کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-06 ساعت 05:07)Nazem نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 03:15)mahdavi_lili نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 02:01)Nazem نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 01:54)User نوشته:  فکر کنم باید بمونید توی هتل یا اینکه اگر هتل رو ترک کردید بهشون بسپارید که همچین نامه ای رو قراره دریافت کنید تا براتون نگهدارند.
(2013-08-06 ساعت 01:18)mahdavi_lili نوشته:  سلام تشکر فراوان به خاطر راهنماییهای خوبتون من 29 جولای وارد آمریکا شدم و در فرودگاه آدرسم رو تغییر دادم و آدرس هتل محل اقامتمو دادم امروز متوجه شدم که آدرس هتل برای دریافت گرین کارت قابل قبول نیست الان نگرانم چیکار کنم؟ لطفا منو راهنمایی کنید

معمولا گرین کارت رو به آدرس هتل نمی فرستند و بایستی آدرستون رو با USCIS تغییر بدید.
s
خیلی ممنون از راهنماییتون یعنی برم UCSIC یا آنلاین تغییر بدم ؟ بی نهایت سپاسگزارم

معمولا این مسائل رو حضوری نمیشه حل کرد.
سلام
میبخشید یه راهنمایی می خواستم ازتون!!!
چون میخوام دیرتر برم و می خوام تو فرودگاه آدرسم رو تغییر بدم،اگه الان اون 165$ واریز کنم پروسه صدور گرین کارت به جریان می افته؟؟؟و به آدرس فعلی ارسال میشه آیا؟؟
الان واریز نکنم بزارم دیرتر یا که می تونم از همون سایت USCIS م تونم تغییرش بدم ؟
ممنون از شما
کیس نامبر: ****2013AS00 / مصاحبه : ابوظبی، 24 جون 2013 ، یکضرب / 1نفر / ورود: 19 دسامبر / مقصد اولیه: لس انجلس ...
تشکر کنندگان: azar1348 ، لاتاری ، mohammadrezah ، Mehrdadordi ، shatsi
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

دوست عزیزم من از ترکیش گرفتم برای هفته اول مهر به مقصد LA یکطرفه۳۲۵۰۰۰۰ تومان. البته در تاریخ ۹۲/۵/۱۴ بلیط را تهیه کردم و درست روز بعد قیمتها بالا رفتBig Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-27 ساعت 02:52)bayat_r نوشته:  ...

(2013-07-27 ساعت 23:09)bayat_r نوشته:  ...

(2013-07-29 ساعت 12:35)bayat_r نوشته:  ...

(پست موقت براي ارسال به تاپيك سفرنامه آمريكا)

ممنون گل نهال جان. انتقال انجام شد.
امیر مهاجر
(2013-08-08 ساعت 00:34)Ali.US نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

دوست عزیزم من از ترکیش گرفتم برای هفته اول مهر به مقصد LA یکطرفه۳۲۵۰۰۰۰ تومان. البته در تاریخ ۹۲/۵/۱۴ بلیط را تهیه کردم و درست روز بعد قیمتها بالا رفتBig Grin

انشاالله به سلامتی ولی فکرکنم ترکیش یکطرفه به مقصد لوس آنجلس الان 2800000 باشه؟؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: گل نهال ، azar1348 ، sadeghi897 ، romance33 ، لاتاری ، sumya ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-08 ساعت 00:47)edibk نوشته:  

انشاالله به سلامتی ولی فکرکنم ترکیش یکطرفه به مقصد لوس آنجلس الان 2800000 باشه؟؟
پرواز اماراتو من 3870000 تومان گرفتم واسه سانفرانسیسکو مامانم تجربه این سفرو به امریکا داشته راضی بوده .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
(2013-08-08 ساعت 00:47)edibk نوشته:  

شما اگر همین الآن برید به سایت ترکیش برای هفته اول مهر قیمت زده ۱۰۱۹ دلار که با توجه به قیمت امروز دلار ۳۴۰۰۰۰۰ تومان در میاد. تازه این در صورتیست که شما بتوانی با کردیت مستقیم خرید کنی در غیر اینصورت به آژانسهای هواپیمایی باید مبلغ بیشتری بپردازی.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، azar1348 ، sadeghi897 ، amir82 ، romance33 ، manila ، abloom_ma ، ikamaly ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 00:06)edibk نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 22:42)rezajoon نوشته:  

به نظر من خیلی گرونه از قطر نصف اینم نیست

من پروازهای قطر رو گشتم برای سانفرانسیسکو نداشتن در ضمن بلیط دو طرفه و یکساله هست.

میگم edibk ، این یک ساله که نوشتین معنیش چیه ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ikamaly ، pari pariaaa ، romance33 ، لاتاری
دوستان من توی این تاپیک بالغ بر ۳۴۰۰ ارسال میبینم و تقریبا برام غیر ممکنه که سفرنامه‌ها رو از بینشون پیدا کنم!
لطفا هر کس سفرنامه خودش یا سفرنامه دوستانی رو که میتونه لینکش رو برای من ایمیل کنه یا اینجا بگذاره تا زودتر سفرنامه‌های جامع و ارزشمند یکجا جمع بشن و پیدا کردنشون امکان پذیر بشه.
ممنونم.
سلام دوستان.
ما 2 هفته ای میشه رسیدیم لس آنجلس منطقه کانوگا ÷ارک هستیم کسی می دونه تواین منطقه کجا باید کلاس زبان ثبت نام کنم ؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به ما بده . من شنیدم کلاس های مجانی اینجا خیلی خوب نیست نمی دونم تا چقدر می تونه درست باشه لطفا راهنمایی کنید دوستان . ممنونم .
تشکر کنندگان: Shezem ، azar1348 ، romance33 ، پدی ، لاتاری ، rozelo ، ikamaly ، Alirezaa2013
(2013-08-07 ساعت 14:32)گل نهال نوشته:  (پست موقت)
كسي عكس يا پي دي اف كه بشه توي موبايل ذخيره كرد از نقشه آمر.يكا و ايالتها و شهرهاش داره؟؟
به نظرم نرم افزار نقشه گوگل را روی موبایل خود نصب کنید و از آن استفاده کنید. به اتصال اینترنت البته نیاز دارید اما می تونید محلی رو که قراره توش زندگی کنید قبل از سفر بارگزاری کنید تا به صورت افلاین نقشه رو داشته باشید.
(2013-08-08 ساعت 03:43)leila_2013 نوشته:  سلام دوستان.
ما 2 هفته ای میشه رسیدیم لس آنجلس منطقه کانوگا ÷ارک هستیم کسی می دونه تواین منطقه کجا باید کلاس زبان ثبت نام کنم ؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره به ما بده . من شنیدم کلاس های مجانی اینجا خیلی خوب نیست نمی دونم تا چقدر می تونه درست باشه لطفا راهنمایی کنید دوستان . ممنونم .

رسیدن به خیر!
اما این منطقه کانوگا ÷ارک کجاست؟ حالا هر جا که باشید، در گوگل بگردید دنبال English as Second Language خلاصه ESL .
من پارسال در اورنج کانتی به کلاس‌های رایگان رفتم، خیلی هم راضی هستم، امتحان ورودی که دادم Intermediate High قبول شدم. از Intermediate High آغاز کردم و Advace را هم تمام کردم. یک دوره Reading Writing for College هم بود که آن را هم گذراندم و مدرک هم بهم دادند.
بطور کلی، کلاس زیاد کمک نمی‌كنه! البته نه اینکه کمک نکنه، منظورم اینه که شما خودتان باید تا می‌توانید صحبت کنید تا زبانتان خوب بشود زیرا کلاس زبان هم یک جایی است برای گپ زدن و در محیط قرار گرفتن .
کامیاب باشید.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
ما دوماهه اومديم و امروز فرزند ده ساله دلبندم از من سوال كرد :
بابا وقتي آدم بعضي روزها بغض داشته باشه و دوست داره گريه كنه، طبيعيه؟مريضي نيست؟
گفتم: نه بابا اين از اولين نشونه هاي مهاجرته، هر وقت خواستي بيا با هم گريه كنيم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-08-08 ساعت 02:32)kɪŋ نوشته:  دوستان من توی این تاپیک بالغ بر ۳۴۰۰ ارسال میبینم و تقریبا برام غیر ممکنه که سفرنامه‌ها رو از بینشون پیدا کنم!
لطفا هر کس سفرنامه خودش یا سفرنامه دوستانی رو که میتونه لینکش رو برای من ایمیل کنه یا اینجا بگذاره تا زودتر سفرنامه‌های جامع و ارزشمند یکجا جمع بشن و پیدا کردنشون امکان پذیر بشه.
ممنونم.
من خیلی از سفرنامه ها رو در تاپیک من و مهاجرت لینک کردم Cool
البته اولی هاش رو نه ولی این کارو می کنم.Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
یه سوال:
اینکه بعضی دوستان گفتند گواهی عدم خسارت بگیریم ببریم آمریکا، باید از بیمه ثالث بگیریم یا بیمه بدنه ماشینمون؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: bayat_r ، azar1348 ، romance33 ، پدی ، mohammadrezah ، mrr777
(2013-08-08 ساعت 05:28)bayat_r نوشته:  ما ذوماهه اومديم و امروز فرزند ده ساله دلبندم از من سوال كرد :
بابا وقتي أذم بعضي روزها بغض داشته باشه و ادم ذوست ذاره كريه كنه، طبيعيه؟مريضي نيست؟
كفتم: نه بابا اين از اولين نشونه هاي مهاجرته، هر وقت خواستي بيا با هم كريه كنيم
از یه نظر بهش خوب گفتی که طبیعی هست،چون واقعا طبیعی هست، ولی خوب بیات تو بابای بچه هستی نباس باهاش گریه کنی که ، همه پشت گرمی بچه به باباش هست هاSmile
ماها مجرد و متعهل کاری ندارم چه ضربه ای می خوریم واقعا خیلی مهم نیست(مهمه ولی قدرت انتخاب داشتیم دیگه) اما حواسمون باشه به بچه هاحسابی باشه حتی شده خواستین از مشاوران وارد در این زمینه کمک بگیرید که بهترین عکس العمل چیه
درضمن حالا گیر ندید مجرد چه طوری می تونه بچه داشته باشه ، بحث این مسئله نیستBig Grin این بچه های نازنین رو باید حسابی مراقبشون باشیم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان