موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
افشين عزيز بالاخره اصل داستان ورودت رو نوشتى.خيلى جالب بود.فقط من با اون قسمت كه گفتى تقسير خود مردم ايرانه مخالفم.
بهتره اينطور بگم به نظرت اگه سيستم امريكا هم مثل ايران بود بازم نظرت اين بود(خدا نكنه!) همين وضعيت الان رو داشتن؟
.....
كار از ريشه خراب است، به دادش برسيد
موضوعها: 0
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
دست مریزاااااااااااد افشین عزیز...الان ساعت 2:18 شبه و من از خوندن نوشتت سیر نشدم...میدونم که جای خوبی نیست واسه نوشتن این چیزا و دارم فضای تاپیک و اشغال میکنم فقط خواستم همه بدونن کسی که انقد داره وقت میذاره واسه این سایت و بچه هاش خییییییییلی نازنینه و کلیک کردن یک دکمه تشکر نمیتونه اوج شادی منو از همراه بودن با همچین بزرگواری نشون بده!!
همیشه برقرار باشی هر جا که هستی...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسى جديدن ارز مسافرتى از تهران گرفته؟ مثلن از ملت شعبه ميرداماد يا ظفر يا فرمانيه؟ ميخواستم از مشهد بگيرم حواله شو گفتن ٧٢ ساعت قبل پرواز زودتر حواله شو نميديم ،منم ديگه ٧٢ ساعت قبل پرواز تهرانم، اما چون كلى كار دارم ميخوام يكى ازين شعبات برم كه بهم نزديكترن. با سپاس
کیس نامبر: 2013AS000003xx •تعداد افراد 2نفر • دیدن قبولی: 1 می • ارسال فرمها: 16جون با ایمیل • زمان مصاحبه : 11دسامبر• کنسولگری: ابوظبی • ویزای یک ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من بعد از 25 روز که در امریکا هستم تازه نامه ی ولکامم اومده ......البته اینو بگم که من در فرودگاه آدرسمو عوض کرده بودم ولی به آدرس قبلی رفته....
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من یک سؤال ساده داشتم. ما میخواهیم بلیط بگیریم. من رفتم آژانس و درخواست بلیط یک طرفه کردم ولی آژانس بهم گفت که چون گرین کارت نداری باید حتماً رفت و برگشت بگیری ؛ وگرنه توی فرودگاه امام بهت گیر میدن. در صورتیکه ویزای ما لاتاریها مهاجرتیه. دوستانی که تجربه دارن لطف کنید راهنمائی کنید که ما قانوناً نمیتونیم بلیط یکطرفه(فقط رفت) بگیریم؟
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3