کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
احساس واقعیمومیخوام بگم احساسی که ازامروزبهم دست داده
چندوقته میام تواین تاپیک جسته و گریخته ازاطلاعات دوستان استفاده کردم امااااااااااااااااا بازاحساس غریبی میکردم درجمع دوستان ساکن امریکاو دوستان دیگری که تبادل اطلاعات بینشون بوده
باانکه خداییششش هروقت منم سوالی کردم برام کم نزاشتن که البته جای تقدیروتشکرداره

اماازامروزکه میبینم دوستان بامعلومات دیگرمون که درتاپیک کلیرنس بودن به این تاپیک اثاث کشی کردن ازاون حس

غربت دراومدم و این عزیزان درکنارسروران دلسوزوبامعلومات سابق این تاپیک درکنارهم جمع شوندچی

میشههههههههههههههههههههه؟

نمیخوام اسم بیارم دوستان وپیشکسوتانی که درکلیرنس هم خیلیییییی بهشون زحمت دادم اینجارومزین کردن و

باعث خوشحالی همه خواهدبود

ولی تجربه دوستان سابقه داروپیشکوت این تاپیک روهم نبایدازنظردورنگه داشت که همه مابه قوت و اتکابه اوناست

که قدم به قدم گام برمیداریم و ازهمه اونهاممنونم
ذوستان یه سوال فوری
برای بچه ۳ ساله هم اس اس ان لازمه؟
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-07-18 ساعت 21:03)Saiban نوشته:  ذوستان یه سوال فوری
برای بچه ۳ ساله هم اس اس ان لازمه؟
بله دوست عزیز , همه SSN دارند و برای همه لازمه... برای بچه ها هم لازمه مثلا واسه بیمه شون لازم میشه
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-07-18 ساعت 20:08)sami0 نوشته:  سلام
من چند تا سوال داشتم در مورد هواپیمایی قطر
ما در مجموع میتونیم دو تا چمدون تحویل بدیم یعنی 23+23
درسته؟مجموعش باید 46 کیلو باشه
در مورد وسیله که با خودمون میبریم بالا تو هواپیما اون رو هم وزن میکنند؟
با تشکر
اگر کلاس پرواز اکونومی هست دو چمدان 23 کیلویی, هر چمدان نباید 23 کیلو بیشتر باشه, البته یه چمدان ما 24 بود یکی دیگه 25 ولی ایراد نگرفت. بار داخل کابین هم تا آنجایی که دیدم وزن نمیکردند.
2013AS3xxx- ابوظبی
ما پرواز تهران-لندن-لس آنجلس گرفتیم. یک تیکه 23 کیلویی. Sad
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
سلام دوستان اگه میشه یکی بمن بگه که اگه هنوزخیلی ازکارامون توایران مونده باشه ولی لاتاری هم قبول شده باشیم چه بایدبکنیم میشه مثلایکی دوسال وهردفعه بمدت خیلی کوتاه بریم آمریکا.گیرنمیدن .بعدش برای رفتن کامل خودمونوآماده میکنیم
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، azar1348
(2013-07-18 ساعت 22:44)مجیدمایکرو نوشته:  سلام دوستان اگه میشه یکی بمن بگه که اگه هنوزخیلی ازکارامون توایران مونده باشه ولی لاتاری هم قبول شده باشیم چه بایدبکنیم میشه مثلایکی دوسال وهردفعه بمدت خیلی کوتاه بریم آمریکا.گیرنمیدن .بعدش برای رفتن کامل خودمونوآماده میکنیم

شما میتونید سالی 2 بار چند روزی به آ م ر ی ک ا برید و برگردید ولی نمیتونید بیشتر از 180 روز خارج از آ م ر ی ک ا باشید وگرنه گرین کارتتون باطل میشه، اگر بخواین سیتیزن بشین باید 30 ماه از 5 سال رو اونجا بوده باشین که البته سیتیزن شدا شرایط دیگری رو هم لازم داره ...
البته شما میتونید بعد از گرفتن گرین کارت، درخواست پاس سفید بدید که با اون میتونید 2 سال بدون از بین رفتن گرین کارتتون اونجا نباشید ولی یکبار میتونید از این امکان استفاده کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
دوستان به نظر شما تعویض بلیط برگشت از نیویورک به تهران رو از نیویورک انجام بدیم بهتره یا تماس بگیریم ایران از آژانس انجام بدن ؟ لطفاً با اطلاع کامل پاسخ دهید متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، ikamaly ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348
سلام به همگی
دوستان برای وسایل برقی که آداپتور دارن و برق 110 رو ساپورت میکنن یا تبدیل بگیرید یا بیاید اینجا کیبل قبل از آدابتور رو بگیرید خیلی راحت
ولی برای وسایلی مثل ماشین لباس شویی یخچال یا هرچیزی که 220 هست ترانس نگیرید
اینجا ابتکار جالبی به خرج دادن
یه کیبل به شما میده که به جا یه دو شاخه دو تا دو شاخه داره و دو تا دوشاخه میره تو یه سیم و میشه دوتا 110 که میشه 220 خودمون خیلی راحت با 14 دلار مشکل حل میشه
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
(2013-07-18 ساعت 23:32)mahdi/sh نوشته:  سلام به همگی
دوستان برای وسایل برقی که آداپتور دارن و برق 110 رو ساپورت میکنن یا تبدیل بگیرید یا بیاید اینجا کیبل قبل از آدابتور رو بگیرید خیلی راحت
یه کیبل به شما میده که به جا یه دو شاخه دو تا دو شاخه داره و دو تا دوشاخه میره تو یه سیم و میشه دوتا 110 که میشه 220 خودمون خیلی راحت با 14 دلار مشکل حل میشه
خيلى كاره جالبى كردن.بايد چى بگيم؟اسمش چيه؟
(2013-07-18 ساعت 23:32)mahdi/sh نوشته:  سلام به همگی

در مورد این کیبل (کابل) مورد آخر که گفتید میشه یک لینک یا شکل ازش قرار بدید من درست متوجه منظورتون نشدم و تا الان چنین چیزی ندیدم Shy
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
دیترویت اعلام ورشکستگی کرد!

http://money.cnn.com/2013/07/18/news/eco...ruptcy515p
تشکر کنندگان: kasrafo ، s.s.h ، عشق رفتن ، مرآت74 ، sce ، amiz.abdollah ، azar1348
(2013-07-18 ساعت 23:32)مرآت74 نوشته:  دوستان به نظر شما تعویض بلیط برگشت از نیویورک به تهران رو از نیویورک انجام بدیم بهتره یا تماس بگیریم ایران از آژانس انجام بدن ؟ لطفاً با اطلاع کامل پاسخ دهید متشکرم
اينجوري ميگند كه بهتره بليط هايي كه از ايران خريداري شده رو از همين ايران واسه تغييرش اقدام كرد
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
(2013-07-17 ساعت 07:20)afs نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 05:37)ehsan_iuc نوشته:  می خواستم بدونم شما با این plan میتونید از ایران incoming call داشته باشین یا جداگانه charge می کنن اون رو؟

دوست عزیز قریب به اتفاق پلن های موبایل در آمریکا به شما Talk Time یا Minutes می فروشند، یعنی مدت زمانی که با خط خودتون صحبت می کنید. مهم نیست کسی به شما زنگ زده باشه یا شما به کسی زنگ بزنید. پس اگر اینکامینگ کال بگیرید چه داخلی چه خارجی از مینیت های شما کسر می شه و فرق زیادی نمی کنه. من خودم به راحتی با پلن پریپیدی که دارم از ایران تماس مستقیم دریافت می کنم و با گوگل وویس با شماره خودم به موبایل و تلفن ثابت ایران زنگ می زنم.
آقا افشین عزیز،میتونید دقیقتر توضیح بدین که با گوگل وویس چه باید بکنیم.با تشکر
می خواهم با ایران راحت تماس داشته باشم.
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mhz_ir ، عشق رفتن ، afs ، tajhizgaran ، sce ، mirzamemar ، Alirezaa2013 ، afshinghwink ، azar1348 ، sumya
دوستان عزیز من لیسانس حسابداری از ایران دارم، برای گذراندن دوره CPA چه باید کرد؟!!
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، tajhizgaran ، sce ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان