کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-19 ساعت 23:47)rayanmoli نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 11:00)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 10:16)samgiv نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 07:27)ipiran نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 05:45)samgiv نوشته:  سلام دوستان من الان ىک ماه است اورنج کانتى کالىفرنىا هستم
سوشىال همسر و فرزندم آمده واسط مال من نىامد رفتم اداره سوشىال
براى خودم درخواست جدىد دادم. در فرودگاه لوس انجلس هنگام ورودمارا
خىلى تحقىر و مسخره نمودند و حدود 50000دلار پول آوردم بدون مشکل
فقط فرم بالا 10000دلار را در فرودگاه دادند و من پر کردم

ميشه لطفا دقيقا توضيح بدين چه تحقيرى و براى چى شما رو تحقير كردند؟

به ماگفتن بهتره برگردىدکشور خودتان و اىنا را نگاه کن آمدن امرىکا دنبال
زندگی بهتر حتى افسره همکارشوصدا زد که بىا اىنا را ببىن و ........

دوست عزیز اصلا ناراحت نباش اینا خوشی زده زیر دلشون فکر میکنند دارن تو جهنم زندگی میکنن. ما هم اون اوایل که اومده بودیم آمریکا بهمون با خنده و طعنه میکفتن ولکام تو یونایتد استرس و عمری کار!!!! میگفتن بابا برگردید ایران که اینجا از صبح تا شب فقط کاره. طرف از صبح ساعت 8 تا بعد از ظهر ساعت 3:30 سر کار بود و جمعه و شنبه و یکشنبه تعطیل بود ماهی 6000 دلار یا به اصطلاح بعضی آمریکایی ها 6000 OBO میزد به جیب بازم ناراضی بود. تازه طرف تحصیلات عالیه هم نداشت !! خونشو خریده بود تقریبا 330.000 دلار همش قسطی ماشین زیر پاش 31000 دلار مایش بود از دم قسط. عشق و حال آخر هفتش سر جاش بود بازم میگفت آمریکا بده من بهش گفتم داداش کسی جلوتو نگرفته اگه بده برگرد ایران واست فرش قرمز هم پهن میکنن تازه یارانتم هر ماه میریزن تو حسابت Tongue . خوب اگه آمریکا بده و ایران خوبه برگرد دیگه؟ چرا موندی داری خودتو عذاب میدی؟؟؟ این صحبتو باهاش که میکردم فقط وای میستاد بر و بر منو نگاه میکرد Big Grin در مجموع اینکه اینجا چرند زیاد میگن فکرتونو درگیر چرندیات دور و بریا چه ایرانی چه آمریکایی نکنین. اینجا هممون چه کسی که تحصیلات عالیه داره چه کسی که نداره هممون 2 سال الی 3 سال سختی اول مهاجرت رو داریم و بعدش تجربه ثابت کرده همه چی روبراه میشه Wink

سلام دوست عزیز
میشه بگی این بنده خدا کارش چی بود؟

اینجا کسی اجازه نداره به شما حرفهای نژادپرستانه بزنه یا مسخره اتون کنه. شما می تونید اون فرد رو سو کنید حتی اگه افیسر اداره مهاجرت باشه. اینجا ترس از قانون باعث میشه که افراد توی این موارد خیلی محتاط عمل کنند.

شما باید بهش می گفتید که اگر ادامه بدید می تونم ازتون شکایت کنم.

در مورد عمری کار! به توجه به اینکه اینجا دوروز تعطیله هم شنبه و هم یکشنبه و ساعت کار آفیسها از 8.30 -9 تا 4-5 هست. من احساس می کنم که اینجا کمتر کار می کنیم تا ایران! در امدهم بیشتره و نسبت به درامد ، رفاه بیشتره مثلا خوراک و پوشاک ارزونتره! حالا شما حساب کنید کجا عمری کار میشه امریکا یا ایران؟؟؟؟

موفق باشید همگی..

افشین سفرنامه ات عالی بود. حیف من وقت نمی کنم زیاد سر بزنمWink
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان من پلن خطی که از T-mobile گرفتم رو میتونم برای ماه بعد به پلن پایین تر کاهش بدم چون تو خود سایتش فقط به پلن بالاتر میبینم میشه؟!

و اینکه برای شارژش فقط از طریق سایتش امکان پذیره یا روش دیگه ای هم هست؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sce ، ikamaly ، sadeghi897 ، azar1348 ، shatsi
اون چیزی که جدیدا اعلام شده این است که ویزا تا یکسال اعتبار داره ، اما اقامت بیشتر از 6 ماه در خارج از آمریکا می تونه در پروسه شهروندی و Naturalization اخلال ایجاد کنه و باعث بشه که اون مدت خارج از آمریکا به حساب نیاد .
Abandoning Permanent Resident Status
Remain outside of the United States for more than 1 year without obtaining a reentry permit or returning resident visa. However, in determining whether your status has been abandoned, any length of absence from the United States may be considered, even if less than 1 year

Additionally, absences from the United States of six months or more may disrupt the continuous residency required for naturalization. If your absence is one year or longer and you wish to preserve your continuous residency in the United States for naturalization purposes, you may file an Application to Preserve Residence for Naturalization Purposes on Form N-470. For more information, please see the “Continuous Residence and Physical Presence Requirements” under the Naturalization section of this website.

منیع
(2013-07-21 ساعت 16:11)enchantress_boy نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 15:10)mazy نوشته:  سلام
کسی از دوستان در این مورد اطلاع دقیق داره: بعد از اولین ورود به آمریکا که ویزا یکسال تمدید میشه امکانش هست برای یکسال بیرون بود؟ یا همون شش ماهه؟
تشکر Rolleyes
ویزا فکر نکنم تمدید شه بلکه از تاریخ ورودتون و خوردن مهر ویزای شما به مدت 1 سال حکم گرین کارد رو داره.
من جدیداً سایت USCIS رو دیدم انگار قانون 6 ماه دیگه وجود نداره. ولی قانون بیشتر از 1 سال وجود داره که صریحاً گفته بیشتر از 1 سال بیرون باشید گرین کارد باطل میشه. حالا این که 6 ماه حذف شده (البته باز 100 درصد مطمئن نیستم اگه دوستان لینک معتبری داشتن بزارن) زیاد هم خوب نیست چون در سایت در مورد سفرهای زیر 1 سال نوشته اگه آفیسر تشخیص بده شما آمریکا رو به عنوان خونه اصلی تون انتخاب نکردین میتونه گرین کارد شما رو باطل کنه.
. Abandonment may be found to occur in trips of less than a year where it is believed you did not intend to make the United States your permanent residence. While brief trips abroad generally are not problematic, the officer may consider criteria such as whether your intention was to visit abroad only temporarily, whether you maintained U.S. family and community ties, maintained U.S employment, filed U.S. income taxes as a resident, or otherwise established your intention to return to the United States as your permanent home. Other factors that may be considered include whether you maintained a U.S. mailing address, kept U.S. bank accounts and a valid U.S. driver’s license, own property or run a business in the United States, or any other evidence that supports the temporary nature of your absence.

منبع
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: mazy ، Saiban ، amir82 ، zavosh ، shaso ، negar_karimi6 ، zohre02 ، dana ، sce ، amin arefi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، shatsi
(2013-07-22 ساعت 06:46)babak 1234 نوشته:  اون چیزی که جدیدا اعلام شده این است که ویزا تا یکسال اعتبار داره ، اما اقامت بیشتر از 6 ماه در خارج از آمریکا می تونه در پروسه شهروندی و Naturalization اخلال ایجاد کنه و باعث بشه که اون مدت خارج از آمریکا به حساب نیاد .
Abandoning Permanent Resident Status
Remain outside of the United States for more than 1 year without obtaining a reentry permit or returning resident visa. However, in determining whether your status has been abandoned, any length of absence from the United States may be considered, even if less than 1 year

Additionally, absences from the United States of six months or more may disrupt the continuous residency required for naturalization. If your absence is one year or longer and you wish to preserve your continuous residency in the United States for naturalization purposes, you may file an Application to Preserve Residence for Naturalization Purposes on Form N-470. For more information, please see the “Continuous Residence and Physical Presence Requirements” under the Naturalization section of this website.

منیع

میشه بگید منبع این صحبت که جدیداً اعلام شده کجاس که ویزا تا 1 سال اعتبار داره؟ چون اگه قرار بود اینجوری باشه تاریخ انقضا روش نمیزدن.
در ضمن متن نقل قول شده شما از سایت USCIS پاراگراف اولش دقیقاً عرض بنده رو در باره خروج بیشتر از 1 سال و یا کمتر از 1 سال تایید میکنه و پاراگراف دومش در باره پروسه شهروندی هستش که اصلاً موضوع بحث نبود.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
(2013-07-22 ساعت 03:14)bayat_r نوشته:  دوستان درباره آدرس برای ارسال گرین کارت بگم که:
ما روزی که برنده شدیم یه آدرسی رو نوشتیم که در مصاحبه به آدرس دوم تغییر دادیم.جالبه که گرین کارت من و پسرم رفت به آدرس اولی و در مورد خانمم هم رفت به آدرس دومی.
پس این آدرس و اینا یک کمی قاطی پاطی عمل میکنند
ما مثل شما آدرس را تغيير داديم چون دوستمون از آنجا رفته بودند حالا اگر براي ما هم به همين صورت عمل كنند و مثل شما بفرستند به آدرس اولي كه داده بوديم اونوقت بايد چه كار كرد؟بايد بريم آنجا و گرين كارت را از صاحب خانه جديد تحويل بگيريم؟؟
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، گل نهال ، afshinghwink ، zohre02 ، dana ، sce ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، bayat_r
سلام

دوستان میشه 165 دلار رو پس از ورود پرداخت کرد؟ ببخشید که اینجا مطرح میکنم چون ظاهرا تاپیک جداگانه ای در این مورد وجود نداره. ممنونم.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، azar1348
دوستانی که به امریکا تشریف برده اند.ایا داروی تزریقی وسرم ویا دارویی مثل دیازپام میشه برد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، negar_karimi6 ، noura ، Alirezaa2013
اين ساختمان ها هرکدوم به معنای واقعی آثار هنری معماران سرشناسی هستند که لااقل من درمقابل هنرشون و نبوغ مهندسیشون سرخم می کنم. معمارها انسان های خاص و دوست داشتنی هستند به خصوص یکی از اون ها
[/quote]
افشين عزيز
اول ممنون از سفرنامه ها
دوم با ارزوي موفقيت هاي مستدام و پايدار
سوم تشكر از عكس هاي خوب و قشنگت
چهارم ممنون از اينكه از منظر فن معماري هم به موضوع نگاه كرده اي، اين جمله ي بالا رو ميشه زد به سر در یکی از انجمن های مهاجرسراBig Grin
در ضمن دليل عمده ساخت خانه هاي عمدتا چوبي در امريكا، كانادا و استراليا يكي سرعت ساخت اين خونه هاست كه معمولا فاصله انتخاب نقشه دلخواه شما تا تمام شدن ساخت خونه شايد بيشتر از ١/٥ تا ٢ ماه طول نكشه و ديگري توجه به موضوع اقليم و در اين اواخر مساله پايداري (sustainabilty) هست كه روش خيلي دارن مانور ميدن در عرصه معماريShy
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
سلام دوستان.می دونم سوالم تکراریه ولی اگه جواب بدید ممنون میشم.می خواستم بدونم برای کیس های لاتاری برای تبدیل شدن گرین کارت به سیتیزن شیپ چند وقت از 5 سال رو باید آمریکا باشیم و لطفا اگه منبعی داره ممنون میشم بزارید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، shatsi
(2013-07-22 ساعت 16:55)immigrant2us نوشته:  سلام

دوستان میشه 165 دلار رو پس از ورود پرداخت کرد؟ ببخشید که اینجا مطرح میکنم چون ظاهرا تاپیک جداگانه ای در این مورد وجود نداره. ممنونم.
بله.نگران نباش.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، mirzamemar ، ابی هانی
(2013-07-22 ساعت 01:30)milad_aae نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 00:51)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، من یک سؤال ساده داشتم. ما میخواهیم بلیط بگیریم. من رفتم آژانس و درخواست بلیط یک طرفه کردم ولی آژانس بهم گفت که چون گرین کارت نداری باید حتماً رفت و برگشت بگیری ؛ وگرنه توی فرودگاه امام بهت گیر میدن. در صورتیکه ویزای ما لاتاریها مهاجرتیه. دوستانی که تجربه دارن لطف کنید راهنمائی کنید که ما قانوناً نمیتونیم بلیط یکطرفه(فقط رفت) بگیریم؟
سلام عزیز
میشه خیلی راحت 1 طرفه گرفت بالای ویزای شما نوشته (ایمیگرنت) .اون آژانس شما یا وارد نیست یا میخاد از شما پول بیشتر بگیره بابت 2 طرفه.Sad
شما بلیط رو از آژانسهایی که کلاس A دارند بگیریدRolleyes

من یه طرفه گرفتم.بدون مشکل.

از دوستانی که آپارتمان کرایه کردن میشه لطفا حداقل امکانات موجود توی واحد رو بگن.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: el333 ، negar_karimi6 ، Ali.US ، ikamaly ، rozelo ، ابی هانی ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-07-21 ساعت 11:35)afs نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 11:17)ابی هانی نوشته:  افشین جان یواش یواش داری ما رو از رفتن به بالتیمور و مریلند و پیش خودت پشیمون میکنیا داداBig Grin
خوب نمیخوای بیایم پیشت چرا بقیه رو میترسونیBig Grin

دقیقا! من فکر می کنم همه دیگه توی این سایت این مسئله رو فهمیدند Big Grin
ولی جدی در مورد بالتیمور چیزی که گفتم واقعیه. شما هم که قرار نیست خود بالتیمور برید. اگر کسی می خواد خود شهر بالتیمور رو برای زندگی انتخاب کنه با عرض پوزش جای خوبی رو انتخاب نمی کنه.

در مورد بقیه مریلند هم ایالت خوبیه به شرط اینکه بدی هاشو درنظر نگیریم Rolleyes
شوخی کردم به شرط اینکه هزینه بالای مسکنشو فاکتور بگیریم.
سلام
افشین عزیز
از سفرنامه ی خوبت ممنونم.
درمورد بالتیمور همه ی اینهایی که گفتی دقیقا درسته. اگر سریال The Wire را ببینید، خیلی از زوایای زندگی در بالتیمور را متوجه میشید. اینکه مواد مخدر در آنجا فراوان ریخته، و سریال اینقدر قدرت داره که اینو نشون میده که خود شهردار شهر پول را برای غولهای مواد مخدر به اصطلاح پولشویی میکنه. اکثرا اسلحه حمل میکنند و راحت به هم شلیک میکنند، 65 درصد مردم سیاهپوست هستند و ..... این سریال از شبکه ی HBO پخش میشد و امتیازش 9/6 از 10 از IMDV هست. به دوستانی که قصد رفتن به بالتیمور را دارند توصیه میکنم حتما این سریال را ببینند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، el333 ، shaso ، azar1348 ، sce ، amiz.abdollah ، afs ، ikamaly ، rozelo ، babak 1234 ، mirzamemar ، ابی هانی ، Alirezaa2013 ، 4R4SH ، shatsi
دوستان عزیزمیشه بگیدچه جوری میتونم درباره شارلوت تحقیق کنم چون توگوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد یعنی اطلاعات خیلی جزیی درحدی که کجاقرارداره و جمعیتش چقدره و یاابوهواش
درباره اش اطلاعات میخوام شغلیشو محیطش اسم مکانهاش وکلاانشالا بعدازکلیرشدنمون بتونم باشرکتی جایی مکاتبه کنم برای کار ازایران
ممنون میشم همون روزهای شنبه و یکشبنه ای که تعطیلید به ماکلیرنشده هاکمک کنید و اطلاعات بدیدچون فعلاکه نه سفارت کاری باماهانداره پس فرصتوبایدغنیمت شمردو به این امورات پرداخت
ممنون
تشکر کنندگان: azar1348 ، ikamaly ، byousefi_p
(2013-07-22 ساعت 20:35)negar_karimi6 نوشته:  دوستان عزیزمیشه بگیدچه جوری میتونم درباره شارلوت تحقیق کنم چون توگوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد یعنی اطلاعات خیلی جزیی درحدی که کجاقرارداره و جمعیتش چقدره و یاابوهواش
درباره اش اطلاعات میخوام شغلیشو محیطش اسم مکانهاش وکلاانشالا بعدازکلیرشدنمون بتونم باشرکتی جایی مکاتبه کنم برای کار ازایران
ممنون میشم همون روزهای شنبه و یکشبنه ای که تعطیلید به ماکلیرنشده هاکمک کنید و اطلاعات بدیدچون فعلاکه نه سفارت کاری باماهانداره پس فرصتوبایدغنیمت شمردو به این امورات پرداخت
ممنون

یه سر به جدول مقایسه شهرها بزن.تو امضای امیر مهاجر.
ضمنا تاپیکی در مورد شهر رالی وجود داره.می تونه از اون تا حدودی ایده بگیری.بچه های اونجا به احتمال زیاد از شارلوت بی خبر نیستن.مرکز کارولینای شمالی و همون طور که میدونی این ایالت به تازگی مقصد مهاجرت خیلی از دوستان هم شده.
ضمنا شما می تونی یه CV نمونه واسه تخصص حرفه ای خودتون رو از تو نت به دست بیارین یا با متخصصی حرفه ای شغل خودتوت تو همین ایران مشورت کنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان