کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-07-22 ساعت 20:44)sce نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 20:35)negar_karimi6 نوشته:  دوستان عزیزمیشه بگیدچه جوری میتونم درباره شارلوت تحقیق کنم چون توگوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد یعنی اطلاعات خیلی جزیی درحدی که کجاقرارداره و جمعیتش چقدره و یاابوهواش
درباره اش اطلاعات میخوام شغلیشو محیطش اسم مکانهاش وکلاانشالا بعدازکلیرشدنمون بتونم باشرکتی جایی مکاتبه کنم برای کار ازایران
ممنون میشم همون روزهای شنبه و یکشبنه ای که تعطیلید به ماکلیرنشده هاکمک کنید و اطلاعات بدیدچون فعلاکه نه سفارت کاری باماهانداره پس فرصتوبایدغنیمت شمردو به این امورات پرداخت
ممنون

یه سر به جدول مقایسه شهرها بزن.تو امضای امیر مهاجر.
ضمنا تاپیکی در مورد شهر رالی وجود داره.می تونه از اون تا حدودی ایده بگیری.بچه های اونجا به احتمال زیاد از شارلوت بی خبر نیستن.مرکز کارولینای شمالی و همون طور که میدونی این ایالت به تازگی مقصد مهاجرت خیلی از دوستان هم شده.
ضمنا شما می تونی یه CV نمونه واسه تخصص حرفه ای خودتون رو از تو نت به دست بیارین یا با متخصصی حرفه ای شغل خودتوت تو همین ایران مشورت کنین.
موفق باشین.

مرسی برادرگلم ولی شرمنده اینومیگم نخندیداااااااااااااااااا متوجه این جمله اخرتون نشدم میشه واضح ترتوضیح بدید
ضمنا شما می تونی یه CV نمونه واسه تخصص حرفه ای خودتون رو از تو نت به دست بیارین
درضمن درمقایسه شهرهارفتم درباره رالی هم خوندم ولی شارلوت فرق داره منظورتون این بوده ازدوستانی که اونجانظرگذاشته بودن براشون پیام خصوصی بزارم؟ چون راستش ازخوندن اون مطالب درباره رالی نتونستم برای شارلوت کمک انچنانی بگیرم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Alirezaa2013
دوستان عزیز، من تا 3 ماه دیگه راهی میشم، ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید:
1- کسی که در اروپا یا کانادا اقامت داره میتونه از طزیق کردیت کارتش ضامن من بشه برای گرفتن آپارتمان؟ یا حتما باید در آمریکا حضور داشته باشه؟
2- برای خرید ماشینی که مثلا 7000 دلار قیمتشه، میشه فرضا 3000 تا نقد داد و 4 تای باقیمانده را در بانک گذاشت و سکور کردیت گرفت و قسطی پرداخت کرد؟
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: rozelo ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، Alirezaa2013 ، shatsi
سلام به همگی
من هنوز گرین کارتم نیومده ولی رفتم اداره سوشیال سکیورتی که اونجا گفتن باید ۳ هفته صبر کنم . این برای تمام ایالت ها یکیه؟
یه سوال دیگه. من 165 دلار رو ‍‍قبل از اومدن پرداخت کزدم ولی الان میخوام برم توی سایتش که case update status رو ببینم , ازم reciept number میخواد که 13 رقمه و من ندارمش انگار. خواستم با ID و PASSWORD لاگین شم که error داد که شما به سیستم ما وصل شدی و اگه مجاز نیستی همین الان خارج شو , وگرنه بیچاره ات میکنبم, که من هم فورا ترسیدم و عین بچه های خوب خارج شدم . حالا من چطوری میتونم اطمینان پیدا کنم که اون ‍‍۱۶۵ تا پرداخت شده و همه چی خوب پیش میره؟ البته ایمیل پرداخت پول رو دارم و همون موقع پرداخت پول کیسم آپدیت شده بود. الان فقط قصدم چک کردنه دوباره است.
کیس نامبر: 2013AS83XX
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه: هفنه آخر June
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، ikamaly ، tajhizgaran ، Sepasttian ، Alirezaa2013
(2013-07-22 ساعت 23:21)hodan نوشته:  یه سوال دیگه. من 165 دلار رو ‍‍قبل از اومدن پرداخت کزدم ولی الان میخوام برم توی سایتش که case update status رو ببینم , ازم reciept number میخواد که 13 رقمه و من ندارمش انگار. خواستم با ID و PASSWORD لاگین شم که error داد که

دوست عزیز
اول برو تو این لینک و لاگین کن:
https://elis.uscis.dhs.gov/cislogin/CISC...OLDSESSION=
بعد request sequre pin رو بزن
بعد شماره pin که به ایمیلت میاد(یا private secure question) رو submit کن
حالا اگر مراحل پرداختتون بدون مشکل باشه، تو قسمت Case Lifecycle for USCIS Immigrant Fee قسمت Accepted باید هایلایت آبی شده باشه.
پایین سمت چپ صفحه تو قسمت CASE SUMMARY هم جلوی Receipt ID یه عدد 10 رقمی می بینید که با عبارتIOE شروع شده.
می تونید تو کادر سمت چپ بالای صفحه هم View Messages رو انتخاب کنید و زیر قسمت Subject پیام Case Receipt Notice رو انتخاب کنید که شامل اطلاعات کیس شما میشه.
موفق باشید
(2013-07-22 ساعت 23:21)hodan نوشته:  سلام به همگی
من هنوز گرین کارتم نیومده ولی رفتم اداره سوشیال سکیورتی که اونجا گفتن باید ۳ هفته صبر کنم . این برای تمام ایالت ها یکیه؟

من مریلند بودم رفتم اداره سوشیال شماره من رو داد و 3 روز بعد هم خود کارتش امد . زیاد به حرفاشون توجه نکنید زود میاد .
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، hodan ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، ikamaly ، hana_fd ، el333 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، NarcisJ
(2013-07-23 ساعت 01:30)noura نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 19:37)noura نوشته:  سلام دوستان.می دونم سوالم تکراریه ولی اگه جواب بدید ممنون میشم.می خواستم بدونم برای کیس های لاتاری برای تبدیل شدن گرین کارت به سیتیزن شیپ چند وقت از 5 سال رو باید آمریکا باشیم و لطفا اگه منبعی داره ممنون میشم بزارید.
دوستان لطفا جواب بدید.ممنون

بايد از ٦٠ماه ، ٣٠ ماهشو تو خاك آمريكا باشيد، حتماً هم بايد ٥ سال بگذره تا بتونيد سيتيزن بشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-22 ساعت 10:01)enchantress_boy نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 06:46)babak 1234 نوشته:  اون چیزی که جدیدا اعلام شده این است که ویزا تا یکسال اعتبار داره ، اما اقامت بیشتر از 6 ماه در خارج از آمریکا می تونه در پروسه شهروندی و Naturalization اخلال ایجاد کنه و باعث بشه که اون مدت خارج از آمریکا به حساب نیاد .
Abandoning Permanent Resident Status
Remain outside of the United States for more than 1 year without obtaining a reentry permit or returning resident visa. However, in determining whether your status has been abandoned, any length of absence from the United States may be considered, even if less than 1 year

Additionally, absences from the United States of six months or more may disrupt the continuous residency required for naturalization. If your absence is one year or longer and you wish to preserve your continuous residency in the United States for naturalization purposes, you may file an Application to Preserve Residence for Naturalization Purposes on Form N-470. For more information, please see the “Continuous Residence and Physical Presence Requirements” under the Naturalization section of this website.

منیع

میشه بگید منبع این صحبت که جدیداً اعلام شده کجاس که ویزا تا 1 سال اعتبار داره؟ چون اگه قرار بود اینجوری باشه تاریخ انقضا روش نمیزدن.
در ضمن متن نقل قول شده شما از سایت USCIS پاراگراف اولش دقیقاً عرض بنده رو در باره خروج بیشتر از 1 سال و یا کمتر از 1 سال تایید میکنه و پاراگراف دومش در باره پروسه شهروندی هستش که اصلاً موضوع بحث نبود.
سلام منظور من ویزایی بود که مهر ورود داشته باشه نه اون ویزا که برای بار اول میدهند . یعنی شما می تونی اگر خواستی بعد از مهر رو ویزا بری و یه سال اعتبار داشته باشه به جای گرین کارت . پاراگراف دوم رو هم به این خاطر اوردم که خروج بیش از 6 ماه تو پست قبل بخث شده بود .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، negar_karimi6 ، tajhizgaran ، Alirezaa2013 ، abloom_ma ، zohre02 ، shatsi
دوستان عزيز، من الان ١٠ روزه كه رسيدم واشنگتن، روز دوم رفتم اداره سوشال ولي خانوم كارمند اونجا گفت برو بعد از ٢١ روز اگر نيومد بيا.
الان دنبال خونه و ماشينم و شديدا به اين سوشال نياز دارم، فكر ميكنيد كي بياد؟ يا فكر ميكنيد چه راهي هست كه زودتر بگيرمش يا حداقل شمارشو بهم بدن؟
مرسي..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، tajhizgaran ، el333 ، ابی هانی ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، NarcisJ ، shatsi
(2013-07-22 ساعت 20:41)ali.narooei نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 20:27)mani.iht نوشته:  دوستان عزیز ما بلیت مون رو گرفتیم برای اواخر اکتبر به مقصد لاس وگاس، ۱ طرفه گرفتیم با هواپیمایی قطر.

ما از طریق خود سایت قطری گرفتیم و بهتون شدیدا توصیه می‌کنم از طریق سایتش مستقیم و با قیمت خیلی‌ به مراتب پائین‌تر و بدون واسطه اژانسی بگرین و احتیاجی هم به مستر کارت نداره و با کارت بانک ملّت میتونین بلیت رو بخرین البته منوط به اینه که بخوایین با پرواز قطری تشریف ببرین.

لاس وگاس خوش بگذره .. خیلی قمار نکنید...

سلام دوست عزیزببخشیدمیشه سایت قطری رابرای خریدبلیط برام بزارید چون تاحالااینترنتی خریدنکردم میترسم اشتباهی برم
ممنون
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink ، zohre02 ، soruosh ، shatsi
(2013-07-23 ساعت 08:12)Maryam3023 نوشته:  دوستان عزيز، من الان ١٠ روزه كه رسيدم واشنگتن، روز دوم رفتم اداره سوشال ولي خانوم كارمند اونجا گفت برو بعد از ٢١ روز اگر نيومد بيا.
الان دنبال خونه و ماشينم و شديدا به اين سوشال نياز دارم، فكر ميكنيد كي بياد؟ يا فكر ميكنيد چه راهي هست كه زودتر بگيرمش يا حداقل شمارشو بهم بدن؟
مرسي..
تا قبل از سه هفته معمولا کاری از دستشون بر نمیاد اگه دفتر دیگه ای اون نزدیکی هست به اون سر بزن اگه نه هفته ای یه بار سر بزن و . . . . صبر
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-07-23 ساعت 08:49)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 20:41)ali.narooei نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 20:27)mani.iht نوشته:  دوستان عزیز ما بلیت مون رو گرفتیم برای اواخر اکتبر به مقصد لاس وگاس، ۱ طرفه گرفتیم با هواپیمایی قطر.

ما از طریق خود سایت قطری گرفتیم و بهتون شدیدا توصیه می‌کنم از طریق سایتش مستقیم و با قیمت خیلی‌ به مراتب پائین‌تر و بدون واسطه اژانسی بگرین و احتیاجی هم به مستر کارت نداره و با کارت بانک ملّت میتونین بلیت رو بخرین البته منوط به اینه که بخوایین با پرواز قطری تشریف ببرین.

لاس وگاس خوش بگذره .. خیلی قمار نکنید...

سلام دوست عزیزببخشیدمیشه سایت قطری رابرای خریدبلیط برام بزارید چون تاحالااینترنتی خریدنکردم میترسم اشتباهی برم
ممنون
www.qatarairways.com
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، negar_karimi6 ، گل نهال ، ikamaly ، پدی ، noura ، ابی هانی ، amir82 ، manila ، آنی
(2013-07-22 ساعت 21:43)ashkan1188 نوشته:  دوستان عزیز، من تا 3 ماه دیگه راهی میشم، ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید:
1- کسی که در اروپا یا کانادا اقامت داره میتونه از طزیق کردیت کارتش ضامن من بشه برای گرفتن آپارتمان؟ یا حتما باید در آمریکا حضور داشته باشه؟
2- برای خرید ماشینی که مثلا 7000 دلار قیمتشه، میشه فرضا 3000 تا نقد داد و 4 تای باقیمانده را در بانک گذاشت و سکور کردیت گرفت و قسطی پرداخت کرد؟
سلام دوست من

از کانادا میشه ولی حقوف کوساینر باید 4 تا 5 برابر اجاره بهاء شما باشه . البته هر آپارتمانی قوانین خودشو داره . 4 یا 5 رو سوال کنید
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
تشکر کنندگان: ashkan1188 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، amir82 ، bayat_r ، zohre02 ، kouroshd ، shatsi
(2013-07-23 ساعت 10:35)golebita14416@yahoo.com نوشته:  من مصاحبه رفتم... یه ماه دیگه هم پرواز دارم به آمریکا...
می ترسم تو فرودگاه دیر باشه واسه تغییر آدرس و گرین کاردم بره به ادرس قبلی

فکر نمیکنم دیر باشه,نگران نباشید این سایت شاید کمکی کنه:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
تشکر کنندگان: ikamaly ، negar_karimi6 ، romance33 ، amir82 ، farshadsh ، zohre02 ، manila
سلام دوستان آیا در فرودگاه (هر شهر آمریکا) میشه فرم سوشال را پر کنیم؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، bayat_r ، zohre02
بچه ها یک کالج نزدیک beverly hills لس آنجلس ، یک از محله های خوب هست ، دیشب زنگیدم و با خانومی که فلورا نام داشت فارسی صحبت کردم ، گفت تمام کالج ها 6000$ در سال و تا 5 سال هر سال 6000$ کمک هزینه تحصیلی میدن واسه تازه وارد ها مثل ما که گرین کارت دارن و اینکه خیلی تاکید کرد که یک سال اول تا in state شدن در این کلاسها زبان رو تقویت کنیم زمان کلاسها بستگی به level ما داره که از پایه 8 ماه طول میکشه ، در ضمن همونجور که دوستمون قبلا اشاره کرد هزینه رفت و آمد با اتوبوس رو کامل میدن ، به من پیشنهاد کرد که تو وست وود مسکن تهیه کنم که اونجا خیلی گرون هست ، اگه کسی پایه بود لطفا پیغام بده تا 40 روز دیگه باهم واسه ثبت نام و مسکن و .... اقدام کنیم ، وب سایت کالج http://www.laort.edu
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان