کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-07 ساعت 14:32)گل نهال نوشته:  (پست موقت)
كسي عكس يا پي دي اف كه بشه توي موبايل ذخيره كرد از نقشه آمر.يكا و ايالتها و شهرهاش داره؟؟

گل نهال جان شاید بد نباشه به این پست من یک نگاهی بندازی
http://mohajersara.com/thread-5968-post-...#pid374954
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-08 ساعت 05:15)Shezem نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 03:43)leila_2013 نوشته:  سلام دوستان.
ما 2 هفته ای میشه رسیدیم لس آنجلس منطقه کانوگا ÷ارک هستیم کسی می دونه تواین منطقه کجا باید کلاس زبان ثبت نام کنم ؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به ما بده . من شنیدم کلاس های مجانی اینجا خیلی خوب نیست نمی دونم تا چقدر می تونه درست باشه لطفا راهنمایی کنید دوستان . ممنونم .

رسیدن به خیر!
اما این منطقه کانوگا ÷ارک کجاست؟ حالا هر جا که باشید، در گوگل بگردید دنبال English as Second Language خلاصه ESL .
من پارسال در اورنج کانتی به کلاس‌های رایگان رفتم، خیلی هم راضی هستم، امتحان ورودی که دادم Intermediate High قبول شدم. از Intermediate High آغاز کردم و Advace را هم تمام کردم. یک دوره Reading Writing for College هم بود که آن را هم گذراندم و مدرک هم بهم دادند.
بطور کلی، کلاس زیاد کمک نمی‌كنه! البته نه اینکه کمک نکنه، منظورم اینه که شما خودتان باید تا می‌توانید صحبت کنید تا زبانتان خوب بشود زیرا کلاس زبان هم یک جایی است برای گپ زدن و در محیط قرار گرفتن .
کامیاب باشید.

منم اورنج کانتی هستم، میشه بگید کدوم کلاس ثبت نام کرده بودید؟؟؟
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، rozelo ، rouzbehdarvishi ، Shezem ، mohammadrezah ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 01:22)azar1348 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 00:06)edibk نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 22:42)rezajoon نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

به نظر من خیلی گرونه از قطر نصف اینم نیست

من پروازهای قطر رو گشتم برای سانفرانسیسکو نداشتن در ضمن بلیط دو طرفه و یکساله هست.

میگم edibk ، این یک ساله که نوشتین معنیش چیه ؟

منظورم از یکساله فاصله بین رفت و برگشت هست برای بلیط
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
سلام دوستان
علاوه بر بانك ملت به تازگي بانك سامان هم ارز مي دهد و چون هنوز كسي خبر زيادي نداره خيلي خلوت است . شعبه هاي ارزي ان هم نسبت به بانك ملت خيلي بيشتر است. من تو محله مان يكي بود رفتم و خيلي سريع كار انجام شد. خدا خيرشان بدهد ما را از دست بانك ملت نجات دادند
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
(2013-08-08 ساعت 05:28)bayat_r نوشته:  ما ذوماهه اومديم و امروز فرزند ده ساله دلبندم از من سوال كرد :
بابا وقتي أذم بعضي روزها بغض داشته باشه و ادم ذوست ذاره كريه كنه، طبيعيه؟مريضي نيست؟
كفتم: نه بابا اين از اولين نشونه هاي مهاجرته، هر وقت خواستي بيا با هم كريه كنيم
این مهاجرت همه چیش حتی سختی ها و چالش های شروع زندگی جدید خیلی خوبه و حال میده ها ولی این داستان دل تنگیش بد کوفتیه!!!
خودم غصه دار این داستانم.
راستی قیمت تاکسی اونجا چطوریه؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: romance33 ، گل نهال ، azar1348 ، bayat_r ، mohammadrezah ، سو سو ، payan ، kouroshd ، nooshshahnar ، aminkent ، NarcisJ ، shatsi
فوری فوری
دوستای نازنین این احتمالا آخرین پست من قبل از سفر هست...
من یکشنبه صبح ساعت 5 بلیط دارم و امروز غروب یادم افتاد که عوارض خروج از کشور رو پرداخت نکردم...و الان این قضیه بدجوری نگرانم کرده.تا یکشنبه هم که تعطیل رسمیه.
من اگه ساعت 12 شب برم فرودگاه میتونم از طریق بانک داخل فرودگاه این عوارض خروج رو پرداخت کنم؟ اصلا امکان داره بسته باشه؟
شعبه ای از بانک ملی ممکنه شنبه بصورت کشیک در تهران باز باشه؟
من که همیشه سعی می کردم همه کارام رو جلو جلو انجام بدم...یهو همچین قضیه تابلویی رو فراموش کردم!Sad
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم منو از نگرانی دربیاره!
ایشالا سری بعد میام سفرنامه امو می نویسم...اگه خدا بخواد.
دوستتون دارم...التماس دعا!Rolleyes
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
(2013-08-08 ساعت 22:16)mirzamemar نوشته:  فوری فوری
من یکشنبه صبح ساعت 5 بلیط دارم و امروز غروب یادم افتاد که عوارض خروج از کشور رو پرداخت نکردم...و الان این قضیه بدجوری نگرانم کرده.تا یکشنبه هم که تعطیل رسمیه.
من اگه ساعت 12 شب برم فرودگاه میتونم از طریق بانک داخل فرودگاه این عوارض خروج رو پرداخت کنم؟ اصلا امکان داره بسته باشه؟
من که همیشه سعی می کردم همه کارام رو جلو جلو انجام بدم...یهو همچین قضیه تابلویی رو فراموش کردم!Sad

دوست عزیز پیشاپیش براتون آرزوی موفقیت می‌کنم.

در رابطه با عوارض خروجی اصلا نگران نباشید تو فرودگاه به راحتی‌ میتونین پرداخت کنید و باجهٔ بانک ملی‌ ۲۴ ساعته باز هست.

ضمنا اگر آمریکا تشریف میبرین تا جای که من می‌دونم ویزا‌های مهاجرتی احتیاج به پرداخت عوارض خروجی نداره .
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: mirzamemar ، mdna ، romance33 ، n51 ، bayat_r ، mohammadrezah ، azar1348 ، mrr777 ، amir82 ، kouroshd ، Sepasttian ، Alirezaa2013 ، shatsi

جاي نگراني نيست، بانك ملي شعبه فرودگاه امام ٢٤ ساعته بازه، ان شاءالله سفر خوبي داشته باشي
در ضمن اگر رفتي سياتل برو پروژه ي فرانك گري رو ببين و جاي ما رو هم خالي كن، بالاخره همكاريم ديگه مث اينكه Big Grin
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه

ما پارسال رفتیم استانبول ، پرواز 5 صبح ، همون قبل از پرواز تو فرودگاه پرداخت کردیم باز بود
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-08 ساعت 22:23)azar1348 نوشته:  

ما پارسال رفتیم استانبول ، پرواز 5 صبح ، همون قبل از پرواز تو فرودگاه پرداخت کردیم باز بود

این که نگرانی نداره، تو همون فرودگاه بریز، 24 ساعته است.
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: mirzamemar ، ghafari88 ، manila ، گل نهال ، romance33 ، mehdi110 ، sce ، azar1348 ، ikamaly ، mohammadrezah ، mrr777 ، لاتاری ، powerb
(2013-08-07 ساعت 19:38)ikamaly نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 17:06)azar1348 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 16:08)kouroshd نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 16:03)ابی هانی نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 15:22)گل نهال نوشته:  خب فعلاً مهاجرت نامه روشا، سفرنامه هاي افشين، گلچين ميتونه تاپيك جديد رو مزين كنه و بهتره انتقالشون بدي

اضافه کنید سفرنامه های عمو سعید و سروش و مطالب کوتاه دیگر دوستان رو لطفا

همچنین نوشته های بیات عزیز
ممنون

و همینطور 2013selectee
پس صادقی چییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دست مدیریت محترم درد نکنه چه کار قشنگی کرده!!!!
اگه عمری بود شاید توی اون تاپیک یه چیزایی بنویسم...CoolBig Grin
همینطور mgolchin13
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: romance33 ، azar1348 ، mohammadrezah ، mrr777 ، kouroshd ، nooshshahnar
(2013-08-08 ساعت 22:36)byousefi_p نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 22:23)azar1348 نوشته:  

این که نگرانی نداره، تو همون فرودگاه بریز، 24 ساعته است.

نگران نباشید دوست عزیز.
من چند شب توی فرودگاه بابت کاری از 9 شب تا 4 صبح بودم و اونجا رو گز کردم. خیالتون راحت. بازه. باجه ها و شعب بانک ها 24 ساعته بازه. باز اگر نگران هستید با شماره زیر تماس بگیرید و استعلام کنید تا خیالتون راحت بشه:

واحد ارتباط مردمي بانک ملی ایران (64140-021)
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3

سلام دوست عزیز شعبه فرودگاه 24 ساعته و بدون تعطیلی هستش.ودر جواب اون دوستمون که گفتن ویزاهای مهاجرتی خروجی نمیخواد اشتباه میکنن.بار اول که شما ویزا تو پاستون دارین خروجی رو باید پرداخت کنید ولی از دفعه های بعد که گرین کارت دارین نیازی به پرداخت عوارض ندارین.سفر خوبی داشته باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: mehdi110 ، edibk ، azar1348 ، ikamaly ، mohammadrezah ، mirzamemar ، mani.iht ، mrr777 ، لاتاری ، AsemanAbee ، amir82 ، POSTiGA ، kouroshd ، shatsi ، powerb ، Iaccept
(2013-08-08 ساعت 10:55)babak7 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 05:15)Shezem نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 03:43)leila_2013 نوشته:  سلام دوستان.
ما 2 هفته ای میشه رسیدیم لس آنجلس منطقه کانوگا پارک...

رسیدن به خیر!...

منم اورنج کانتی هستم، میشه بگید کدوم کلاس ثبت نام کرده بودید؟؟؟

نام این آموزشگاه‌ها هست SCE=School of Continuing Education یا همان کلاس اَکابر خودمان! که آموزش زبان هم یکی از برنامه‌هاش هست، مثلا کلاس گیتار و کونگ‌فو و رقص هم دارد!
من به کالج Fullerton رفتم ،اما در Anaheim و Cypress هم شعبه دارد . برای آگاهی بیشتر به آدرس زیر سر بزنید.
http://www.sce.edu
کامیاب باشید Wink
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
یعنی این گل نهال انسان جالب و دوست داشتنیه. میدونین چرا؟Cool
من هر جا که میرم و مطلبی می خونم، زودتر از همه و بدون استثناء یه تبریک و تشکر زده پای هر مطلبی، خدای عزیز نگهدارش باشه و همه کاراشو زودتر راست و ریست کنه، باید قدر شو بدونیم. Big Grin
Wink
سفرنامه
تجربیات

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان