موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم
سوشىال همسر و فرزندم آمده واسط مال من نىامد رفتم اداره سوشىال
براى خودم درخواست جدىد دادم. در فرودگاه لوس انجلس هنگام ورودمارا
خىلى تحقىر و مسخره نمودند و حدود 50000دلار پول آوردم بدون مشکل
فقط فرم بالا 10000دلار را در فرودگاه دادند و من پر کردم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 03:32)ستاره سلمانزاده نوشته: (2013-07-17 ساعت 07:20)afs نوشته: (2013-07-17 ساعت 05:37)ehsan_iuc نوشته: می خواستم بدونم شما با این plan میتونید از ایران incoming call داشته باشین یا جداگانه charge می کنن اون رو؟
دوست عزیز قریب به اتفاق پلن های موبایل در آمریکا به شما Talk Time یا Minutes می فروشند، یعنی مدت زمانی که با خط خودتون صحبت می کنید. مهم نیست کسی به شما زنگ زده باشه یا شما به کسی زنگ بزنید. پس اگر اینکامینگ کال بگیرید چه داخلی چه خارجی از مینیت های شما کسر می شه و فرق زیادی نمی کنه. من خودم به راحتی با پلن پریپیدی که دارم از ایران تماس مستقیم دریافت می کنم و با گوگل وویس با شماره خودم به موبایل و تلفن ثابت ایران زنگ می زنم.
آقا افشین عزیز،میتونید دقیقتر توضیح بدین که با گوگل وویس چه باید بکنیم.با تشکر
می خواهم با ایران راحت تماس داشته باشم.
دوست عزیز ما با نصب tango از سایت tango.me خیلی سریع با ایران تماس گرفتیم البته طرف مقابل هم باید همین نرم افزار رو نصب کنه . ارتباط تصویری و تکس و صوتی خیلی با کیفیت و راحت و با هزینه اینترنت .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یه سوال خیلی خیلی فوری دارم . من فردا می خوام مدارک پاس سفیدم رو پست کنم . اما نمی دونم به چه آدرسی باید بفرستم میشه راهنمایی کنید لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-19 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 11:03 توسط SOROUSHSOFT.)
(2013-07-19 ساعت 10:16)samgiv نوشته: (2013-07-19 ساعت 07:27)ipiran نوشته: (2013-07-19 ساعت 05:45)samgiv نوشته: سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم
سوشىال همسر و فرزندم آمده واسط مال من نىامد رفتم اداره سوشىال
براى خودم درخواست جدىد دادم. در فرودگاه لوس انجلس هنگام ورودمارا
خىلى تحقىر و مسخره نمودند و حدود 50000دلار پول آوردم بدون مشکل
فقط فرم بالا 10000دلار را در فرودگاه دادند و من پر کردم
ميشه لطفا دقيقا توضيح بدين چه تحقيرى و براى چى شما رو تحقير كردند؟
به ماگفتن بهتره برگردىدکشور خودتان و اىنا را نگاه کن آمدن امرىکا دنبال
زندگی بهتر حتى افسره همکارشوصدا زد که بىا اىنا را ببىن و ........
دوست عزیز اصلا ناراحت نباش اینا خوشی زده زیر دلشون فکر میکنند دارن تو جهنم زندگی میکنن. ما هم اون اوایل که اومده بودیم آمریکا بهمون با خنده و طعنه میکفتن ولکام تو یونایتد استرس و عمری کار!!!! میگفتن بابا برگردید ایران که اینجا از صبح تا شب فقط کاره. طرف از صبح ساعت 8 تا بعد از ظهر ساعت 3:30 سر کار بود و جمعه و شنبه و یکشنبه تعطیل بود ماهی 6000 دلار یا به اصطلاح بعضی آمریکایی ها 6000 OBO میزد به جیب بازم ناراضی بود. تازه طرف تحصیلات عالیه هم نداشت !! خونشو خریده بود تقریبا 330.000 دلار همش قسطی ماشین زیر پاش 31000 دلار مایش بود از دم قسط. عشق و حال آخر هفتش سر جاش بود بازم میگفت آمریکا بده من بهش گفتم داداش کسی جلوتو نگرفته اگه بده برگرد ایران واست فرش قرمز هم پهن میکنن تازه یارانتم هر ماه میریزن تو حسابت . خوب اگه آمریکا بده و ایران خوبه برگرد دیگه؟ چرا موندی داری خودتو عذاب میدی؟؟؟ این صحبتو باهاش که میکردم فقط وای میستاد بر و بر منو نگاه میکرد در مجموع اینکه اینجا چرند زیاد میگن فکرتونو درگیر چرندیات دور و بریا چه ایرانی چه آمریکایی نکنین. اینجا هممون چه کسی که تحصیلات عالیه داره چه کسی که نداره هممون 2 سال الی 3 سال سختی اول مهاجرت رو داریم و بعدش تجربه ثابت کرده همه چی روبراه میشه
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
شهر دیترویت در میشیگان آمریکا با بدهی بالغ بر ۱۵ میلیارد دلار، اعلام ورشکستگی کرده و به بزرگترین شهر ورشکسته تاریخ آمریکا تبدیل شده است.
کوین اور، مدیر بحران دیترویت که توسط دولت ایالتی منصوب شده از یک قاضی فدرال خواسته است این شهر را تحت حمایت قانون ورشکستگی قرار دهد.
موضوعات مرتبط
اگر این درخواست پذیرفته شود، آقای اور می تواند دارایی های شهر را برای پرداخت بدهی هایش بفروشد
ماه گذشته در حالی که آقای اور در حال مذاکره با طلبکاران بود، دیترویت برای ادامه کار شهر پرداخت بدهی های بدون ضمانت خود را متوقف کرد.
ریک اسنایدر فرماندار جمهوری خواه میشیگان در نامه روز پنجشنبه خود در کنار اعلام ورشکستگی گفت درخواست ورشکستگی آقای اور را تایید می کند چرا که تنها راه معقول پیش روست و ساکنان دیترویت باید از این دور باطل کاهش خدمات شهری رهایی پیدا کنند.
به گفته آقای اسنایدر تنها راه این کار تغییر ساختار جدی شهر به شکلی است که "توان پیدا کردن خودش را فارغ از بار تعهدات نشدنی داشته باشد."
فرماندار میشیگان گفت: "مشخص است که حل بحران مالی دیترویت بدون اعلام رسمی ورشکستگی ممکن نیست" .
آقای اور گفته بدهی دراز مدت دیترویت می تواند به مبلغی بین ۱۷ تا ۲۰ میلیارد دلار برسد.
دیترویت که در گذشته شهر صنعتی مهمی بوده مدت هاست که با مشکلات مالی ناشی از عوامل متفاوت از جمله کاهش جمعیت جدی دست و پنجه نرم می کند.
دولت ایالتی هم در سال های گذشته با چند رسوایی جدی روبرو بوده است.
کاهش سرمایه گذاری در چراغ های برق خیابان ها شرایط را برای پلیس شهر دشوار کرده است.
نزدیک ۲۵۰ هزار نفر از ساکنان دیترویت بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ این شهر را ترک کردند.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
ما در ایران هم از صبح ساعت 6 بیدار میشیم وتا ساعت 9 شب کار میکنیم.اگه مغازه داری .پزشکی. مهندسی .وحتی کارمند هم باشید باید 2 تا کار داشته باشید.حتی گاهی جمعه ها هم مال خودمان نیست.بنابراین ما از حجم وساعت کار در امریکا نمی ترسیم.اینجا هم همش کاره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013