کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم
سوشىال همسر و فرزندم آمده واسط مال من نىامد رفتم اداره سوشىال
براى خودم درخواست جدىد دادم. در فرودگاه لوس انجلس هنگام ورودمارا
خىلى تحقىر و مسخره نمودند و حدود 50000دلار پول آوردم بدون مشکل
فقط فرم بالا 10000دلار را در فرودگاه دادند و من پر کردم
(2013-07-19 ساعت 03:32)ستاره سلمانزاده نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 07:20)afs نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 05:37)ehsan_iuc نوشته:  می خواستم بدونم شما با این plan میتونید از ایران incoming call داشته باشین یا جداگانه charge می کنن اون رو؟

دوست عزیز قریب به اتفاق پلن های موبایل در آمریکا به شما Talk Time یا Minutes می فروشند، یعنی مدت زمانی که با خط خودتون صحبت می کنید. مهم نیست کسی به شما زنگ زده باشه یا شما به کسی زنگ بزنید. پس اگر اینکامینگ کال بگیرید چه داخلی چه خارجی از مینیت های شما کسر می شه و فرق زیادی نمی کنه. من خودم به راحتی با پلن پریپیدی که دارم از ایران تماس مستقیم دریافت می کنم و با گوگل وویس با شماره خودم به موبایل و تلفن ثابت ایران زنگ می زنم.
آقا افشین عزیز،میتونید دقیقتر توضیح بدین که با گوگل وویس چه باید بکنیم.با تشکر
می خواهم با ایران راحت تماس داشته باشم.

دوست عزیز ما با نصب tango از سایت tango.me خیلی سریع با ایران تماس گرفتیم البته طرف مقابل هم باید همین نرم افزار رو نصب کنه . ارتباط تصویری و تکس و صوتی خیلی با کیفیت و راحت و با هزینه اینترنت .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
(2013-07-19 ساعت 00:59)mhz_ir نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 23:32)mahdi/sh نوشته:  سلام به همگی
دوستان برای وسایل برقی که آداپتور دارن و برق 110 رو ساپورت میکنن یا تبدیل بگیرید یا بیاید اینجا کیبل قبل از آدابتور رو بگیرید خیلی راحت
ولی برای وسایلی مثل ماشین لباس شویی یخچال یا هرچیزی که 220 هست ترانس نگیرید
اینجا ابتکار جالبی به خرج دادن
یه کیبل به شما میده که به جا یه دو شاخه دو تا دو شاخه داره و دو تا دوشاخه میره تو یه سیم و میشه دوتا 110 که میشه 220 خودمون خیلی راحت با 14 دلار مشکل حل میشه
خيلى كاره جالبى كردن.بايد چى بگيم؟اسمش چيه؟

(2013-07-19 ساعت 01:33)AFSHIN-PIC نوشته:  
دوستان برای وسایل برقی که آداپتور دارن و برق 110 رو ساپورت میکنن یا تبدیل بگیرید یا بیاید اینجا کیبل قبل از آدابتور رو بگیرید خیلی راحت
یه کیبل به شما میده که به جا یه دو شاخه دو تا دو شاخه داره و دو تا دوشاخه میره تو یه سیم و میشه دوتا 110 که میشه 220 خودمون خیلی راحت با 14 دلار مشکل حل میشه

در مورد این کیبل (کابل) مورد آخر که گفتید میشه یک لینک یا شکل ازش قرار بدید من درست متوجه منظورتون نشدم و تا الان چنین چیزی ندیدم Shy

والا من عکس که نمیتونم بگیرم ولی دوستمون گفتن از lows خریدن و فقط به فروشنده گفتن میخوان از ماشین لباس شویی 220 استفاده کنن که این دو شاخه رو دادن بهشون ولی گفتن برای طرف دیگش خودتون باید پریز درست کنید
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: ikamaly ، tajhizgaran ، AFSHIN-PIC ، sce ، nooshshahnar ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، afshinghwink ، shatsi
(2013-07-19 ساعت 05:45)samgiv نوشته:  سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم

ميشه لطفا دقيقا توضيح بدين چه تحقيرى و براى چى شما رو تحقير كردند؟
تشکر کنندگان: afs ، ikamaly ، tajhizgaran ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348
دوستان سلام

یه سوال خیلی خیلی فوری دارم . من فردا می خوام مدارک پاس سفیدم رو پست کنم . اما نمی دونم به چه آدرسی باید بفرستم میشه راهنمایی کنید لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، Alirezaa2013 ، azar1348
(2013-07-19 ساعت 07:51)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام

یه سوال خیلی خیلی فوری دارم . من فردا می خوام مدارک پاس سفیدم رو پست کنم . اما نمی دونم به چه آدرسی باید بفرستم میشه راهنمایی کنید لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

If mailing using U.S. Postal Service (USPS):
USCIS
P.O. Box 5757
Chicago, IL 60680-5757
If mailing using express Mail or courier delivery:
USCIS
ATTN: Deferred Action for Childhood Arrivals
131 S. Dearborn - 3rd Floor
Chicago, IL 60603-5517
Seen Mon 1:39am
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
(2013-07-19 ساعت 05:45)samgiv نوشته:  سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم
تحقیر؟؟!!
هر کی مسخره کرده، خودش مسخره است. غصه نخور دوست عزیز. البته اونی که مسخره کرده حتما امریکایی نبوده شاید اونم مهاجر بوده! (خوش بینی نسبت به افرادی که قراره در کنارشون زندگی کنیم.Big Grin)
خوب بریم سر اصل قضیه:
50000 تا رو چه جوری بردی کلک؟ بیا و به ما هم یاد بده دیگه، خسیس نباش. ما هم تا چند وقت دیگه باید بریم اونور و میخوام دست خالی نباشیم. مگه محدودیت نفری 5000 تا نداره؟!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-19 ساعت 07:27)ipiran نوشته:  

به ماگفتن بهتره برگردىدکشور خودتان و اىنا را نگاه کن آمدن امرىکا دنبال
زندگی بهتر حتى افسره همکارشوصدا زد که بىا اىنا را ببىن و ........
تشکر کنندگان: گل نهال ، Alirezaa2013 ، آنی ، ikamaly ، roeentan ، noura ، sce ، rouzbehdarvishi ، afshinghwink ، amin arefi ، gbtm ، e76779 ، mori ، azar1348 ، shatsi
(2013-07-19 ساعت 10:16)samgiv نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 07:27)ipiran نوشته:  

به ماگفتن بهتره برگردىدکشور خودتان و اىنا را نگاه کن آمدن امرىکا دنبال
زندگی بهتر حتى افسره همکارشوصدا زد که بىا اىنا را ببىن و ........

دوست عزیز اصلا ناراحت نباش اینا خوشی زده زیر دلشون فکر میکنند دارن تو جهنم زندگی میکنن. ما هم اون اوایل که اومده بودیم آمریکا بهمون با خنده و طعنه میکفتن ولکام تو یونایتد استرس و عمری کار!!!! میگفتن بابا برگردید ایران که اینجا از صبح تا شب فقط کاره. طرف از صبح ساعت 8 تا بعد از ظهر ساعت 3:30 سر کار بود و جمعه و شنبه و یکشنبه تعطیل بود ماهی 6000 دلار یا به اصطلاح بعضی آمریکایی ها 6000 OBO میزد به جیب بازم ناراضی بود. تازه طرف تحصیلات عالیه هم نداشت !! خونشو خریده بود تقریبا 330.000 دلار همش قسطی ماشین زیر پاش 31000 دلار مایش بود از دم قسط. عشق و حال آخر هفتش سر جاش بود بازم میگفت آمریکا بده من بهش گفتم داداش کسی جلوتو نگرفته اگه بده برگرد ایران واست فرش قرمز هم پهن میکنن تازه یارانتم هر ماه میریزن تو حسابت Tongue . خوب اگه آمریکا بده و ایران خوبه برگرد دیگه؟ چرا موندی داری خودتو عذاب میدی؟؟؟ این صحبتو باهاش که میکردم فقط وای میستاد بر و بر منو نگاه میکرد Big Grin در مجموع اینکه اینجا چرند زیاد میگن فکرتونو درگیر چرندیات دور و بریا چه ایرانی چه آمریکایی نکنین. اینجا هممون چه کسی که تحصیلات عالیه داره چه کسی که نداره هممون 2 سال الی 3 سال سختی اول مهاجرت رو داریم و بعدش تجربه ثابت کرده همه چی روبراه میشه Wink
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-07-19 ساعت 09:46)ikamaly نوشته:  
تحقیر؟؟!!
هر کی مسخره کرده، خودش مسخره است. غصه نخور دوست عزیز. البته اونی که مسخره کرده حتما آمریکایی نبوده شاید اونم مهاجر بوده! (خوش بینی نسبت به افرادی که قراره در کنارشون زندگی کنیم.Big Grin)
خوب بریم سر اصل قضیه:
50000 تا رو چه جوری بردی کلک؟ بیا و به ما هم یاد بده دیگه، خسیس نباش. ما هم تا چند وقت دیگه باید بریم اونور و میخوام دست خالی نباشیم. مگه محدودیت نفری 5000 تا نداره؟!!
توى ساک دستى بردم و کسى نه سوال کرد و نه ساک را گشتند
تشکر کنندگان: el333 ، sce ، mehdi110 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، آنی ، ikamaly ، afshinghwink ، e76779 ، azar1348
شهر دیترویت در میشیگان آمریکا با بدهی بالغ بر ۱۵ میلیارد دلار، اعلام ورشکستگی کرده و به بزرگترین شهر ورشکسته تاریخ آمریکا تبدیل شده است.

کوین اور، مدیر بحران دیترویت که توسط دولت ایالتی منصوب شده از یک قاضی فدرال خواسته است این شهر را تحت حمایت قانون ورشکستگی قرار دهد.
موضوعات مرتبط

اگر این درخواست پذیرفته شود، آقای اور می تواند دارایی های شهر را برای پرداخت بدهی هایش بفروشد

ماه گذشته در حالی که آقای اور در حال مذاکره با طلبکاران بود، دیترویت برای ادامه کار شهر پرداخت بدهی های بدون ضمانت خود را متوقف کرد.

ریک اسنایدر فرماندار جمهوری خواه میشیگان در نامه روز پنجشنبه خود در کنار اعلام ورشکستگی گفت درخواست ورشکستگی آقای اور را تایید می کند چرا که تنها راه معقول پیش روست و ساکنان دیترویت باید از این دور باطل کاهش خدمات شهری رهایی پیدا کنند.

به گفته آقای اسنایدر تنها راه این کار تغییر ساختار جدی شهر به شکلی است که "توان پیدا کردن خودش را فارغ از بار تعهدات نشدنی داشته باشد."

فرماندار میشیگان گفت: "مشخص است که حل بحران مالی دیترویت بدون اعلام رسمی ورشکستگی ممکن نیست" .

آقای اور گفته بدهی دراز مدت دیترویت می تواند به مبلغی بین ۱۷ تا ۲۰ میلیارد دلار برسد.

دیترویت که در گذشته شهر صنعتی مهمی بوده مدت هاست که با مشکلات مالی ناشی از عوامل متفاوت از جمله کاهش جمعیت جدی دست و پنجه نرم می کند.

دولت ایالتی هم در سال های گذشته با چند رسوایی جدی روبرو بوده است.

کاهش سرمایه گذاری در چراغ های برق خیابان ها شرایط را برای پلیس شهر دشوار کرده است.

نزدیک ۲۵۰ هزار نفر از ساکنان دیترویت بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ این شهر را ترک کردند.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: mehdi110 ، mirzamemar ، negar_karimi6 ، el333 ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، Danoosh ، sce ، azar1348
ما در ایران هم از صبح ساعت 6 بیدار میشیم وتا ساعت 9 شب کار میکنیم.اگه مغازه داری .پزشکی. مهندسی .وحتی کارمند هم باشید باید 2 تا کار داشته باشید.حتی گاهی جمعه ها هم مال خودمان نیست.بنابراین ما از حجم وساعت کار در امریکا نمی ترسیم.اینجا هم همش کاره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-19 ساعت 00:59)mhz_ir نوشته:  
خيلى كاره جالبى كردن.بايد چى بگيم؟اسمش چيه؟

من یه سرچ زدم این لینک رو پیدا کردم فکر کنم بهتر از تبدیل بردن باشه:

http://www.amazon.com/Goldsource%C2%AE-S...953&sr=1-8

اینم یکم اطلاعات بیشتر:

http://www.transformers.taunus.biz/faq.html
(2013-07-19 ساعت 12:26)mino2013 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 23:54)mino2013 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 22:03)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 21:40)mino2013 نوشته:  ما میخوایم پرواز قطر رو بگیریم به لس آنجلس.فقط مشکلی که ما داریم اینه که میریم لس آنجلس و قطر مستقیم واس اونجا نداره.می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد مثلا اگه بریم شیکاگو و بعد از اونجا بریم لس آنجلس؟میدونم که فرم ها رو تو فرودگاه شیکاگو پر می کنیم.حالا میشه اونجا آدرسی ک گرین کارت میاد اونجا رو تو لس آنجلس داد؟
ممنون

تا جایی که خاطرم هست یکی دیگه از دوستان هم مثل شما به همین شکل سفر کردن و مشکلی هم نداشتند. توی فرودگاه نیویورک فرم ها رو تحویل دادن و تصور می کنم از اون سمت رفته بودن شیکاگو و خوب بالطبع آدرس شیکاگو رو هم داده بودند.
ممنون دوست عزیز.ما میخوام تو همین هفته بلیطمونو بگیریم.اگه کسی از دوستان تجربه شخصی داشته یا اطلاع دقیق داره لطفا کمک کنه.
دوستان دیگری اطلاع ندارند؟

دوست عزیز شما میتونید از هر جایی وارد بشید و باید فرم ها رو تحویل بدید
دیگه مهم نست مقصد نهاییتون کجاست یا آدرسی که دادید کجاست
من از سانفراسیسکو وارد شدم
مقصدم سونورا بود
آدرسم سن دیگو
نگران نباشید

موفق باشید
(2013-07-18 ساعت 23:02)aghaghia نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 22:44)مجیدمایکرو نوشته:  سلام دوستان اگه میشه یکی بمن بگه که اگه هنوزخیلی ازکارامون توایران مونده باشه ولی لاتاری هم قبول شده باشیم چه بایدبکنیم میشه مثلایکی دوسال وهردفعه بمدت خیلی کوتاه بریم آمریکا.گیرنمیدن .بعدش برای رفتن کامل خودمونوآماده میکنیم

شما میتونید سالی 2 بار چند روزی به آ م ر ی ک ا برید و برگردید ولی نمیتونید بیشتر از 180 روز خارج از آ م ر ی ک ا باشید وگرنه گرین کارتتون باطل میشه، اگر بخواین سیتیزن بشین باید 30 ماه از 5 سال رو اونجا بوده باشین که البته سیتیزن شدا شرایط دیگری رو هم لازم داره ...
البته شما میتونید بعد از گرفتن گرین کارت، درخواست پاس سفید بدید که با اون میتونید 2 سال بدون از بین رفتن گرین کارتتون اونجا نباشید ولی یکبار میتونید از این امکان استفاده کنید...

میشه بگید دریافت پاس سفید چقدر طول میکشه؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، e76779 ، mino2013 ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان