موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 19:12)behnam88 نوشته: تو صفحه دوم فرم custom declaration هر چی که داریم باید بنویسیم یا فقط اشیای گرون قیمت ؟ یه جایی دیدم گفتن که باید همه رو بنویسیم اگه اینجوری باشه که خیلی میشه
آقا اینقدر سخت نگیر اصلا فرم مارو نخوندن و هیچ کدوم از چمدونامونم نه گشتند و نه از ایکس ری رد کردن. ما حتی پسته و بادام و تخمه کدو هم داشتیم.
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-19 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 20:23 توسط negar_karimi6.)
سلام
چندوقت پیش یکی ازدوستان نام یه کارتون روکه برای یادگیری زبان مفیدبوده رومعرفی کرده متاسفانه هم پیامهای خصوصیموپاک کردم هم یادم نیست این تاپیک بوده یاکلیرنس بوده
ازاون دوستمونم میخوام اگرپیام منومیبینه خودشوبهم معرفی کنه
نترسید بابا جون سوال درباره این کارتون داشتم
چون دانلودش کردم روی فلش ریختم که ازطریق home theater ببینمیش که متاسفانه همش اسپانیایی حرف میزنه و خبری ازانگلیسی نیست همش شده ,هیشدام میشدام
چون چندوقتیه صدای کامپیوترمون به کل قطع شده و همت هم نکردم ببرمش بیرون ببینم چشه مجبورم ازطریق home theater ببینمش
یکی میگفت موقع دانلودش چون حجمش زیاده و زیپ شده ممکنه این مشکل پیش اومده
نمیدونم والا
اگرمیشه ازهمینجاهم کسی راهنماییم کنه واسه صدای سیتم ممنون میشم
اسم کارتون رومیخواستم که بازدانلودش کنم
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-19 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 21:18 توسط SOROUSHSOFT.)
(2013-07-19 ساعت 19:20)Saiban نوشته: (2013-07-16 ساعت 23:07)mhz_ir نوشته: (2013-07-16 ساعت 20:50)Lady نوشته: (2013-07-16 ساعت 19:14)mhz_ir نوشته: من یه خط از T mobile گرفتم در اومد هفتاد دلار.همونیه که تو سایتش زده 50$.تو پلنش نوشته تا 500Mb data included و بعدش نوشته سرعت میاد پایین.
میخام بدونم که این اولا ماهانه باید شارژ بشه؟به همون 50$؟و اینکه شماره ایران رو نمیتونم باهاش بگیرم.میگه تو سرویس ما نیست.کسی با این خط با ایران تماس داشته؟
دوست عزیز باید یه کارت اینترنشنال بخری و با شماره و رمز اون با ایران تماس بگیری . من call iran خریدم و دیروز دوبار با ایران تماس گرفتم ولی امروز هرچی تماس میگیرم میگه این شماره در شبکه موجود نیست . این کارتها رو میشه از فروشگاهها و یا دکه های روزنامه فروشی بخرید
چند خریدید؟
من خریدم 10 دلار که میشه 180 دقیقه با ایران صحبت کرد. البته شنیدم که یه مدلی هم هست که 25 دلاره و میشه 9 ساعت با ایران صحبت کرد
سلام دوستان
من اینجا از یه شرکتی که ایرانی هم هست و داخل آمریکا مستقر هست خدمات تلفن میگیرم و خیلی هم ازش راضی هستم. نکته مثبتی که وجود داره اینه که اولا اعتبار شما به هیچ وجه باطل نمیشه و همیشه تو پینتون باقی میمونه ولی کارتهایی که از دکه روزنامه فروشی میخرید بعد از چند روز از اولین تماس اعتبارش باطل میشه و دیگه نمیتونید باهاش تماس بگیرید نکته مثبت دوم اینکه شما میتونید از این شرکت اینترنتی خرید کنید و احتیاجی نیست وقت و بنزین گرانبها رو هدر بدید. سایت این کمپانی به 2 زبان انگلیسی و فارسی هست که خیلی راحت میتونید ازش استفاده کنید. نکته مثبت سوم اینکه داخل سایت بعد از ساختن اکانت و خرید میتونید به 2 صورت ازش استفاده کنید 1- شماره پینتون رو همیشه همراه داشته باشید و از اون استفاده کنید 2-شماره موبایل خودتون رو داخل سایت وارد کنید و از این به بعد دیگه لازم نیست برای تماس پین وارد کنید چون سیستم شماره موبایل شما رو میشناسه و بهتون اجازه میده بدون پین شماره گیری کنید. شما میتونید روی یک شماره پین چند تا شماره تلفن هم معرفی کنید و سیستم به همه اون شماره هایی که شما وارد کردید اجازه استفاده از اعتبار شما رو میده و هر وقت هم که بخواهید با وارد شدن به سایت میتونید شماره تلفنی که دیگه نمیخاین از اعتبار شما استفاده کنه رو پاک کنید.
نکته دیگه ای هم که تو این سایت وجود داره اینه که شما با هر بار خرید ازشون امتیاز کسب میکنید یا اگر کسی رو معرفی کنید که با کد شناسایی شما ثبت نام کرده به ازای هر نفر 500 امتیاز کسب میکنید ووفتی جمع امتیازات شما به 1000 برسه میتونید اونو تبدیل به پول کنید. هر 1000 امتیاز 10 دلار به پین شما بصورت رایگان افزوده میشه.
نکته مثبت بعدی اینه که شما هر چقدر که دلتون بخاد میتونید از این سایت خرید کنید و براش حداقل و سقف تعیین نشده! شما حتی میتونید 1 دلار اعتبار بخرید و ازش استفاده کنید و اگر ازش راضی بودید دوباره وارد اکانتتون بشید و به اعتبارتون اضافه کنید. حتی میتونید کارت اعتباریتون رو برای سایت تعریف کنید تا اگر وسط صحبت اعتبار شما تموم شد ارتباطتون قطع نشه و سیستم بصورت خودکار از کارت اعتبارتون پول منتقل کنه به شماره پینتون
در کل من الان 4 ماهه دارم ازش استفاده میکنم خیلی ازش راضی هستم.
اسم این سایتو نمیتونم اینجا تو فروم بذارم چون بر خلاف قوانین مهاجر سراست و جزو تبلیغات حساب میشه. هر کی خواست تو پیام خصوصی ایمیلشو برام بذاره من لینکشو براش ایمیل میکنم.
در مورد نرخ هم من یه مثال میزنم:
10 دلار اعتبار=256 دقیقه مکالمه با تهران یا 169 دقیقه مکالمه با کل شهر های ایران به جز تهران یا 126 دقیقه مکالمه با موبایل ایران
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی سمت غرب تهران شعبه ای از بانک که ارز مسافرتی رو با ویزای مهاجرتی بده سراغ داره یا نه؟
کیس : 3300
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 00:45)Fariborz560 نوشته: سلام دوستان
کسی سمت غرب تهران شعبه ای از بانک که ارز مسافرتی رو با ویزای مهاجرتی بده سراغ داره یا نه؟
بانك ملت شعبه ميرداماد و شعبه ميدان كاج
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 23:47)rayanmoli نوشته: (2013-07-19 ساعت 11:00)SOROUSHSOFT نوشته: (2013-07-19 ساعت 10:16)samgiv نوشته: (2013-07-19 ساعت 07:27)ipiran نوشته: (2013-07-19 ساعت 05:45)samgiv نوشته: سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم
سوشىال همسر و فرزندم آمده واسط مال من نىامد رفتم اداره سوشىال
براى خودم درخواست جدىد دادم. در فرودگاه لوس انجلس هنگام ورودمارا
خىلى تحقىر و مسخره نمودند و حدود 50000دلار پول آوردم بدون مشکل
فقط فرم بالا 10000دلار را در فرودگاه دادند و من پر کردم
ميشه لطفا دقيقا توضيح بدين چه تحقيرى و براى چى شما رو تحقير كردند؟
به ماگفتن بهتره برگردىدکشور خودتان و اىنا را نگاه کن آمدن امرىکا دنبال
زندگی بهتر حتى افسره همکارشوصدا زد که بىا اىنا را ببىن و ........
دوست عزیز اصلا ناراحت نباش اینا خوشی زده زیر دلشون فکر میکنند دارن تو جهنم زندگی میکنن. ما هم اون اوایل که اومده بودیم آمریکا بهمون با خنده و طعنه میکفتن ولکام تو یونایتد استرس و عمری کار!!!! میگفتن بابا برگردید ایران که اینجا از صبح تا شب فقط کاره. طرف از صبح ساعت 8 تا بعد از ظهر ساعت 3:30 سر کار بود و جمعه و شنبه و یکشنبه تعطیل بود ماهی 6000 دلار یا به اصطلاح بعضی آمریکایی ها 6000 OBO میزد به جیب بازم ناراضی بود. تازه طرف تحصیلات عالیه هم نداشت !! خونشو خریده بود تقریبا 330.000 دلار همش قسطی ماشین زیر پاش 31000 دلار مایش بود از دم قسط. عشق و حال آخر هفتش سر جاش بود بازم میگفت آمریکا بده من بهش گفتم داداش کسی جلوتو نگرفته اگه بده برگرد ایران واست فرش قرمز هم پهن میکنن تازه یارانتم هر ماه میریزن تو حسابت . خوب اگه آمریکا بده و ایران خوبه برگرد دیگه؟ چرا موندی داری خودتو عذاب میدی؟؟؟ این صحبتو باهاش که میکردم فقط وای میستاد بر و بر منو نگاه میکرد در مجموع اینکه اینجا چرند زیاد میگن فکرتونو درگیر چرندیات دور و بریا چه ایرانی چه آمریکایی نکنین. اینجا هممون چه کسی که تحصیلات عالیه داره چه کسی که نداره هممون 2 سال الی 3 سال سختی اول مهاجرت رو داریم و بعدش تجربه ثابت کرده همه چی روبراه میشه
سلام دوست عزیز
میشه بگی این بنده خدا کارش چی بود؟
دوست عزیز ایشون دیپلم برق ایران رو داشتند و اینجا هم یه دوره 6 ماهه نصب تابلوهای برق در اتاق گاز رو دیده بودند و الان دارن ماهی 6000 تا میزنن به جیب مبارک. البته 10 سال تو این شرکت سابقه کار دارن.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه نکته
من امروز از یه افسر پلیس پرسیدم که میشه با گواهینامه بین المللی رانندگی کرد . اونم خیلی محکم گفت نه اصلا منم ازش سوال کردم که گفتن برای 10 روز تو کالیفورنیا میشه استفاده کرد ؟! اما گفت نه نمیشه شما باید گواهینامه کالیفورنیا رو داشته باشید و این قابل قبول نیست . گفتم بگم که دوستان ریسک نکنند چون قوانین برای نداشتن گواهینامه خیلی سخت گیره .
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا آدرس ايميلي كه بايد تغيير آدرسمو اعلام كنم رو ميشه بگيد چيه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من چطور بايد اعلام كنم كه آدرسي كه قبلا داده بودم تغيير كرده؟
ميخوام گرين كاردم به آدرس جديد بره
به كجا ايميل بزنم؟