خاك آمريكا همه اعضاي كيس بايد همراه با برنده اصلي وارد شوند . يعني زمانيكه شما مي خواهيد براي اولين بار به آمريكا برويد بايد همسرتون هم همراه شما باشند.ولي بعد از دريافت گرين كارت هر كدام از اعضا مي توانند جداگانه سفر كنند.
البته به تاريخ انقضاي ويزاتون هم دقت كنيد . موفق باشيد Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amiz.abdollah ، negar_karimi6 ، s.s.h ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان