کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-21 ساعت 09:48)golebita14416@yahoo.com نوشته:  دوستان
من چطور بايد اعلام كنم كه آدرسي كه قبلا داده بودم تغيير كرده؟
ميخوام گرين كاردم به آدرس جديد بره
به كجا ايميل بزنم؟
دوست عزیز امضاتون کامل نیست تا اطلاعات کافی ازتون در دست باشه
اما اگر مصاحبه رفتین ،میتونید هنگام ورود تو فرودگاه تغییر آدرس بدین
اگه مصاحبه نرفتین روز مصاحبه میتونید تغییر بدین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
افشين عزيز بالاخره اصل داستان ورودت رو نوشتى.خيلى جالب بود.فقط من با اون قسمت كه گفتى تقسير خود مردم ايرانه مخالفم.
بهتره اينطور بگم به نظرت اگه سيستم امريكا هم مثل ايران بود بازم نظرت اين بود(خدا نكنه!) همين وضعيت الان رو داشتن؟

.....
كار از ريشه خراب است، به دادش برسيد
تشکر کنندگان: afs ، payam62 ، negar_karimi6 ، soruosh ، NarcisJ ، azar1348 ، kouroshd
(2013-07-21 ساعت 09:54)ابی هانی نوشته:  
به كجا ايميل بزنم؟

متشكرم دوست عزيز
من مصاحبه رفتم و تا 2ماه ديگه پرواز دارم به امريكا
ولي بهتره كه قبل از ورود به امريكا ، تغيير آدرس اعلام بشه
ولي نمي دونم به كجا ايميل بزنم و اعلام كنم
دوستان اگه ميدونيد كمك كنيد لطفا
تشکر کنندگان: ابی هانی ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، s.s.h ، amiz.abdollah ، sce ، zohre02 ، azar1348
(2013-07-21 ساعت 08:48)afs نوشته:  روزهای اول یکی از دوستانی که دربالتیمور داشتم باهام تماس گرفت و دو روز رو باهم گذروندیم، کمی بالتیمور روبهم نشون داد و به مالی در منطقه ای به اسم تاسِن رفتیم. بالتمیور شهر بزرگیه و از یک طرف به چسپیک بی راه داره. بخش هایی از این شهر به گفته تمام افرادی که تعریف کردند به قدری خطرناک هست که اگر به اونجا بری یا برای خریدن مواد رفتی و یا برای مردن! شهر قدیمی و نه کثیف اما فرسوده بود. اصولا شهرهای ساحل شرقی آمریکا مثل نیویورک، فیلادلفیا، بالتیمور و حتی بوستون همه قدیمی هستند و مرکز اولیه استقرار جمعیت آمریکا بوده اند. هزینه اجاره مسکن در بالتیمور که شهر به حساب میاد از اطراف اون ارزون تر هست و فرصت های شغلی قابل توجهی هم درش وجود داره. ولی خود شهر جای دوست داشتنی نیست.
افشین جان یواش یواش داری ما رو از رفتن به بالتیمور و مریلند و پیش خودت پشیمون میکنیا داداBig Grin
خوب نمیخوای بیایم پیشت چرا بقیه رو میترسونیBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-07-21 ساعت 11:17)ابی هانی نوشته:  افشین جان یواش یواش داری ما رو از رفتن به بالتیمور و مریلند و پیش خودت پشیمون میکنیا داداBig Grin
خوب نمیخوای بیایم پیشت چرا بقیه رو میترسونیBig Grin

دقیقا! من فکر می کنم همه دیگه توی این سایت این مسئله رو فهمیدند Big Grin
ولی جدی در مورد بالتیمور چیزی که گفتم واقعیه. شما هم که قرار نیست خود بالتیمور برید. اگر کسی می خواد خود شهر بالتیمور رو برای زندگی انتخاب کنه با عرض پوزش جای خوبی رو انتخاب نمی کنه.

در مورد بقیه مریلند هم ایالت خوبیه به شرط اینکه بدی هاشو درنظر نگیریم Rolleyes
شوخی کردم به شرط اینکه هزینه بالای مسکنشو فاکتور بگیریم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دست مریزاااااااااااد افشین عزیز...الان ساعت 2:18 شبه و من از خوندن نوشتت سیر نشدم...میدونم که جای خوبی نیست واسه نوشتن این چیزا و دارم فضای تاپیک و اشغال میکنم فقط خواستم همه بدونن کسی که انقد داره وقت میذاره واسه این سایت و بچه هاش خییییییییلی نازنینه و کلیک کردن یک دکمه تشکر نمیتونه اوج شادی منو از همراه بودن با همچین بزرگواری نشون بده!!
همیشه برقرار باشی هر جا که هستی...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-07-21 ساعت 13:30)aliroz نوشته:  سلام دوست گرامي
پاکت زرد مدارک ما کنارش را با قیچی باز کردن و مدارک داخلش پیداست مشکلی نداره
باتشكر

مشکلی نیست، عادیه، ولی سعی کنید به همین حالت نگهش دارین اگر پاره یا باز بشه باید برین سفارت محل مصاحبه تون دوباره براتون پلمپ کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-07-21 ساعت 10:17)golebita14416@yahoo.com نوشته:  
به كجا ايميل بزنم؟

متشكرم دوست عزيز

این سایت رو یک نگاهی بنداز لطفا
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: zavosh ، tajhizgaran ، sce ، negar_karimi6 ، لاتاری ، remarya
سلام
کسی از دوستان در این مورد اطلاع دقیق داره: بعد از اولین ورود به آمریکا که ویزا یکسال تمدید میشه امکانش هست برای یکسال بیرون بود؟ یا همون شش ماهه؟
تشکر Rolleyes
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، negar_karimi6 ، zohre02
دوستان كسى جديدن ارز مسافرتى از تهران گرفته؟ مثلن از ملت شعبه ميرداماد يا ظفر يا فرمانيه؟ ميخواستم از مشهد بگيرم حواله شو گفتن ٧٢ ساعت قبل پرواز زودتر حواله شو نميديم ،منم ديگه ٧٢ ساعت قبل پرواز تهرانم، اما چون كلى كار دارم ميخوام يكى ازين شعبات برم كه بهم نزديكترن. با سپاس
کیس نامبر: 2013AS000003xx ‫ •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، negar_karimi6 ، afshinghwink ، zohre02 ، azar1348 ، shatsi
(2013-07-21 ساعت 15:10)mazy نوشته:  سلام
کسی از دوستان در این مورد اطلاع دقیق داره: بعد از اولین ورود به آمریکا که ویزا یکسال تمدید میشه امکانش هست برای یکسال بیرون بود؟ یا همون شش ماهه؟
تشکر Rolleyes
ویزا فکر نکنم تمدید شه بلکه از تاریخ ورودتون و خوردن مهر ویزای شما به مدت 1 سال حکم گرین کارد رو داره.
من جدیداً سایت USCIS رو دیدم انگار قانون 6 ماه دیگه وجود نداره. ولی قانون بیشتر از 1 سال وجود داره که صریحاً گفته بیشتر از 1 سال بیرون باشید گرین کارد باطل میشه. حالا این که 6 ماه حذف شده (البته باز 100 درصد مطمئن نیستم اگه دوستان لینک معتبری داشتن بزارن) زیاد هم خوب نیست چون در سایت در مورد سفرهای زیر 1 سال نوشته اگه آفیسر تشخیص بده شما امریکا رو به عنوان خونه اصلی تون انتخاب نکردین میتونه گرین کارد شما رو باطل کنه.
. Abandonment may be found to occur in trips of less than a year where it is believed you did not intend to make the United States your permanent residence. While brief trips abroad generally are not problematic, the officer may consider criteria such as whether your intention was to visit abroad only temporarily, whether you maintained U.S. family and community ties, maintained U.S employment, filed U.S. income taxes as a resident, or otherwise established your intention to return to the United States as your permanent home. Other factors that may be considered include whether you maintained a U.S. mailing address, kept U.S. bank accounts and a valid U.S. driver’s license, own property or run a business in the United States, or any other evidence that supports the temporary nature of your absence.

منبع
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-07-21 ساعت 15:00)Sepasttian نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 10:17)golebita14416@yahoo.com نوشته:  
به كجا ايميل بزنم؟

متشكرم دوست عزيز

این سایت رو یک نگاهی بنداز لطفا
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

توی فرودگاه میتونید آدرستونو عوض کنید
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، kasrafo ، afshinghwink ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، azar1348
سلام دوستان من بعد از 25 روز که در امریکا هستم تازه نامه ی ولکامم اومده ......البته اینو بگم که من در فرودگاه آدرسمو عوض کرده بودم ولی به آدرس قبلی رفته....Sad
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
سلام دوستان، من یک سؤال ساده داشتم. ما میخواهیم بلیط بگیریم. من رفتم آژانس و درخواست بلیط یک طرفه کردم ولی آژانس بهم گفت که چون گرین کارت نداری باید حتماً رفت و برگشت بگیری ؛ وگرنه توی فرودگاه امام بهت گیر میدن. در صورتیکه ویزای ما لاتاریها مهاجرتیه. دوستانی که تجربه دارن لطف کنید راهنمائی کنید که ما قانوناً نمیتونیم بلیط یکطرفه(فقط رفت) بگیریم؟
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: گل نهال ، milad_aae ، zohre02 ، negar_karimi6 ، azar1348
(2013-07-22 ساعت 00:51)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، من یک سؤال ساده داشتم. ما میخواهیم بلیط بگیریم. من رفتم آژانس و درخواست بلیط یک طرفه کردم ولی آژانس بهم گفت که چون گرین کارت نداری باید حتماً رفت و برگشت بگیری ؛ وگرنه توی فرودگاه امام بهت گیر میدن. در صورتیکه ویزای ما لاتاریها مهاجرتیه. دوستانی که تجربه دارن لطف کنید راهنمائی کنید که ما قانوناً نمیتونیم بلیط یکطرفه(فقط رفت) بگیریم؟
سلام عزیز
میشه خیلی راحت 1 طرفه گرفت بالای ویزای شما نوشته (ایمیگرنت) .اون آژانس شما یا وارد نیست یا میخاد از شما پول بیشتر بگیره بابت 2 طرفه.Sad
شما بلیط رو از آژانسهایی که کلاس A دارند بگیریدRolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان